ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: لقمه های فانتزی
پستارسال شده در: پنج شنبه 16 آبان 1392, 9:51 am 
ثبت نام کرده
ثبت نام کرده
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:شنبه 4 آبان 1392, 2:04 pm
پست ها :
21 پست
تشکر کرده اید:
5 مرتبه
تشکر شده:
62 مرتبه در 21 پست ها

محل تولد: tehran

 


 


لقمه های فانتزی


آرد .... 1 کیلو
تخم مرغ کامل .... 1 عدد
شیر .... 1 لیوان
روغن مایع .... یک لیوان
مایه خمیر .... 1 قاشق غذاخوری
آب ولرم .... 1/4 لیوان
شکر .... 1 قاشق غذاخوری
نمک .... 1/4 قاشق مرباخوری
مواد رویه لقمه ها :
زرده تخم مرغ .... 2 عدد
کنجد ، سیاه دانه ، گردو خرد شده ، پودر کاکائو ، پدر قند و ....
مواد داخل لقمه ها :
سیب و دارچین و شکر
پنیر خامه ای و گردو
خرما و گردو
سوسیس و کالباس و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا
مایه ماکارونی
و هر چیز دیگر به سلیقه شما مثل چاشنی لیمو وفلفل الیت ، عصاره قارچ ، عصاره سیر و...


 


 


**به ویدیو ارسال شده همراه دستور برای یادگیری بهتر توجه شود**
1 - مایه خمیر را داخل 1/4 لیوان آب ولرم (آبی که نه دست را بسوزاند و نه سرد باشد) بریزید و در ظرف را بسته به مدت 15 دقیقه در جایی بی حرکت قرار داده تا مایه خمیر عمل کند .
2 - آرد ، شیر ، روغن ، تخم مرغ کامل ، شکر ، نمک و مایه خمیر را کاملا مخلوط کرده و حدود 20 دقیقه ورز دهید . اگر خمیر به دست میچسبد به تناوب آرد و روغن کم کم به خمیر اضافه کنید .
3 - روی خمیر را سلفون کشیده و به مدت 2 ساعت در دمای محیط قرار داده تا خمیر عمل آمده و حجم آن 2 تا 3 برابر شود .
4 - روی میز کار را آرد پاشیده و خمیر را با وردنه کاملا باز کنید تا قطر آن کم شود . این کار را با حوصله انجام دهید و زیر و روی خمیر را کامل با آرد پوشش دهید تا خمیر نچسبد .
5 - با قالبی گرد روی خمیر را قالب زده و خمیر های گرد را یک به یک با مواد داخلی پر کنید .
6 - وسط هر کدام از خمیر های گرد را مقداری از مواد گذاشته و به صورت قطاب پیچ یا به کمک چنگال لبه های خمیر را ببندید .(به ویدیو آموزشی توجه شود). هر بار که میخواهید لبه های خمیر را ببندید دور آن را با کمی آب مرطوب کنید تا بهتر به هم بچسبد .
7 - دو عدد زرده تخم مرغ را با چنگال بزنید و به کمک قلم مو روی لقمه ها را کاملا به زرده آغشته کنید . روی تخم مرغ ها با توجه به مواد میانی میتوانید از کنجد ، سیاه دانه ، گردو خرد شده و ..... استفاده کنید.
8 - لقمه ها را به مدت 20 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی آنها کاملا طلایی شود . میتوانید اگر روی لقمه ها طلایی نشد 2 تا 3 دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.


 


 


در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط maleki در جمعه 17 آبان 1392, 1:11 pm .
دليل ويرايش: حذف لينكهاي غير مجاز


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم roya به خاطر این پست تشکر کرده اند
aliazizi (پنج شنبه 16 آبان 1392, 9:55 am), atabaki (پنج شنبه 16 آبان 1392, 11:53 am), maleki (جمعه 17 آبان 1392, 1:10 pm), parisa (جمعه 17 آبان 1392, 11:04 pm)
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 


چه کسي حاضر است ؟

كاربران آنلاين: bing [bot]


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
MilajerdSoftwareGroup Powered by: M.S.G | base on: phpbb 3.0.12 | Persian translator: Maghsad
phpBB SEO