ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 229 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: خبر های انتخابات ریاست جمهوری سال 92
پستارسال شده در: شنبه 21 اردیبهشت 1392, 2:24 pm 
عضو جدید
عضو  جدید
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:دوشنبه 8 آبان 1391, 6:52 pm
تشکر کرده اید:
85 مرتبه

علی اکبر ولایتی عضو ائتلاف پیشرفت پس از حضور در ستاد انتخابات بیانیه‌ای صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«الحمدلله رب العالمین و صلی الله علی محمدٍ و اله الطاهرین»

علی اکبر ولایتی امروز برای نام نویسی به ستاد انتخابات وزارت کشور آمده است تا اگر ان‌شاءالله شورای محترم نگهبان صلاحیتش را احراز کند، رسماً در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری شرکت کند و آنگاه اگر مردم شریف ایران به من اعتماد کردند، تلاش می‌کنم تا شایسته اعتمادشان باشم.

برداشت من اینست که باتوجه به شرایط کشور و انقلاب اسلامی، امروز بیش از هر زمان دیگری به دولتی با ویژگیهای متفاوت و متناسب شرایط امروز نیازمندیم تا بتواند نابسامانی‌های داخلی از جمله حوزه اقتصادی و اجتماعی و مشکلات سیاست خارجی را با سرپنجه تدبیر حل کند.

نام این دولت را به دو دلیل دولت « متمّم » گذاشته‌ام:

الف) واقعاً در کشور ما اصل ملت است و دولت فرع آن باید باشد ، محور ملّت است و دولت نقش متمم و خدمتگزار ملّت را دارد.

ب)  دولتی که انشاءالله تشکیل می دهم 5 ویژگی خواهد داشت:

1- اعضای دولت آینده باید "متدیّن" باشند. خدا ترسی مهمترین اصل است. اگر تقوا وجود داشته باشد،ریشه فساد اقتصادی خشک خواهد شد.یعنی مبنای مبارزه با فساد،خدا ترسی است.

-    آدمهای انقلابی با خدا ترسی، استحاله و منحرف نمی شوند و اصلاً  بدون خدا ترسی انقلابی بودن ارزشی ندارد.

-    اگر خدا ترسی وجود داشته باشد، دولت خود را نوکر ملت می داند. چرا که خدمت به خلق بالاترین عبادتهاست.

-    اگر رئیس جمهور و ارکان دولت خدا ترس باشند،با بیت المال و حقوق ملّت، بازی سیاسی نمی‌کنند.

-    اگر خدا ترس باشیم، دعواهای حاشیه ای در کشور ایجاد نمی شود تا دودش به چشم مردم برود.

-     خدا ترسی موجب می شود که مسئولین در پی فریب مردم نباشند و ارزشهای اسلامی و انقلابی بازیچه سیاست بازان نشود.

-    مبنای هر حرکت فرهنگی، خدا ترسی است که موجبات بهره گیری از آموزه های اصیل اسلامی و تقویت فرهنگ اصیل ایرانی را فراهم می آورد، خانواده به عنوان رکن اساسی جامعه را تحکیم می بخشد و جایگاه والای بانوان در عرصه های مختلف  و استیفای حقوق آنان را تضمین می‌نماید.

2) ویژگی دوّم دولت من" تجربه " است . دولت کلاس اکابر نیست که اشخاص تازه کار وارد شوند و سیاه مشق بنویسند و مرتب اشتباه کنند، چون اشتباه در سطوح بالا، صدمات زیادی‌به مردم می زند. دولت کلاس انشاء نیست که فقط حرف و وعده نصیب مردم شود، کلاس حساب است. باید با حساب و کتاب حرف زد و این تخصّص و تجربه می خواهد .

لذا اعضای کابینه افرادی با تجربه خواهند بود که بتوانند و بدانند در شرایط سخت و بحرانی چگونه تصمیم بگیرند و چگونه عمل کنند و مرتب سیاست ها را عوض نکنند. روی تصمیم گیری ها فکر می‌کنند، از اندوخته تجربی خود استفاده می کنند و وقتی تصمیمی را اتخاذ کردند و اعلام نمودند،مردم و مخاطبین داخلی و خارجی به آن اطمینان می کنند.

من بسیاری از کشورهای جهان را دیده ام و با روشهای حکومتی آنها آشنا هستم. دولتهایی موفق بوده اند که زندگی قابل پیش بینی و مطمئن و امن، توأم با رفاه را برای مردم فراهم کردند. سرمایه گذار وقتی سرمایه گذاری می‌کند که بداند در دراز مدت چه شرایطی در کشور حاکم است.

دانش آموز و دانشجو رشته خود را در شرایط قابل پیش بینی انتخاب می‌کند و همینطور سایر گروهها نیاز به اعتمادسازی دارند. یک زندگی قابل پیش بینی به دو رکن نیاز دارد :

الف - قانون گرائی: دولتی که می خواهد عدالت را محقق کند باید قانونگرا باشد تا همگان بتوانند زندگی خود را در چارچوب قانون سامان دهند و مطمئن باشند که ضامن تأمین عدالت یعنی قانونگرائی فضای حاکم بر جامعه می باشد .

ب‌-     ثبات‌ در تصمیمات دولت:به گونه ای که هر روز تغییر نکند. این امر نیازمند مردانی عالم، آگاه، مصمّم و با تجربه است.

3) کابینه من افراد"متخصص"و متعهد به نظام را به همکاری دعوت می‌کند. امروز بحمدالله جمهوری اسلامی از سطح نخبگی قوی برخوردار است. وزراء و سایر مسئولین باید تسلط تخصصی در رشته خود داشته باشند وگرنه تصمیم های نسنجیده‌و زیان بخش می‌گیرند یا‌ در یک توافقنامه ‌با کشورهای ‌دیگر یا بین‌المللی سر او ‌کلاه می‌گذارند.

نمی شود رفاقت و مطیع بودن وزیر و مسئول را مبنا قرار داد. نسل جوان متخصص ما امروز ظرفیت ملّی‌کشور هستند،بی اعتنائی به متخصص ها و جوانان نخبه و تحصیل کرده و پر‌تحرک، محروم ساختن ملّت از ظرفیت ذهنی نخبگان است.

4) "معتدل بودن" شاخصه چهارم کابینه من است. افراطی گری به انسجام ملّی و همبستگی اسلامی و انقلابی کشورمان لطمه می زند. قطعاً افراطی گری موجب تنش در جامعه شده و بین آحاد مردم اختلاف ایجاد می کند. در صحنه بین المللی که زیان های آن چند برابر است.

معقول بودن به معنای غیر انقلابی بودن نیست، معتدل بودن مقابل افراطی گری است. امام خمینی(ره) یک فیلسوف بود، یک عارف بود، یک فقیه بود که مبنای حرکت فکری ایشان عقلانیت و اعتدال بود. افراطی گری ریشه در جهل دارد.

پیشرفت اسلام در سده های مختلف در پرتو عقلانیت رخ داد که تمدن بزرگ اسلامی را سامان بخشید.چه در صحنه داخلی و چه در صحنه منطقه‌ای و چه در صحنه بین‌المللی، عقلانیت و اعتدال زوج مکمّل و ضروری هستند. افراد می‌توانند اختلاف نظر داشته باشند، دولت‌ها می‌توانند با یکدیگر اختلاف داشته باشند ولی تمام تلاش‌ها باید این باشد تا اختلاف‌ها را کاهش داد و کلید این کار مذاکرات ‌و مراودات عاقلانه و رفتار متعادل است. با افراطی‌گری اختلافات تبدیل به دشمنی می‌شود.

تندروی های اخیر منطقه نشان می دهد که چقدر خسارت به عالم اسلام وارد شده است. اظهارات سیاسی چه در عرصه داخل و چه خارج باید از سر تدبیر و عقلانیت باشد. عزّّت، حکمت و مصلحت که رهبری معظم انقلاب مبنای کار سیاست خارجی قرار داده اند، از طریق اعتدال و عقلانیت سامان می یابد.

5) دیگر خصوصیت مهم کابینه من "مشورت پذیری" است. انسانها هر چقدر متخصص و با تجربه باشند نمی توانند ادعا کنند که انسان کاملی هستند.اینکه ‌یک نفر یا یک‌‌گروه بخواهد بدون توجه و رایزنی با متخصصین، همه تصمیمات مهم کشور را اتخاذ کند،ممکن است سرعت در تصمیم‌گیری را زیاد کند،ولی دقت آنها را کم و احتمال خسارت های بزرگ را بیشتر می‌نماید.

دولت اگر نسبت به بدنه متخصص ملت احساس بی نیازی بکند به روزمرگی می افتد.

تصمیم دارم که انشاءالله سیستمی ایجاد کنم که دولت آینده در هر بخش اجرائی با کانونهای تخصصی و انجمن های علمی ارتباط تعریف شده داشته باشد.

دولت متمم ضمن اینکه فرع بر اصل ملت است از حروف اوّل این پنج ویژگی شکل یافته است:

متدین ، تجربه دار، متخصص، معتدل و مشورت پذیر

تجربه و تخصص اینجانب در حوزه سیاست خارجی است.بسیاری ازصاحب نظران در حوزه های اقتصاد و سیاست بر این باورند که ساماندهی به سیاست خارجی افزون بر آنکه توجه به یکی از اصلی ترین مولفه های امنیت ملی است، همچنین می تواند به حل پاره‌ای از مشکلات اقتصادی داخلی موثر افتد.

ملت شریف ایران مستحضر است که دشمنان ما کوشیده اند تا با تحمیل تحریم های ظالمانه و غیر قانونی ایستادگی و پایداری تاریخی این ملت سترگ و خداجوی را نشانه روند. اما عرصه مناسبات بین الملل چنان است که با در پیش گرفتن یک سیاست منطقی و برخوردار از پشتوانه کارشناسی توانمند،می توان بر بسیاری از این مشکلات فائق آمد.

یکی از افتخارات اینجانب مدیریت دیپلماسی کشور در دوران دفاع مقدس است؛ که در خدمت‌ جانفشانی نیروهای مسلح، پاسداران قهرمان، ارتشیان دلیر و ایثارگری خانواده معظم شهدا و جانبازان دلاور قرار گرفت و حاصل آن حفظ تمامیت ارضی کشور،معتبر مانده قرارداد1975‌که هدف صدام از جنگ لغو آن بود، قطعنامه 598 و اجرای اکثر بندهای آن از جمله تعیین متجاوز توسط دبیر‌کل وقت سازمان ملل متحد و تایید همه اعضای شورای امنیت است.

اینک آمده‌ام تادر پرتو آموزه‌های امام خمینی(ره)رهبر جاودانه انقلاب و رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای  همه همت خود را برای صیانت از منافع ملت ایران و سربلندی ایران و ایرانی در همه عرصه ها به کار بندم.

صیانت از دستاوردهای ملت شریف  ایران اسلامی در همه حوزه ها به ویژه انرژی صلح آمیز هسته ای هدف و وظیفه ماست.این هدف باید با کمترین هزینه محقق شود.به حداقل رسانیدن این هزینه ها وظیفه دیپلماسی فعال ، پویا و خردمند است .

طبیعتاً مردم شریف ایران از بنده انتظار دارند مساله پوشش بیمه و خدمات دارو و درمان را چاره کنم تا کرامت انسانی محفوظ بماند.

تلاش خواهیم کرد تا انشاء‌الله همانطور که در قانون اساسی آمده است در یک برنامه معقول و زمان بندی شده برخورداری ملت شریف ایران از درمان رایگان محقق شود. ساماندهی و واقعی کردن بیمه های موجود که به شدت نارسا و ناقص می‌باشد و توسعه شبکه بهداشتی و درمانی و تکمیل سامانه پزشک خانواده و سیستم ارجاع از جمله بخشهای  این هدف راهبردی است.

در این فرصت به این مختصر بسنده می کنم و اعلام می دارم که با اتکال به عنایات پروردگار متعال چشم امید به یاری همه اقشار ملت عزیز ایران دارم.

ان‌الله مع‌الصابرین

والسلام علیکم و رحمه الله

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم hesam به خاطر این پست تشکر کرده اند
atabaki (شنبه 21 اردیبهشت 1392, 2:27 pm), hadi asheri (شنبه 21 اردیبهشت 1392, 2:28 pm), akbarabadi (شنبه 21 اردیبهشت 1392, 2:46 pm), parisa (شنبه 21 اردیبهشت 1392, 2:51 pm), azizi-s (شنبه 21 اردیبهشت 1392, 6:07 pm), javad azizi (شنبه 21 اردیبهشت 1392, 6:14 pm), maleki (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 6:23 am)
پستارسال شده در: شنبه 21 اردیبهشت 1392, 6:06 pm 
عضو پیشرفته
عضو پیشرفته
آفلاين
تاريخ عضويت:دوشنبه 22 فروردین 1390, 8:23 pm
تشکر کرده اید:
509 مرتبه
چهره های سرشناسی که در انتخابات ثبت نام کردند آمده است:

شخصیت

اظهارنظر

داوود احمدی نژاد

در صورتی که رییس جمهور شوم تمام تلاش خود را در جهت خدمت به نظام جمهوری اسلامی به کار خواهم گرفت و سعی می کنم کشور را در سطوح علمی بیش از پیش ارتقاء دهم.

حجت الاسلام ابوترابی فرد

اختلافی در ائتلاف نیست و دبیر ائتلاف نیز به طور شفاف نتیجه را اعلام کرده است.

محمدباقر قالیباف

این بار آمده‌ام پیمان بزرگتری با مردمم، با امامم، با رهبر عزیزم و با دوستان شهیدم ببندم.

جواد اطاعت

در صورت انتخاب به عنوان رئیس‌جمهور، رویکرد اصلاح‌طلبانه را در اداره امور کشور در پیش خواهم گرفت.

پرویز کاظمی

متاسفانه به دلیل عدم توجه به مدیریت در برخی نقاط دچار مشکلاتی شدیم و اکنون در جایگاهی هستیم که با این منابع و امکانات موجود در کشور هم جوانان تحصیل‌کرده به خارج از کشور می‌روند.

محمدابراهیم اصغرزاده

آمده ام اصلاح طلبان را نمایندگی کنم؛ تابع پروتکلی هستم.

علی اکبر جوانفکر

دولت من ادامه دولت احمدی‌نژاد خواهد بود

ابوالحسن نواب

قصد کناره گیری ندارم و به صورت مستقل آمدم.

محمود کاشانی

شعارم اجرای قانون اساسی است

مسعود پزشکیان

در صورت کاندیداتوری هاشمی حتما کنار می‌کشم

محمد شریعتمداری

هاشمی بیاید کنار می‌کشم/کار اجماع اصلاح‌طلبان ادامه دارد

علی اکبر ولایتی

دولت اگر نسبت به بدنه متخصص احساس بی‌نیازی کند به روزمرگی می‌افتد

رامین مهمانپرست

از طرف مردم آمده‌ام/با خدا مشورت کرده‌ام/فکر نکنم صالحی کاندیدا شود

محمدرضا عارف

دلیلی برای رد صلاحیتم نمی‌بینم و از لحظه ثبت‌نام تا پایان راه، به قانون پایبند هستم

احمدزاده کرمانی

هنوز به گفتمان سوم تیر احمدی‌نژاد باور دارم

محمد باقر خرازی نام

با برنامه آمده‌ام

علی فلاحیان  

در هیچ جبهه‌ای عقب‌نشینی نمی‌کنم

محمد غرضی

باید به سوی دولت ضدتورم پیش برویم

غلامعلی حدادعادل

هاشمی کاندیدا نمی‌شود؛ نهضت «ازدواج آسان» بر پا می‌کنم

اکبر اعلمی

شعار من احیای منشور نوفل لوشاتو است

علیرضا زاکانی

از آنجا که گفتمان من و آقای جلیلی به هم نزدیک است، اگر ایشان بیایند با هم ائتلاف خواهیم کرد.

علی احمدی

من به عنوان کاندیدای مستقل در عرصه انتخابات حضور پیدا کرده‌ام و اصولگرا تلقی می‌شوم تا اصلاح‌طلب

محسن رضایی

برای این آمده‌ام که قانونگرایی را در کشور حاکم کنم، زیرا رسمیت ما از قانون است.

محمدباقر لنکرانی

آمده‌ایم، نشان دهیم در کشور ما پول و وابستگی خانوادگی و وابستگی به کانون‌های قدرت و ثروت کار نمی‌کند، بلکه آنچه کار می‌کند، ایمان‌های روشن و اندیشه‌های بالا و نوآوری و تلاش و کار فراوان است.

محمد سعیدی کیا

با توجه به تجربه‌ای که دارم و با استفاده از فرهنگ غنی ایرانی اسلامی می‌توان اقتصاد آرام توام با رفاه برای مردم فراهم کرد.

صادق واعظ زاده

ما آمده‌ایم تا نیازهای اساسی مردم بخصوص نسل جوان را محقق کنیم و معتقدیم که وضعیت موجود مطلوب نیست و نمی‌توان به گذشته هم بازگشت.

حسن روحانی

با همه توان، سابقه و آبرویم آمده‌ام تا با دولت تدبیر و امید و گفتمان نجات اقتصاد کشور، احیای اخلاق جامعه و تعامل سازنده با جهان، راستی و درستکاری را به مردم عرضه کنم.

مصطفی کواکبیان

اگر به هر دلیلی رای نیاوردم به رقیبی که بر اساس قانون انتخاب شده است، یک جعبه شیرینی می‌دهم.

خسرو نصیرزاده

عدم احراز صلاحیت من در مقابل خون شهدا چیز با ارزشی نیست و اگر یک نامزد انتخابات صلاحیتش تایید نشود در برابر خون شهدای زیادی که به زمین ریخته شده است چیز زیادی به حساب نمی‌آید.

حسن سبحانی

راه خود را ادامه می دهد و به نفع کسی کنار نخواهم رفت

صادق خلیلیان

مستقل آمدم و فرصت نکردم با احمدی‌نژاد مشورت کنم.

سعید جلیلی

محمد قدیری ابیانه

منوچهر متکی

گزینه ائتلاف را افراد تعیین نمی‌کنند، بلکه باید نظرسنجی‌ها را در نظر گرفت.

طهماسب مظاهری

دولت آینده باید همت خود را بر بهبود شاخص‌های اقتصادی بگذارد. چون نتوانستم حرف خود را در دولت جا بیاندازم استعفا دادم

اسفندیار رحیم مشایی

علی اکبر هاشمی رفسنجانی

شعارم را الان نمی‌گویم.

محمدرضا رحیمی

شورای نگهبان ردصلاحیت کند، از قانون تبعیت می‌کنم

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
کاربران زیر از شما کاربر محترم azizi-s به خاطر این پست تشکر کرده اند
javad azizi (شنبه 21 اردیبهشت 1392, 6:13 pm), hadi asheri (شنبه 21 اردیبهشت 1392, 6:57 pm), atabaki (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 3:29 am), maleki (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 6:22 am)
پستارسال شده در: شنبه 21 اردیبهشت 1392, 6:12 pm 
عضو پیشرفته
عضو پیشرفته
آفلاين
تاريخ عضويت:دوشنبه 22 فروردین 1390, 8:23 pm
تشکر کرده اید:
509 مرتبه

آقای اتابکی لطفا اگر امکانش هست اسامی هیئت اجرایی اتنخابات ریاست جمهوری در میلاجرد رو تو تایپیکی بنویسید.تشکر

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
کاربران زیر از شما کاربر محترم azizi-s به خاطر این پست تشکر کرده اند
hadi asheri (شنبه 21 اردیبهشت 1392, 6:57 pm), atabaki (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 3:29 am), maleki (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 6:22 am)
 موضوع پست: ظاهر عجيب يک کانديدا در هنگام ثبت نام + تصاوير
پستارسال شده در: يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 8:13 am 
مدیر انجمن سپاه و نماز جمعه میلاجرد
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:جمعه 1 اردیبهشت 1391, 12:04 pm
تشکر کرده اید:
951 مرتبه

محل تولد: اراک

ظاهر عجيب برخی کانديداها در هنگام ثبت نام

شهر میلاجرد

شهر میلاجرد

لیدر سابق تیم استیل آذین با حضور در وزارت کشور برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد.

شهر میلاجرد

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم aghamohammadi به خاطر این پست تشکر کرده اند
atabaki (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 8:55 am), hadi asheri (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 9:03 am), paeez (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 9:07 am), mojtaba20 (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 9:40 am), akbarabadi (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 11:43 am), aliazizi (دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 7:25 am), maleki (دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 6:44 pm), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:54 pm)
 موضوع پست: حضور علی اکبر ولایتی در وزارت کشور برای ثبت نام کاندیداتوری ریاست جمهوری
پستارسال شده در: يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 8:34 am 
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:جمعه 1 اردیبهشت 1391, 12:04 pm
تشکر کرده اید:
951 مرتبه

محل تولد: اراک

حضور علی اکبر ولایتی در وزارت کشور برای ثبت نام کاندیداتوری ریاست جمهوری

شهر میلاجرد

شهر میلاجرد

شهر میلاجرد

علي‌اکبر ولايتي؛ پرسابقه‌ترین وزیر جمهورى اسلامى ايران

شهر میلاجرد

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم aghamohammadi به خاطر این پست تشکر کرده اند
atabaki (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 8:55 am), hadi asheri (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 9:02 am), paeez (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 9:07 am), mojtaba20 (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 9:40 am), akbarabadi (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 11:42 am), aliazizi (دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 7:25 am), maleki (دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 6:43 pm), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:54 pm)
پستارسال شده در: يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 9:57 am 
مدیر کل تالار
مدیر کل تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 دی 1389, 10:09 am
تشکر کرده اید:
11736 مرتبه

محل تولد: میلاجرد

سه پادکست صوتی با محوریت انتخابات

پادکست های بسیار زیبا و با کیفیت عالی از سخنرانی های مقام معظم رهبری در مورد "انتخابات"

افتخار آفرینی    فرد اصلاح
پایگاه اینترنتی مقتدر مظلوم

قوت جدید

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند
akbarabadi (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 11:42 am), iliya (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 5:15 pm), hadi asheri (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 5:34 pm), aliazizi (دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 7:25 am), maleki (دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 6:43 pm), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:54 pm)
پستارسال شده در: يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 4:59 pm 
عضو جدید
عضو  جدید
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
85 مرتبه

بالا
hadi asheri (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 5:34 pm), akbarabadi (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 8:25 pm), akbarabadi (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 8:25 pm), atabaki (دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 4:08 am), aliazizi (دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 7:25 am), maleki (دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 6:43 pm), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:55 pm)
پستارسال شده در: يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 5:32 pm 
عضو جدید
عضو  جدید
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
85 مرتبه

عکس زیر در روز ۹ شهریور ۱۳۶۰ گرفته شده است، یعنی یک روز بعد از شهادت رییس جمهور و نخست وزیر جمهوری اسلامی آقایان محمد علی رجایی و محمد جواد باهنر.

روز گذشته در آخرین روز ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری شاهد هجوم چهره های متعدد سیاسی از جناح های مختلف به سمت ستاد انتخابات در وزارت کشور بودیم که شمار کاندیداها را به 686 نفر رساند.
با توجه به اینکه تا چند روز آینده شورای نگهبان اسامی کاندیداهای نهایی را اعلام خواهد کرد تا این افراد به رقابت برای کسب بالاترین مقام اجرایی کشور بپردازند، بد نیست تا با این آقایان مروری کنیم یکی از مقاطع تاریخی انقلاب اسلامی را.
عکس زیر در روز ۹ شهریور ۱۳۶۰ گرفته شده است، یعنی یک روز بعد از شهادت رییس جمهور و نخست وزیر جمهوری اسلامی آقایان محمد علی رجایی و محمد جواد باهنر.
این عکس متعلق به اتاق شورای عالی امنیت ملی ست و صندلی های سوخته آقایان رجایی و باهنر هم با عکس هایشان مشخص شده است.

توضیح دیگری درباره این عکس نیست جز این که:
هر کس داعیه سربازی و خدمت در حکومت اسلامی را دارد اما خودش را برای نشستن روی صندلی آتش آماده نکرده، یا احمق است یا منافق.
خوب تماشا کنید:
این است بهای سربازی خمینی و نظام اسلامی 

بالا
hadi asheri (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 5:34 pm), akbarabadi (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 8:42 pm), mojtaba20 (دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 4:25 am), aliazizi (دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 7:26 am), maleki (دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 6:42 pm), javad azizi (چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 8:36 am), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:55 pm)
پستارسال شده در: يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 5:35 pm 
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:دوشنبه 7 اسفند 1391, 7:45 am
تشکر کرده اید:
2851 مرتبه

محل تولد: Arak

لیست انتخاباتی من

۱- افراد لیست انتخاباتی من کسانی هستند

که نیاز به شلوغ کاری و تبلیغ و هزینه های میلیاردی ندارند.

۲- نه فقط در یک زمان خاص

بلکه هرجا و هر وقت که کشور به آن ها نیاز داشته حضور داشته اند.

۳- افراد این لیست اهل دنیا و رنگ بازی نیستند و حرف وعملشان یکی است.

۴- مطیع ولایت فقیه هستند؛

نه یک قدم جلوتر از رهبر و نه یک قدم عقب تر.

images-1

نفر اول لیست:

شهید محمد ابراهیم همت (رضای خدا و اخلاص در عمل)

با خدای خود پیمان بستم تا آخرین قطرة خونم، در راه حفظ و حراست این انقلاب الهی یک آن آرام و قرار نگیرم.

5888

نفر دوم:

شهید نواب صفوی ( فداییان اسلام )

رهبر معظم انقلاب در مورد نواب چنین فرموده اند:

اولین جرقه های انگیزش انقلاب اسلامی را در من نواب بوجود آورد

و هیچ شکی ندارم که اولین آتش را در دل ما نواب روشن کرد.

588

نفر سوم:

شهید چمران (زندگی برای خدا)

دنیا میدان بزرگ آزمایش است که هدف آن جز عشق چیزی نیست.

در این دنیا همه چیز در اختیار بشر گذاشته شده، وسایل و ابزار کار فراوان است،

عالیترین نمونه های صنعت، زیباترین مظاهرخلقت،

از سنگریزه ها تا ستارگان، از سنگدلان جنایتکار تا دلهای شکسته یتیمان،

از نمونه های ظلم و جنایت تا فرشتگان حق و عدالت،

همه چیز و همه چیز در این دنیای رنگارنگ خلق شده است.

انسان را به این بازیچه های خلقت مشغول کرده اند.

هر کسی به شأن خود به چیزی می پردازد،

ولی کسانی یافت می شوند که سوزی در دل و شوری در سر دارند که به این بازیچه راضی نمی شوند.

این نمونه های زیبای خلقت را دوست دارند و می پرستند.

84122

نفر چهارم:

شهید مهدی رجب بیگی (خط امام)

اگر بزرگترین دستاورد انقلاب را ایجاد تحول درونی

در جهت هدایت جامعه به سمت ارزش های انسانی می دانیم

بایستی بزرگترین خطر را نیز از دست رفتن همیشه ارزش ها بدانیم.

482211

نفر پنجم:

شهید احمد کشوری ( پاسداری از اسلام تا آخرین قطره خون)

تا آخرین قطره خون برای اسلام عزیز و اطاعت از ولایت فقیه خواهم جنگید

و از این مزدوران کثیف که سرهای مبارک عزیزانم را نامردانه بریدند انتقام خواهم گرفت.

خدایا از عمر ما بکاه و به عمر رهبر بیفزا.

بستری ام کن به حرم!!!

دوست دارم که مرخص نشوم تا آخر

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi asheri به خاطر این پست تشکر کرده اند
akbarabadi (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 8:25 pm), atabaki (دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 4:09 am), mojtaba20 (دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 4:25 am), aliazizi (دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 7:26 am), maleki (دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 6:42 pm), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:55 pm)
پستارسال شده در: يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 5:42 pm 
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:دوشنبه 7 اسفند 1391, 7:45 am
تشکر کرده اید:
2851 مرتبه

محل تولد: Arak

برادر احمدی نژاد! از حنجره شما سوتکی ساخته و در آن آواز شیطانی انسان خدائی را میدمند

روزی روزگاری خداوند بر ابلیس تکلیف نمود که به انسان این شاهکار خلقت سجده کند و ابلیس از این امر سرباز زد.

و داستان همان شد که فقط ابلیس سجده بر انسان نکرد و این نتیجه کبر او بود به محضر حضرت باری تعالی!

امروز به نظر می رسد که عده ای دلشان بحال ابلیس سوخته و عزم آن نمودند که تکالیف بر زمین مانده از این جریان خود بر دوش بکشند و انجام دهند.

آنچه امروز می بینیم مردان ولایت و عدالت دیروز در حقیقت مترجم نظریه های سکولاریزم غربی اند، مکرر در خطابه هایشان در تکلیف انسان و شیطان دچار خلط تکلیف و مأموریت شده اند و یکسره جایگاه واژه های شریفی مثل عزت اسلامی را به عزت انسانی و عدالت اسلامی را به عدالت انسانی و شرف اسلامی را به شرف انسانی تغییر داده و سجده به واژه انسان را بر سجده بر خدا خلط نموده و دچار توهم شده اند و این توهم نتیجه انسان دوستی به سبک و سیاق غیراسلامی است.

برادر احمدی نژاد: به نظر می رسد کسانی از حنجره شما سوتکی ساخته اند و دمادم در آن آواز شیطانی انسان خدائی را می دمند.

هوشیار باشید، ملک حنجره های یک مومن به خداوند و ولایت او در زمین استجاری نیست آن ملک خداست و فقط نوای دلنواز حق و عدالت اسلامی را می تراود نه چیز دیگر

_ این تذهب برادر؟

عصر، عصر غلیظ شدن ابلیس است، اگر روزنه ای در انسان بیاید بزودی در ما حلول خواهد کرد و ما را حقیر و پست خواهد کرد وای از آن روزی که تحمل پستی برای ما آسان گردد.

(من یسهل الهوان علیه:               ما لحرج لمیت ایلام)

کسی که حقیر شود و تحمل خواری بر او آسان است

چرا که زخم بر مرده زدن، هیچ دردی برایش ندارد

بستری ام کن به حرم!!!

دوست دارم که مرخص نشوم تا آخر

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi asheri به خاطر این پست تشکر کرده اند
akbarabadi (يکشنبه 22 اردیبهشت 1392, 8:25 pm), maleki (دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 6:42 pm), javad azizi (چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 8:35 am), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:56 pm)
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 229 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  بعدي

مباحث مرتبط
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. نظر سنجی انتخابات ریاست جمهوری

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2 ]

atabaki

17

4422

شنبه 25 خرداد 1392, 11:06 am

hadi asheri نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. متن و حاشیه اولین مناظره‌ انتخابات ریاست جمهوری +تصاویر

atabaki

2

1486

يکشنبه 12 خرداد 1392, 1:46 pm

nigouel نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. مراسم تحلیف ریاست جمهوری حسن روحانی

atabaki

0

1109

يکشنبه 13 مرداد 1392, 1:22 pm

atabaki نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. آگهی مزایده سالن ورزشی شهدای میلاجرد و ریاست جمهوری کمیجان

maleki

0

958

سه شنبه 17 شهریور 1394, 5:59 am

maleki نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. گلزارشهدای شهرمیلاجرد با حضور امیرپیمبری فرمانده لشگرتکاور ارتش جمهوری اسلامی ایران غباروبی وگلباران شد.

javad atabaki

2

1409

پنج شنبه 8 خرداد 1393, 3:11 pm

jalali نمایش آخرین ارسال

چه کسي حاضر است ؟

كاربران آنلاين: bing [bot]

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
MilajerdSoftwareGroup Powered by: M.S.G | base on: phpbb 3.0.12 | Persian translator: Maghsad
phpBB SEO