ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 9 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: اس ام اس شهادت امام علی النقی (ع)
پستارسال شده در: دوشنبه 16 خرداد 1390, 7:02 am 
مدیر کل تالار
مدیر کل تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 دی 1389, 10:09 am
تشکر کرده اید:
11736 مرتبه

محل تولد: میلاجرد

سالروز شهادت امام علی النقی (ع) بر همه شیعیان تسلیت باد

* * * * * * * * ** * * * * * * ** * *

اس ام اس مذهبی اس ام اس مثبت پیامک تسلیت شهادت  اس ام اسشهادت امام هادی، پیامک برای تسلیت شهادت، sms تسلیت شهادت امام علی نقی، پیامک ها و اشعار زیبا، اس ام اس های مذهبی بمناسبت شهادت امام دهم

دهمین حجت خدا هادى
دهمین میر و پیشوا هادى
دهمین دادرس به خلق جهان
دهمین شافع جزا هادى
متوکل نمود مسمومت
کشته زهر اشقیا هادى
/ شهادت دهمین وصی، امام عل النقی(ع) تسلیت باد/

اس ام اس مذهبی اس ام اس مثبت پیامک تسلیت شهادت  اس ام اس شهادت امام هادی، پیامک برای تسلیت شهادت، sms تسلیت شهادت امام علی نقی، پیامک ها و اشعار زیبا، اس ام اس های مذهبی بمناسبت شهادت امام دهم

امام هادی-ع:
حکمت و دانش در دلهای فاسد اثر ندارد.

اس ام اس مذهبی اس ام اس مثبت پیامک تسلیت شهادت  اس ام اس شهادت امام هادی، پیامک برای تسلیت شهادت، sms تسلیت شهادت امام علی نقی، پیامک ها و اشعار زیبا، اس ام اس های مذهبی بمناسبت شهادت امام دهم

خدایا به حق دهمین امام معصوم مظلوم، در این ماه رجب دلهای ما را پاک و مهبط حکمت قرار بده/ آمین.

. در مجلس مظلومیّت مردِ غریب
بنگر که دلم میان غمخانه گم است
این ناله ز ماتمِ امامِ هادی،
معصوم دوازدهم امامِ دهم است

تسلیت و تعزیت.

ای وای دوباره شام غربت سر زد
چاووش عزا به خانه‌ی دل در زد
در شهرِ جفا، مرد صفا تنها شد
چهارم علی از دیار فانی پر زد.
// سالروز پرپر شدن دهمین گل باغ امامت و ولایت، تسلیت و تعزیت //

. یا علی بن جواد، یا امام المتقین
ای امام دهمین، ای شهید راه دین
جان به قربان تو و درد و رنج و آه تو
در نهایت خانه ات، گشته قربانگاه تو
تا صف محشر بود در ادامه راه تو.
شهادت مظلومانه دهمین امام شیعیان را تسلیت عرض می نماییم

“بهتر از نیکی، نیکوکار است، و زیباتر از زیبایی، گوینده آن است و برتر از علم، حامل آن و بدتر از بدی، عامل آن است وحشتناک تر از وحشت، آورنده آن است.”

از سخنان گهربار امام هادی علیه السلام

موی از غم سامرایی ‌ام گشته سپید

در چهره چروک بی‌ کسی گشته پدید

دانی که چرا به سینه و سر بزنیم؟

چون بوالحسن ثالث ما گشته شهید

نه همی جای تو در سامره تنها باشد

که به دلهای محبان تو جای تو بود

دیده گریان نشود روز جزا در محشر

هر که گریان به جهان بهر عزای تو بود

امشب که زمین و آسمان می گرید

از بهر غریب سامرا می گرید

جا دارد اگر که شیعه خون گریه کند

چون مهدی صاحب الزمان می گرید

در مجلس مظلومیّت مردِ غریب

این ناله ز ماتمِ امامِ هادی ست

چهارم علی از دیار فانی پر زد

امام هادی (علیه‌السلام) می فرماید:

اعتبار مردم در دنیا به مال است و در آخرت به عمل.

شهادت  جانسوز امام هادی علیه السلام را به تمامی شیعیان آن حضرت تسلیت می گوییم و آرزو داریم که عزاداری های شما مورد قبول درگاه الهی قرار بگیرد

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند
maleki (دوشنبه 16 خرداد 1390, 4:39 pm), ramazani (سه شنبه 24 خرداد 1390, 1:13 pm), akbarabadi (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 4:43 am), ariaazizi (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 8:31 am), hadi asheri (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 9:20 am), farzam (جمعه 27 اردیبهشت 1392, 2:55 pm), jalali (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 3:39 am), v.gh (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 4:45 am), h.karami (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 12:41 pm)
 موضوع پست: اس ام اس شهادت امام هادی(ع)
پستارسال شده در: پنج شنبه 4 خرداد 1391, 2:05 pm 
عضو ویژه
عضو ویژه
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:سه شنبه 3 آبان 1390, 11:35 am
تشکر کرده اید:
104 مرتبه

محل تولد: اراک

شهادت جانسوز امام هادی(ع) تسلیت باد

دل را شراره غم تو پر شرار کرد
داغ تو قلب خسته‌دلان، داغدار کرد
ای سرو بوستان ولا از غم تو چرخ
جاری ز دیده اشک، چو ابر بهار کرد
با کشتن تو قاتلت ای هادى امم
خود را به نزد ختم رسل شرمسار کرد
جمعیـم مـا و لیك پریشان به یاد تو
وز مـا شكستـه‌تـر دل زهرا و بوتراب
یا هادی المضلـّین، كز مردم ضلال
جسمت در التهاب و روانت در التهاب
موی از غم سامرایی ‌ام گشته سپید
در چهره چروک بی‌ کسی گشته پدید
امروز که زمین و آسمان می گرید
از بهر غريب سامرا می گرید
جا دارد اگر كه شیعه خون گریه کند
غروب غریبانه دهمین آفتاب ولایت، بر رهروان راه مقدسش تسلیت باد!

و نــه دستــانش را "آردی"

از کجــا بایــد به گرگ بودنش شک

میکــردم؟!!!

تـــــو هم عاشــقـی ؟؟؟؟

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم neda به خاطر این پست تشکر کرده اند
maleki (جمعه 6 آبان 1390, 2:39 pm), atabaki (پنج شنبه 4 خرداد 1391, 1:54 pm), akbarabadi (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 4:43 am), ariaazizi (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 8:31 am), hadi asheri (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 9:20 am), farzam (جمعه 27 اردیبهشت 1392, 2:55 pm), jalali (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 3:39 am), v.gh (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 4:45 am), h.karami (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 12:41 pm)
 موضوع پست: Re: اس ام اس شهادت امام علی النقی (ع)
پستارسال شده در: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 4:29 am 
مدیر کل تالار
مدیر کل تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 دی 1389, 10:09 am
تشکر کرده اید:
11736 مرتبه

ای آفتاب عالمیان هادیا (ع) سلام
ای نور چشم هاشمیان هادیا (ع) سلام

ای چارمین علی (ع) خدا یا علی (ع) مدد
ای مقتدای فاطمیان هادیا (ع) سلام
سالروز پرپر شدن دهمین گل باغ امامت و ولایت، تسلیت و تعزیت

اس ام اس مذهبی اس ام اس مثبت پیامک تسلیت شهادت  اس ام اس شهادت امام هادی، پیامک برای تسلیت شهادت، sms تسلیت شهادت امام علی نقی، پیامک ها و اشعارزیبا، اس ام اس های مذهبی بمناسبت شهادت امام 

دل را شراره غم تو پُرشرار کرد

داغ تو قلب خسته دلان داغدار کرد

با کشتن تو قاتلت اى هادى امم

خود را به نزد ختم رسل شرمسار کرد

سلام
ای خسته سلامِ خستگان را بپذیر
بر گنبد زخمی و تنِ مسمومت

سالروز شهادت امام علی النقی (ع) بر همه شیعیان تسلیت باد

موی از غم سامرایی‌ام گشته سپید
در چهره چروک بی‌کسی گشته پدید

اس ام اس مذهبی اس ام اس مثبت پیامک تسلیت شهادت  اس ام اس شهادت امام هادی، پیامک برای تسلیت شهادت، sms تسلیت شهاد

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند
akbarabadi (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 4:43 am), ariaazizi (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 8:31 am), hadi asheri (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 9:20 am), maleki (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 1:43 pm), farzam (جمعه 27 اردیبهشت 1392, 2:55 pm), jalali (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 3:39 am), v.gh (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 4:45 am), h.karami (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 12:41 pm)
 موضوع پست: شهادت حضرت امام علی النقی الهادی (ع) تسلیت باد
پستارسال شده در: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 9:07 am 
کاربر کارآمد
کاربر کارآمد
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:جمعه 17 آذر 1391, 12:49 pm
تشکر کرده اید:
2938 مرتبه

محل تولد: ميلاجرد

از خدا بترس تا از تو بترسند

دهمین امام هدایت، امام علی النقی علیه السلام در تمام مدت رهبری آسمانی خویش، بر آسمان زندگی بشریت فروغ هدایت پاشید و خورشیدوار گمشدگان وادی غفلت و حیرت و گرفتاران کویر شرک و بیداد را رهایی بخشید. از آن حضرت سخنان گهربار زیبایی به یادگار مانده است که تشنگان حق و حقیقیت را کوثری گواراست.

در روایتی نورانی از آن حضرت نقل شده است که فرمودند:  «من یتّق الله یتّقى ومن یطع الله یطاع»؛(1 )

هر كه از خدا بترسد و تقوا پیشه خود كند، همه از او مى ترسند و از او حساب مى برند، و هر كه اطاعت خداوند كند، همه از او اطاعت مى كنند.

این جمله، جمله اى است كه به تجربه اثبات شده است. چنانکه رسم متوكل این بود كه هر وقت امام هادى علیه ‏السّلام وارد مى شد، فوق العاده به او احترام مى كرد. حتى دستور داده بود كه همه در مقابل او متواضع باشند.

سعایت كنندگان و حسودان به او گفتند كه: تو به دست خودت، خلافت را از میان مى برى.

تا اینكه متوكل فرمان داد كه كسى به حضرت احترام نكند. حضرت وارد شد، همه به او احترام گذاردند و استقبال كردند! وقتى حضرت رفتند همه از خود مى پرسیدند: چه شد؟ همه از یكدیگر مى پرسیدند: چرا بلند شدى و چرا استقبال نمودى ؟!

و یا كاتب معتز که مى گوید:  شبى پیش متوكل رفتیم و او را غضبناك دیدیم. او به چند نفر از غلامان ترك خود امر كرد كه حضرت هادى علیه ‏السّلام را بیاورند و مرتب زیر لب مى گفت او را مى‏كشم، بدن او را مى سوزانم.

ناگهان حضرت هادى علیه ‏السّلام با كمال شهامت و وقار وارد شد. متوكل تا چشمش به حضرت افتاد، بلند شد و استقبال كرد، تواضع كرد؛ با گفتن یا بن رسول الله؛ یا بن عم، و یا ابالحسن؛ به آن حضرت احترام كرد! صورت حضرت را بوسید و پهلوى خود نشاند و پرسید:  این وقت شب كجا بوده اید؟

حضرت فرمودند: تو دنبال من فرستاده اى !

گفت:  دروغ گفته‏اند! آنگاه به ما گفت كه: ایشان را مشایعت كنید.

ما با احترام حضرت هادى را به خانه رساندیم.(2)

معناى فرمایش امام هادى علیه ‏السّلام: و من یطع الله یطاع، یعنى: پیوند با خدا، پیوند با اهل بیت علیهم ‏السّلام و توسل به اهل بیت علیهم ‏السّلام؛ این سه قطعاً همه كارها را اصلاح مى كند.

علاوه بر این آیات و روایات فراوانى آن را تأیید مى كند. خداوند متعال مى فرماید:  «انّ الّذین آمنوا و عملوا لصّالحات سیجعل لهم الرّحمن ودّا (مریم/ 96)؛ همانا كسانى كه ایمان به خدا دارند و كار شایسته مى كنند، پروردگار عالم قطعاً محبّت آنان را در دلها مى ریزد»، همه مطیع آنها مى شوند، بر دلها حكومت مى كنند.

امام صادق علیه السلام مى فرماید:  "من اصلح بینه و بین الله اصلح الله دنیاه و آخرته"

هر كه میان خود و خداى خود را اصلاح كند، پروردگار عالم، دنیا و آخرت او را اصلاح خواهد كرد.

امام دوم نیز مى فرماید:  «من اراد عزّا بلا عشیرة و هیبة بلا سلطنه فلیخرج من ذلّ معصیة الله الّى عزّ طاعته»(3)

هر كه بدون اینكه عشیره و طایفه داشته باشد، عزت و شخصیت و ابّهت در میان مردم بخواهد، بدون اینكه قدرت و سلطه اى داشته باشد، باید از ذلت معصیت به در آید و لباس عزت اطاعت خداوند بپوشد.

در این باره رسول گرامى صلى الله علیه و آله و سلم مى فرماید:  «من خاف من الله خاف عنه كلّ شى ‏ء و من لم یخف من الله خاف عن كل شىء»(4)

هر كه از خدا بترسد، همه از او مى ترسند و هركه از خدا نترسد، از همه چیز مى‏ترسد.

معناى فرمایش امام هادى علیه ‏السّلام:  و من یطع الله یطاع، یعنى:  پیوند با خدا، پیوند با اهل بیت علیهم ‏السّلام و توسل به اهل بیت علیهم ‏السّلام؛ این سه قطعاً همه كارها را اصلاح مى كند.

در این میان مورخین از خود حضرت هادى علیه ‏السّلام مطالبى نقل مى كنند كه فرمایش آن بزرگوار را تأیید مى كند، و براى برخى از آنها را اینجا مى آوریم:

منصورى شیعه بود؛ ولى در دربار متوكل عباسى سمتى داشت و به علت شیعه گرى مطرود متوكل شد. منصورى مى گوید: فقر و فلاكت به من روى آورد. به امام هادى علیه ‏السّلام از حال خود شكایت نمودم و گفتم به جزم شیعه گرى مطرود شده ام. حضرت امام هادى علیه ‏السّلام فرمودند: امید است كه اصلاح شود ان شاء الله.

هر كه بدون اینكه عشیره و طایفه داشته باشد، عزت و شخصیت و ابّهت در میان مردم بخواهد، بدون اینكه قدرت و سلطه اى داشته باشد، باید از ذلت معصیت به در آید و لباس عزت اطاعت خداوند بپوشد .

چون شب شد، متوكل چند نفر را دنبال من فرستاد. در بین راه فتح بن خاقان را دیدم كه منتظر من است و معلوم شد كه متوكل درباره من امر موكد نموده است. چون متوكل مرا دید از من عذر خواهى نمود و پاداش فراوانى به من داد و سمتى را كه داشتم، به من واگذار نمود. بعد خدمت امام هادى علیه ‏السّلام رسیدم، تشكر نمودم و عرضه داشتم: آیا شما نزد متوكل وساطت مرا نمودید؟ فرمودند: خداوند مى داند كه پناهى ندارم جز او، در مهمّات به كسى روى نمى‏آوریم جز به او، در سختى ها و بلاها اعتمادى نداریم جز او، و پروردگار عالم نیز ما را عادت داده است كه چون از او بخواهیم، عنایت كند.

آری، اگر كسى اطاعت خدا كند و از معصیت او دورى جوید و توسّل به اهل بیت علیهم ‏السّلام داشته باشد، خداوند در سختیها به فریاد او مى رسد و حق تعالى او را محروم نخواهدكرد.

یك نفر شیعه وحشت زده خدمت امام هادى علیه ‏السّلام  آمد و گفت: كه یكى از سركردگان متوكل نگین انگشترى نزد او آورده است كه از آن انگشترى بسازم و این نگین نزد من شكست و دو نیمه شد. مى دانم كه او مرا مى كشد.

حضرت فرمودند: امید است كه خداوند اصلاح كند.

فردا، سركرده متوكل كسى را فرستاد كه میان زنها نزاع است، اگر مى شود آن نگین را دو نصف كن و دو انگشترى بساز.

او پول فراوانى گرفت و از نگین شكسته دو انگشترى ساخت.(5)

این گونه قضایا درباره اهل بیت علیهم ‏السّلام و من جمله امام هادى علیه ‏السّلام فراوان است كه ما باید از آنها پند بگیریم

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم aliazizi به خاطر این پست تشکر کرده اند
hadi asheri (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 9:19 am), iliya (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 10:13 am), atabaki (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 10:18 am), maleki (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 1:18 pm), ariaazizi (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 2:15 pm), farzam (جمعه 27 اردیبهشت 1392, 2:51 pm), jalali (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 3:39 am), v.gh (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 4:45 am), h.karami (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 12:42 pm)
 موضوع پست: Re: شهادت حضرت امام علی النقی الهادی (ع) تسلیت باد
پستارسال شده در: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 10:03 am 
مدیر انجمن سپاه و نماز جمعه میلاجرد
مدیر انجمن سپاه و نماز جمعه میلاجرد
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:جمعه 1 اردیبهشت 1391, 12:04 pm
تشکر کرده اید:
951 مرتبه

محل تولد: اراک

تب دارترين تب زده ي بستر دردم                     

پر سوز ترين زمزمه ي حنجر دردم

رنگ رخ من بر همگان فاش نموده                     

در باغ نبي جلوه ي نيلوفر دردم

فرياد عطش زد دهن سوخته ام تا                       

تر شد لب خشكيده اش از ساغر دردم

جاي عرق از چهره ي من زهر چكيده                 

پيغامبر خسته دل باور دردم

بر زير گلوي جگرم دشنه كشيدند                        

من كشته ي تيغ شرر لشگر دردم

آتش فكند بر قد وبالاي سپيدار                            

يك ذره ي ناچيز ز خاكستر دردم

خون گريه كند اخترو مهتاب برايم                      

افلاك شده مستمع منبر دردم

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم aghamohammadi به خاطر این پست تشکر کرده اند
hadi asheri (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 10:04 am), iliya (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 10:13 am), atabaki (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 10:18 am), maleki (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 1:18 pm), ariaazizi (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 2:15 pm), aliazizi (پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 9:26 am), farzam (جمعه 27 اردیبهشت 1392, 2:51 pm), jalali (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 3:39 am), v.gh (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 4:45 am), h.karami (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 12:42 pm)
پستارسال شده در: چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 3:33 am 
کاربر کارآمد
کاربر کارآمد
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:جمعه 17 آذر 1391, 12:49 pm
تشکر کرده اید:
2938 مرتبه

محل تولد: ميلاجرد

دهمین حجت خدا هادى
دهمین میر و پیشوا هادى
دهمین دادرس به خلق جهان
دهمین شافع جزا هادى
متوکل نمود مسمومت
کشته زهر اشقیا هادى
/ شهادت دهمین وصی، امام عل النقی(ع) تسلیت باد/

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم aliazizi به خاطر این پست تشکر کرده اند
hadi asheri (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 9:20 am), atabaki (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 10:17 am), maleki (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 1:42 pm), farzam (جمعه 27 اردیبهشت 1392, 2:55 pm), jalali (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 3:39 am), v.gh (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 4:45 am), javad azizi (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 4:58 am), h.karami (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 12:42 pm)
پستارسال شده در: چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 3:39 am 
مدیر مالی سایت
مدیر مالی سایت
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:شنبه 22 تیر 1392, 9:11 am
تشکر کرده اید:
1970 مرتبه

وَ بِکُمْ یُنَزِّلُ الْغَیْثَ

... و به خاطر شما باران فرو مى‏ریزد

یادتان هست نوشتم که دعا می خواندم

داشتم کنج حرم جامعه را می خواندم

از کلامت چه بگویم که چه با جانم کرد

محکمات کلمات تو مسلمانم کرد

کلماتی که همه بال و پر پرواز است

مثل آن پنجره که رو به تماشا باز است

کلماتی که پر از رایحهً غار حراست

خط به خط جامعه آیینهً قرآن خداست

عقل از درک تو لبریز تحیر شده است

لب به لب کاسه ی ظرفیت من پر شده است

همه ی عمر دمادم نسرودیم از تو

قدر درکِ خودمان هم نسرودیم از تو

من که از طبع خودم شکوه مکرر دارم

عرق شرم به پیشانی دفتر دارم

شعرهایم همه پژمرد و نگفتم از تو

فصلی از عمر ورق خورد و نگفتم از تو

دل ما کی به تو ایمان فراوان دارد

شیرِ در پرده به چشمان تو ایمان دارد

بیم آن است که ما یک شبه مرداب شویم

رفته رفته نکند جعفر کذاب شویم

تا تو را گم نکنم بین کویر ای باران

دست خالیِ مرا نیز بگیر ای باران

من زمین گیرم و وصف تو مرا ممکن نیست

کلماتم کلماتی ست حقیر ای باران

یاد کرد از دل ما رحمت تو زود به زود

یاد کردیم تو را دیر به دیر ای باران

نام تو در دل ما بود و هدایت نشدیم

مهربانی کن و نادیده بگیر ای باران

ما نمردیم که توهین به تو و نام تو شد

ما که از نسل غدیریم ، غدیر ای باران

پسر حضرت دریا! دل مارا دریاب

ما یتیمیم و اسیریم و فقیر ای باران

سامرا قسمت چشمان عطش خیزم کن

تا تماشا کنمت یک دل سیر ای باران

سید حمیدرضا برقعی

ديروز دنبال گمنامي بوديم و امروز مواظبيم ناممان گم نشود...
آنجا(جبهه)بوي ايمان ميداد و اين جا ايمانمان بو مي دهد..
الهي : نصيرمان باش، تا بصير گرديم .
بصيرمان كن تا از مسير برنگرديم و آزادمان كن تا اسير نگرديم.
سردارشهيد شوشتري

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم jalali به خاطر این پست تشکر کرده اند
atabaki (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 3:47 am), v.gh (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 4:45 am), javad azizi (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 4:58 am), h.karami (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 12:42 pm)
پستارسال شده در: چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 4:46 am 
عضو پیشرفته
عضو پیشرفته
آفلاين
تاريخ عضويت:شنبه 22 تیر 1392, 12:45 pm
تشکر کرده اید:
1034 مرتبه

محل تولد: اراك-ميلاجرد

********* اس ام اس شهادت امام علی النقی الهادی *********

امشب که زمین و آسمان می گرید
از بهر غریب سامرا می گرید
جا دارد اگر که شیعه خون گریه کند
شهادت جانسوز امام علی نقی(ع) تسلیت باد

********* اس ام اس شهادت امام علی نقی *********

تو شاه یکّه سواران دشت توحیدی
اگر پیاده روان در رکاب الحادی
ز سوز زهر و بلاهای دهر جان تو سوخت
که بر طریقه آباء و رسم اجدادی
شهادت امام نقی(ع) تسلیت باد

********* متن تسلیت شهادت امام علی النقی *********

ای آفتاب عالمیان هادیا (ع)  سلام
ای نور چشم هاشمیان هادیا (ع) سلام
ای چارمین علی (ع) خدا یا علی (ع)  مدد
ای مقتدای فاطمیان هادیا (ع)  سلام
سالروز پرپر شدن دهمین گل باغ امامت و ولایت تسلیت و تعزیت

به زندان از غم موسى ابن جعفر جدّ مظلومم
برآمد آه سوزان از نهادم یا رسول الله
على را نور عینم من، گل باغ حسینم من
ببین فرزند دلبند جوادم یا رسول الله

********* متن تسلیت شهادت امام علی النقی *********

آن شربتی که داد به اجبار دشمنت
گویا شرنگ مرگ بُد و آتش مذاب
کاتش به جسم و جان تو پروانه سان فتاد
وز سوز زهر جسم تو چون شمع گشت آب

یا علی بن جواد، یا امام المتقین
ای امام دهمین، ای شهید راه دین
جان به قربان تو و درد و رنج و آه تو
در نهایت خانه ات، گشته قربانگاه تو
تا صف محشر بود در ادامه راه تو.
شهادت جانسوز امام علی نقی(ع) تسلیت باد

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم v.gh به خاطر این پست تشکر کرده اند
atabaki (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 7:32 am), h.karami (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 12:42 pm)
پستارسال شده در: چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 4:57 am 
کاربر مفید
کاربر مفید
آفلاين
تاريخ عضويت:يکشنبه 20 شهریور 1390, 3:27 pm
تشکر کرده اید:
2717 مرتبه

محل تولد: اراک-میلاجرد

سيري کوتاه در زندگي امام هادي(علیه السلام)

امام ابوالحسن علي النقي الهادي(علیه السلام) در نيمه ذي حجه سال ۲۱۲ هجري در اطراف مدينه، در محلي موسوم به «صرياّ» چشم به جهان گشود. امام هادي(علیه السلام) در سال ۲۲۰ هجري، در هشت سالگي، بعداز شهادت پدر بزرگوارش امام جواد(علیه السلام) به امامت رسيد. مدت هدايت و امامت آن حضرت، ۳۳ سال بود و در ۴۱ سالگي،در سوم رجب سال۲۵۴هجري در شهر سامرا بر اثر زهري که با دسيسه معتز، سيزدهمين خليفه عباسي به ايشان خورانده شد،مسموم گرديد و به شهادت رسيد.مشهورترين القاب آن بزرگوار، نقي و هادي است و کنيه آن حضرت ، ابوالحسن بود.[۱]

القاب امام هادي(علیه السلام)

براي امام هادي(علیه السلام) به تناسب خوي و صفاتش، القابي را ذکر کرده اند که هر کدام، داراي شأن نزول و فلسفه اي است. لقبهاي زير، بخشي از القاب آن حضرت است:
۱٫ نقي، به معناي پاک، پاکيزه از آلودگي و انحراف؛
۲٫ مرتضي، به خاطر پسنديده بودن خوي و رفتارش در برخوردها و روابط؛
۳٫ عالِم: به دليل دانش بسيار و پردامنه اش در عرصه هاي گوناگون علمي و فرهنگي؛
۴٫ عسگري، به خاطر اقامتش در محيط نظامي که به دستور دشمن صورت گرفته بود؛
۵٫ رشيد، به دليل رشديافتگي و هدايت شدگي او از سوي حق؛
۶٫ وفي، به معناي وفادار و انجام دهنده عهد و پيمان، به تمام و کمال.[۲]

هدايت امت ها

خدا را پيوسته براي هدايت مردم،حجت هاست.امام هادي(علیه السلام) هادي امت و هدايت يافته از غيب بود. فروغي که از خورشيد وجودش مي تابيد، روشن کننده افکار و راهنماي مردم بيدار بود. ظلمت حاکم، آن «حق مظلوم» را به زندان افکند و در حصر نهاد، اما آن «نور زنداني» پيوسته روشنايي مي بخشيد و بر دلهاي دوستدارانش حکومت داشت؛ نه با سلاح، که با فلاح، و نه با قدرت نظامي، که با فضيلت اخلاقي.
سخن چينان، از جاذبه معنوي و برتري علمي اش در آتش حسد مي سوختند و حاکمان او را رقيب حکومت مي دانستند. او را از مدينه به سامرا بردند، تا مدينه بي خورشيد بماند و پروانه ها سرگردان.
سلام بر جان روشن و ضمير فروزانش که با نيايش و نجوا با خدا مأنوس بود و سجاده و سحر، گواه يک عمر تهجد و شب زنده داري اش بود.[۳]

مادر عارف

مادر امام هادي(علیه السلام) زني پاکدامن بود و در زهد و تقوا، در زمان خود بي نظير به شمار مي آمد. ايشان در بيشتر روزهاي سال، روزه مستحبي مي گرفت و امام هادي(علیه السلام) در شأن او فرمود:«مادرم، عارف به حق من بوده و از اهل بهشت مي باشد. خداوند نگهبان و حافظ اوست و شيطانِ سرکش به او دسترسي ندارد».[۴] ايشان همچنين براساس اسناد ديگري، درباره مادرش مي فرمايد: «او از مادران پرهيزکاران و صالحان است که از فرمان خداوند سرپيچي نمي کند. اهل زهد و عرفان، متعبد و از زنان بي مانند و بي همتاي عصر بود و در مدينه، همگان او را به پاکي و تقوا مي شناختند و او را سيدّه مي خواندند».[۵]

طاغوتهاي معاصر امام هادي(علیه السلام)

امام هادي(ع) از لحظه وفات پدر بزرگوارش و پذيرفتن وظيفه خطير امامت جامعه تا هنگام شهادت، دوراني پرمبارزه، استقامت و پايداري سياسي و عقيدتي را پشت سر گذاشت. مدت زندگاني آن امام همام، مصادف با حکومت دشمنان کينه توزِ فرزندان ابوطالب، به ويژه فرزندان پاک علي(علیه السلام) و فاطمه(سلام الله علیه) بود؛ کساني که همه عمر براي ريشه کني اين راست قامتان جاودان تاريخ از هيچ اقداماتي فروگذار نکردند.[۶] طاغوتهاي معاصر امام هادي(علیه السلام) از اين قرارند: متعصم(برادر مأمون)، واثق (پسرمعتصم)،متوکل(برادر واثق و دهمين خليفه عباسي)، منتصر(پسرمتوکل)، مستعين (پسرعموي منتصر) و معتز(پسر ديگر متوکل) بودند.[۷]

عبادت امام هادي هادي(علیه السلام)

حضرت امام هادي(علیه السلام) در زهد و عبادت يگانه بود. ايشان همانند ديگر امامان ما، همواره شب هنگام به پروردگارش روي مي آورد و شب را با حالت خشوع به رکوع و سجده سپري ميکرد و سر بر خاک مي نهاد. ايشان پيوسته دعا ميکرد و مي فرمود: «بارالها! گنهکاري بر تو وارد شده و تهيدستي به تو روي آورده است. تلاشش را بي نتيجه مگردان و او را مورد عنايت و رحمت خويش قرار ده و از لغزشش درگذر».[۸]
آن چيزي که امام هادي(علیه السلام) را محبوب دلهاي همگان ساخته بود، پيوند با خدا، تکيه بر آفريننده بي نياز، غناي از بنده سراسر نياز، وارستگي از دنياي فاني، وابستگي به ابديت بي پايان و دلدادگي به عبادت بود.[۹]

تصرف در هستي

امام هادي(علیه السلام) در سايه عبادت و نزديکي به خداوند متعال، به درجه هاي والايي از رشد و کمال رسيده بود. ايشان از حقيقت انديشه هاي انسانها، عالم طبيعت، جهان پديده ها و حتي گياهان و حيوانات آگاه بود. در همين زمينه، در تاريخ نقل شده که در منزل متوکل و در اطاقش، پرندگاني وجود داشتند که در قفس نگهداري مي شدند. هنگامي که متوکل در حضور امام هادي(علیه السلام) مي خواست سخن بگويد، پرندگان شروع به سروصدا مي کردند و مانع صحبت کردن او مي شدند، ولي به محض اينکه امام هادي(علیه السلام) لب به سخن مي گشودند، پرندگان ساکت مي شدند و گويي آنها نيز به سخنان درافشان و پرگهر آن بزرگوار، گوش جان مي سپردند.

شهادت امام علي نقي تسليت باد

تو میتوانی نیایی....
ولی من...
نمی توانم منتظرت نباشم.

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم javad azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند
atabaki (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 7:32 am), h.karami (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 12:42 pm), maleki (چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394, 6:26 pm)
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 9 پست ] 

مباحث مرتبط
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. اس ام اس شهادت امام علی (ع)

atabaki

1

1429

سه شنبه 8 خرداد 1397, 11:56 pm

abootalebkheshmati نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. اس ام اس شهادت امام رضا (ع)

atabaki

2

1287

پنج شنبه 19 آذر 1394, 10:45 am

1367 نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. اس ام اس شهادت امام حسن عسگری(ع)

atabaki

1

1040

يکشنبه 29 آذر 1394, 4:35 am

jalali نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. اس ام اس شهادت امام صادق (ع)

atabaki

4

1640

دوشنبه 19 مرداد 1394, 3:52 pm

aghamohammadi نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. اس ام اس شهادت امام جواد (ع)

atabaki

1

1225

يکشنبه 22 شهریور 1394, 3:25 pm

jalali نمایش آخرین ارسال

چه کسي حاضر است ؟

كاربران آنلاين: bing [bot]

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
MilajerdSoftwareGroup Powered by: M.S.G | base on: phpbb 3.0.12 | Persian translator: Maghsad
phpBB SEO