مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
نويسنده |
پيغام |
maleki
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: يکشنبه 16 مهر 1391, 7:27 pm |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am پست ها : 4788 پست محل سکونت: شهر زیبای میلاجرد
تشکر کرده اید: 14441 مرتبه
محل تولد: جهان هستی
|
می روم اما بدان یک سنگ هم خواهد شکست
آنچـــــنان که تارو پود قلب من از هــــم گسست
می روم با زخم هـــــایی مانده از یک سال سرد
آن همه برفی که آمـــــد آشـــــــیانم را شکست
می روم اما نگویــــــــی بی وفــــــا بود و نمــــاند
از هجوم سایه هــــا دیگر نگــــــاهم خسته است
راســــــتی : یادت بمــــــــاند از گـناه چشم تو
تاول غــــــربت به روی باغ احســــــاسم نشست
طـــــــرح ویران کـــردنم اما عجیب و ســــــاده بود
روی جلد خاطــــراتم دست طوفــــــان نقش بست
_________________ دهانم پر از حرف های نگفته است و دلم پر از درد ....!!!
اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (دوشنبه 17 مهر 1391, 4:27 am), akbarabadi (دوشنبه 17 مهر 1391, 5:22 am), farzam (پنج شنبه 2 آذر 1391, 7:55 am) |
akbarabadi
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: پنج شنبه 27 مهر 1391, 7:23 pm |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 25 خرداد 1390, 10:53 am پست ها : 1987 پست محل سکونت: شهر شهید ان میلاجرد - خیابان سرداران شهید
تشکر کرده اید: 11032 مرتبه
محل تولد: ميلاجرد
|
همه شب نماز خواندن،همه روز روزه رفتن همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن زمدینه تا به کعبه سر وپابرهنه رفتن دو لب از برای لبیک به گفته باز کردن شب جمعه ها نخفتن،به خدای راز گفتن ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن به مساجد و معابد همه اعتکاف کردن ز ملاهی و مناهی همه احتراز کردن به حضور قلب ذکر خفی و جلی گرفتن طلب گشایش کار ز کارساز کردن پی طاعت الهی به زمین جبین نهادن گه و گه به آسمان ها سر خود فراز کردن به مبانی طریقت به خلوص راه رفتن ز مبادی حقیقت گذر از مجاز کردن به شما قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن به خودم قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد که به روی نااميدي در بسته باز کردن
_________________ حیات اعضای ماوابسته به برنامه ماست وبرنامه مانیزدرگفته های اعضای ماحیات می یابد
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم akbarabadi به خاطر این پست تشکر کرده اند gharibi (پنج شنبه 27 مهر 1391, 8:52 pm), maleki (جمعه 28 مهر 1391, 12:55 pm), atabaki (شنبه 29 مهر 1391, 5:01 am), farzam (پنج شنبه 2 آذر 1391, 7:55 am) |
golbarg
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: جمعه 28 مهر 1391, 6:51 am |
|
تاريخ عضويت:پنج شنبه 1 تیر 1391, 1:51 pm پست ها : 50 پست محل سکونت: میلاجرد
تشکر کرده اید: 141 مرتبه
|
دلم گرم خداوندیست
چه زیبا خالقی دارم دلم گرم است می دانم که فردا باز خورشیدی میان آسمان ، چون نور می آید شبی می خواندم .... با مهر سحر می راندم ..... با ناز
چه بخشنده خدای عاشقی دارم که می خواند مرا ، با آنکه میداند
گنه کارم
اگر رخ بر بتابانم دوباره می نشید بر سر راهم دلم را می رباید ، با طنین گرم و زیبایش که در قاموس پاک کبریایی ، قهر نازیباست
چه زیبا عاشقی را دوست می دارم دلم گرم است می دانم ، که می داند بدونِ لطف او ، تنهای تنهایم اگر گم کرده ام من راه و رسم بندگی ، اما دلم گرم است ، می دانم خدای من ، خدایی خوب می داند و می داند که سائل را نباید دست خالی راند
دلم گرم خداوندی ست که با دستان من ، گندم برای یاکریم خانه می ریزد و با دستان مادر کاسه آبی را، برای قمری تشنه
دلم گرم خداوند کریمِ خالق نوریست که گر لایق بداند روشنی بخشد ، به کرم کوچکی با نور دلم گرم خداوند صبور و خالقِ صبریست که شب ها می نشیند در کنارم تا که بیند می رسد آن شب
که گویم عاشقش هستم؟ خداوندا ، دعا برآنکه آزار مرا اندیشه می دارد ، نشانم ده خداوندا ، مسلمانی عطایش کن
نخشکاند هزاران شاخه زیبای مریم را
نبندد پای زیبای پرستو را
نسوزاند پر پروانه های عاشق گل را
نچیند بال مینا را === دعایش می کنم آن عهد بشکسته
دعایش می کنم عاشق شود بر یاکریم و هدهد و مینا
دعایش می کنم
آن سان دعایی چون مرا با لعنت و نفرین قراری نیست تو آیا هیچ می دانی خدایم کیست ؟ چنان با من به گرمی او سخن گوید که گویی جز من او را بنده ای ، در این زمین و آسمانها نیست
هزاران شرم باد بر من چنان با او به سردی راز می گویم که گویی من جز او و بی گمان یکصد خدا دارم چنان با مهر می بخشد که گاهی آرزوی صد گناه و توبه من دارم الا ای آنکه خواب از چشمها بردی تو را آرامش شب ها گوارایت نهال خنده مهمان لبانت تو ای با مذهب عشاق بیگانه برایت عاشقی را آرزو دارم
الا ای آنکه گریاندی مرا تا صبح برای تو ، هزار و یک شب آرام و پر لبخند ر ا من آرزو دارم تو را ای آرزویت ، قفل بر لب ها برای تو ، کلید فهم معنای تفاهم آرزو دارم تو ای با عشق بیگانه اگر روزی بخوانی رمز بال شاپرک ها را تو می فهمی ، که مرگ مهربانی ، آخر دنیاست اگر حزن نوای بلبلی را در قفس احساس میکردی دگر آواز شاد بلبلان را در قفس، باور نمی کردی
اگر ناز نگاه آهوان دشت می دیدی تفنگت را شکسته ، مهربانی پیشه می کردی چه لذت صید مرغان رها در پهنه آبی؟ اگر معنای آزادی ، به یاد آری
نم چشمان آن آزرده دل را گر تو می دیدی نمازت را ادای تازه میکردی نمی دانم دگر باید چه می گفتم به در گفتم، تمام آنچه در دل بود بدان امید شاید بشنود دیوار
_________________ چقدر فاصله بين دو عمل دور است، عملی كه لذتش می رود و كيفر آن می ماند و عملی كه رنج آن می گذرد و پاداش آن ماندگار است.
حضرت علی(ع)
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم golbarg به خاطر این پست تشکر کرده اند akbarabadi (جمعه 28 مهر 1391, 8:25 am), maleki (جمعه 28 مهر 1391, 12:54 pm), gharibi (جمعه 28 مهر 1391, 3:13 pm), atabaki (شنبه 29 مهر 1391, 5:01 am), farzam (پنج شنبه 2 آذر 1391, 7:55 am) |
maleki
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: يکشنبه 7 آبان 1391, 12:20 pm |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am پست ها : 4788 پست محل سکونت: شهر زیبای میلاجرد
|
تقديم به روح پاك خواهرم:
زهرا كيمين وروبدو غريبانه بال و پر ورمش اجل دهانينه غربتده جان باجي بير اوتله اوخ دگيبدي جگر شرحه قان اولوب محشر اوچون بو سينه ده قالدي نشان باجي بو رسميدير كه قارداشا اوخشار باجي ولي من ايلديم فراقيه آه و فغان باجي زهرا كيمين عفيف و محجوب دور طاهره باجي باباي داغداريمه سن مهربان باجي __________________________________________________________ شب را به گريه سركنم و روز را به داغ روشن نميشود به سراي دلم چراغ خواهر سفر نمود و به جنت روانه شد اكنون ستاره مانده و من مانده ام و فراق مظلومه خواهرم، زفراقت كمان شدم بي تو چگونه پاي گذارم به باغ و راغ __________________________________________________ داغين ايديبدي قامت سرويم كمان باجي لعنت فراقه چرخ فلكدن امان باجي خواهرلرين قان آغلي و قارداشلارين دوشوب بابا و مادريم جگري اولدي قان باجي هردم باخاندا باغ و گلستانه آغلارام شيون چكوب فغان ايدرم اي جوان باجي استاد و شاعر ميلاجردي جناب آقاي مسعود آريانا
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (يکشنبه 7 آبان 1391, 12:31 pm), akbarabadi (يکشنبه 7 آبان 1391, 2:24 pm), memarmgh (يکشنبه 7 آبان 1391, 5:30 pm), gharibi (دوشنبه 8 آبان 1391, 7:41 am), farzam (پنج شنبه 2 آذر 1391, 7:55 am) |
azizi-s
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: چهارشنبه 24 آبان 1391, 5:46 pm |
|
عضو پیشرفته |
 |
 |
تاريخ عضويت:دوشنبه 22 فروردین 1390, 8:23 pm پست ها : 236 پست
تشکر کرده اید: 509 مرتبه
|
بوی محرم میاد... پروانه ام دوباره مرا آتشم زنید هر لحظه هر نفس همه جا آتشم زنید پای فرات ، علقمه فرقی نمیکند دست شما ست تا که کجا آتشم زنید اصلا برای گرمی شبهای ماتمت من را خریده اید که تا آتشم زنید هر شب به حاجتی سر این روضه می رسم شاید میان بزم عزا آتشم زنید من را گره زنید به این بیرق بلند روزی میان کرب و بلا آتشم زنید عمری میان روضه ی تان گریه می کنم با این امید تا که شما آتشم زنید این چشم ها حواله ی غم های زینب است اشکی دهید و در همه جا آتشم زنید
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم azizi-s به خاطر این پست تشکر کرده اند akbarabadi (چهارشنبه 24 آبان 1391, 8:46 pm), atabaki (شنبه 27 آبان 1391, 4:33 am), farzam (پنج شنبه 2 آذر 1391, 7:55 am) |
atabaki
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: پنج شنبه 9 آذر 1391, 9:38 am |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 دی 1389, 10:09 am پست ها : 4992 پست محل سکونت: تهران
تشکر کرده اید: 11736 مرتبه
محل تولد: میلاجرد
|
گزيده اي از اشعار داود اسدي دانشجوي رشته فناوري اطلاعات دانشگاه پیام نور میلاجرد
شب عاشورايي
كربلا جاي تماشاست همين گويم و بس
آسمان سهم دل ماست همين گويم و بس
كودكي خسته و نالان و پريشان عطش
لب او غرق دعاهاست همين گويم و بس
اين گناه است كه تو تشنه و نالان باشي
آب مهريه زهراست همين گويم و بس
قمري روي زمين گرد شهي ميگردد
ماه هم محو تماشاست همين گويم و بس
هر كسي غرق درون دمي از عشق خودش
آسمان رنگ تمناست همين گويم و بس
دل تو بهر چه تنهاست در اين دشت غريب
غم تو سوز دل ماست همين گويم و بس
غم تنهايي تو كشت همه عالم را
اين جهان بهر تو برپاست همين گويم و بس
روز ديگر چه شود واي نميگويم هيچ
اين غزل پر ز بلاهاست همين گويم و بس
بي تو دنيا دگر افسوس ندارد رنگي
عشق تو رنگ به دنياست همين گويم و بس
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند farzam (پنج شنبه 9 آذر 1391, 1:26 pm), akbarabadi (پنج شنبه 9 آذر 1391, 2:44 pm) |
farzam
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: شنبه 11 آذر 1391, 12:51 pm |
|
تاريخ عضويت:جمعه 30 تیر 1391, 12:20 pm پست ها : 1309 پست محل سکونت: شهر بزرگ ميلاجرد
تشکر کرده اید: 3600 مرتبه
|
خانه ی دوست کجاست؟ در فلق بود که پرسید سوار اسمان مکثی کرد رهگذر شاخه ی نوری که به لب داشت به تاریکی شن ها بخشید وبه انگشت نشان داد سپیداری و گفت نرسیده به درخت کوچه باغی است که از خواب خدا سبز از تر است ودر آن عشق به اندازه ی پرهای صداقت ابی است می روی تا ته آن کوچه که از پشت بلوغ ،سربه در می ارد پس به سمت گل تنهایی می پیچی دو قدم مانده به گل پای فواره ی جاوید اساطیر زمین می مانی وترا ترسی شفاف فرا می گیرد در صمیمیت سیال فضا، خش خشی می شنوی کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا،جوجه بردارد از لانه ی نور واز او می پرسی خانه ی دوست کجاست؟ سهراب سپهری
_________________ براي سلامتي امام زمان (عج)صلوات
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم farzam به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (شنبه 11 آذر 1391, 1:38 pm), akbarabadi (شنبه 11 آذر 1391, 6:24 pm), siamak (پنج شنبه 30 خرداد 1392, 2:56 pm) |
a.mahmoodi
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: شنبه 11 آذر 1391, 1:16 pm |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 24 خرداد 1391, 1:58 pm پست ها : 69 پست
تشکر کرده اید: 0 مرتبه
|
به سرو گفت کسی، میوه نمی آری جواب داد آزادگان تهی دستند
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم a.mahmoodi به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (شنبه 11 آذر 1391, 1:38 pm), akbarabadi (شنبه 11 آذر 1391, 6:24 pm), farzam (يکشنبه 12 آذر 1391, 7:21 am), siamak (پنج شنبه 30 خرداد 1392, 2:56 pm) |
maleki
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: شنبه 11 آذر 1391, 4:37 pm |
|
|
گل واژه احساس است خواهر خوشبوترین گل یاس است خواهر بر قامت صبر نوشتن که بهترین یار از ناس است خواهر
http://delneveshtehha.vastblog.com/
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند akbarabadi (شنبه 11 آذر 1391, 6:24 pm), atabaki (يکشنبه 12 آذر 1391, 4:28 am), farzam (يکشنبه 12 آذر 1391, 7:21 am) |
a.mahmoodi
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: يکشنبه 12 آذر 1391, 11:42 am |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 24 خرداد 1391, 1:58 pm پست ها : 69 پست
تشکر کرده اید: 0 مرتبه
|
بنازم آن مژهٔ شوخ عافیت کش را که موج میزندش آب نوش بر سر نیش
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم a.mahmoodi به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (يکشنبه 12 آذر 1391, 11:44 am), akbarabadi (يکشنبه 12 آذر 1391, 7:47 pm), farzam (دوشنبه 13 آذر 1391, 8:38 am) |
چه کسي حاضر است ؟ |
كاربران آنلاين: bing [bot] |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
|
|