ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 2 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: ***** معما *****
پستارسال شده در: جمعه 13 خرداد 1390, 6:43 pm 
مدیر تالار
مدیر تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am
تشکر کرده اید:
14441 مرتبه

محل تولد: جهان هستی

زندان

زنداني داراي دو در است، يكي در آزادي و ديگري دَرِ اعدام. اين زندان داراي دو زندانبان است كه يكي از آنها راستگو و ديگري دروغگوست. خودِ زندانبانان همديگر را به خوبي مي شناسند. در اين زندان مردي محبوس است كه نمي داند كداميك از زندانبانان راستگو، و كداميك دروغگو است؟ به او اجازه مي دهند، از هر يك از زندانبانان كه دلش مي خواهد سؤالي بكند و از پاسخ طرف مقابل بفهمد در آزادي كدام است تا از آن خارج شود. پرسشي كه او بايد بكند تا به آزادي او بينجامد چيست؟

لانگرهانس

جزاير «لانگرهانس» در كجا هستند؟

خويشاوندي

دو مرد نسبت به هم، دايي وخواهر زاده اند. يعني اولي دايي دومي و خواهر زاده اوست، دومي نيز دائي اولي و خواهرزاده وي مي باشد. چطور چنين چيزي ممكن است

شوهر کردن دختر پادشاه

دختر پادشاهي از پدر خود ميخواهد، كه او را تنها به كسي شوهر دهد كه بتواند به پرسشهاي منظوم او پاسخ گويد، بزرگان و اميرزادگان، همه از پاسخ گفتن درمي مانند و سرخود رادر اين راه برباد ميدهند. تا آنكه دلاك كچلي در پاسخگويي به پرسشهاي دختر پادشاه توفيق حاصل مي كند. پرسشهاي آن دختر چنين بود:
من اگر آهوي شده به كوهها بگريزم، چه مي كني؟ 2- من اگر مشتي دانه شده، برزمين ريختم، چه مي كني؟ 3- من اگر گُلي شده بر كوهها رُستم، چه مي كني؟ 4- من اگرسيبي شده به درون صندوقي رفتم، چه مي كني؟ پاسخ آن دلاك كچل چه بود؟

پيامبران زنده

اكنون چهار تن از پيامبران زنده هستند، آن چهارتن كدامند؟

معرفي خويش

از شخصي خواستند خودش را معرفي كند، اين شخص شكسته نَفسي كرده، خودش را كوچكتر از آنچه بود معرفي كرد و گفت: من «ميرزا نيم من بوق بن پشم اندر پانزده» هستم! نام او چه بوده است؟

نسبت

زني را در خيابان ديدم كه پسربچه اي را به دنبال داشت. از او پرسيدم: اين پسر با توچه نسبتي دارد؟ گفت: «او پسرِ پسرم است، برادر شوهرم» ، چطور چنين چيزي ممكن است؟

سوال از حضرت علي(ع)

از حضرت علي (ع) پرسيدند :
واجب و واجبتر چيست؟
نزديك و نزديكتر كدامند؟
عجيب و عجيب تر چيست؟
سخت و سخت تر چيست؟
اگر شما بوديد چه جوابي مي داديد؟ حضرت علي چه جوابي داد؟

اگه جوابهاشونو  پيدا نكردين بگين تا در سايت بزارم!!!

اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند
mohammadi (شنبه 14 خرداد 1390, 2:22 pm), atabaki (پنج شنبه 12 آبان 1390, 6:35 am), neda (جمعه 13 آبان 1390, 5:01 am), akbarabadi (چهارشنبه 16 آذر 1390, 9:50 am)
 موضوع پست: Re: ***** معما *****
پستارسال شده در: چهارشنبه 16 آذر 1390, 7:09 am 
مدیر بخش میلاجرد
مدیر بخش میلاجرد
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:سه شنبه 28 دی 1389, 9:04 am
تشکر کرده اید:
1362 مرتبه

محل تولد: milajerd

زنداني

به يكي از دربانها نزديك شده، از او مي پرسد: « آقا، اگر من از دربان ديگر بپرسم كه در آزادي كدام است، كدام در را نشان خواهد داد؟» هر دري را كه دربان نشان دهد، مي فهمد آن در، دَرِ اعدام است لذا برعكس عمل كرده، از در ديگر خارج خواهد شد. چرا؟ علتش آن است كه اگر جمله فوق را از دروغگو بپرسد، او چون دروغگوست، بجاي دَرِ آزادي، دَرِ اعدام را نشان خواهد داد لذا او برعكسش كرده، از در ديگر خارج مي شود. و اگر از دربان راستگو بپرسد، چون او راستگوست، عين عبارت دروغِ دروغگو را بيان خواهد كرد و خواهد گفت: اگر از آن شخص (دروغگو) بپرسي فلان در را نشان خواهدداد و چون دروغگو، دَرِ اعدام را بجاي دَرِ آزادي معرفي خواهد كرد و عين گفته او رانيز راستگو تكرار كرده، مرد محبوس آنرا برعكس نموده از در آزادي خارج خواهد شد

خويشاوندي

دو مرد را در نظر مي گيريم كه زنشان فوت كرده وهر كدام يك دختر دارند. اولي دختر دومي را به عقد خود در مي آورد و دومي نيز دختر اولي را به زني مي گيرد و آن دو پدر زن يكديگر و در عين حال داماد هم محسوب مي شوند. هر كدام از آنها صاحب پسري مي شوند. اگر كمي فكر كنيم، متوجه خواهيم شد كه هر يك از اين دو پسر نسبت به ديگري هم دايي محسوب مي شوند و هم خواهر زاده

پيامبران زنده

1- حضرت خضر 2- حضرت الياس 3- حضرت ادريس 4- حضرت عيسي

جزاير

درلوزالمعده

معرفي خويش

"""آقا منصور پدرموسي""""
ميرزا ميشه اقا
نيم من ميشه من
بوق ميشه صور
بن ميشه پدر
پشم ميشه مو پانزده هم سي

سوال از حضرت علي(ع)

گردش روزگار عجيب است ، و غفلت مردم از آن عجيب تر ، بردبارى در برابر مصائب دشوار است ، ولى از دست دادن پاداشها از آن دشوارتر ، هر چيزى كه به آن اميد مى رود نزديك است ، و مرگ از همه آنها نزديكتر

نسبت فاميلي

تنها در صورتي ممكن است كه دو دوست، هر يك با مادر شوهر مرده يا مطلقه ديگري ازدواج كنند و هريك از آن مادران پسري بدنيا آورند. اين پسر براي زن ديگر، حكم پسرِ پسر و برادرِ شوهر را دارد

موضوع دخترپادشاه هم درگروه معما ها قرارندارد

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم gharibi به خاطر این پست تشکر کرده اند
akbarabadi (چهارشنبه 16 آذر 1390, 9:50 am), maleki (چهارشنبه 16 آذر 1390, 2:20 pm), atabaki (پنج شنبه 17 آذر 1390, 2:32 pm)
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 2 پست ] 

مباحث مرتبط
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. معما

sara17

7

2612

دوشنبه 18 فروردین 1393, 6:47 am

gharibi نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. ساعت شني + معما

maleki

6

2019

دوشنبه 13 شهریور 1391, 4:58 pm

maleki نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. این معما را حل کنید.

maleki

1

1315

سه شنبه 17 آبان 1390, 10:12 am

gharibi نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. جعبه ی قند و معما

maleki

1

1277

شنبه 19 آذر 1390, 1:40 pm

atabaki نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. قانون پرچم و معما

maleki

2

1415

يکشنبه 6 آذر 1390, 7:18 am

maleki نمایش آخرین ارسال

چه کسي حاضر است ؟

كاربران آنلاين: bing [bot]

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
MilajerdSoftwareGroup Powered by: M.S.G | base on: phpbb 3.0.12 | Persian translator: Maghsad
phpBB SEO