مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
نويسنده |
پيغام |
gharibi
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: دوشنبه 1 اسفند 1390, 2:49 pm |
|
تاريخ عضويت:سه شنبه 28 دی 1389, 9:04 am پست ها : 389 پست محل سکونت: میلاجرد - خ امام خمینی(ره)
تشکر کرده اید: 1362 مرتبه
محل تولد: milajerd
|
اولموش گوزلیم ماه رخون آیه برابر مستانه گوزون نر گس شهلایه برابر دنیانی منه ورسله سنسیز نیه لازیم هربیر باخیشین هر ایکی دنیایه برابر
_________________ آينده درانتظار ماست ... به فرداهابينديش
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم gharibi به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (دوشنبه 1 اسفند 1390, 2:54 pm), zahra (پنج شنبه 4 اسفند 1390, 6:03 pm), akbarabadi (پنج شنبه 4 اسفند 1390, 10:22 pm), mojtaba20 (يکشنبه 7 اسفند 1390, 6:53 pm) |
akbarabadi
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: پنج شنبه 4 اسفند 1390, 10:25 pm |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 25 خرداد 1390, 10:53 am پست ها : 1987 پست محل سکونت: شهر شهید ان میلاجرد - خیابان سرداران شهید
تشکر کرده اید: 11032 مرتبه
محل تولد: ميلاجرد
|
راهی بزن که آهی بر ساز آن توان زد شعری بخوان که با او رطل گران توان زد بر آستان جانان گر سر توان نهادن گلبانگ سربلندی بر آسمان توان زد قد خمیده ما سهلت نماید اما بر چشم دشمنان تیر از این کمان توان زد در خانقه نگنجد اسرار عشقبازی جام می مغانه هم با مغان توان زد درویش را نباشد برگ سرای سلطان ماییم و کهنه دلقی کآتش در آن توان زد اهل نظر دو عالم در یک نظر ببازند عشق است و داو اول بر نقد جان توان زد گر دولت وصالت خواهد دری گشودن سرها بدین تخیل بر آستان توان زد عشق و شباب و رندی مجموعه مراد است چون جمع شد معانی گوی بیان توان زد شد رهزن سلامت زلف تو وین عجب نیست گر راه زن تو باشی صد کاروان توان زد حافظ به حق قرآن کز شید و زرق بازآی باشد که گوی عیشی در این جهان توان زد
_________________ حیات اعضای ماوابسته به برنامه ماست وبرنامه مانیزدرگفته های اعضای ماحیات می یابد
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم akbarabadi به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (جمعه 5 اسفند 1390, 5:48 am), atabaki (شنبه 6 اسفند 1390, 4:37 am), mojtaba20 (يکشنبه 7 اسفند 1390, 6:54 pm) |
akbarabadi
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: پنج شنبه 4 اسفند 1390, 10:33 pm |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 25 خرداد 1390, 10:53 am پست ها : 1987 پست محل سکونت: شهر شهید ان میلاجرد - خیابان سرداران شهید
تشکر کرده اید: 11032 مرتبه
محل تولد: ميلاجرد
|
پسرا، ره قلندر سزد ار به من نمایی که دراز و دور دیدم ره زهد و پارسایی پسرا، می مغانه دهی ار حریف مایی که نماند بیش ما را سر زهد و پارسایی قدحی می مغانه به من آر، تا بنوشم که دگر نماند ما را سر توبهٔ ریایی می صاف اگر نباشد، به من آر درد تیره که ز درد تیره یابد دل و دیده روشنایی کم خانقه گرفتم، سر مصلحی ندارم قدح شراب پر کن، به من آر، چند پایی؟ نه ره و نه رسم دارم، نه دل و نه دین، نه دنیی منم و حریف و کنجی و نوای بینوایی نیم اهل زهد و توبه به من آر ساغر می که به صدق توبه کردم ز عبادت ریایی تو مرا شراب در ده، که ز زهد تو به کردم ز صلاح چون ندیدم جز لاف و خودنمایی ز غم زمانه ما را برهان ز می زمانی که نیافت جز به می کس ز غم زمان رهایی چو ز باده مست گشتم، چه کلیسیا، چه کعبه؟ چو به ترک خود بگفتم، چه وصال و چه جدایی؟ به قمارخانه رفتم همه پاکباز دیدم چو به صومعه رسیدم همه یافتم دغایی چو شکست توبهٔ من، مشکن تو عهد، باری به من شکسته دل گو که: چگونهای؟ کجایی؟ به طواف کعبه رفتم به حرم رهم ندادند که برون در چه کردی، که درون خانه آیی؟ در دیر میزدم من، ز درون صدا بر آمد که: درآی، ای عراقی، که تو خود حریف مایی
_________________ حیات اعضای ماوابسته به برنامه ماست وبرنامه مانیزدرگفته های اعضای ماحیات می یابد
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم akbarabadi به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (جمعه 5 اسفند 1390, 5:48 am), atabaki (شنبه 6 اسفند 1390, 4:36 am) |
gharibi
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: شنبه 6 اسفند 1390, 4:23 pm |
|
تاريخ عضويت:سه شنبه 28 دی 1389, 9:04 am پست ها : 389 پست محل سکونت: میلاجرد - خ امام خمینی(ره)
تشکر کرده اید: 1362 مرتبه
محل تولد: milajerd
|
چقدر فاصله اینیجاست بین آدم ها چقدر عاطفه تنهاست بین آدم ها كسی به حال شقایق دلش نمی سوزد و او هنوز شكوفاست بین آدم ها كسی به خاطرپروانه ها نمی میرد تب غرور چه بالاست بین آدم ها و ازصدای شكستن كسی نمی شكند چقدر سردی وغوغاست بین آدم ها میان كوچه دل ها فقط زمستانست هجوم ممتد سرماست بین آدم ها زمهربانی دل ها دگر سراغی نیست چقدر قحطی رویاست بین آدم ها كسی به نیت دل ها دعا نمی خواند غروب زمزمه پیداست بین آدم ها و حال آینه را هیچ كس نمی پرسد همیشه غرق مدا راست بین آدم ها غریب گشتن احساس درد سنگینی ست و زندگی چه غم افزارست بین آدم ها مگر كه كلبه دل ها چقدر جا دارد؟ چقدر راز و معماست بین آدم ها سلام آبی دریا بدون پاسخ ماند سكوت ، گرم تماشاست بین آدم ها چه ماجرای عجیبی ست این تپیدن دل و اهل عشق چه رسواست بین آدم ها چه می شود همه از جنس آسمان باشیم؟ طلوع عشق چه زیباست بین آدم ها میان این این همه گل های ساكن اینجا چقدر پونه شكیباست بین آدم ها تمام پنجره ها بی قرار بارانند چقدر خشكی و صحراست بین آدم ها و كاش صبح ببینم كه باز مثل قدیم نیاز و مهر و تمناست بین آدم ها بهار كردن دل ها چه كار دشواریست و عمر شوق،چه كوتاست بین آدم ها میان تك تك لبخندها غمی سرخ ست و غم به وسعت یلداست بین آدم ها به خاطر تو سرودم چرا كه تنها تو دلت به وسعت دریاست بین آدم ها "مریم حیدرزاده"
_________________ آينده درانتظار ماست ... به فرداهابينديش
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم gharibi به خاطر این پست تشکر کرده اند zahra (شنبه 6 اسفند 1390, 5:11 pm), atabaki (يکشنبه 7 اسفند 1390, 4:18 am), akbarabadi (يکشنبه 7 اسفند 1390, 8:04 am), mojtaba20 (يکشنبه 7 اسفند 1390, 6:55 pm) |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: يکشنبه 7 اسفند 1390, 7:40 pm |
|
تاريخ عضويت:دوشنبه 30 خرداد 1390, 5:50 pm پست ها : 351 پست محل سکونت: میلاجرد _ خیابان شهید رجایی
تشکر کرده اید: 2722 مرتبه
محل تولد: میلاجرد- خیابان شهید رجایی
|
غبار از غریو دیوِطوفانم هراس وز خروش تندرم اندوه نیست مرگِ مسکین را نمی گیرم به هیچ استوارم چون درختی پا به جای پیچکِ بی خانمانی را بگوی: بی ثمر با دست و پای من مپیچ. مادرِغم نیست بی چیزی مرا: عنبرست او سالها افروخته در مِجمرم نیست از بد گوییِ نامهربانانم غمی : رفته مدتها که من زین یاوه گویی ها کَرَم لیک از دریا چو مرغان پر کشند روی پل ها , بام ها, مرداب ها_ پا برهنه می دوم دنبالشان. وقتی کانسوی افق پنهان شوند باز می گردم به کومه پا کِشان, حلقه می بندد به چشمان اشک من گرچه در سختی بسان آهنم... یا اگر در کنج تنهایی مرا مرغک شب ناله ای بردارد از اقصای شب, اندوهی واهی مرا می کِشد در بر , چنان پیراهنم. همچنان کز گردش انگشت ها بر پرده ها وز طنین دلکش ناقوس ها وز سکوت زنگ دار دشت ها وز اذان ناشکیبای خروس وز اذان ناشکیبای خروس وز عبور مِه ز روی بیشه ها وز خروش زاغها وز غروب برف پوش_ اشک می ریزد دلم گرچه بر غوغاییِ طوفانها کرم مز هجوم بادها باکیم نیست گرچه چون پولاد سرسختم به رزم یا خود از پولاد شد ایمان من _ گر بخواند مرغی از اقصای شب اشکِ رقت ریزد از چشمان من . " احمد شاملو "
_________________ آینده اتفاق نمی افتد ، بلکه ساخته می شود .
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند gharibi (يکشنبه 7 اسفند 1390, 7:44 pm), akbarabadi (يکشنبه 7 اسفند 1390, 8:36 pm), atabaki (دوشنبه 8 اسفند 1390, 4:16 am), maleki (دوشنبه 8 اسفند 1390, 5:34 am) |
atabaki
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: دوشنبه 8 اسفند 1390, 5:22 am |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 دی 1389, 10:09 am پست ها : 4992 پست محل سکونت: تهران
تشکر کرده اید: 11736 مرتبه
محل تولد: میلاجرد
|
خواهش یـه روز بـه تـو گــفـتــه بـودم فـُرصتِ مــونـدن نـدارم ایـن آخـریـن قـدَم هـا را مـیـخــوام کـه بـا شـــمـا بِـرَم امـّا تـو بـاورت نـَشـــُد مـثـلِ هـمـیـشــه رنـجـیـــــدی دیـگــه نَـکـُن ســـر زنـشــم شـــوقِ ســفـر بـه ســـر دارم قـبـیلـه ام قـلب تـو بـود قـبـلـه ی تـو شـــهـر فـــرنـگ شـکستـه شـیشـه ی دلـم تـو دَســتـای یـه تـیکـه سـنـگ از دِهِ دوری اومــــدم ســـــاده و صــاف و بـی ریـــــا هیچ جا نمونـده واسِ مـن تـو ایـن دِلای رنـگ بـرنــگ طـلســم یک حـادثـه بـود کـه مـا کـنـا ر هـم بـاشیـــم جادویِ جادّه ی غـرور می خـواست که بـاهم نـبـاشیــم هـر دوتـا مثلِ هـم بـودیـم دُرست مـثـلِ دونـیـمـه سیب تـو آتیش کیـنـه ی کـــــور هـر دو یـکـی سـیـاوُ شــیـم حـوصـلـه ام خـسـته شــده تـو ایـنُ بـهتـر میــدونـی حیـفِ دلِ نـا ز ُ کِـتُ بـرای مـن بـِرَ نــجـــــــــــونـی بـرای راحـتـی تـو دورِ خــودم خـــــَط می کـشــــــم کـاشـکی می شـد کـه نـازنین قــدر مـُحبت بــِدونـی شــایـد تـو ایـن روزا دیـگـه بـیـن شـمـاهـا نـبـاشـــم دور تـر از خــطِ اُفـق غــــروبِ خــاطـــــــره بـاشــــم هر چی که بود گذشت و رفت دُرست مثلِ خواب و خیال گـاه گــــــداری یـادَم کـُنیــد فـقـط هـمـیـنـه خـواهـشـم یوسف عبدالحسینی (میلاجردی) برگرفته از وبلاگ پنجره آبی
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (دوشنبه 8 اسفند 1390, 5:34 am), akbarabadi (دوشنبه 8 اسفند 1390, 8:29 am), zahra (دوشنبه 8 اسفند 1390, 2:28 pm), mojtaba20 (دوشنبه 8 اسفند 1390, 4:52 pm) |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: دوشنبه 8 اسفند 1390, 5:34 pm |
|
تاريخ عضويت:دوشنبه 30 خرداد 1390, 5:50 pm پست ها : 351 پست محل سکونت: میلاجرد _ خیابان شهید رجایی
|
آب و آتش آب و آتش نسبتی دارند جاویدان؛ مثل شب با روز , امّا از شگفتی ها , ما مقدس آتشی بودیم و آبِ زندگی در ما . آتشی با شعله های آبی زیبا. آتشی سوزان و سوزاننده و زنده . چشمۀ بس پاکی روشن , هم فروغ و فرّ دیرین را فروزنده , هم چراغ شب زُدای معبر فردا . آب و آتش نسبتی دارند دیرینه . آتشی که آب می پاشند بر آن , می کند فریاد . ما مقدس آتشی بودیم , بر ما آب پاشیدند . آبهای شومی و تاریکی و بیداد . خاست فریادی , و درد آلود فریادی . من همان فریادم , آن فریاد غم بنیاد . هر چه بود و هر چه هست و هر چه خواهد بود, من نخواهم برد این از یاد : _ که آتشی بودیم بر ما آب پاشیدند _ گفتم و می گویم و پیوسته خواهم گفت وَر رَوَد بود و نبودم { همچنان که رفته است و می رود } بر باد...... مهدی اخوان ثالث
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (دوشنبه 8 اسفند 1390, 7:27 pm), gharibi (دوشنبه 8 اسفند 1390, 8:22 pm), akbarabadi (دوشنبه 8 اسفند 1390, 10:47 pm), atabaki (سه شنبه 9 اسفند 1390, 4:19 am) |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: دوشنبه 8 اسفند 1390, 7:19 pm |
|
|
ماه و سنگ اگر ماه بودم , به هرجا که بودم, سراغ تو را از خدا می گرفتم. وگر سنگ بودم , به هر جا که بودی, سر رهگذار تو جا می گرفتم . اگر ماه بودی _ به صد ناز _ شاید شبی بر لب بام من می نشستی وگر سنگ بودی , به هر جا که بودم مرا می شکستی , مرا می شکستی !
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (دوشنبه 8 اسفند 1390, 7:27 pm), gharibi (دوشنبه 8 اسفند 1390, 8:22 pm), akbarabadi (دوشنبه 8 اسفند 1390, 10:47 pm), atabaki (سه شنبه 9 اسفند 1390, 4:19 am) |
atabaki
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: سه شنبه 9 اسفند 1390, 11:06 am |
|
|
انتظار از تو مانده یکجفت چشم یک سبد گل و خنده آســــــمــان آبـی و سیب سُـــــــــــرخ آیـنـده ———————————- از من امـّا سـیـبـی زرد یـادگـاری از حــسـرت یک قـفـس پُـر از پـرواز لای دفـترم مـانـده تشـنـه بــودم ُ عــاشــــــق آشـــــنای آیـینــه اینک این دل محــزون روی دست من مـانـده رفـته ای و مانـد م مـن مـثـلِ یک سـبد خـالـی تو نسیــم ُ مـن بـوتـه هـرطـرف کـه بـاد رانـده مانـدنُ قـرارم نیست دست من پُـراز خـالیست رنگ شـومِ روز هایم روی پوست شب مـانده چیزی بـود تـوی دسـتم عـاشــقـانـه بشکستم سیب زخمی ســینه ام زیر دست و پـا مـــانده تـو شـــــمیـم شیــــرینی من شب شـکیـبـائـی زخـم تیـشه ی فـر هـاد روی شـعر من مانده جــاری و روان بـودی مثلِ آســـمـان بـودی از تمـام یـاد من یـادِ تـوست کـــه جـا مـانده از تو مانده یک جفت چشم برکه های رویایی عکس انـتظــار انـگار روی بـِرکـه هـا مـانــده یوسف عبدالحسینی (میلاجردی) برگرفته از وبلاگ پنجره آبی
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (سه شنبه 9 اسفند 1390, 1:41 pm), mojtaba20 (سه شنبه 9 اسفند 1390, 5:38 pm), akbarabadi (سه شنبه 9 اسفند 1390, 10:06 pm) |
atabaki
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: سه شنبه 9 اسفند 1390, 11:14 am |
|
|
هی فلانی زندگی شاید همین باشد ؟ یک فریب ساده و کوچک . آن هم از دست عزیزی که تو دنیا را جز برای او و جز با او نمی خواهی . من گمانم زندگی باید همین باشد … " مهدی اخوان ثالث (م.امید) "

آخرين ويرايش توسط atabaki on چهارشنبه 10 اسفند 1390, 4:37 am, ويرايش شده در 2. |
دلیل ویرایش : تکراری بودن مبحث |
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (سه شنبه 9 اسفند 1390, 1:41 pm), mojtaba20 (سه شنبه 9 اسفند 1390, 5:53 pm), akbarabadi (سه شنبه 9 اسفند 1390, 10:06 pm) |
چه کسي حاضر است ؟ |
كاربران آنلاين: google [bot] |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
|
|