مواد لازم برای چهار نفر:
۱۵۰ گرم قارچ،
۲۵۰ گرم برگِ اسفناج فریزری،
سه حبه سیر، یا عصاره سیر
یک دسی لیتر خامه،
۳۰۰ گرم پاستا،
نمک و فلفل و مارگارین،
انواع و اقسام مواد گوشتی به انتخاب خودتون.
در این عکس از "دل مرغ" که با پیاز و زرد چوبه سرخ شده، استفاده شده
طرز تهیه:
قارچها را بشویید و خرد کنید. اسفناج را که یخش باز شده بچلانید. حبههای سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید. سیر و قارچ را در ماهیتابه تفت بدین و بعد اسفناج را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدین. خامه را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید و ماهیتابه را روی شعله ی کم، گرم نگهدارید.
پاستا را طبق دستورش بپزید و همزمان مواد گوشتی خود را آماده کنید. در اینجا از پاستا نوع Sconcigli استفاده شده است اما به خاطر سپردن اسمهای عجیب غریب پاستاها ضروری نیست و به همه نوع آن فقط میتونیم "پاستا" بگیم. سوئدیها هم همین کار را میکنند. شاید ایتالیایها بخواهند صد نوع پاستا با اسمهای صعب التلفظ اختراع کنند. ما که نباید بزحمت بیفتیم.
بهر حال، پاستا ی پخته شده را توی بشقاب بریزید، سس اسفناج را به آن اضافه کنید و رویش را (اگر خواستین) با مواد گوشتی پر کنید. این غذا خیلی راحت و سریع تهیه میشه و بوی خیلی خوبی داره.
ashpaz-bashi