اعجاز در قران
قضيه از اينجا شروع شد كه يك گروه پژوهشي ژاپني در بين مواد خوراكي
به دنبال منبع پروتئين خاصي بودند
كه به ميزان كم در مغز انسان وحيوانات توليد مي شود،اين پروتئين كاهش
دهنده كلسترول خون ومسئوليت تقويت
قلب وشجاعت انسان است و ساختش بعد از شصت سالگي تعطيل مي
شود ژاپني ها فهميدند اين ماده فقط در انجير
و زيتون موجود است و براي تامينش بايدانجير وزيتون را به نسبت يك به
هفت مصرف كردبعد از ارائه اين نتيجه
يكي از قران پژوهان مصري نامه اي به اين تيم تحقيقاتي مي نويسد و اعلام
مي كند كه در كتاب مقدس مسلمانان
خداوند به انجير وزيتون در كنار هم قسم خورده ، نام انجير فقط يك بار و نام
زيتون نيز هفت بار در قران امده است .