ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 229 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: خبر های انتخابات ریاست جمهوری سال 92
پستارسال شده در: پنج شنبه 16 خرداد 1392, 5:45 am 
مدیر انجمن سپاه و نماز جمعه میلاجرد
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:جمعه 1 اردیبهشت 1391, 12:04 pm
تشکر کرده اید:
951 مرتبه

محل تولد: اراک

به نظرتون این کوه که تو تصویر دیده میشه دماوند خودمونه

شهر میلاجرد

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم aghamohammadi به خاطر این پست تشکر کرده اند
hadi asheri (پنج شنبه 16 خرداد 1392, 5:59 am), maleki (پنج شنبه 16 خرداد 1392, 6:03 am), akbarabadi (پنج شنبه 16 خرداد 1392, 8:20 am), azizi-s (پنج شنبه 16 خرداد 1392, 6:52 pm), atabaki (شنبه 18 خرداد 1392, 1:42 pm), parisa (شنبه 18 خرداد 1392, 6:43 pm), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:25 pm)
پستارسال شده در: شنبه 18 خرداد 1392, 1:15 pm 
مدير انجمن بهبودي
مدير انجمن بهبودي
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 25 خرداد 1390, 10:53 am
شهر شهید ان میلاجرد - خیابان سرداران شهید
تشکر کرده اید:
11032 مرتبه

محل تولد: ميلاجرد

وعده کاندیداها به مردم

تصوير

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم akbarabadi به خاطر این پست تشکر کرده اند
atabaki (شنبه 18 خرداد 1392, 1:42 pm), maleki (شنبه 18 خرداد 1392, 2:46 pm), hadi asheri (شنبه 18 خرداد 1392, 3:04 pm), parisa (شنبه 18 خرداد 1392, 6:43 pm), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:25 pm)
 موضوع پست: Re: ‎‏...‏
پستارسال شده در: دوشنبه 20 خرداد 1392, 9:32 am 
عضو سایت
عضو سایت
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:يکشنبه 20 آذر 1390, 5:44 pm
تشکر کرده اید:
4 مرتبه
سعید جلیلی در مستند دیشبش با منتسب کردن خودش به رهبری عملا جمهوری اسلامی رو وارد یک بازی دو سر باخت کرد...

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
کاربران زیر از شما کاربر محترم shahin به خاطر این پست تشکر کرده اند
maleki (دوشنبه 20 خرداد 1392, 9:33 am), akbarabadi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 11:10 am), javad azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 4:11 pm), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:26 pm)
پستارسال شده در: دوشنبه 20 خرداد 1392, 10:06 am 
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
951 مرتبه

آفرین بر تو ای حداد عادل، با این کارت مردونگی، مرام و معرفت اصولگراییتو ثابت کردی

از دید بنده ی حقیر تو از همه اصلحی

غلامعلی حداد عادل:انصراف میدهم تا به سهم خود به پیروزی اصولگرایی کمک کرده باشم......امیدوارم سایر نامزدهای اصولگرا نیز در این لحظه ی خطیر به وظیفه خود عمل کنند.

شهر میلاجرد

غلامعلی حدادعادل از ادامه حضور در انتخابات ریاست جمهوری انصراف داد.

غلامعلی حدادعادل، ضمن انصراف از کاندیداتوری انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری از مردم عزیز ایران اسلامی خواست با رعایت معیارهای مورد نظر رهبری معظم انقلاب به کسانی رأی دهند که از گفتمان انقلاب اسلامی و ارزشهای مورد نظر امام و رهبری حمایت کنند. متن این نامه را که مجلس ایران منتشر کرده، به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بیانیه انصراف دکتر حداد عادل از نامزدی انتخابات ریاست جمهوری

ملت شریف ایران

در روزهای حساس و سرنوشت ساز یازدهمین دوره­ انتخابات ریاست جمهوری توجه شما مردم عزیز را به نکات زیر جلب می­کنم:

1- اینجانب که از سال 1341 با کاروان نهضت امام خمینی(ره) همراه بوده و از بهمن 1357 تا کنون در صحنه­های انقلاب و مسئولیتهای مهم و سنگین اجرایی و قانونگزاری حضور داشته­ام ، روش و بینش «اصول­گرایی» را در عرصه­ سیاست با تعالیم اسلام و قرآن و آرمانهای امام راحل و اهداف انقلاب اسلامی و منافع و مصالح کشور منطبق و موافق می­دانم و خود را اصول­گرا می­شناسم و به این صفت افتخار می­کنم.

2- پیروزی اصول­گرایان را در انتخابات ریاست جمهوری هدف اصلی خود می­دانم و معتقدم با استمرار اصول­گرایان حقیقی می­توان آرامش و امنیت و عقلانیت را که لازمه­ ایجاد حماسه­ سیاسی و حماسه­ اقتصادی است بر کشور حاکم کرد و بر این اساس خود را موظف می­دانم از هر اقدامی که با واسطه یا بی­واسطه به شکست اصول­گرایی در این انتخابات منجر شود پرهیز کنم.

3- شرکت اینجانب در ائتلافی که به«ائتلاف سه­گانه» یا «ائتلاف پیشرفت» موسوم شد دقیقاٌ برای آن بود که نامزدهای اصول­گرا در رقابت با یکدیگر سبب شکست اصول­گرایان نشوند. ما با هم برای تلاش در راه پیروزی اصول­گرایان عهد و پیمان بسته­بودیم و من دقیقاً بر آن عهد و پیمان استوار مانده­ام.

4- با نزدیک شدن به ایام ثبت نام نامزدها و حوادثی که در آخرین ساعت روز آخر ثبت نام روی داد و نگرانی­هایی از باب تکرار حوادث تلخ سالهای گذشته به­ویژه فتنه­ی سال 88 را پدید آورد لازم دیدیم منتظر مشخص شدن آرایش سیاسی نامزدها بمانیم و پس از آن به مصلحت دیدیم که با شرکت در تبلیغات انتخاباتی و خصوصا با استفاده از فرصتهای صدا و سیما و مناظره­ها، دیدگاهها و برنامه­های خود را به اطلاع ملت برسانیم. اینجانب تصمیم گرفتم مواضع خود را در مناظره­ها و برنامه­های صداو سیما به روشنی و صراحت اعلام نمایم و حتی در این مناظره­ها از بیان نقد نسبت به مواضع بعضی از نامزدهای اصول­گرا نیز دریغ نورزم.

5- اینجانب در سخنان خود در چند ماه گذشته و به­ویژه در هفته­­های اخیر ضمن تأکید مکرر بر اینکه مشکل عمده­ی امروز مردم مشکل اقتصادی است و وظیفه­ی اول دولت آینده حل این مشکل می­باشد، همواره کوشیدم تا از دادن وعده­های فریبنده و غیر عملی که تنها به قصد جلب رای مردم داده می­شود خود داری کنم. سعی کردم از سیاه نمایی و نادیده گرفتن دستاوردهای انقلاب و خدمات دولتها بپرهیزم و موجب یأس و ناامیدی مردم نشوم. کوشیدم تا سخنی بر خلاف مصالح کشور و امنیت ملی بر زبان نیاورم و دل دشمنان انقلاب را شاد نکنم. تلاش کردم آرمانهای امام راحل(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری را که از دل و جان به آنها اعتقاد دارم فراموش نکنم. امیدوارم در آنچه گفته­ام توانسته باشم رضای خداوند و رضایت مردم را جلب کرده باشم.

6- اکنون بر پایه­ی این مقدمات، امروز دوشنبه 20 خردادماه 1392 با در نظر گرفتن واقعیتهای پیش رو در صحنه­ی انتخابات و با توجه به نیت و انگیزه­ای که از آغاز حضور در ائتلاف داشته­ام به عهد خود وفا می­کنم و انصراف خود را از نامزدی انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران اعلام می­نمایم تا به سهم خود به پیروزی اصول­گرایی در این انتخابات کمک کرده­ باشم. امیدوارم سایر نامزدهای اصول­گرا نیز در این لحظه­ی خطیر و حساس به وظیفه­ی خود عمل کنند برادرانه و مشفقانه توصیه می­کنم مردم عزیز با تصمیم درست خویش کاری کنند که یا اصول­گرایان در مرحله­ اول انتخابات پیروز شوند و یا چنان شود که در صورت کشیده شدن انتخابات به مرحله­­ی دوم، رقابت میان دو اصول­گرا باشد.

7- با انصراف خود از مردم عزیز می­خواهم معیارهای مورد نظر رهبری معظم انقلاب را در رای دادن به نامزدها دقیقا رعایت کنند و به کسانی رأی دهند که به مبانی جمهوری اسلامی معتقد بوده و شجاع و بانشاط و توانمند باشند و از گفتمان انقلاب اسلامی و ارزشهای مورد نظر امام و رهبری حمایت کنند و پاسدار خون شهیدان و فداکاریهای ایثارگران عزیز و خانواده­ معظم شهدا باشند تا درخشش انقلاب اسلامی در فضای ظالمانه و ظلمانی نظام سلطه­ی جهانی روز به روز افزونتر گردد.

8- وظیفه­ی خود می­دانم از عموم برادران و خواهرانی که در سراسر کشور در ستادهای انتخاباتی اینجانب صمیمانه و صادقانه تلاش کرده­اند و یا در اجرای برنامه­های صدا و سیما مرا یاری نموده­اند سپاسگزاری کنم. از اینکه نمی­توانم با هیچ زبان و قلمی از عهده­ی شکر محبتهای آنان برایم از همگان پوزش می­خواهم.

9- وظیفه دارم از شورای محترم نگهبان که اینجانب را واجد صلاحیت نامزدی انتخابات ریاست جمهوری تشخیص داده­اند تشکر کنم. همچنین موظفم ازصدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران که فضای مناسبی برای بیان دیدگاهها و برنامه­های نامزدها بوجود آورده سپاسگزاری نمایم. از عموم نمایندگان رسانه­ها، چه رسانه­های مکتوب و چه رسانه­های مجازی که در ایام انتخابات با انتشار اخبار مربوط به این جانب اطلاع رسانی مفید و سازنده­ کرده­اند نیز تشکر می­کنم.

10- امیدوارم ملت مسلمان و با بصیرت و شجاع و انقلابی ایران با حضور پرشور و باشکوه در انتخابات جمعه 24 خردادماه 1392 حماسه­ی سیاسی ایجاد کنند و با برگزاری یک «انتخابات خوب » به یک «انتخاب خوب» دست یابند و زمینه را برای خلق «حماسه اقتصادی» با مدیریت دولت آینده و وحدت و همت ملت فراهم سازند. امیدوارم حاصل همه­ی تلاشها و نتیجه­ی انتخاب همگان به خیر و صلاح کشور باشد و مایه­ عزت و ارجمندی بیشتر ملت ایران و تضمین کننده­ی دوام و بقای استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی گردد.

والعاقبه للمتقین

غلامعلی حداد عادل

20/3/92

بالا
akbarabadi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 11:10 am), maleki (دوشنبه 20 خرداد 1392, 12:26 pm), hadi asheri (دوشنبه 20 خرداد 1392, 12:33 pm), javad azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 4:11 pm), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:27 pm), atabaki (سه شنبه 21 خرداد 1392, 3:13 am), sahar baran (چهارشنبه 22 خرداد 1392, 8:06 am), sahar baran (چهارشنبه 22 خرداد 1392, 8:06 am)
پستارسال شده در: دوشنبه 20 خرداد 1392, 1:19 pm 
مدیر کل تالار
مدیر کل تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 دی 1389, 10:09 am
تشکر کرده اید:
11736 مرتبه

محل تولد: میلاجرد

کرباسچی در گفتگو با مهر:

روحانی کاندیدای نهائی اصلاحات شد/ اعلام موضع شورای مشورتی اصلاحات در حضور خاتمی 

دبیر کل حزب کارگزاران درباره نتیجه ائتلاف عارف و روحانی گفت: شورای 10 نفره مشورتی که آقای خاتمی تشکیل داده بودند اطلاعیه داده است که روحانی را به عنوان کاندیدای اصلاح طلبان انتخاب کرده اند.

غلامحسین کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران در گفتگو با مهر در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه نتیجه ائتلاف روحانی و عارف چه شده است ، گفت: شورای 10 نفره مشورتی که آقای خاتمی تشکیل داده بودند اطلاعیه داده است که روحانی را به عنوان کاندیدای اصلاح طلبان انتخاب کرده اند البته ضمن احترامی که به عارف دارم این اتفاق افتاده و آقای عارف و روحانی نیز گفته اند که تابع نظر بزرگان هستند.

وی با اشاره به حمایت آقای خاتمی از روحانی گفت: به هر حال شورای مشورتی با حضور خاتمی تشکیل می شود و در این انتخاب آقای خاتمی بی تاثیر نیست. این شورا در گذشته نیز اطلاعیه هایی در رابطه با حضور آقای هاشمی داده اند، در مجموع نظر شورا قطعی است و آقای روحانی کاندیدای نهایی است.

کرباسچی با بیان اینکه کناره گیری عارف اتفاق مهمی است، افزود: به هر حال اگر این اتفاق بیفتد چون مجموعه اصلاح طلبان و نیروهای مرتبط یک کاندیدا خواهند داشت کمک بزرگی برای آقای روحانی خواهد بود.

وی ادامه داد: نظر خودم این است که روحانی می تواند در دور اول برنده شود و بر اساس بعضی از نظرسنجی هایی که سراغ داریم رای روحانی بسیار بالاست و احتمالا با کناره گیری عارف این وضعیت بهتر نیز خواهد شد.

کرباسچی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه چنانچه عارف به نفع روحانی کنار نرود جبهه اصلاحات چه تصمیمی خواهد گرفت، گفت: من فکر نمی کنم این طور باشد بالاخره مجموعه اصلاح طلبان با هم هماهنگ هستند.

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند
javad azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 4:11 pm), akbarabadi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 4:29 pm), maleki (دوشنبه 20 خرداد 1392, 5:30 pm), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:27 pm), memarmgh (دوشنبه 20 خرداد 1392, 8:15 pm)
پستارسال شده در: دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:23 pm 
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
951 مرتبه

aghamohammadi نوشته است:
فکر میکنم خیلی زود باشه برا قرار دادن نظر سنجی

چون مطمئنا ترکیب اینطوری نمیمونه(حداد عادل+قالیباف+ولایتی هر سه اصولگرا هستند و عضو یه ائتلاف(2+1)دوتاشون باید انصراف بدن)

تحلیل من اینه که حداد عادل حتما انصراف میده.....میمونه ولایتی و قالیباف

فکر نکنم قالیباف به این راحتی کنار بکشه، پس ولایتی باید انصراف بده

اما اگه ولایتی کنار بکشه،رقابت بین قالیباف و جلیلی پیش میاد و حتما رئیس جمهور کشور دکتر سعید جلیلی میشه

آقای حداد عادل! نشان دادید که به تعهد تان پایبندید و میثاق ائتلاف را حتی اگر آن دو نفر بی اهمیت شمارند شما مهم میدانید و اهمیت می دهید. آفرین بر این وفای به عهد شما … احسنت بر روحیه ی ولایی تان.

احسنت بر احساس مسئولیت و انقلابی گری تان!

حداد عادل واقعا نقش عمار رو بازی کرد و ثابت کرد که مرد است و شیفته مقام و قدرت نیست.
برای سلامتی عمار سید علی صلوات

اقای حداد عادل رفت…
به نفع اصولگرایان نا متحد

حال ما منتظر حرکت دو نفر دیگه هستیم

بالا
hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:27 pm), maleki (دوشنبه 20 خرداد 1392, 9:18 pm), atabaki (سه شنبه 21 خرداد 1392, 3:14 am), sahar baran (چهارشنبه 22 خرداد 1392, 8:06 am), sahar baran (چهارشنبه 22 خرداد 1392, 8:06 am)
پستارسال شده در: سه شنبه 21 خرداد 1392, 3:46 am 
عضو جدید
عضو  جدید
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 4 اسفند 1389, 2:28 pm
تشکر کرده اید:
385 مرتبه

عارف با توصيه خاتمي انصراف داد

محمدرضا عارف از كانديداتوري در انتخابات رياست جمهوري انصراف داد.

به گزارش عصر ايران، محمدرضا عارف در آخرين ساعات دوشنبه (20 خرداد) با انتشار بيانيه اي، اعلام كرد پس از دريافت توصيه كتبي محمد خاتمي، از حضور در يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري كناره گيري مي كند.

متن بيانيه عارف كه در سايت شخصي وي منتشر شده به شرح زير است:

" ملت شریف ایران

با اهدا سلام و درود

غروب دوشنبه بیستم خرداد ماه، مرقومه ای از جناب آقای سید محمد خاتمی دریافت نمودم. ایشان طی این نامه در مقام رهبری اصلاحات، ادامه حضورم را در صحنه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری به مصلحت ندانسته اند.

از آنجا که از ابتدای ورودم به عرصه انتخابات بارها بر موضع تمکین  از اجماع با محوریت جناب آقای خاتمی تاکید نموده ام و همچنین بر اساس منشور اخلاق انتخاباتی منتشر شده توسط اینجانب، خود را متعهد به رعایت اخلاق و انجام تعهداتم می دانم. لذا با عنایت به نظر صریح جناب آقای خاتمی و تجارب انتخابات دو دوره گذشته ریاست جمهوری، انصراف خود را از ادامه رقابت های انتخاباتی  اعلام می دارم.

خلق صحنه های به یاد ماندنی توسط شما مردم سربلند در دوره فعالیت های انتخاباتی ام، عامل موثری برای حرکت در مسیر تحقق حماسه سیاسی و نشانی از شکل گیری یک پایگاه و سرمایه بزرگ اجتماعی است.

اینجانب گذشتن از حق خویش به نفع ملت بزرگ و ایران سربلند را مصداق روشن اصلاح طلبی واقعی می دانم. از آنجا که اعتقاد دارم شرکت در انتخابات، هم حق و هم تکلیف است، از مردم همراه سرافراز ایران صمیمانه می خواهم با حضور پر شور در انتخابات 24 خردادماه، عزت و بقای جمهوری اسلامی و عظمت ایران و خلق حماسه سیاسی را تداوم بخشند.

در پایان از همه مردم عزیز کشورم برای همراهی بزرگوارانه شان تشکر می کنم و اعلام می دارم در همه شرایط در کنارشان خواهم ماند.

ارادتمند شما

محمدرضا عارف

شامگاه بیستم خردادماه هزار و سیصد و نود و دو "

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba به خاطر این پست تشکر کرده اند
atabaki (سه شنبه 21 خرداد 1392, 3:57 am), maleki (سه شنبه 21 خرداد 1392, 4:57 am), akbarabadi (سه شنبه 21 خرداد 1392, 9:04 am), sahar baran (چهارشنبه 22 خرداد 1392, 8:06 am), javad azizi (چهارشنبه 22 خرداد 1392, 5:47 pm)
پستارسال شده در: سه شنبه 21 خرداد 1392, 12:36 pm 
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
951 مرتبه

حماسه سیاسی

شهر میلاجرد

بالا
maleki (سه شنبه 21 خرداد 1392, 2:10 pm), akbarabadi (سه شنبه 21 خرداد 1392, 9:18 pm), sahar baran (چهارشنبه 22 خرداد 1392, 8:06 am), atabaki (چهارشنبه 22 خرداد 1392, 9:27 am), javad azizi (چهارشنبه 22 خرداد 1392, 5:48 pm)
پستارسال شده در: چهارشنبه 22 خرداد 1392, 8:12 am 
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:يکشنبه 30 مهر 1391, 8:11 pm
تشکر کرده اید:
1766 مرتبه

محل تولد: اسمان

به گزارش عصر ایران، آخرین نمونه از اقدامات صدا و سیما، تلاش آشکار اداره كل پخش اخبار این سازمان برای انجام القائات انتخاباتی به نفع کاندیدایی است که برخی مدیران این اداره کل، نسبت به او ارادت دارند و می کوشند هزینه این ارادتمندی را از جیب مردم و به وسیله رسانه ملی پرداخت کنند!

کسانی که این روزها برنامه های انتخاباتی صدا و سیما را می بینند، به خوبی در می یابند که تلاش سازمان دهی شده و البته غیرهوشمندانه ای برای تحمیل سعید جلیلی -که مراد برخی مدیران این بخش است- صورت می گیرد.

مثلاً وقتی در بخش های خبری ۲۱ و ۲۰:۳۰، خبرهای مربوط به میتینگ های تبلیغاتی و سفرهای استانی کاندیداها پخش می شود، جمعیت نشسته در پای سخنرانی جلیلی به تصویر کشیده می شود ولی برای سایر کاندیداها که عمدتاً جعیت بیشتری مخاطبشان هستند، از تصاویر بسته جمعیت، یا از خود کاندیدا که در پشت تریبون است یا از کاندیدا در حالی که از خودرو پیاده می شود و نظایر این استفاده می شود تا در نهایت، این قضاوت برای مخاطب عامی شکل گیرد که جلیلی با اقبال عمومی بیشتری مواجه است و بقیه کاندیداها مورد توجه رأی دهندگان نیستند، هر چند در عالم واقع، چند برابر گزینه شخصی برخی مدیران سیما رأی داشته باشند!

گزارش دهی از مناظره های کاندیداها نیز مشمول این روش غیراخلاقی و غیرقانونی است. صدا و سیما از یک سو، برای رعایت عدالت بین کاندیداها، سیستم های تشخیص دهنده صدای کاندیداها را به کار می گیرد و هزارم ثانیه را نیز محاسبه می کند تا همه به یک اندازه از این تریبون استفاده کنند ولی وقتی در بخش های دیگر، گزارش مناظره را پخش می کند، حرف های کاندیداهای دیگر را تقطیع کرده و ثانیه های اندکی را از بخش های خاصی از سخنان آنها بر روی آنتن می برد و سپس با چینش حرف ها و واکنش ها در یک تدوین جدید، بخش بیشتری از سخنان جلیلی را پخش می کند و در این بازی تصویری و کلامی که به مدد تدوین مجدد و تقطیع هدفمند انجام می شود چنین القا می کند که برنده مناظره، گزینه محبوب آقایان سیماست!

واقعاً کسی که ظرفیت و تقوای این را ندارد که بتواند امیال شخصی خود را در یک رسانه متعلق به عموم مردم، مهار کند و بی طرفی پیشه نماید، آیا می تواند معتمد عموم مردم باشد و اخبار درست را به آنها برساند؟! اگر محاسبه هزارم ثانیه ای زمان کاندیداها در مناظره، قسم حضرت عباس صدا و سیما باشد، بی گمان، بخش های خبری و گزارشی این رسانه، دم خروسی است که بیرون می زند تا نشان دهد ترک عادت واقعاً موجب مرض است و صدا و سیما هم نمی خواهد عادت بی عدالتی و بی تقوایی سیاسی را ترک کند.

اگر صدا و سیما، شبکه خصوصی آقای ضرغامی یا آقای جلیلی یا همان مدیران اداره کل اخبار بود، نقدی بر آنها وارد نبود ولی مسأله اینجاست که آقایان رسماً از بیت المال، سوء استفاده می کنند و عین خیالشان هم نیست.

دل من سير برايت تنگ است...

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم sahar baran به خاطر این پست تشکر کرده اند
hadi asheri (چهارشنبه 22 خرداد 1392, 8:51 am), atabaki (چهارشنبه 22 خرداد 1392, 9:27 am), akbarabadi (چهارشنبه 22 خرداد 1392, 9:56 am), maleki (چهارشنبه 22 خرداد 1392, 12:56 pm), javad azizi (چهارشنبه 22 خرداد 1392, 5:48 pm)
پستارسال شده در: چهارشنبه 22 خرداد 1392, 10:03 am 
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
951 مرتبه

sahar baran نوشته است:
مثلاً وقتی در بخش های خبری ۲۱ و ۲۰:۳۰، خبرهای مربوط به میتینگ های تبلیغاتی و سفرهای استانی کاندیداها پخش می شود، جمعیت نشسته در پای سخنرانی جلیلی به تصویر کشیده می شود ولی برای سایر کاندیداها که عمدتاً جعیت بیشتری مخاطبشان هستند، از تصاویر بسته جمعیت، یا از خود کاندیدا که در پشت تریبون است یا از کاندیدا در حالی که از خودرو پیاده می شود و نظایر این استفاده می شود تا در نهایت، این قضاوت برای مخاطب عامی شکل گیرد که جلیلی با اقبال عمومی بیشتری مواجه است و بقیه کاندیداها مورد توجه رأی دهندگان نیستند، هر چند در عالم واقع، چند برابر گزینه شخصی برخی مدیران سیما رأی داشته باشند!

بنده هم امسال و هم دوره های گذشته تو همایش ها یا به قول شما میتینگ های انتخاباتی شرکت کردم،اما هنوز نتونستم فرد مورد نظرمو انتخاب کنم،منتظرم تا ببینم دقیقه ی نود چی میشه.

ولی تا حالا ندیده بودم از هیچ نامزدی به اندازه ی دکتر سعید جلیلی استقبال کنن

عکس های استقبال مردم استان مرکزی و شهر میلاجرد از دکتر جلیلی در همین پست هست

بالا
atabaki (چهارشنبه 22 خرداد 1392, 10:12 am), akbarabadi (چهارشنبه 22 خرداد 1392, 10:21 am), maleki (چهارشنبه 22 خرداد 1392, 12:56 pm), javad azizi (چهارشنبه 22 خرداد 1392, 5:48 pm), farzam (پنج شنبه 23 خرداد 1392, 1:12 pm)
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 229 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  بعدي

مباحث مرتبط
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. نظر سنجی انتخابات ریاست جمهوری

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2 ]

atabaki

17

4421

شنبه 25 خرداد 1392, 11:06 am

hadi asheri نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. متن و حاشیه اولین مناظره‌ انتخابات ریاست جمهوری +تصاویر

atabaki

2

1486

يکشنبه 12 خرداد 1392, 1:46 pm

nigouel نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. مراسم تحلیف ریاست جمهوری حسن روحانی

atabaki

0

1108

يکشنبه 13 مرداد 1392, 1:22 pm

atabaki نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. آگهی مزایده سالن ورزشی شهدای میلاجرد و ریاست جمهوری کمیجان

maleki

0

958

سه شنبه 17 شهریور 1394, 5:59 am

maleki نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. گلزارشهدای شهرمیلاجرد با حضور امیرپیمبری فرمانده لشگرتکاور ارتش جمهوری اسلامی ایران غباروبی وگلباران شد.

javad atabaki

2

1409

پنج شنبه 8 خرداد 1393, 3:11 pm

jalali نمایش آخرین ارسال

چه کسي حاضر است ؟

كاربران آنلاين: بدون كاربران آنلاين

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
MilajerdSoftwareGroup Powered by: M.S.G | base on: phpbb 3.0.12 | Persian translator: Maghsad
phpBB SEO