ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 114 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: پیام کاندیداهای شورای شهر میلاجرد
پستارسال شده در: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 12:39 pm 
مدیر تالار
مدیر تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am
تشکر کرده اید:
14441 مرتبه

محل تولد: جهان هستی

آقای آقامحمدی اگه زحمتی نیست سوالات دیشب رو در تالار قرار بدید.

ممنونم از شما

اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند
atabaki (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 12:59 pm), farzam (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 1:08 pm), hadi azizi (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 6:36 pm), akbarabadi (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 8:41 pm), akbarabadi (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 8:41 pm)
پستارسال شده در: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 1:08 pm 
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:جمعه 30 تیر 1391, 12:20 pm
تشکر کرده اید:
3600 مرتبه

بسم الله الرحمن الرحيم

راستش رو اگه بخواين من كه اصلا از جلسه اي كه در مسجد اميرالمومنين (ع) برگزار شد خوشم نيومد . افتضاح بود ...برگزاري جلسه خيلي خوب بود ... مخصوصا آقايان فامريني و آقامحمدي ...ولي من به نوبه خودم خيلي انتظار داشتم ...انتظار داشتم از كانديدايي كه اگه بيايم ازش بپرسيم سابقت چيه خواهد گفت : 20 -25 ساله كه معلمم ... لااقل بتونه 5 دقيقه مفيد صحبت كنه ...نه اينكه مثل بچه ابتدايي من و من كنه ... فرض كنين جناب بره جلو يه مسئول استاني و يا خدايي ناكرده كشوري صحبت كنه .... چه شود .!!!!!

آقاي عزيزي كه اصلا اسم سايت ميلاجرد به گوشت نخورده خواهش ميكنم وقتي در مورد مساله اي اطلاعات نداري با صداقت بگو " نميدانم "

نامزد بزرگواري كه بيش از اينها ازت انتظار داشتم درسته كه مشكلات ميلاجرد زياده ، ولي شمايي كه اومدي كانديد شدي لااقل بايد اميدت به آينده بيش از ديگران باشه نه اينكه بياي و مشكلات رو به سال بــــــــوق نسبت بدي و يه موج نااميدي تو ذهن شنوندت درست كني .

كانديداي گرام ، آقاي X  و Y  هم برنامه نداشتن و نيومدن ... بي برنامه پا در عرصه گذاشتن يعني شروع خيانت نادانسته از همين الان .

عزيزم عرصه شوراي شهر عرصه اي است كه شما در اين عرصه با آينده هزاران نفري كه حتي به دنيا نيامده اند مواجه خواهي شد ... اگه با قصد آزمون و خطا پا به ميدان گذاشتي سخت در اشتباهي ... عزيز دل ، اينجا آزمايشگاه فيزيك و شيمي نيست .

اي بزرگوار ... شما پتانسيل هاي ميلاجرد را در چه چيز و يا چه افرادي ميدانيد كه از اين به بعد ميخواهيد ازش استفاده كنين ؟؟؟!!! من كه تا بحال سابقه اي در اين مورد ازت نديدم .

آقاي آقامحمد عزيز شما لطف كنين ان شاء الله اگه من بعد خواستين برنامه اين چنيني اجرا كنين اسم افراد را چندين بار تكرار كنين شايد تو اين شهر به اين بزرگي آقاي كانديد را كسي نشناسه ...آخه بنده خدا چند دقيقه از وقتش رو به معرفي خودش اختصاص داد . و همچنين قبلش يه عالم و روحاني هم  بيارين تا بنده خداها وقت عزيزشون رو صرف ريشه يابي كلمات و موعظه در باب اعمال ماه شعبان نكنن .

سپاس

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط farzam در پنج شنبه 23 خرداد 1392, 2:00 pm .

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم farzam به خاطر این پست تشکر کرده اند
hadi asheri (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 1:09 pm), atabaki (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 1:14 pm), maleki (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 5:06 pm), hadi azizi (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 6:38 pm), akbarabadi (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 8:41 pm)
پستارسال شده در: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 1:24 pm 
مدیر انجمن سپاه و نماز جمعه میلاجرد
مدیر انجمن سپاه و نماز جمعه میلاجرد
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:جمعه 1 اردیبهشت 1391, 12:04 pm
تشکر کرده اید:
951 مرتبه

محل تولد: اراک

maleki نوشته است:

aghamohammadi نوشته است:

هر نامزد تو هر جلسه شش دقیقه وقت داشت که مجموع میشه هجده دقیقه

آقای آقامحمدی شما چطورید حساب کردید؟

یازده تا کاندید داریم و برای هر کدام شش دقیقه فرصت به نظر شما میشه هجده دقیق؟ناراحتناراحت

ریاضیتون رو برید تقویت کنید لطفانامهنامه

3 تا همایش برگزار شد که در هر همایش هر نامزد 6 دقیقه وقت داشت

اونچیزی که من تو مدرسه یاد گرفتم اینه 3*6=18

maleki نوشته است:

آقای آقامحمدی اگه زحمتی نیست سوالات دیشب رو در تالار قرار بدید.

ممنونم از شما

دست آقای فامرینی موند

ممنون فرزام جان دلم تنگ شده بود برای یک انتقاد اصولی و اساسی

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم aghamohammadi به خاطر این پست تشکر کرده اند
atabaki (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 1:26 pm), farzam (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 1:58 pm), maleki (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 5:04 pm), hadi azizi (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 6:39 pm), akbarabadi (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 8:40 pm)
پستارسال شده در: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 5:23 pm 
مدیر تالار
مدیر تالار
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
14441 مرتبه

در مورد اینکه جلسه خوب برگزار شد هیچ حرفی نیست و کنترل جلسه به صورت کامل آقای فامرینی در دست داشت.

بعضی از انتقادهاتون بجا نیستن دوست عزیز جناب آقای محمودی.

سوالاتی که در اون جلسه پرسیده شده بود در حد خیلی پایین پایین بود به نظرم باید سوالات تخصصی تری پرسیده بوده اون جلسه بیشتر به معارفه شبیه بود تا پرسش و پاسخ.

از این بسیار ناراحتم که چرا جلسه ی دیشب رو هم به صورت پرسش و پاسخ اجرا نکردنبا اینکه سوالات خیلی خوبی طرح گردیده بود.

یکی از مشکلات اصلی میلاجرد مربوط به موقوفی بودن زمینهاست برمیگرده به سال 1327 که این مورد دغدغه ی همه ی مردم میلاجرد هستش بنظرم به جای اینکه بخوای برگردیم به این موضوع و دغدغه ی زیادی داشته باشیم و بخوایم اونو اصلاح کنیم بجای این کار میتونیم کارهای مفیدتری که زودتر به نتیجه هم میرسه که باعث میشه اندکی از مشکلات میلاجرد کاسته بشه.

الان متاسفانه دید اکثریت از شوراهای آینده اینه که حتما زمین های میلاجرد رو از اوقاف دربیارن این دید بنظرم اشتباهه.

در مورد این موضوع یه داستان کوتاه بگم من و شایدم شنیده باشین:

در یه کشوری فضانوردان میرن فضا و خواسته بودن با خودکار بنویسن تحت شرایطی که در فضا حاکم بوده خودکار نمینویسه و وقتی اونا میان پایین این موضوع رو به گوش مسئولین  میرسونن و همه در صدد اختراع خودکاری میشن که تحت هر شرایطی بنویسه بابت این مورد خیلی هزینه میکنن و بالاخره موفق میشن و میخوان که این موضوع رو جشن بگیرن و همه ی کشورهای همسایه رو هم دعوت میکنن ولی یکی از کشورها اگه اشتباه نکنم سوئیس بوده چنین میگه:

فضانوردان ما در چنین شرایطی با قلم مینویسن نه با خودکار....

دیدید چقدر موضوع رو پیچیده گرفته بودن و چقدر با راحتی حل شده!!!!

مشکل میلاجرد هم میتونم بگم شبیه به این موضوع هستش.

بله اینطوریاست...

بالا
hadi azizi (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 6:41 pm), akbarabadi (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 8:39 pm), farzam (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 9:37 pm)
پستارسال شده در: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 6:39 pm 
مدیر تالار
مدیر تالار
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
14441 مرتبه

اینم سوالات جلسه ی دیروز:

1- برنامه ی شما برای حل معضل اعتیاد جوانان چیست و فرد معتاد را چگونه انسانی میدانید؟

2- از نظر شما یک شهردار خوب کیست و شهرداری چگونه ارگانی است؟

3- تصمیم جنابعالی و مجموعه شهرداری در خصوص اجرای پروژه های عقب نشینی و عریض کردن معابر چیست و چنانچه اشخاصی در این خصوص همکاری نکردند چگونه برخورد خواهد شد.

4- اجرای قانون ساخت و ساز و صدور مجوز ساخت در شهرداری چگونه باید باشد و آیا پایبند به اصل همه در برابرابر قانون مساویند خواهید بود؟

5- از آنجایی که تصمیمات کلان شهرداری در شورا گرفته میشود به نظر شما باید مد قانون را اجرا کرد یا میتوان در برخی موارد انعطاف داشت و به مصلحت عمل نمود؟

6- به نظر شما مجموعه ی شورا و شهرداری میتوانند برنامه ای برای حمایت از اقشار آسیب پذیر و خانواده های کم درآمد داشته باشند و اگر مصداقی در ذهن دارید ارائه نمایید.؟

7- برخورد شما با افرادی که یقین دارید در انتخابات به شما رای نداده اند بعد از انتخابات و در مراجعات به مجموعه شورا و شهرداری چگونه خواهید بود؟

8- آیا به اینکه انسان جایزالخطاست اعتقاد دارید و در صورتی که متوجه شدید در اجرای پروژه ای خطا کرده اید حاظرید در انظار عموم عذر خواهی کنید و از دیگران استمداد نمایید؟

9- اگر عقیده و طرحی در شورا پس از شور و مشورت با سه امضاکه قانونی هم هستبه تصویب برسد حاضرید آنرا در هر صورت اجرا کنید یا به نظر دونفر دیگر احترام گذاشته و دستور بررسی بیشتر صادر میکنید تا پس از اصلاحات با 5 امضا مصوب شود و بعد اجرا گردد؟

10- به نظر شما اطلاعیه های عمومی مانند استخدام ها و مزایده های شهرداری چگونه باید به اطلاع عموم برسد و بهترین جاهایی که میتوان اطلاع رسانی کرد کجاست؟

11- آیا برای تاسیس بانک ها به غیر از بانک های کشاورزی و ملی برنامه ای دارید؟

12- آیه برای یکپارچه کردن هیئت ها در ایام محرم برنامه ای دارید؟

13- آیا گزارش عملکردتان را به صورت ماهانه در مجامع عمومی بیان خواهید نمود؟

14- آیا از مسئولین و مقامات دولتی دعوت خواهید کرد تا در شهر میلاجرد حضور یابند و خودشان مشکلات مردم را ملاحظه نمایند؟

15- آیا از عهده ی این مسئولیت برخواهید آمد؟

16- برای توسعه بخش فرهنگی که بزرگترین مشکل به نظر میرسد و ناشی از بیکاری جوانان است برنامه ای دارید؟

17- آیا برای تردد مردم در سطح شهر ایستگاه های شرکت واحد را در نظر خواهید گرفت؟

18- برای تسهیل ازدواج جوانان چه برنامه ای دارید؟

19- آیا کلاس های فوق العاده برای جوانان در فصول مختلف سال را در نظر خواهید داشت؟

20- آیا برای ارتقاء میلاجرد از بخش به شهرستان برنامه ای در نظر گرفته اید؟

خسته شدم زیاد تایپ کردم.چایچای

بالا
hadi azizi (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 6:46 pm), akbarabadi (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 8:38 pm), farzam (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 9:37 pm)
پستارسال شده در: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 9:45 pm 
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
3600 مرتبه

اينكه سوالات در سطح خيلي پاييني بود شكي نيست ...

ولي اگه يه كم سطحشون بالاتر ميرفت مطمئنم بعضي از آقايون به طور كامل هنگ ميكردن .

توجه كردين كه آقايون اون اندك زماني كه در اختيارشون بود رو هم نميتونستن استفاده كنن .

آخه عزيز من ...نامزد عزيز... مگه نشنيدي ميگن دوران نامزدي دوران شيرينيه پس چرا اينجوووووووري ؟؟؟؟؟؟؟ جدا بعضي از اوقات جلسه احساس بدي بهم دست ميداد ...با خودم ميگفتم عجب كار اشتباهي كرديم اومديم اينجا ...اگه بعضي هاشون قرار باشه انتخاب بشن و به عنوان نماينده من نوعي و ميلاجردي بخوان برن سخن پراكني كنن من كه ديگه نميتونم اسم شهرم رو ببرم ...

آقاي ملكي حرفاتون دست و به جاست ولي سطح بعضي از آقايون رو هم در نظر بگير و بهشون ظلم نكن ...

بالا
maleki (جمعه 24 خرداد 1392, 8:57 am), hadi azizi (جمعه 24 خرداد 1392, 11:49 am), akbarabadi (جمعه 24 خرداد 1392, 4:19 pm), memarmgh (شنبه 25 خرداد 1392, 5:15 pm)
پستارسال شده در: جمعه 24 خرداد 1392, 6:29 am 
ثبت نام کرده
ثبت نام کرده
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:يکشنبه 12 خرداد 1392, 5:38 pm
تشکر کرده اید:
68 مرتبه

محل تولد: میلاجرد

با سلام و عرض ادب خدمت آقا فرزام دوست عزیزو گرامی ام نه گرام !

دوست عزیزم اولا ما کاندیدا ها احساس وظیفه و نگرانی در مورد شهرمان داشته ایم که قدم در این میدان نهادیم و چه خوشحال کننده می شد که اگر جنابعالی با استعداد هایی که دارید نیز پا در این عرصه می گذاردید تا قدمی در برابر احساس مسئولیت خویش در زمینه ی آبادانی میلاجرد بردارید. ضمنا این جلسات اگر خوب بود ولی فرصت بسیار اندک بود میبایست حداقل برای هر کاندیدا یا کاندیداتورها نه کاندید ! زمان در نظر گرفته شده بیشتر از سی دقیقه باشد نه حداکثر شش دقیقه.

زمانی که در مورد سوابق کاری صحبت به میان آید بنده حقیر و بقیه اگر بخواهیم سوابق کاری خویش را بیان کنیم زمانبر خواهد بود پس بسنده کردیم به آن چه که شما فرمودید چرا که شش دقیقه فرصت بود تا در مورد میلاجرد سخن بگوییم. مشکل اینجاست که آیا میلاجرد ما مشکلاتش با شش دقیقه حل خواهد شد؟ و حضار حاضر تاب تحمل چند ساعت به جای یک ساعت را برای شنیدن مشکلات را ندارند آیا ؟

در مورد سوال سایت حق با شماست چرا که ممکن است همه در این مورد بمانند شما و بقیه ی کاربران خبره نباشند ولی می تواند اگر بخواهد در این زمینه نیز بکوشد تا نماند آنچه را که بر وی بماند. و لازم می دانم که بیان کنم که این عامل نمی تواند نقصی برای کاندیدا باشد چرا که ممکن است دغدغه های دیگر شهرمان را کامل شناسایی کرده باشد .

در مورد آقای X و Y که فرمودید بدونه برنامه آمده اند عرض می کنم که انتخاب با مردم شریف مان است ولی شجاعت آنها در شرکت در انتخابات قابل تحسین است. سوال من این است که چرا در شهر به این بزرگی با توانایی های بالقوه ی بسیار فقط 11 نفر احساس وظیفه کردند پس بقیه کجا بودند؟ آیا تکلیف فقط برای آنهاست ؟ دوست عزیز گرامی نه گرام خود شما چه دارید در پاسخ به این سوال ؟

دوست عزیزم اگر کاندیدای هم به قصد آزمون و خطا آمده باشد باز هم شجاعت است اما انتخاب با مردم است می توانند در انتخاب خود وی را ............

دوست عزیز و بزرگوارم همه می دانیم و هم عقیده ایم که در حق میلاجرد فرصت سوزی شده است  اما ما نباید نا امید گردیم و نباید هم به مردم امید واهی دهیم آنچه که امکانش هست را گفتم و نیازی برای دروغ گفتن و وعده ی واهی دادن به مردم را نداشتم. در میلاجرد فرصت سوزی شده است در سال 1327 اما ما باید شروع به بستر سازی کنیم ناگفته نماند که در این زمینه کارهایی از پیش انجام شده و من هم در همان جلسه ابراز نمودم که سه راهکار عملی برای این منظور داریم که شاید در طول چهار سال عملی شود ویا ممکن است به دوره ی بعدی منتقل گردد بستر سازی می شود( کلامی است که همان جا بیان کردم ). دوست عزیز ما برای ساختن آمده ایم اگر خدا یاری کند و مردم هم .

راستی چند سوال از شما دارم که نیاز به تحقیق دارد  و آن اینکه : آیا می دانید منشا این فرصت سوزی در سال 1327 که بوده است و چگونه و .....؟

آیا می دانید که مشکلات میلاجرد تمام شده است البته از نظر یکی از شوراهای فعلی که در جلسات استانداری مشکل عدم آنتن دهی همراه اول را در روستای حسین آباد به میان می کشد و یا آسفالت جاده ی حسین آباد به چزان را بیان می کند ..... .و در پیرو فرمایش شما لازم می دانم که بگویم اگر فلان شورا من و من می کرد بهتر از این ایده نبود آیا ؟؟؟؟؟؟؟

در پایان از شما دوست عزیز و گرامی همیشه در صحنه کمال تقدیر و تشکر را دارم بدرود.

حکمت 22 نهج البلاغه:روش گرفتن حق

و درود خدا بر او ، فرمود : ما را حقّى است اگر به ما داده شود ، و گرنه بر پشت شتران سوار شویم و براى گرفتن آن برانیم هر چند شب رُوى به طول انجامد.

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم hr.maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند
maleki (جمعه 24 خرداد 1392, 8:56 am), farzam (جمعه 24 خرداد 1392, 11:12 am), hadi azizi (جمعه 24 خرداد 1392, 11:49 am), akbarabadi (جمعه 24 خرداد 1392, 4:19 pm), memarmgh (شنبه 25 خرداد 1392, 5:15 pm)
پستارسال شده در: جمعه 24 خرداد 1392, 9:05 am 
مدیر تالار
مدیر تالار
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
14441 مرتبه

به لطف خداوند مردم شهید پرور میلاجرد تا الان که به خوبی به پای صندق های رای امده اند.

و لازم به ذکر است که بگویم در شهر میلاجرد 8 شعبه بصورت ثابت و 1 شعبه به صورت سیار در حال جمع اوری آرا هستن.

بالا
farzam (جمعه 24 خرداد 1392, 11:11 am), hadi azizi (جمعه 24 خرداد 1392, 11:50 am), akbarabadi (جمعه 24 خرداد 1392, 4:17 pm), memarmgh (شنبه 25 خرداد 1392, 5:15 pm)
پستارسال شده در: جمعه 24 خرداد 1392, 11:34 am 
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
3600 مرتبه

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای برشرافت خود گذارد.حضرت علی (ع)

از خداوند مسئلت دارم كلماتي كه مرقوم مي شود پيرو اين سخنان مولايم علي (ع) باشد نه نفس سركشم تا پاي بر شرافتم گذارم و حرفي ناپخته و خام و دور از عدالت بزنم.

من فكر ميكنم كانديد شدن براي شوراي اسلامي شهر شجاعت ميخواهد . ولي صرف شجاعت داشتن بدون احتساب زمينه هاي ديگر كه شما عزيزان ميدانيد و نيازي به بازگويي ندارد فكر نميكنم ارزش محسوب شود .

بنده نه توانايي اين كار را دارم و نه وقت لازم . همين . اتفاقا از طرف چند نفر از نامزدهاي فعلي و كساني كه نامزد نشده اند پيشنهاد شد ولي خودم را در حد و اندازه اين كار بزرگ ندانستم .

بنده هم قائل به اين حرف شما هستم كه وقت كافي نبود ... ولي اين چند دقيقه رو هم بعضي عزيزان نتونستن استفاده كنن و ميشه گفت كه اين چند دقيقه در منگنه قرار دادن فرد است تا فرد ذات دروني و توانايي و ميزان انگيزه لازم رو ارائه بده . چنانچه كه شاهد بودين يكي از دوستان شما به خوبي اين موضوع رو ثابت كرد .

بايد اشاره كنم كه بنده به همانهايي راي خواهم داد كه ازشون انتقاد كردم ... انتقاد از آقايان عزيز دليل بر اين نيست كه من از يك گروه خاصي طرفداري ميكنم .

پاسخ كم كاري و يا عنوان كردن مشكلات كم اهميتي كه توسط برخي از شوراهاي قبلي بيان شده به من مربوط نميشه ...خودشون بايد پاسخ گو باشند .

و اگر خدايي ناكرده انتقادات وارد شده با كلمات نا مناسب و نا متوازن ارائه شد عذر خواهي ميكنم ... به هيچ وجه قصد توهين ، تحقير و يا هر گونه اراده سوئي در ميان نبوده ؛ بنده صرفا چون توقع بسيار بيشتري از عزيزان داشتم اين موضوع را در ميان گذاشتم و لاغير .

بالا
hadi azizi (جمعه 24 خرداد 1392, 11:50 am), maleki (جمعه 24 خرداد 1392, 12:10 pm), akbarabadi (شنبه 25 خرداد 1392, 5:38 am), atabaki (شنبه 25 خرداد 1392, 11:57 am), memarmgh (شنبه 25 خرداد 1392, 5:15 pm)
پستارسال شده در: شنبه 25 خرداد 1392, 4:41 am 
مدیر تالار
مدیر تالار
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
14441 مرتبه

به لطف خداوند از 11 کاندید پنج نفر انتخاب گردید که همگی دوستدار و غمخوار میلاجرد هستند:

1- جناب آقای حاج محمود غلامحسینی

2- جناب آقای ولی الله آقامحمدی

3- سرکار خانوم اعظم باسره

4- جناب آقای حاج علی صفدر غلامحسینی

5- جناب آقای ابوالفضل غلامحسینی

آمار ریزشون رو هم در چند ساعت بعد در تالار قرار میدم.

بالا
atabaki (شنبه 25 خرداد 1392, 5:05 am), akbarabadi (شنبه 25 خرداد 1392, 5:38 am), hadi asheri (شنبه 25 خرداد 1392, 8:23 am), memarmgh (شنبه 25 خرداد 1392, 5:15 pm), hadi azizi (جمعه 31 خرداد 1392, 8:59 pm)
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 114 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  بعدي

مباحث مرتبط
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. توجه!مشکل اصلی میلاجرد توسط شورای اسلامی میلاجرد شناسایی شد!!

hesam

8

2847

پنج شنبه 8 اسفند 1392, 12:18 pm

mohammadreza77 نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. اولین نشست شورای اسلامی شهر میلاجرد با حضور بخشدار میلاجرد

atabaki

1

1551

چهارشنبه 5 تیر 1392, 5:40 am

maleki نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. انتخابات شورای اسلامی شهر میلاجرد

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2 ]

YAS110

15

5724

سه شنبه 5 دی 1391, 5:59 pm

javad نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. کاندیدهای شورای اسلامی شهر میلاجرد در سال 96

atabaki

5

2484

شنبه 30 اردیبهشت 1396, 9:06 am

atabaki نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. مستندات پیگیری های احداث ساختمان دانشگاه پیام نور شهر میلاجرد

maleki

0

1115

شنبه 21 تیر 1393, 1:51 pm

maleki نمایش آخرین ارسال

چه کسي حاضر است ؟

كاربران آنلاين: bing [bot], google [bot]

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
MilajerdSoftwareGroup Powered by: M.S.G | base on: phpbb 3.0.12 | Persian translator: Maghsad
phpBB SEO