ارزش غذایی نبود دستگاه ها و وستایل مکانیزه بسته بندی ، بسته بندی دستی و توسط نیروی کار انسانی، نبود بسته بندی مناسب و غیره از مشکلات صنعت خرما مضافتی در ایران است که همین موضوعات نه تنها باعث تلف شدن مقدار زیادی از خرما ها می شود بلکه باعث هزینه های سر بار و افزایش هزینه تمام شده محصول هم می شود.معمولا خرما در انبار ها یا سردخانه های با درجه هوای بین 5- تا 5+ نگهداری می شود و در حدود بین 9 ماه و در بازه های زمانی مختلف به بازار ایران و خارج از کشور صادر می شود. سردخانه های ایران معمولا خیلی مجهز و پیشرفته نیستند ولی برای نگهداری محصول شرایط کافی را معمولا دارند. برای مطالعه ادامه این مطلب به سایتمراجعه فرمایید. همچنین میتوانید برای به صفحهشرکت مراجعه فرمایید.دفتر ایران تهران : خیابان شریعتی – بعد از سید خندان – بالاتر از خواجه عبدالله – کوچه خوی – پلاک 26 زنگ 555تلفن همراه : 09127256271 خلیلیانتلفن و فکس : 22887288-021 و 22892329-021 و 22864358-021آدرس دفتر فروش: تهران-خیابان شوش-خیابان تختی-روبروی خیابان جعفری-پلاک ۱۵۸-فروشگاه مرکزی خرما سیاه، تلفن تماس: 02155811009دفتر ویتنام هانوی : شماره 10، 336/9 کوچه، خیابان نگوین تری، خیابان 336، سان ژوان، هانوی، (کنار دانشگاه علوم اجتماعی و علوم انسانی)تلفن: +84 0936070628