ویژگی های اغلب خرماها را می توان در دماهای متنوع نگهداری کرد ولی بصورت کلی در خصوص خرما مضافتی این موضوع کمی متفاوت است و توصیه می شود آن را در یخچال نگهداری کنید، دور از نور خورشید باشد و گرمای محیط بر ان غالب نشود زیرا باعث می شود میزان زمان نگهداری محصول کاهش پیدا کرده و یا محصول بر اثر این گرما دچار حمله حشرات شود. اما در شرایط نگهداری بین تا درجه به راحتی می توان تا نزدیک دو سال خرما را نگهداری و مصرف کرد.خرما بم یا خرما مضافتی بم به دلیل داشتن رطوبت نسبی به عنوان خشکبار شناخته نمی شود و در دسته بندی محصولات غذایی دارای رطوبت قرار دارد. پوست این خرما چسبناک نیست و شیره ندارد. ضمنا پوستی تقریبا خشک و نازک دارد که براق و صاف بوده و بعضا از میوه جدا می شود و به سادگی می توان آن را کند.برای مطالعه ادامه این مطلب به سایت مراجعه فرمایید. همچنین میتوانید برای به صفحه شرکت مراجعه فرمایید.دفتر ایران تهران : خیابان شریعتی – بعد از سید خندان – بالاتر از خواجه عبدالله – کوچه خوی – پلاک 26 زنگ 555تلفن همراه : 09127256271 خلیلیانتلفن و فکس : 22887288-021 و 22892329-021 و 22864358-021آدرس دفتر فروش: تهران-خیابان شوش-خیابان تختی-روبروی خیابان جعفری-پلاک ۱۵۸-فروشگاه مرکزی خرما سیاه، تلفن تماس: 02155811009دفتر ویتنام هانوی : شماره 10، 336/9 کوچه، خیابان نگوین تری، خیابان 336، سان ژوان، هانوی، (کنار دانشگاه علوم اجتماعی و علوم انسانی)تلفن: +84 0936070628