مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
نويسنده |
پيغام |
مرتضى غرىبى
|
موضوع پست: Re: حجاب ارسال شده در: پنج شنبه 7 آذر 1392, 10:53 am |
|
تاريخ عضويت:پنج شنبه 11 مهر 1392, 5:26 pm پست ها : 692 پست محل سکونت: میلاجرد- CyberSpace-C // Window > System32
تشکر کرده اید: 3419 مرتبه
محل تولد: میلاجرد
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم مرتضى غرىبى به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (پنج شنبه 7 آذر 1392, 11:20 am), atabaki.majid (پنج شنبه 7 آذر 1392, 3:38 pm), maleki (پنج شنبه 7 آذر 1392, 3:59 pm), faryad (سه شنبه 12 آذر 1392, 9:56 am) |
atabaki.majid
|
موضوع پست: Re: حجاب ارسال شده در: پنج شنبه 7 آذر 1392, 3:41 pm |
|
تاريخ عضويت:دوشنبه 27 آبان 1392, 3:58 pm پست ها : 110 پست
تشکر کرده اید: 289 مرتبه
|
میدانی فرق تو با بقیه مرد ها چیست؟؟ اینکه اگر یک تار مویم بی هوا بیرون باشد با ان تبسم همیشگیت میگویی...
خانمم حواست به موهات هست؟؟؟
زنان بی حجاب را که میبینم شک ندارم که همچون تویی را ندارند و مردانشان در بی غیرتی خود مشغولند...

_________________ هستم اگر هستمم،گر نروم خستمم
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki.majid به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (پنج شنبه 7 آذر 1392, 3:59 pm), ya3na (پنج شنبه 7 آذر 1392, 5:53 pm) |
atabaki.majid
|
موضوع پست: Re: حجاب ارسال شده در: پنج شنبه 7 آذر 1392, 3:47 pm |
|
|

خودت بررسی کن حیای بی بی کوری نابینا وارد خانه شد و بی بی تماما پوشش خود را رعایت کرد آن هم در مقابل نابینا فاطمه جان او نابینا است! آری پدرم او نابیناست ولی من که حیا دارم با بی حجابی میشه دل زهرا رو شاد کرد؟
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki.majid به خاطر این پست تشکر کرده اند ya3na (پنج شنبه 7 آذر 1392, 5:53 pm), maleki (پنج شنبه 7 آذر 1392, 8:19 pm) |
ya3na
|
موضوع پست: Re: حجاب ارسال شده در: پنج شنبه 7 آذر 1392, 5:58 pm |
|
تاريخ عضويت:سه شنبه 2 مهر 1392, 7:32 am پست ها : 364 پست
تشکر کرده اید: 913 مرتبه
محل تولد: اراك
|
آهای چشم چران
به من که میرسی سرت را پایین بگیر
از من چیزی جز یک سیاهی تمام قد نمیبینی
برای تو و آن چشم های هیزت چیزی به غیر از وقار ندارم
پس چشمانت را ببند
میدانی؟
شاید این سیاهی چشمت را بزند و نتوانی عروسک های به حراج گذاشته را ببینی
پس چشمانت را به حوالی من که میرسی ببند...
_________________ EnSan mOjodis k Ziyad mojOd niS
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم ya3na به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki.majid (پنج شنبه 7 آذر 1392, 6:04 pm), maleki (پنج شنبه 7 آذر 1392, 8:19 pm), 2nya (جمعه 11 بهمن 1392, 8:37 am) |
مرتضى غرىبى
|
موضوع پست: Re: حجاب ارسال شده در: پنج شنبه 7 آذر 1392, 6:11 pm |
|
تاريخ عضويت:پنج شنبه 11 مهر 1392, 5:26 pm پست ها : 692 پست محل سکونت: میلاجرد- CyberSpace-C // Window > System32
|
ای کاش خواهرانی که خود به شکل و شمایله عجیب در می اورن ارزش خودشون رو می دونستن....چه جمله قشنگی: خدای متعال به حضرت داوود علیه السلام فرمود: ای داوود.. اگر روی گردانان از من چگونگی انتظارم برای انان.. .. مدارایم با انان و اشتیاق مرا به ترک معصیت هایشان می د انستند بدون شک از شوقه آمد ن به سوی من می مردند و بند و بند وجودشان از محبت من از هم می گسست.... خواهر ارزش تو را فقط خدا می تواند..خودت را به دیگران عرضه نکن....ارزش تو پیش از این هاست...قبول که حجاب شده حرفه کلیشه ای و شعاری.... ولی ارزش تو خیلی بیش از این هاست....
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم مرتضى غرىبى به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki.majid (پنج شنبه 7 آذر 1392, 6:29 pm), maleki (پنج شنبه 7 آذر 1392, 8:19 pm), ya3na (جمعه 8 آذر 1392, 8:56 am) |
مرتضى غرىبى
|
موضوع پست: Re: حجاب ارسال شده در: پنج شنبه 7 آذر 1392, 6:45 pm |
|
|
هر کسی زیبایی تو را می خواهد....باید مرد باشد....باید سختی های روزگار را به جان خرد.... نه مجانی در کوچه خیابان بدست اورد... وجود تو همچون الماسی است که برای دست یافتن به ان باید کیلومترها زمین را کند و سختی اش را به جان خرید.... قبول مشکل هست... ولی جاده ی زندگی پر از ناهمواری ها است... مشکلات و سختی جز جدایی ناپذیر از زندگی بشر از اول اغاز خلقت تا اخرش خواهد بود....نه دارا راحت هست نه ندار و البته لازم .... برای تبدیل شدن قلب زنگ زده انسان به ایینه جمال الهی .... به امید فرا رسیدن فصل بهار انسانیت ***اللهم عجل الولیک الفرج***
|
|
بالا |
|
 |
atabaki.majid
|
موضوع پست: Re: حجاب ارسال شده در: جمعه 8 آذر 1392, 6:47 am |
|
|
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki.majid به خاطر این پست تشکر کرده اند مرتضى غرىبى (جمعه 8 آذر 1392, 6:55 am), ya3na (جمعه 8 آذر 1392, 8:56 am), maleki (جمعه 8 آذر 1392, 2:15 pm), atabaki (شنبه 9 آذر 1392, 5:30 am), rohoolah karami (سه شنبه 19 آذر 1392, 9:13 pm), akbarabadi (چهارشنبه 20 آذر 1392, 10:10 am) |
ya3na
|
موضوع پست: Re: حجاب ارسال شده در: جمعه 8 آذر 1392, 8:59 am |
|
تاريخ عضويت:سه شنبه 2 مهر 1392, 7:32 am پست ها : 364 پست
تشکر کرده اید: 913 مرتبه
محل تولد: اراك
|

تو هم از این شلوار ها پات میکنی ؟
میدونی این شلوار ها نماد کدوم مکتب؟
می دونی کدوم افراد از چه عقایدی این شلوار ها رو می پوشن ؟
انسان پوشش که می پوشه نماد عقایدشه اینو من نمی گم (( قدیما ها میگن )) همين لباس زيباست نشان آدميت
اولین کسانی که این شلوار ها رو به پا کردند افرادی بودند در امریکای جنوبی(برزیل) که بر علیه امریکا قیام کردند
این افراد معتقد بودند (( دنیا جهنم انسان است و ما باید در این جهنم به بهترین شکل زندگی کنیم و باید به وحشی ترین و آزاد ترین شکل زندگی کنیم
نباید همه چیز به صورت طبیعی اراده شود باید از حالت طبیعی خارج شود
و مثل جنگلی ها ( مراد حیوانات ) زندگی کنند و نداشتن کارت شناسایی و عدم رعایت حداقل ... انسانی !!
حالا دلم به حال افرادی میسوزه که ندونسته دوست دارن حیووون باشن
جار و جنجال نکن ، سر خودت رو هم کولاه نذار !
(( یه سرچ ساده تو گوگل به زبان انگلیسی بزن خودت میفهمی تو غرب چه کسایی این شلوار ها رو می پوشن ))
حرف زیاد است ( یه سرچ ساده بزن به زبون اصلی ! تو که تو کار اورجینالی و همش در حال مد و به روز ) بپا از مد عقب نمونی!!!
_________________ EnSan mOjodis k Ziyad mojOd niS
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم ya3na به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki.majid (جمعه 8 آذر 1392, 9:12 am), مرتضى غرىبى (جمعه 8 آذر 1392, 10:07 am), maleki (جمعه 8 آذر 1392, 2:15 pm), rohoolah karami (سه شنبه 19 آذر 1392, 9:12 pm), akbarabadi (چهارشنبه 20 آذر 1392, 10:09 am), 2nya (جمعه 11 بهمن 1392, 8:36 am) |
مرتضى غرىبى
|
موضوع پست: Re: حجاب ارسال شده در: جمعه 8 آذر 1392, 10:03 am |
|
|
با سلام وتشکر.... از دو پستی که کاربر محترم ya3ena قرار داده..بیشتر بوی نفرت میاد تا ...قبول این مسایل که حضرتعالی فرمودید وجود داره متاسفانه تو جامعه (هم اقایون و خانم ها)..ولی نباید نفرت شخصی رو در نقد موضوعی دخالت داد...نقد نباید ویرانگر باشه....نقد باید سازنده باشه... خداوند متعال تو قرآن کریم میفرماید: و کذالک جعلناکم امه وسطا...لتکونو شهدا علی الناس و یکون الرسول علیکم شهیدا...بقره 143///و این چنین قرار دادیم امتی میانه و اسوه تا بر مردم گواه باشید.و پیامبر بر شما گواه باشد... باید از افراط تفریط ها پرهیز کرد..و به گفته ی این ایه ی شریفه امتی اسلامی و افرادش باید امتی میانه و الگو باشد. ....................... قران کریم در این ایه در مورد دعوت دیگران به به راه حق تعبیر جالبی داره: ادع سبیل ربک بالحکمه و الموعظه الحسنه و جادلهم بالتی هی احسن...نحل 125///به راه پروردگارت دعوت کن با دانش استوار و اندرز نیکو و با انان به شیوه ای نیکوتر است..مجادله نما سه نکته ی جالب تو این ایات: دعوت به شیوه ی..حکمت....اندرز نیکو... و جدال احسن با نگاهی به زندگی پیامبر مخصوصا در اغاز تبلیغ پیامبر متوجه میشیم ایشان به بهترین نحو اسلام رو تبلیغ می کرد...خوب ببینید پیامبر وقتی مکه رو فتح کرد ایا دست به قتل عام زد؟می تونست ولی نکرد.... حضرت محمد(ص) از قلب ها وارد می شد نه دیوار ها...!!!و راز جاودانگی ایشان همینه....
|
|
بالا |
|
 |
atabaki.majid
|
موضوع پست: Re: حجاب ارسال شده در: جمعه 8 آذر 1392, 4:20 pm |
|
|
لازم است درلباس زنان این خصوصیات رعایت شود تا هدف اسلامی تامین شود. 1- همه اعضای بدن غیر از چهره و دستها تا مچ را بپوشانند. 2-بدن نما و نازک نباشد. 3-تنگ نباشد به طوری که حجم بدن را نشان بدهد. 4-از لباس های مخصوص مردان نباشد. چه اینکه پیامبر (صلی الله) همانطور که مردانی را که خود را شبیه به زنان میکنند مورد لعنت قرار داد. زنانی را نیز که خود را شبیه به مردان مینمایند مورد لعنت قرار داد. (الحلال و الحرام ص 160) در رابطه با لباس نازک و بدن نما این حدیث از امیر المؤمنین(علیه السلام) نقل شده است که: در اخرالزمان که بدترین زمان هاست. زنانی پیدا میشوند که پوشیده هستند ولی برهنه میباشند(لباس دارند اما آنقدر نازک است که گویا نپوشیده اند) از خانه با خود ارایی بیرون میایند اینان از دین بیرون رفتگانند و در فتنه ها وارد شوندگانند و به سوی شهوات تمایل دارند و به طرف لذت ها شتابانند اینان حرام های اللهی را حلال میدانند اینان در دوزخ به عذاب همیشگی گرفتار میشوند.(وسائل الشیعه ج 14 ص 19) حجاب در اسلام پوششی است که کرامت و وقار زن را حفظ میکند به هر رنگ باشد مهم نیست ولی استفاده از رنگ های روشن و چشمگیر که مورد توجه و نگاه دیگران واقع میشود نه تنها هدفی را که اسلام دارد تامین نمیکند بلکه نقض غرض نبز هست و لازم است توجه شود که یکی از کارهای منکر که قران کریم(سوره احزاب ایه 33) به شدت از آن نهی میکند و آن را جزء اعمال جاهلیت معرفی میکند (تبرّج زنان ) است . تبرّج یعنی خودنمایی و جلوه گری. بنابراین ظاهر شدن زن در اجتماع به طوری که انگشت نما باشد و چشم ها را به دنبال خود بکشد (تبرّج) و حرام است.
|
|
بالا |
|
 |
چه کسي حاضر است ؟ |
كاربران آنلاين: bing [bot] |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
|
|