مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
نويسنده |
پيغام |
h.karami
|
موضوع پست: Re: بازدید بخشدارمیلاجرد ازنحوه اجرای عملیات زیرسازی محور میلاجرد- محمود اباد ارسال شده در: دوشنبه 4 اسفند 1393, 11:12 pm |
|
کاربر کارآمد |
 |
 |
تاريخ عضويت:يکشنبه 14 دی 1393, 1:39 pm پست ها : 735 پست محل سکونت: مـیـــــــــــلاجـــــــــــرد
تشکر کرده اید: 2543 مرتبه
محل تولد: میلاجـــــــــــــــــــرد
|
سلام به نظر من اگه انتقاد ها بجا و سازنده است پس چرا با نام های جعلی نوشته می شود انتقاد کردن که ترس و واهمه ندارد و باید فرد انتقاد شونده خوشحال هم بشود . در اینجا منظورانتقاد و تعریف و تمجید و... نیست تخریب است. سوای این موضوع استفاده از اسم مستعار در این سایت باعث ایجاد سوءتفاهم بین افراد میشود که برای شخص من این اتفاق افتاد کاربر hesamاز شورای اسلامی انتقاد نا بجایی کرده بودند که عواقب آن دامن گیر من شد نمیخواستم بگویم ولی این کاربر هم جانب داری یک سری افراد خاص را میکردند .
_________________ همـه چیزهــای از دسـت رفتــــــه یک روز برمی گـــردنـد ،
اما درسـت وقتــی که یــاد می گیــریم بـــدون آنهـا زندگــــی کنیـم !
|
|
بالا |
|
 |
ali reza
|
موضوع پست: Re: بازدید بخشدارمیلاجرد ازنحوه اجرای عملیات زیرسازی محور میلاجرد- محمود اباد ارسال شده در: سه شنبه 5 اسفند 1393, 3:59 pm |
|
تاريخ عضويت:سه شنبه 21 بهمن 1393, 9:02 am پست ها : 16 پست محل سکونت: میلاجرد بزرگ
تشکر کرده اید: 15 مرتبه
محل تولد: میلاجرد
|
باسلام کاربرمحترمnik من ازاينکه همشهريم جناب آقاي اتابکي به عنوان بخشدارميلاجردانتخاب شدخيلي خوشحال شدم وبه پرسنل بخشداري خسته نباشيد ميگويم.چندروزپيش کاربران محترم ازشهردارمحترم ومحبوب ميلاجردبه خاطرزحماتش تقديرکرده بودندکه بعدازچندساعت مديرسايت حذفش کردوبعدازيه مدت ازبخشدارتقديرشدچراتقديرازشهردارحذف شدولي تقديرازبخشدارحذف نشد؟به خاطرهمين هم من يه پيشنهادبه مديران محترم سايت کردم حالاشما به من بگوکجاي اين پيشنهادميشه تخريب بخشدار؟
_________________ یادم باشد: یک رنگ بمانم،حتی اگر در دنیایی هستم که برخی ها برای پر رنگ شدن حاضرند هزار رنگ باشند
|
|
بالا |
|
 |
ali reza
|
موضوع پست: Re: بازدید بخشدارمیلاجرد ازنحوه اجرای عملیات زیرسازی محور میلاجرد- محمود اباد ارسال شده در: سه شنبه 5 اسفند 1393, 7:09 pm |
|
تاريخ عضويت:سه شنبه 21 بهمن 1393, 9:02 am پست ها : 16 پست محل سکونت: میلاجرد بزرگ
تشکر کرده اید: 15 مرتبه
محل تولد: میلاجرد
|
باسلام خدمت مديران سايت چرانظرمن رادوباره حذف کرديد معني اين کارتون يعني چي؟
_________________ یادم باشد: یک رنگ بمانم،حتی اگر در دنیایی هستم که برخی ها برای پر رنگ شدن حاضرند هزار رنگ باشند
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم ali reza به خاطر این پست تشکر کرده اند h.karami (چهارشنبه 6 اسفند 1393, 8:46 pm) |
gharibi
|
موضوع پست: Re: بازدید بخشدارمیلاجرد ازنحوه اجرای عملیات زیرسازی محور میلاجرد- محمود اباد ارسال شده در: سه شنبه 5 اسفند 1393, 7:45 pm |
|
تاريخ عضويت:سه شنبه 28 دی 1389, 9:04 am پست ها : 389 پست محل سکونت: میلاجرد - خ امام خمینی(ره)
تشکر کرده اید: 1362 مرتبه
محل تولد: milajerd
|
با عرض سلام و احترام حضور کاربران محترم سایت میلاجرد لطفا در مباحث خود به نظرات یکدیگر احترام گذاشته و نهایت ادب و قانون مداری را مد نظر خود قرار دهید. در ضمن مطلب تقدیر و تشکر از شهردار محترم حذف نشده و تنها به واسطه عدم درج مطلب در ادامه و در پاسخ آن و همچنین ایجاد مباحث و مطالب جدید تر توسط کاربران به صفحات بعدی تالار منتقل گردیده و کماکان در انحمن شهرداری میلاحرد با آدرس http://www.milajerd.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=9590 قابل دسترسی است.
_________________ آينده درانتظار ماست ... به فرداهابينديش
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم gharibi به خاطر این پست تشکر کرده اند akbarabadi (سه شنبه 5 اسفند 1393, 9:36 pm), h.karami (چهارشنبه 6 اسفند 1393, 8:47 pm), nigouel (پنج شنبه 7 اسفند 1393, 2:11 pm), kiarash (جمعه 8 اسفند 1393, 10:15 pm) |
چه کسي حاضر است ؟ |
كاربران آنلاين: بدون كاربران آنلاين |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
|
|