مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
نويسنده |
پيغام |
atabaki.majid
|
 |
موضوع پست: مردی که خودش را شیطان کرد ارسال شده در: پنج شنبه 7 آذر 1392, 2:31 pm |
|
تاريخ عضويت:دوشنبه 27 آبان 1392, 3:58 pm پست ها : 110 پست
تشکر کرده اید: 289 مرتبه
محل تولد: میلاجرد
|
این روزها عکسهای مردی که خودش را شبیه شیطان کرده است در برخی رسانهها منتشر شده اما این چه بلایی است که آدم بر سر خودشان میآورند؟ مجله مهر: این روزها عکسهای مردی که خودش را شبیه شیطان کرده است در برخی رسانهها منتشر شده اما این چه بلایی است که آدم بر سر خودشان میآورند؟
مرد گربه نما،شیطان زنده و صدها شکل و شمایل دیگر. اگر تا قبل از این اعتیاد به عملهای زیبایی درد برخی کشورها بود و خیلیها با تصور زشت بودن سراغ جراحیهای مختلف میرفتند حالا در کشورهای مختلف تلاش برای زشت کردن و ترسناک شدن در حال گسترش است!
نمونهاش مردی با نام مستعار کین توبال است که خودش را با کلی عمل و خالکوبی به شکل شیطان درآورده است. کین توبال برای زشت کردن خود هر چه میتوانسته هزینه کرده است. با عمل جراحی دو برآمدگی مانند شاخ در دو طرف پیشانی او قرار گرفتهاند،دو دندان نیش بلندتر از حالت عادی برای خودش دست و پا کرده و چشمهای قرمزش هم به تازگی حالت مورب پیدا کرده است. قیافه او به شکلی درآمده که بچهها در خیابان از او میترسند. اما او تنها کسی که در دنیا اکنون دست به چنین کارهایی میزند نیست. این مرد اصالتا کلمبیایی است و برخی رسانههای عربی گفتهاند رفت و آمدش در خیابانهای انگلیس در شب ممنوع شده است. اصطلاح Body modification در حال حاضر برای همین آدمها استفاده میشود. آنچه به تغییر بدن مشهور شده مجموعهای از عمل جراحی،خالکوبی و کارهای دیگر است که شخص را به شکل دیگری درآورد. در اکثر موارد وضعیت به طوری پیش میرود که این آدمها که مشکلات روانی هم دارند دیگر شخص متفاوتی و غیر قابل شناسایی برای اطرافیانشان میشوند. عملها و خالکوبیهای صورت گرفته روی این افراد طوری است که دیگر بازگشت آنها به شکل عادی تقریباً ممکن است.

_________________ هستم اگر هستمم،گر نروم خستمم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط maleki در پنج شنبه 7 آذر 1392, 3:47 pm . |
دلیل ویرایش: حذف لینک های غیر مجاز |
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki.majid به خاطر این پست تشکر کرده اند مرتضى غرىبى (پنج شنبه 7 آذر 1392, 2:49 pm), aliazizi (پنج شنبه 7 آذر 1392, 3:44 pm), maleki (پنج شنبه 7 آذر 1392, 3:44 pm), ya3na (پنج شنبه 7 آذر 1392, 4:42 pm), atabaki (شنبه 9 آذر 1392, 4:29 am) |
atabaki.majid
|
موضوع پست: Re: مردی که خودش را شیطان کرد ارسال شده در: پنج شنبه 7 آذر 1392, 2:41 pm |
|
|
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki.majid به خاطر این پست تشکر کرده اند مرتضى غرىبى (پنج شنبه 7 آذر 1392, 2:48 pm), maleki (پنج شنبه 7 آذر 1392, 3:44 pm), aliazizi (پنج شنبه 7 آذر 1392, 3:45 pm), atabaki (سه شنبه 18 آذر 1393, 9:23 am) |
maleki
|
موضوع پست: Re: مردی که خودش را شیطان کرد ارسال شده در: پنج شنبه 7 آذر 1392, 3:45 pm |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am پست ها : 4788 پست محل سکونت: شهر زیبای میلاجرد
تشکر کرده اید: 14441 مرتبه
محل تولد: جهان هستی
|
کی گفته شیطان اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالم بهم خورد از این تصاویر...... تصاویر خوب و تو دل برو قرار بدید آدم دلش شاد شه چیه بابا الان دیگه نمیتونم شام بخورم...
_________________ دهانم پر از حرف های نگفته است و دلم پر از درد ....!!!
اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki.majid (پنج شنبه 7 آذر 1392, 3:52 pm), atabaki (سه شنبه 18 آذر 1393, 11:34 am) |
atabaki.majid
|
موضوع پست: Re: مردی که خودش را شیطان کرد ارسال شده در: پنج شنبه 7 آذر 1392, 3:57 pm |
|
|
البته حق با شماست آقای ملکی ببخشید اگه اذیت شدید ولی باید واقعیت های الان جوامعمون رو نشون بدیم چون این حرکات و این راه روش تو ایران خودمون هم داره رواج پیدا میکنه و بعضی از مردم ما بخاطره نداشتن اطلاعات کافی در مورد این مسائل به این سمت کشیده میشن و مشکلات زیادی پیش میاد این پست رو گذاشتم تا بچه ها هم استفاده کنن هم اگه کسی اطلاعات بیشتری داشت قرار بده تا همه استفاده کنیم و با اطلاعات بالا ادامه راه بدیم تو این جامعه پر از خطر موفق و پیروز باشید
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki.majid به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (پنج شنبه 7 آذر 1392, 4:25 pm), مرتضى غرىبى (جمعه 27 دی 1392, 10:33 pm) |
مرتضى غرىبى
|
موضوع پست: Re: مردی که خودش را شیطان کرد ارسال شده در: پنج شنبه 7 آذر 1392, 4:34 pm |
|
تاريخ عضويت:پنج شنبه 11 مهر 1392, 5:26 pm پست ها : 692 پست محل سکونت: میلاجرد- CyberSpace-C // Window > System32
تشکر کرده اید: 3419 مرتبه
|
این گل تقدیم اقای اتابکی و ملکی...و بقیه ی کاربران (دیگه فاکتور گرفتم اسمشون رو به قوله معلمه ریاضی) هم دلشون باز شه و هم اقای ملکی بتونه امشب شام بخوره... 
با آقای ملکی موافقم ....توضیحاته آقای رائفی پور در مورد شیطان پرستی و صهیونیسم خیلی خوبه من هم گوش دادم...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط مرتضى غرىبى در پنج شنبه 7 آذر 1392, 5:05 pm .
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم مرتضى غرىبى به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki.majid (پنج شنبه 7 آذر 1392, 4:45 pm), maleki (پنج شنبه 7 آذر 1392, 5:24 pm) |
maleki
|
موضوع پست: Re: مردی که خودش را شیطان کرد ارسال شده در: پنج شنبه 7 آذر 1392, 4:36 pm |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am پست ها : 4788 پست محل سکونت: شهر زیبای میلاجرد
تشکر کرده اید: 14441 مرتبه
محل تولد: جهان هستی
|
اگه کسی میخواد در این موضوع اطلاعات کافی داشته باشه سخنرانی های دکتر رائفی پور رو گوش کنه.... خیلی هم خوب و شیوا صحبت میکنه... اگه کسی هم نداره بیاد خودم بهش میدم...(فایل های تصویریش رو هم میدم...) در مورد گل هم ممنون ولی فقط گ جامونده... ساقول سنه... پس میرم شام بخورم...
_________________ دهانم پر از حرف های نگفته است و دلم پر از درد ....!!!
اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki.majid (پنج شنبه 7 آذر 1392, 4:45 pm) |
atabaki.majid
|
موضوع پست: Re: مردی که خودش را شیطان کرد ارسال شده در: پنج شنبه 7 آذر 1392, 4:54 pm |
|
|
ممنون اقای غریبی عزیز و تشکر از اقای ملکی بابت معرفی این سخنران جهت استفاده بچه ها
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki.majid به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (پنج شنبه 7 آذر 1392, 5:23 pm) |
hadi asheri
|
موضوع پست: Re: مردی که خودش را شیطان کرد ارسال شده در: پنج شنبه 7 آذر 1392, 8:09 pm |
|
تاريخ عضويت:دوشنبه 7 اسفند 1391, 7:45 am پست ها : 1027 پست محل سکونت: Arak
تشکر کرده اید: 2851 مرتبه
محل تولد: Arak
|
باور كنيد شيطانم از ديدن اين طرفداراش سكته ميزنه قبل قيامت نفله ميشه،يكي نيس بگه الخرخرك كثافتو قصد من فسادك اون قيافس برا خودت درست كردي،بروبچ سايت سوتغذيه گرفتن،والا
_________________ من مریض تو شدم
بستری ام کن به حرم!!!
دوست دارم که مرخص نشوم تا آخر
|
|
بالا |
|
 |
ya3na
|
موضوع پست: Re: مردی که خودش را شیطان کرد ارسال شده در: جمعه 8 آذر 1392, 8:21 am |
|
تاريخ عضويت:سه شنبه 2 مهر 1392, 7:32 am پست ها : 364 پست
تشکر کرده اید: 913 مرتبه
محل تولد: اراك
|
......که دنیا .............که دنیاکه دنیا به خسران عقبا نیرزد ......به دوری ز اولاد زهرا نیرزد. ........و این زندگانی فانی جوانی ............خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد ... نيرزد ... نيرزد
_________________ EnSan mOjodis k Ziyad mojOd niS
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم ya3na به خاطر این پست تشکر کرده اند مرتضى غرىبى (جمعه 8 آذر 1392, 8:23 am), atabaki.majid (جمعه 8 آذر 1392, 8:25 am), maleki (جمعه 8 آذر 1392, 2:16 pm), mohammadi (پنج شنبه 10 بهمن 1392, 6:09 pm) |
atabaki.majid
|
موضوع پست: Re: مردی که خودش را شیطان کرد ارسال شده در: جمعه 8 آذر 1392, 9:58 am |
|
|
تصاویری که در زیر می بینید گوشه ای از انحطاط فرهنگی حاکم بر جامعه است که با تقلید کورکورانه از غرب و حرکت درمسیر فنا جامعه را به سمتی سوق می دهد که چیزی جز تباهی و نابودی برایش متصور نیست. این تصاویر گوشه از دهها تصویر این محفل شیطانی است که انتخاب شده است ، قبح شکنی برخی از تصاویر آنقدر زیاد بود که به ناچار منتشر نگردید.
|
|
بالا |
|
 |
چه کسي حاضر است ؟ |
كاربران آنلاين: bing [bot] |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
|
|