این حقیر بعنوان یه مخاطب عادی تا حالا چندین برنامه فوق از شهر های مختلف رو دیدم ... ولی تو هیچ کدوم از برنامه ها افراد حاضر نتونسند شهر خودشون رو خوب معرفی کنند ...فقط ....یه سری حرف های ... شعاری ...قلمبه سلمبه و دکور مزخرف ...
که در نهاین نتونستم چهره ای از اون مکان برای خودم متصور بشم ...!
از این حیث اهمین انتخاب افراد اهمیت پیدا می کنه ...مسئله دیده شدن فقط نیست ...
البته فرصت خوبیه که تو این یکساعت با افرادی که واقعا می تونند شهر رو به نحو احسن معرفی کنند ...حضور داشته باشند ...افرادی که واقعا درد کشیده هستند ... فقط نوک بینی خودشون رو نمی ینند ...
حالا این برنامه نکات جالبی هم داره ...مثلا تو یکی از برنامه ها زیر نویس میشد فلانی از فلان جا پیام داده ک من به فلان تپه ، فلانجا افتخار می کنم ....اخه اینم شد پیام ...
این روزها بعضی مسئولین به فکر تاریخ سازی افتادن ...!!! از این حیث مطالب تو سایت سلام بورکینافاسو هم هست ...
آخه تپه هم مگه افتخار داره ... !!!؟؟؟ به شرطی میشه به گذشتگان بالید که خودمون هم در مسیر باشم و حرکتی داشته باشیم ... واگره بالیدن خشک خالی به تاریخ چه سودی داره ؟
- نکته پایانی و نتیجه گیری
حتما قرار نیست همه ی ما تو چنین برنامه ا حضور داشته باشیم و شهرمون رو معرفی کنیم ... هر کسی تو هر شغلی هست به موازات توان خودش ...چه اونی ک کارگر هست ...چه اون که تو فلان اداره هست چه اونیکه تو دانشگاه تهران و علامه ،دانشگاه ازاد هست ... و در نهایت خود مردم که می تونند سفیران فرهنگی خوبی برای میلاجرد و باعث اشنایی دیگران با شهر تاریخی و مظلوم میلاجرد واقع بشند .
می رود صبح و اشارت می کند ..... که این گلستان خنده واری بش نیست