مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
نويسنده |
پيغام |
atabaki
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: سه شنبه 23 اسفند 1390, 5:10 am |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 دی 1389, 10:09 am پست ها : 4992 پست محل سکونت: تهران
تشکر کرده اید: 11736 مرتبه
محل تولد: میلاجرد
|
حس می کنم حریر حضورت را در لحظه های سختی تنهایی بوی تو در فضاى زمان جارى ست مانند عطر پونه ى صحرایی در برف زارِ سردِ دلم کرده ست اى نرگس بهارى من سبزت تقدیر ، این مقدّر بى برگشت، تقدیر، این سفیر اهورایى می گوید از یکی شدنم با تو احساسم ، این لطافت سحرانگیز، حسّم به من دروغ نمی گوید درپیشگاه اقدس شیدایى بوی تو را شنیده ام از باران، بارانِ چشم هاىِ غزلْ کاران در آبسال سبز غزل کاری با رمزِ صبح شرجى ِرؤیایی آتش زدى به ظلمت ایمانم ، برداربستِ طاقت ِ بنیانم با چشم و روى ِ روشن ِ خورشیدى ، با گیسوى طنابى یلدایى عاشق که مى شدم نهراسیدم از فتنه هاى واهى بدنامى از آن که گفته اند که مى ارزد ، عاشق شدن به فتنه ى رسوایى سعید عندلیب
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند mojtaba20 (سه شنبه 23 اسفند 1390, 5:17 am), akbarabadi (سه شنبه 23 اسفند 1390, 9:11 am), maleki (سه شنبه 23 اسفند 1390, 10:29 am), gharibi (سه شنبه 23 اسفند 1390, 7:45 pm), memarmgh (پنج شنبه 24 فروردین 1391, 5:08 am) |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: سه شنبه 23 اسفند 1390, 5:44 am |
|
تاريخ عضويت:دوشنبه 30 خرداد 1390, 5:50 pm پست ها : 351 پست محل سکونت: میلاجرد _ خیابان شهید رجایی
تشکر کرده اید: 2722 مرتبه
محل تولد: میلاجرد- خیابان شهید رجایی
|
من دلم می خواهد خانه ای داشته باشم پرِ دوست کنج هر دیوارش دوستهایم بنشینند آرام گل بگو گل بشنو هر کسی می خواهد وارد خانۀ پر عشق و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه کند شرط وارد گشتن شستشوی دلهاست شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست بر درش برگ گلی می کوبم روی آن با قلم سبز بهار می نویسم ای یار ! خانۀ ما اینجاست تا که سهراب نپرسد دیگر " خانۀ دوست کجاست ؟ " « فریدون مشیری »
_________________ آینده اتفاق نمی افتد ، بلکه ساخته می شود .
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (سه شنبه 23 اسفند 1390, 5:56 am), akbarabadi (سه شنبه 23 اسفند 1390, 9:11 am), maleki (سه شنبه 23 اسفند 1390, 10:29 am), gharibi (سه شنبه 23 اسفند 1390, 7:45 pm), memarmgh (پنج شنبه 24 فروردین 1391, 5:08 am) |
atabaki
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: سه شنبه 23 اسفند 1390, 8:49 am |
|
|
نمي رسي .....اي عشق ناي عشق بريد ونمي رسيافتاد كاردل به اميد ونمي رسياي ناخداي كشتي طوفان شنيده ام لنگرزدرد عشق بريد ونمي رسياينجا اميد نبض شقايق نمي روداميد نااميدِاميدونمي رسيمرديم بي حضور آبيت اي سبزجاودانسرخي زخون لاله چكيدونمي رسيتاكي اسير عمق زمين شانه بهاررنگ ازرخ نسيم پريدونمي رسيليلاي خاطرم به خدا ديرمي شودمجنون بريدوجامه دريدونمي رسياين جمعه هم گذشت وگذشت وگذشت ووايآيا تو بازجمعه رسيد ونمي رسيصدها غزل به پاي توزانو زدو شكستپشت هزرا واژه خميد ونمي رسيشعر:علي غريبي برگزیده از وبلاگ : پردیس اندیشه (علی غریبی)
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند akbarabadi (سه شنبه 23 اسفند 1390, 9:11 am), maleki (سه شنبه 23 اسفند 1390, 10:29 am), gharibi (سه شنبه 23 اسفند 1390, 7:44 pm), memarmgh (پنج شنبه 24 فروردین 1391, 5:08 am) |
akbarabadi
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: سه شنبه 23 اسفند 1390, 5:04 pm |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 25 خرداد 1390, 10:53 am پست ها : 1987 پست محل سکونت: شهر شهید ان میلاجرد - خیابان سرداران شهید
تشکر کرده اید: 11032 مرتبه
محل تولد: ميلاجرد
|
ای نوبهار عاشقان، داری خبر از یار ما ای از تو آبستن چمن، وی از تو خندان باغها ای بادهای خوش نفس، عشاق را فریادرَس، ای پاکتر از جان و جا، آخر کجا بودی کجا؟ ای فتنه ی روم و حبش، حیران شدم کاین بوی خَوش، پیراهن یوسف بود، یا خود، روان مصطفی؟ ای جویبار راستی، از جوی یار ماستی، بر سینهها سیناستی، بر جانهایی جان فزا ای قیل و ای قال تو خوش، وی جمله اشکال تو خوش، ماه تو خوش؛ سال تو خوش؛ ای سال و مه چاکر تو را. حضرت مولانا
_________________ حیات اعضای ماوابسته به برنامه ماست وبرنامه مانیزدرگفته های اعضای ماحیات می یابد
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم akbarabadi به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (سه شنبه 23 اسفند 1390, 8:19 pm), gharibi (سه شنبه 23 اسفند 1390, 8:42 pm), mojtaba20 (چهارشنبه 24 اسفند 1390, 4:50 am), atabaki (چهارشنبه 16 فروردین 1391, 3:33 am), memarmgh (پنج شنبه 24 فروردین 1391, 5:08 am) |
gharibi
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: سه شنبه 23 اسفند 1390, 8:18 pm |
|
تاريخ عضويت:سه شنبه 28 دی 1389, 9:04 am پست ها : 389 پست محل سکونت: میلاجرد - خ امام خمینی(ره)
تشکر کرده اید: 1362 مرتبه
محل تولد: milajerd
|
خواهم که جاودانه بنالم به دامنت بگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی درد مند را شاید که بیش از این نپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بگذار سر به سینه ی من تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست، غم کجاست بگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست دلتنگم، آنچنان که اگر بینمت به کام خواهم که جاودانه بنالم به دامنت شاید که جاودانه بمانی کنار من ای نازنین که هیچ وفا نیست با منت تو آسمان آبی آرامو روشنی من چون کبوتری که پرم در هوای تو یک شب ستاره های تو را دانه چین کنم با اشک شرم خویش بریزم به پای تو بگذار تا ببوسمت ای نوشخند صبح بگذار تا بنوشمت ای چشمه ی شراب بیمار خنده های توام ، بیشتر بخند خورشید آرزوی منی ، گرم تر بتاب
_________________ آينده درانتظار ماست ... به فرداهابينديش
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم gharibi به خاطر این پست تشکر کرده اند mojtaba20 (چهارشنبه 24 اسفند 1390, 4:51 am), atabaki (چهارشنبه 16 فروردین 1391, 3:33 am), akbarabadi (شنبه 19 فروردین 1391, 9:06 pm), memarmgh (پنج شنبه 24 فروردین 1391, 5:08 am) |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: پنج شنبه 25 اسفند 1390, 5:40 am |
|
تاريخ عضويت:دوشنبه 30 خرداد 1390, 5:50 pm پست ها : 351 پست محل سکونت: میلاجرد _ خیابان شهید رجایی
|
قاصدک قاصدک ! هان چه خبر آوردی ؟ از کجا وز که خبر آوردی ؟ خوش خبر باشی , اما , اما گرد بام و در من بی ثمر می گردی انتظار خبری نیست مرا نه ز یاری نه ز دیارِ دیاری_ باری برو آنجا که بود چشمی و گوشی با کس برو آنجا که ترا منتظرند قاصدک ! در دل من همه کورند و کرند دست بردار از این در وطنِ خویش غریب قاصد تجربه های همه تلخ با دلم می گوید که دروغی تو ,دروغ که فریبی تو , فریب قاصدک ! هان .ولی ...آخر...ای وای راستی آیا رفتی با باد با توام آی ! کجا رفتی ؟ آی ! راستی آیا جایی خبری هست هنوز ؟ مانده خاکستر گرمی جایی ؟ در اجاقی طمع شعله نمی بندم _ خردک شرری هست هنوز ؟ قاصدک ! ابرهای همه عالم شب و روز در دلم می گریند . "مهدی اخوان ثالث "
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند gharibi (پنج شنبه 25 اسفند 1390, 5:51 am), maleki (پنج شنبه 25 اسفند 1390, 5:55 am), atabaki (چهارشنبه 16 فروردین 1391, 3:33 am), akbarabadi (شنبه 19 فروردین 1391, 9:06 pm), memarmgh (پنج شنبه 24 فروردین 1391, 5:10 am) |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: سه شنبه 8 فروردین 1391, 10:44 am |
|
|
باغ مهتاب دیشب , ای بهتر ز گل ! در عالم خوابم شکفتی شاخ نیلوفر شدی در چشم پر آبم شکفتی ای گل وصل از تو عطرآگین نشد آغوش گرمم گر چه بشکفتی ولی در عالم خوابم شکفتی بر لبم , ای بوسۀ شیرین تر از جان ! غنچه کردی گل شدی , بر سینۀ هم رنگ سیمابم شکفتی شام ابر آلود طبعم را دمی چون روز کردی آذرخشی بودی و در جان بی تابم شکفتی یک رگم خالی نماند از گردش گلابت ای گل مستی که در جام می نابم شکفتی بستر خویش از حریری نرم چون مهتاب کردم تا تو چون گل های شب در باغ مهتابم شکفتی خوابگاهم شد بهشتی , بسترم شد نوبهاری تا تو , ای بهتر زگل !در عالم خوابم شکفتی . " سیمین بهبهانی "
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (سه شنبه 8 فروردین 1391, 1:09 pm), zahra (سه شنبه 8 فروردین 1391, 4:24 pm), atabaki (چهارشنبه 16 فروردین 1391, 3:33 am), akbarabadi (شنبه 19 فروردین 1391, 9:06 pm), memarmgh (پنج شنبه 24 فروردین 1391, 5:08 am) |
atabaki
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: شنبه 19 فروردین 1391, 1:41 pm |
|
|

عید آمد "مهدی اخوان ثالث (م. امید)" عید آمد و ما خانه خود را نتکاندیم گردی نستردیم و غباری نفشاندیم دیدیم که در کسوت بخت آمده نوروز از بیدلی او را ز در خانه براندیم هر جا گذری غلغله شادی و شورست ما آتش اندوه به آبی ننشاندیم آفاق پر از پیک و پیامست، ولی ما پیکی ندواندیم و پیامی نرساندیم احباب کهن را نه یکی نامه بدادیم و اصحاب جوان را نه یکی بوسه ستاندیم من دانم و غمگین دلت، ای خسته کبوتر سالی سپری گشت و ترا ما نپراندیم صد قافله رفتند و به مقصود رسیدند ما این خرک لنگ ز جوئی نجهاندیم ماننده افسونزدگان ره به حقیقت بستیم، و جز افسانه بیهوده نخواندیم از نه خم گردون بگذشتند حریفان مسکین من و دل در خم این زاویه ماندیم طوفان بتکاند مگر «امید» که صد بار عید آمد و ما خانه خود را نتکاندیم 
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (شنبه 19 فروردین 1391, 1:43 pm), mojtaba20 (شنبه 19 فروردین 1391, 3:01 pm), akbarabadi (شنبه 19 فروردین 1391, 9:05 pm), gharibi (پنج شنبه 24 فروردین 1391, 5:04 am), memarmgh (پنج شنبه 24 فروردین 1391, 5:08 am) |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: سه شنبه 22 فروردین 1391, 6:42 pm |
|
|
نیمشب همدم من دیده گریان من است ناله مرغ شب از حال پریشان من است خنده ها بر لب من بود و کس آگاه نشد زین همه درد خموشانه که بر جان من است قافل از حق شدم و قافله عمر گذشت ناله ام زمزمه روح پریشان من است در بر عشق بسی دم زدم از رتبت عقل گفت خاموش که او طفل دبستان من است
" مهدی سهیلی "
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند akbarabadi (سه شنبه 22 فروردین 1391, 8:12 pm), maleki (سه شنبه 22 فروردین 1391, 8:32 pm), atabaki (چهارشنبه 23 فروردین 1391, 3:29 am), gharibi (پنج شنبه 24 فروردین 1391, 5:04 am), memarmgh (پنج شنبه 24 فروردین 1391, 5:08 am) |
memarmgh
|
موضوع پست: مشاعره(دوست دارید شرکت کنید؟؟؟) ارسال شده در: چهارشنبه 23 فروردین 1391, 5:51 pm |
|
کاربر کارآمد |
 |
 |
تاريخ عضويت:چهارشنبه 12 بهمن 1390, 1:59 pm پست ها : 602 پست محل سکونت: تهران
تشکر کرده اید: 1208 مرتبه
|
ای در دل مشتاقان از عشق تو بستانها وز حجت بیچونی در صنع تو برهانها در ذات لطیف تو حیران شده فکرتها بر علم قدیم تو پیدا شده پنهانها در بحر کمال تو ناقص شده کاملها درعین قبول تو، کامل شده نقصانها در سینهٔ هر معنی بفروخته آتشها بر دیدهٔ هر دعوی بر دوخته پیکانها بر ساحت آب از کف پرداخته مفرشها بر روی هوا از دود افراخته ایوانها از نور در آن ایوان بفروخته انجمها وز آب برین مفرش بنگاشته الوانها مشتاق تو از شوقت در کوی تو سرگردان از خلق جدا گشته خرسند به خلقانها از سوز جگر چشمی چون حقهٔ گوهرها وز آتش دل آهی چون رشتهٔ مرجانها در راه رضای تو قربان شده جان، و آن گه در پردهٔ قرب تو زنده شده قربانها از رشتهٔ جانبازی بر دوخته دامنها در ماتم بیباکی بدریده گریبانها در کوی تو چون آید آنکس که همی بیند در گرد سر کویت از نفس بیابانها چه خوش بود آن وقتی کز سوز دل از شوقت در راه تو میکاریم از دیده گلستانها ای پایگه امرت سرمایهٔ درویشان وی دستگه نهیت پیرایهٔ خذلانها صد تیر بلا پران بر ما ز هر اطرافی ما جمله بپوشیده از مهر تو خفتانها بی رشوت و بیبیمی بر کافر و بر مومن هر روز برافشانی، از لطف تو احسانها میدان رضای تو پر گرد غم و محنت ما روفته از دیده آن گرد ز میدانها در عرصهٔ میدانت پرداخته در خدمت گوی فلکی برده، قد کرده چو چوگانها از نفس جدا گشته در مجلس جانبازی بر تارک بینقشی فرموده دل افشانها حقا که فرو ناید بیشوق تو راحتها والله که نکو ناید، با علم تو دستانها گاه طلب از شوقت بفگنده همه دلها وقت سحر از بامت، برداشته الحانها چون فضل تو شد ناظر چه باک ز بیباکی چون ذکر تو شد حاضر، چه بیم ز نسیانها گر در عطا بخشی آنک صدفش دلها ور تیر بلا باری، اینک هدفش جانها ای کرده دوا بخشی لطف تو به هر دردی من درد تو میخواهم دور از همه درمانها عفو تو همی باید چه فایده از گریه فضل تو همی باید، چه سود ز افغانها ما غرفهٔ عصیانیم بخشنده تویی یارب از عفو نهی تاجی، بر تارک عصیانها بسیار گنه کردیم آن بود قضای تو شاید که به ما بخشی، از روی کرم آنها کی نام کهن گردد مجدود سنایی را نو نو چو میآراید، در وصف تو دیوانها این شعر از سنایی هستش... سنایی که در ابتدای زندگی انسان خوبی نبوده... در نیمه های زندگی رو به عرفان میاره و بعد مدتی به یکی از پر اوازه ترین عارف ها بدل میشه... در بیت آخر این شعر میگه که خدا یا دیگه سنایی را با اون نام قبلی نخواهند خواند چرا که... این شعر یکی از زیبا ترین اشعاریه که در کل زندگیم بهش بر خوردم... امیدوارم عزیزان بپسندند... با تشکر از رضای عزیز بخاطر انتقال پست...
_________________ زندگانی حقیر من آنقدر ساده و آرام است که در آن "جمله ها" حادثه هایند
آخرين ويرايش توسط memarmgh on پنج شنبه 24 فروردین 1391, 5:10 am, ويرايش شده در 2.
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم memarmgh به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (چهارشنبه 23 فروردین 1391, 5:58 pm), akbarabadi (چهارشنبه 23 فروردین 1391, 9:39 pm), atabaki (پنج شنبه 24 فروردین 1391, 2:54 am), mojtaba20 (پنج شنبه 24 فروردین 1391, 4:40 am), gharibi (پنج شنبه 24 فروردین 1391, 5:04 am) |
چه کسي حاضر است ؟ |
كاربران آنلاين: bing [bot] |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
|
|