ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 307 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 31  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: حجاب
پستارسال شده در: چهارشنبه 29 آبان 1392, 7:25 am 
عضو پیشرفته
عضو پیشرفته
آفلاين
تاريخ عضويت:دوشنبه 22 فروردین 1390, 8:23 pm
تشکر کرده اید:
509 مرتبه

مرتضی غریبی نوشته است:

دل سیر خندیدمهانهانهانهان ولی خدایش الان اکثر دخترایی که قد بلندی دارن کاذب ها....کیلیپس و پاشنه کفش حداقل 8 سانت قد بلندتر نشون میده!!!ناراحتناراحت

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط azizi-s در چهارشنبه 29 آبان 1392, 4:57 pm .

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
کاربران زیر از شما کاربر محترم azizi-s به خاطر این پست تشکر کرده اند
مرتضى غرىبى (چهارشنبه 29 آبان 1392, 7:34 am), atabaki (چهارشنبه 29 آبان 1392, 8:48 am), akbarabadi (چهارشنبه 29 آبان 1392, 9:15 am), rohoolah karami (چهارشنبه 29 آبان 1392, 9:37 am), parisa (چهارشنبه 29 آبان 1392, 11:35 am), ya3na (چهارشنبه 29 آبان 1392, 11:53 am), maleki (چهارشنبه 29 آبان 1392, 6:39 pm)
پستارسال شده در: چهارشنبه 29 آبان 1392, 10:55 am 
عضو پیشرفته
عضو پیشرفته
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 آبان 1392, 4:49 pm
تشکر کرده اید:
2123 مرتبه

محل تولد: ميلاجرد

سال ها بعد كه چشمان تو عاشق ميشوند.......

افسوس كه قصه ي مادربزرگ درست بود......

هميشه يكي بود يكي نبود!!!

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم rohoolah karami به خاطر این پست تشکر کرده اند
parisa (چهارشنبه 29 آبان 1392, 11:35 am), ya3na (چهارشنبه 29 آبان 1392, 11:53 am), مرتضى غرىبى (چهارشنبه 29 آبان 1392, 1:14 pm), maleki (چهارشنبه 29 آبان 1392, 6:38 pm)
پستارسال شده در: چهارشنبه 29 آبان 1392, 11:53 am 
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:سه شنبه 2 مهر 1392, 7:32 am
تشکر کرده اید:
913 مرتبه

محل تولد: اراك

خواهرم میدانم!

عادت داری...

همیشه آرایش به چهره داشتی!

همیشه به سر و وضعت رسیده ای!

فقط عادت است! باشد...قبول!

اما در مراسم عزیزت...

از دست رفته ات...

دست و دلت به آرایش کردن میرود؟؟

عزیزم! حسین "ع" را اندازه ی پدرت دوست نداری؟

عزیزِ زهرا...عزیزِ تو نیست؟؟

""میدانم که هست! این را اشک چشمهایت به من گفت...""

اما بیا به خودمان قولی بدهیم!

قول بدهیم (لااقل فقط برای چند روز) برای تو حسین جان... آرایش نکنیم!

آخر امروز ششمين روزیست که عزیزِ زهرا را سر بریده اند!

هنوز هفت امام نشده....

فدایِ دل پاکت...

میدانم عادت داری!

چند روز به احترامش "ترک عادت" کن...

حسین "ع" همیشه هوایت را داشته...

هوایش را داشته باش!

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم ya3na به خاطر این پست تشکر کرده اند
atabaki (چهارشنبه 29 آبان 1392, 1:02 pm), مرتضى غرىبى (چهارشنبه 29 آبان 1392, 1:14 pm), rohoolah karami (چهارشنبه 29 آبان 1392, 4:50 pm), maleki (چهارشنبه 29 آبان 1392, 6:38 pm), 2nya (جمعه 11 بهمن 1392, 8:37 am)
پستارسال شده در: چهارشنبه 29 آبان 1392, 7:55 pm 
مدیر تالار
مدیر تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am
تشکر کرده اید:
14441 مرتبه

محل تولد: جهان هستی

azizi-s نوشته است:

مرتضی غریبی نوشته است:

دل سیر خندیدمهانهانهانهان ولی خدایش الان اکثر دخترایی که قد بلندی دارن کاذب ها....کیلیپس و پاشنه کفش حداقل 8 سانت قد بلندتر نشون میده!!!ناراحتناراحت

ما که اصلا نخندیدیم حالمون هم بهم خورد....

دختره ی بیر ایکیهانهان

اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند
مرتضى غرىبى (شنبه 2 آذر 1392, 8:53 am), aghamohammadi (يکشنبه 3 آذر 1392, 7:34 pm)
پستارسال شده در: چهارشنبه 29 آبان 1392, 8:06 pm 
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
913 مرتبه

تاحالا فکر کردید چرا....

تمام کارگردانان جهان برای ایفای نقش های روحانی و پاک از

• • زنان پوشیده و محجبه • •

و برای نقش های مبتذل از

• • زنان نیمه عریان • •

استفاده می کنند؟؟؟؟؟؟!!

کمی تامل....

بالا
مرتضى غرىبى (چهارشنبه 29 آبان 1392, 8:14 pm), akbarabadi (چهارشنبه 29 آبان 1392, 8:18 pm), atabaki (پنج شنبه 30 آبان 1392, 4:18 am), atabaki.majid (پنج شنبه 30 آبان 1392, 6:37 am), maleki (پنج شنبه 7 آذر 1392, 4:02 pm), 2nya (جمعه 11 بهمن 1392, 8:37 am)
پستارسال شده در: چهارشنبه 29 آبان 1392, 8:12 pm 
کاربر کارآمد
کاربر کارآمد
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:پنج شنبه 11 مهر 1392, 5:26 pm
میلاجرد- CyberSpace‏-C // Window > System32
تشکر کرده اید:
3419 مرتبه

محل تولد: میلاجرد

شاید بخاطر تاثیر گذاری کاراکتر زن رو مخاطب هستش.....یکی از روش های  متداولل جذب مخاطب ....ایجاد جذبه ی جنسی تو فیلم برای جذب مخاطب مخصوصا تو فیلم های ساخته شده توسط کارگردانان غربی به وفور دیده میشه.....

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم مرتضى غرىبى به خاطر این پست تشکر کرده اند
akbarabadi (چهارشنبه 29 آبان 1392, 8:18 pm), atabaki (پنج شنبه 30 آبان 1392, 4:18 am), ya3na (پنج شنبه 30 آبان 1392, 8:33 am), maleki (پنج شنبه 7 آذر 1392, 4:02 pm)
پستارسال شده در: شنبه 2 آذر 1392, 9:13 am 
کاربر کارآمد
کاربر کارآمد
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
3419 مرتبه

maleki نوشته است:

azizi-s نوشته است:

مرتضی غریبی نوشته است:

ما که اصلا نخندیدیم حالمون هم بهم خورد....

دختره ی بیر ایکیهانهان

............................حقیقتش  واسه جمله ی اقای ملکی بیشتر از کاریکاتوره خندیدیم......دختره بیر ایکیهانهانهان

بالا
maleki (پنج شنبه 7 آذر 1392, 4:00 pm)
پستارسال شده در: يکشنبه 3 آذر 1392, 12:09 pm 
کاربر کارآمد
کاربر کارآمد
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
3419 مرتبه

لاله و گل زخمی خمیازه اند....................عیش این  گلشن خماری بیش نیست

تا به کی نازی به حسن عاریت..................ما و من آیینه داری بیش نیست......!!!؟؟؟؟

میرود صبح و اشارت می کند.....................کاین گلستان خنده داری بیش نیست

غرقه ی وهمیم ور نه این محیط...................از تنک آبی....کناری بیش نیست

ای شرر... از همرهان غافل مباش..............فرصت ما نیز  ..باری بیش نیست

بیدل این کم همتان ...بر عزو جاه.....................فخرها دارند و عاری بیش نیست

***بیدل دهلوی***

بالا
ya3na (يکشنبه 3 آذر 1392, 12:12 pm), atabaki (يکشنبه 3 آذر 1392, 12:44 pm), maleki (پنج شنبه 7 آذر 1392, 4:00 pm)
پستارسال شده در: سه شنبه 5 آذر 1392, 10:59 am 
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
913 مرتبه

در جامعه دختر و پسری به هم می رسند…

* پسر: چرا خود را کامل نپوشانده ای؟

- دختر: من زیبا هستم و نمی خواهم آن را مخفی کنم….

* پسر: چرا فکر می کنی باید زیبایی ات را ارائه کنی؟

- چرا نباید ارائه کنم؟ چرا خود را نشان ندهم؟ من برای کسی این کار را نمی کنم، فقط دوست ندارم خودم را در حجاب مخفی کنم…

* حجاب که مخفی کردن خود نیست… حجاب مخفی کردن از ناخود است…

- من نمی خواهم کمالاتم را مخفی کنم، من یک زن زیبا هستم و با آنها که زشتند و خود را پوشانده ام فرق دارم، نمی خواهم اُمّل و عقب افتاده به نظر برسم…

* چه کسی گفته زیبایی جسم، تعیین کننده کمالات است؟ جمال با کمالات فرق دارد. آنها که در تاریخ به انسان های بزرگ و کامل شهرت داشته اند، آیا خود را به نمایش گذاشته اند؟ مثلاً حضرت زهرا(سلام الله علیها) برای نشان دادن کمالاتش باید خود را نشان می داد؟ می دانی که اینگونه نشده است…

- اینقدر حضرت زهرا(س) را به سرم نکوبید… حضرت زهرا(س) برای اعراب ۱۴۰۰ سال پیش الگو بوده است… من دختر و زن امروزم… این روزگار اخلاق خودش را می طلبد…

* مگر قران نخوانده ای؟ آیه “رسول الله اسوة الحسنه” را خوانده ای ؟ خوب وقتی رسول خدا(ع) به قول قرآن کریم برای مااسوه حسنه است، مگر می شود دخترش نباشد؟ حدیث از امام زمان (عج) را نشنیده ای؟ که می گوید: فاطمه (س) دختر محمد(ص) برای من نمونه ای کامل است…؟(کافی ، ج۶، ص۴۸) پس چرا این محبوبه خدا را به زمان خودش و برای چند عرب محدود می کنی؟

- من دوست دارم به قانون روزگار خودم زندگی کنم، قانون عصر جدید..

* یعنی قانون عصر جدید با قانون خدا نیز باید متفاوت باشد؟ مگر نخوانده ای که در قرآن، سنت ها و قوانین خداتغییر نمی کند؟همه تاریخ یک قانون نوشته شده دارد که لایق پیروی کردن است و آن نیز قرآن است که خداوند همه چیز را در آن تدوین کرده است…

- من آیه ای در مورد حجاب در قرآن سراغ ندارم…

* آیه ۳۱ سوره نور ، و ۵۹ سوره احزاب اشاره ای مستقیم به حجاب و عفاف در زنان دارد. سوره نور به نوعی سوره عفاف و حیا و حجاب است. شروعش نیز در قرآن نمونه ندارد. همه جا در قرآن می گوید: نازل کردیم این کتاب را، اما در سوره نور و آیه اول می گوید نازل کردیم این سوره را و عمل به آن را فریضه و واجب می داند…

- خوب چرا تو نباید چشمت را بپوشانی تا من راحت و آزاد پوششم را خودم انتخاب کنم؟

* در قرآن به من قبل از تو تذکر داده اند… آیه ۳۰ سوره نور اول به چشم پاکی و حجاب مردان تذکر داده و بعد به شما. اما اگر کمی از روحیات مردان را بدانی، می فهمی مرد با یکبار دیدن زنی نامحرم ممکن است به گناه بیفتد و این به خاطر ضعف او در مقابل قوه جنسی خود است درست بر خلاف زنان. حتی در قرآن آیاتی داریم که مکر شیطان را ضعیف(۴/۷۶)، و مکر زنان را بسیار بزرگ می شمارد(۱۲/۲۸)…

- جمله ای زیبا می گویم از مردان و پسرانی که طرفدار آزادی پوشش من هستند، بشنو که جوابی برایش نداری: می گویند حجاب زنان و دختران میهنم، پلک چشم ماست. یعنی چرا او خود را به زحمت بیندازد، ما چشم خود را کنترل می کنیم.

* این هم حرف مضحکی است. مگر می شود تو هر گونه می خواهی در جامعه بگردی و دیگران همه با این اعتقاد خود را کنترل کنند. یعنی همه این پسران و مردانی که اینگونه می گویند، می خواهند تو آزاد باشی؟ یا اینکه می خواهند تو برای هوسرانی آنها آزاد باشی؟ وقتی خدا به مردان می گوید: چشمت را بپوشان و نگاهت را کنترل کن، بعدش هم به زنان دستور پوشش می دهد و این را برای شما، حتی اگر چشم مردان کنترل شود، بهتر می داند.

تاریخ را نخوانده ای: وقتی مردی کور به خانه رسول الله(ص) می رود و حضرت زهرا(س) خود را می پوشاند و از اتاق بیرون می رود، به نظرت نمی توانست به خاطر کوری آن مرد خود را نپوشاند؟ این در حالیست که حضرت زهرا(س) در جواب رسول خدا می گوید: او مرا نمی بیند، من که او را می بینم و…

[+] . منتهی الامال، ج ۱، ص ۱۳۴٫

این یعنی فقط دیده شدن و دیده نشدن مهم نیست، بلکه نفس اینگونه پوشش در جامعه بسیار مهم است، و پوشش در پاکی روح و روان و اعتقاد زنان و دختران تاثیر مهمی دارد…

دختر سرش را پایین انداخت و رفت…

دلم سوخت که چرا برخی از زنان و دختران میهنم کاری را می کنند که فقط مورد تائید شیطان ها و شیطان دوستان باشند…

خدایا همه ما را به راه خودت رهنما باش… 

بالا
مرتضى غرىبى (سه شنبه 5 آذر 1392, 11:00 am), atabaki (سه شنبه 5 آذر 1392, 2:45 pm), maleki (پنج شنبه 7 آذر 1392, 4:00 pm), 2nya (جمعه 11 بهمن 1392, 8:37 am)
پستارسال شده در: پنج شنبه 7 آذر 1392, 10:34 am 
کاربر کارآمد
کاربر کارآمد
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
3419 مرتبه

بدون شرح...

بالا
atabaki (پنج شنبه 7 آذر 1392, 11:21 am), maleki (پنج شنبه 7 آذر 1392, 4:00 pm), ya3na (پنج شنبه 7 آذر 1392, 5:53 pm)
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 307 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 31  بعدي

مباحث مرتبط
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. حجاب چیه؟ مهم اینه که دل آدم پاک باشه!

parisa

0

1261

جمعه 26 مهر 1392, 8:54 pm

parisa نمایش آخرین ارسال

چه کسي حاضر است ؟

كاربران آنلاين: بدون كاربران آنلاين

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
MilajerdSoftwareGroup Powered by: M.S.G | base on: phpbb 3.0.12 | Persian translator: Maghsad
phpBB SEO