مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
نويسنده |
پيغام |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: يکشنبه 14 اسفند 1390, 6:10 am |
|
تاريخ عضويت:دوشنبه 30 خرداد 1390, 5:50 pm پست ها : 351 پست محل سکونت: میلاجرد _ خیابان شهید رجایی
تشکر کرده اید: 2722 مرتبه
محل تولد: میلاجرد- خیابان شهید رجایی
|
چشم ابر من ... و تسبیح چوبی پدرم سالها می شود که در کوچه چشم در چشم ابر می دوزیم که ببارد درخت آلوچه از خدای تو دلخورم از این که چرا زندگی من این است که چرا سهم من شد از دنیا چشمهایی که بی تو غمگین است نامه ام را به دست او برسان و بگو که چقدر غم دارم و بگو که هنوز منتظرم وسط خوابهای بیدارم شهر , شبها چه چیز دارد جز کوچه هایی از ابتدا بن بست آسمانی پر از ترک گاهی هر ستاره ستاره ای در دست من نه از شب , نه از سیاهی ها و نه از اتفاق می ترسم بیم دارم که روزهای سیاه برود سمت باغ می ترسم ! از مجموعه شعر « پلکهای قفل شده » سروده آزاده بشارتی .
_________________ آینده اتفاق نمی افتد ، بلکه ساخته می شود .
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (يکشنبه 14 اسفند 1390, 6:28 am), maleki (يکشنبه 14 اسفند 1390, 8:32 am), gharibi (يکشنبه 14 اسفند 1390, 9:33 am), akbarabadi (يکشنبه 14 اسفند 1390, 9:55 am), javad azizi (دوشنبه 15 اسفند 1390, 8:56 pm) |
ziba_sama
|
موضوع پست: كوچه ارسال شده در: يکشنبه 14 اسفند 1390, 7:42 am |
|
تاريخ عضويت:پنج شنبه 15 دی 1390, 5:59 am پست ها : 44 پست
تشکر کرده اید: 0 مرتبه
|
روز اول كه دل من به تمناي تو پر زد چون كبوتر لب بام تو نشستم، تو به من سنگ زدي من نه رميدم، نه گسستم" باز گفتم كه: " تو صيادي و من آهوي دشتم تا به دام تو درافتم، همه جا گشتم و گشتم حذر از عشق ندانم سفر از پيش تو هرگز نتوانم، نتوانم...! يادم آمد كه دگر از تو جوابي نشنيدم پاي در دامن اندوه كشيدم نگسستم ، نرميدم رفت در ظلمت شب آن شب و شبهاي دگر هم نگرفتي دگر از عاشق آزرده خبر هم نكني ديگر از آن كوچه گذر هم ! بي تو اما به چه حالي من از آن كوچه گذشتم !
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم ziba_sama به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (يکشنبه 14 اسفند 1390, 8:31 am), atabaki (يکشنبه 14 اسفند 1390, 9:08 am), gharibi (يکشنبه 14 اسفند 1390, 9:30 am), akbarabadi (يکشنبه 14 اسفند 1390, 9:55 am), mojtaba20 (يکشنبه 14 اسفند 1390, 5:44 pm) |
atabaki
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: يکشنبه 14 اسفند 1390, 2:12 pm |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 دی 1389, 10:09 am پست ها : 4992 پست محل سکونت: تهران
تشکر کرده اید: 11736 مرتبه
محل تولد: میلاجرد
|
دوست داری بریم بیرون؟ یه کم گردش بکنیم؟ همه چیو از یاد ببریم؟ دستا رو حلقه کنیم؟ سفارش بلال بدیم... بغل دریاچه ها , عکس رنگی بندازیم , قوها رو نگاه بکنیم ، ابرها رو ، یادته میگفتی : ما شعور مطلق آفاقیم؟ چیمون از خرسای قطبی کمتره؟ چطوره وام بگیریم و خرده بورژوا بشیم؟ بی خیال تاریخ ! بی خیال انسان ! " حسین پناهی " 
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (يکشنبه 14 اسفند 1390, 2:27 pm), akbarabadi (يکشنبه 14 اسفند 1390, 2:30 pm), mojtaba20 (يکشنبه 14 اسفند 1390, 5:45 pm) |
akbarabadi
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: يکشنبه 14 اسفند 1390, 2:43 pm |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 25 خرداد 1390, 10:53 am پست ها : 1987 پست محل سکونت: شهر شهید ان میلاجرد - خیابان سرداران شهید
تشکر کرده اید: 11032 مرتبه
محل تولد: ميلاجرد
|
این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمر را حرامِ دیدارش کردم < حسین پناهی
_________________ حیات اعضای ماوابسته به برنامه ماست وبرنامه مانیزدرگفته های اعضای ماحیات می یابد
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم akbarabadi به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (يکشنبه 14 اسفند 1390, 2:45 pm), atabaki (يکشنبه 14 اسفند 1390, 3:35 pm), mojtaba20 (يکشنبه 14 اسفند 1390, 5:45 pm) |
maleki
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: يکشنبه 14 اسفند 1390, 2:58 pm |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am پست ها : 4788 پست محل سکونت: شهر زیبای میلاجرد
تشکر کرده اید: 14441 مرتبه
محل تولد: جهان هستی
|
الو سلام . الو؟ منزل خداست؟ اين منم مزاحمي که آشناست هزار دفعه اين شماره را دلم گرفته است ولي هنوز پشت خط در انتظار يک صداست شما که گفته ايد پاسخ سلام واجب است به ما که مي رسد ، حساب بنده هايتان جداست؟ الو .... دوباره قطع و وصل تلفنم شروع شد خرابي از دل من است يا که عيب سيم هاست؟ چرا صدايتان نمي رسد کمي بلند تر صداي من چطور؟ خوب و صاف و واضح و رساست؟ اگر اجازه مي دهي برايت درد دل کنم شنيده ام که گريه بر تمام دردها شفاست دل مرا بخوان به سوي خود تا که سبک شوم پناهگاه اين دل شکسته خانه ي شماست الو ، مرا ببخش ، باز هم مزاحمت شدم دوباره زنگ مي زنم ، دوباره ، تا خدا خداست ...
_________________ دهانم پر از حرف های نگفته است و دلم پر از درد ....!!!
اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند akbarabadi (يکشنبه 14 اسفند 1390, 3:02 pm), atabaki (يکشنبه 14 اسفند 1390, 3:35 pm), mojtaba20 (يکشنبه 14 اسفند 1390, 5:46 pm) |
maleki
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: يکشنبه 14 اسفند 1390, 3:05 pm |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am پست ها : 4788 پست محل سکونت: شهر زیبای میلاجرد
تشکر کرده اید: 14441 مرتبه
محل تولد: جهان هستی
|
می روم اما بدان یک سنگ هم خواهد شکست آنچنان که تارو پود قلب من از هم گسست می روم با زخم هایی مانده از یک سال سرد آن همه برفی که آمد آشیانم را شکست می روم اما نگویی بی وفا بود و نماند از هجوم سایه ها دیگر نگاهم خسته است راستی : یادت بماندگناه چشم تو تاول غربت به روی باغ احساسم نشست طرح ویران کردنم اما عجیب و ساده بود روی جلد خاطراتم دست طوفان نقش بست
_________________ دهانم پر از حرف های نگفته است و دلم پر از درد ....!!!
اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (يکشنبه 14 اسفند 1390, 3:35 pm), mojtaba20 (يکشنبه 14 اسفند 1390, 5:47 pm), akbarabadi (پنج شنبه 21 اسفند 1393, 3:40 pm) |
atabaki
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: دوشنبه 15 اسفند 1390, 5:36 am |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 دی 1389, 10:09 am پست ها : 4992 پست محل سکونت: تهران
تشکر کرده اید: 11736 مرتبه
محل تولد: میلاجرد
|
باد از احتیاط پاورچین پرده ها لبریز بازی وزیدن بود پرنده آمد کمی رو به پیراهن چهل دانه انار خسته نشست تشنه بود خواب انار دیده بود چیزی نگفت آن سوتر پشت پنجره سایه سار قفس ها پیدا بود پرنده هیچ نپرسید این منقل روشن و این سیخ برهنه برای چیست ؟ تنها لبه ی تیز چاقوی کهنه ای کنار پاشویه داشت سر به سر ماه سربریده می گذاشت ! " سید علی صالحی " 
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند mojtaba20 (دوشنبه 15 اسفند 1390, 6:13 am), maleki (دوشنبه 15 اسفند 1390, 6:45 am), gharibi (سه شنبه 16 اسفند 1390, 7:10 am), akbarabadi (پنج شنبه 21 اسفند 1393, 3:40 pm) |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: دوشنبه 15 اسفند 1390, 6:11 am |
|
تاريخ عضويت:دوشنبه 30 خرداد 1390, 5:50 pm پست ها : 351 پست محل سکونت: میلاجرد _ خیابان شهید رجایی
|
مرثیۀ جنگل امشب همه غمهای عالم را خبر کن ! بشین و با من گریه سر کن , گریه سر کن ! ای جنگل , ای انبوه اندوهانِ دیرین ! ای چون دل من , ای خموشِ گریه آگین ! سر در گریبان , در پس زانو نشسته , ابرو گره افکنده , چشم از درد بسته , در پرده های اشک پنهان , کرده بالین ! ای جنگل , ای داد ! از آشیانت بوی خون می آورد باد ! بر بال سرخ کَشکَرت پیغام شومی است , آنجا چه آمد برسر آن سرو آزاد ؟ ای جنگل , ای شب ! ای بی ستاره ! خورشید تاریک ! اشکِ سیاهِ کهکشانهایِ گسسته ! آیینۀ دیرینۀ زنگار بسته ! دیدی چراغی را که در چشمت شکستند ؟ ای جنگل , ای غم ! چنگ هزار آوای بارانهای ماتم ! در سایه افکندِ کدامین ناربُن ریخت خون از گلوی مرغ عاشق ؟ مرغی که می خواند مرغی که با آوازش از کنج قفس پرواز می کرد , مرغی که می خواست پرواز باشد ... ای جنگل , ای حیف ! همسایۀ شبهای تلخ نامرادی ! در آستان سبز فروردین , دریغا آن غنچه های سرخ را برباد دادی ! ای جنگل , ای پیوسته پاییز ! ای آتش خیس ! ای سرخ و زرد , ای شعلۀ سرد ! ای در گلوی ابر و مه فریادِ خورشید ! تا کی ستم با مرد خواهد کرد نامرد ؟ ای جنگل , ای در خود نشسته ! پیچیده با خاموشی سبز , خوابیده با رؤیایِ رنگینِ بهارِ نغمه پرداز , زین پیله , کی آن نازنین پروانه خواهد کرد پرواز ؟ ای جنگل , ای همراز کوچک خان سردار ! همعهدِ سرهای بریده ! پُر کرده دامن از میوه های کال چیده ! کی می نشیند دردِ شیرینِ رسیدن در شیر پستانهای سبزت ؟ ای جنگل , ای خشم ! ای شعله ور چون آذرخشِ پیرهن چاک ! با من بگو از سرگذشت آن سپیدار , آن سهمگین پیکر , که با فریاد تندر چون پاره ای از آسمان , افتاده بر خاک ! ای جنگل , ای پیر ! بالندۀ افتاده , آزادِ زمینگیر ! خون می چکد اینجا هنوز از زخمِ دیرینِ تبرها . ای جنگل ! اینجا سینۀ من چون تو زخمی ست . اینجا , دمادم دارکوبی بر درخت پیر می کوبد, دمادم . " هوشنگ ابتهاج " کشکرک : پرنده ای از راستۀ سبکبالان با پرهای سیاه متمایل به بنفش و ارغوانی .
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (دوشنبه 15 اسفند 1390, 6:44 am), atabaki (دوشنبه 15 اسفند 1390, 6:51 am), gharibi (سه شنبه 16 اسفند 1390, 7:10 am) |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: دوشنبه 15 اسفند 1390, 5:56 pm |
|
|
سفر به خیر _ « به کجا چنین شتابان ! » گَوَن از نسیم پرسید . _ « دل من گرفته زینجا , هوس سفر نداری ز غبار این بیابان ؟ » _ « همه آرزویم , اما چه کنم بسته پایم ... » _ « به کجا چنین شتابان ؟ » _ « به هر آن کجا که باشد به جز این سرا سرایم .» _ « سفرت به خیر ! اما , تو و دوستی , خدا را چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی , به شکوفه ها , به باران , برسان سلام ما را . » " شفیعی کد کنی "
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند zahra (دوشنبه 15 اسفند 1390, 5:59 pm), maleki (دوشنبه 15 اسفند 1390, 6:24 pm), akbarabadi (دوشنبه 15 اسفند 1390, 7:42 pm) |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: دوشنبه 15 اسفند 1390, 7:03 pm |
|
|
نشانی « خانۀ دوست کجاست ؟ » در فلق بود که پرسید سوار . آسمان مکثی کرد . رهگذر شاخۀ نوری که به لب داشت به تاریکی شنها بخشید و به انگشت نشان داد سپیداری و گفت : « نرسیده به درخت , کوچه باغی است که از خواب خدا سبزتر است و در آن عشق به اندازۀ پرهای صداقت آبی است . می روی تا ته کوچه که از پشت باغ , سربه در می آرد , پس به سمت گل تنهایی می پیچی , دو قدم مانده به گل , پای فوارۀ جاوید اساطیر زمین می مانی و ترا ترسی شفاف فرا می گیرد . در صمیمیت سیال فضا , خش خشی می شنوی : کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا , جوجه بردارد از لانۀ نور و از او می پرسی خانۀ دوست کجاست . » " سهراب سپهری "
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند akbarabadi (دوشنبه 15 اسفند 1390, 7:42 pm), maleki (سه شنبه 16 اسفند 1390, 6:25 am), gharibi (سه شنبه 16 اسفند 1390, 7:09 am) |
چه کسي حاضر است ؟ |
كاربران آنلاين: atabaki |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
|
|