مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
|
صفحه 1 از 1
|
[ 6 پست ] |
|
نويسنده |
پيغام |
sahar baran
|
موضوع پست: هیچ.......... ارسال شده در: چهارشنبه 27 شهریور 1392, 7:55 pm |
|
تاريخ عضويت:يکشنبه 30 مهر 1391, 8:11 pm پست ها : 1092 پست
تشکر کرده اید: 1766 مرتبه
محل تولد: اسمان
|
هیچ دردی با انکار درمان نمیشود. هیچ دروغی با تکرار اثبات نمیشود. هیچ فصلی، با گلهای مصنوعی بهار نمیشود. هیچ راهی با شعار طی نمیشود. هیچ کشوری، بدون آزادی آباد نمیشود. هیچ دانشجویی با خواندن کتاب، دانشمند نمیشود. هیچ ترانهای، مرغ سحر نمیشود. هیچ زنی جاگزین مادر نمیشود. هیچ دروغگویی، عاقبتبهخیر نمیشود. هیچ باغی، ناژوان اصفهان نمیشود. هیچ بنایی، مزار حافظ شیراز نمیشود. هیچ خدایی، خدای عارفان نمیشود. با عشق، هیچ دامنی، تر نمیشود. هیچ دایرهای تنگتر از حلقۀ همفکران نیست. هیچ زبانی، آلودهتر از زبان فارسی به مدح و ریا نیست. هر دانشمندی دانا نیست. هیچ خرسی، خالهتر از مداحان نیست. هیچ کتابی برای من قرآن نمیشود. بازار زر و زور و تزویر، سرانجام روزی نزار میشود. هیچ خردمندی، مرید نمیشود و هیچ مریدی خردمند نمیشود. هیچ حقیقتی، ایستگاه نمیشود. هیچ عروسکی تا نخواهی نمیخندد. هیچ آینهای راستگوتر از حادثهها نیست. هیچ کاغذی بیبهاتر از اسکناس نیست. هر شانهای لایق اشکهای تو نیست. هیچ کجی، راستتر از قانون نیست. هیچ نوشتهای، پربارتر از نانوشتۀ میان خطها نیست. هیچ دروغی، ناممكنتر از همذاتپنداری نیست. هیچ سرنوشتی نیست که دستنوشت نباشد. هیچ ظلمی، فراموش نمیشود. هیچ حکومتی بهتر از مردم خود نمیشود. هیچ مردمی بهتر از حکومت خود نمیشود. هیچ مرثیهای، قصیدۀ ایوان مدائن نمیشود. بی تو نیز - همچون بیهمگان - به سر میشود. چراغ هیچ کشوری با نفت روشن نمیماند. هیچ لذتی، خوشتر از سایۀ پدر و آغوش مادر نیست. هیچ افساری، طلاییتر از افسار مردم نادان نیست. هیچ ارادهای، پلیدتر از نیت پاکان پوک نیست. هیچ همیشهای، به درازای خلیج همیشه فارس نیست. هیچ فضیلتی، همچون گذشت نیست. هیچ كس، داناتر از همگان نیست. هیچ خندهای دلگشاتر از گریه نیست.
_________________ بهترينم
ای دوست
"يادگار ديروز"
دل من سير برايت تنگ است...
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم sahar baran به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (چهارشنبه 27 شهریور 1392, 8:16 pm), aliazizi (چهارشنبه 27 شهریور 1392, 9:14 pm), akbarabadi (پنج شنبه 28 شهریور 1392, 6:28 am), ariaazizi (يکشنبه 31 شهریور 1392, 8:48 am) |
maleki
|
موضوع پست: Re: هیچ.......... ارسال شده در: چهارشنبه 27 شهریور 1392, 8:17 pm |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am پست ها : 4788 پست محل سکونت: شهر زیبای میلاجرد
تشکر کرده اید: 14441 مرتبه
محل تولد: جهان هستی
|
آفرين سحر باران واقعا خيلي جالب بود ممنون... ولي اين قسمت رو خرابش كردي: بی تو نیز - همچون بیهمگان - به سر میشود.
_________________ دهانم پر از حرف های نگفته است و دلم پر از درد ....!!!
اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند aliazizi (چهارشنبه 27 شهریور 1392, 9:14 pm) |
sahar baran
|
موضوع پست: Re: هیچ.......... ارسال شده در: چهارشنبه 27 شهریور 1392, 8:37 pm |
|
|
برای چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 
ای دوست
"يادگار ديروز"
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم sahar baran به خاطر این پست تشکر کرده اند aliazizi (چهارشنبه 27 شهریور 1392, 9:14 pm), maleki (پنج شنبه 28 شهریور 1392, 5:19 am) |
aliazizi
|
موضوع پست: Re: هیچ.......... ارسال شده در: چهارشنبه 27 شهریور 1392, 9:21 pm |
|
تاريخ عضويت:جمعه 17 آذر 1391, 12:49 pm پست ها : 611 پست محل سکونت: میلاجرد خیابان شهدا
تشکر کرده اید: 2938 مرتبه
محل تولد: ميلاجرد
|
نذر کرده ام یک روزی که خوشحال تر بودم بیایم و بنویسم که زندگی را باید با لذت خورد که ضربه های روی سر را باید آرام بوسید و بعد لبخند زد و دوباره با شوق راه افتاد .
یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم که " این نیز بگذرد "
مثل همیشه که همه چیز گذشته است و آب از آسیاب و طبل طوفان از نوا افتاده است.
یک روزی که خوشحال تر بودم یک نقاشی از پاییز میگذارم ، که یادم بیاید زمستان تنها فصل زندگی نیست
زندگی پاییز هم می شود ، رنگارنگ ، از همه رنگ ، بخر و ببر!
یک روزی که خوشحال تر بودم نذرم را ادا می کنم
تا روزهایی مثل حالا که خستگی و ناتوانی لای دست و پایم پیچیده است بخوانمشان و یادم بیاید که
هیچ بهار و پاییزی بی زمستان مزه نمی دهد و هیچ آسیاب آرامی بی طوفان.
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم aliazizi به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (پنج شنبه 28 شهریور 1392, 5:19 am), sahar baran (پنج شنبه 28 شهریور 1392, 8:42 am) |
maleki
|
موضوع پست: Re: هیچ.......... ارسال شده در: پنج شنبه 28 شهریور 1392, 5:25 am |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am پست ها : 4788 پست محل سکونت: شهر زیبای میلاجرد
تشکر کرده اید: 14441 مرتبه
محل تولد: جهان هستی
|
خوب خودتون برداشت كنيد ديگه!!! فكر نكنم لازم باشه كامل شرح داده شد... تا آخرش خودتون بخونيدش به چه موضوعي اشاره شد...
_________________ دهانم پر از حرف های نگفته است و دلم پر از درد ....!!!
اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند sahar baran (پنج شنبه 28 شهریور 1392, 8:44 am), sahar baran (پنج شنبه 28 شهریور 1392, 8:44 am), aliazizi (جمعه 29 شهریور 1392, 8:55 pm) |
sahar baran
|
موضوع پست: Re: هیچ.......... ارسال شده در: پنج شنبه 28 شهریور 1392, 8:45 am |
|
|
 |  |  |  | maleki نوشته است: خوب خودتون برداشت كنيد ديگه!!! فكر نكنم لازم باشه كامل شرح داده شد... تا آخرش خودتون بخونيدش به چه موضوعي اشاره شد... |  |  |  |  |
من خوندم ولی ............. 
ای دوست
"يادگار ديروز"
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم sahar baran به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (پنج شنبه 28 شهریور 1392, 8:41 pm), aliazizi (جمعه 29 شهریور 1392, 8:55 pm) |
|
صفحه 1 از 1
|
[ 6 پست ] |
|
چه کسي حاضر است ؟ |
كاربران آنلاين: bing [bot], jalali |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
|
|