مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
نويسنده |
پيغام |
melika
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: دوشنبه 1 خرداد 1391, 5:37 pm |
|
تاريخ عضويت:شنبه 2 اردیبهشت 1391, 8:20 pm پست ها : 167 پست محل سکونت: Saveh
تشکر کرده اید: 49 مرتبه
|
کجایی یار همدردم کجایی یار همدردم ، من احساسم رو گم کردم میون سایه روشن ها , به دنبال تو میگردم شدم یه آدم سنگی, که دنیامو نمیشناسم پریشونم , نمیدونم , چرا عشق و نمیشناسم شبیه آینه روشن شد, نگام کن, سردو بیتابم کمک کن قلب معصومم ، نه بیدارم نه تو خوابم میخوام کبوتر دستام , غزل پرواز تو باشه کنار آسمون تو , نگاهم رنگ دریا شه تپش های تو آهنگه , تماشاییه بارونت صدات ٱرامش عشق , مثل لالایی میمونه
_________________ تنها کسانی که ما را می رنجانند ، کسانی هستند که همیشه کوشیدیم ازما نرنجند ...
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم melika به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (دوشنبه 1 خرداد 1391, 5:59 pm), aghamohammadi (دوشنبه 1 خرداد 1391, 7:28 pm), zahra (سه شنبه 2 خرداد 1391, 4:49 am), mojtaba20 (چهارشنبه 3 خرداد 1391, 3:36 pm), atabaki (پنج شنبه 4 خرداد 1391, 2:54 am) |
zahra
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: سه شنبه 2 خرداد 1391, 5:56 am |
|
تاريخ عضويت:جمعه 18 آذر 1390, 10:06 pm پست ها : 755 پست
تشکر کرده اید: 366 مرتبه
محل تولد: زیر آسمان خدا
|
چون طفل که از خوردن داروست پــریشان با دوست پریشانم و بی دوست پــریشان ابــــرو بـــه هم آورده و گیسو زده بــــرهم چون ابـــر که در گنبد گیسوست پــریشان مجموعه ی نـــاچیز من آشفته ی او باد آنکس که وجودم همه از اوست پــریشان دست و دل من بر سر این سلسله لرزید در جنگل گیسوی تو آهوست پــریشان آرامش دریـــای مـــرا ریختــه بـــر هـــم این زن که پری خوست...پری روست...پـری شان با حوصله ی تنگ و دل سنگ چه سازم؟ با دوست پریشانم و بی دوست پـــریشان "علیرضا بدیع"
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم zahra به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (سه شنبه 2 خرداد 1391, 7:20 am), mojtaba20 (چهارشنبه 3 خرداد 1391, 3:36 pm), atabaki (پنج شنبه 4 خرداد 1391, 2:54 am), memarmgh (پنج شنبه 4 خرداد 1391, 4:13 pm), aghamohammadi (سه شنبه 9 خرداد 1391, 7:41 pm), akbarabadi (پنج شنبه 21 اسفند 1393, 3:56 pm) |
aghamohammadi
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: سه شنبه 2 خرداد 1391, 7:58 am |
|
تاريخ عضويت:جمعه 1 اردیبهشت 1391, 12:04 pm پست ها : 1333 پست محل سکونت: میلاجرد
تشکر کرده اید: 951 مرتبه
محل تولد: اراک
|
« شعری در مورد امام زمان (عج) » گـــر چــه پیـمان را شکستم بر سـر پیمانه ام*بـا همـــه بد عــهدی ام آن عـاشق دیوانـه ام گـــر بــه ظاهــر دورم از درگــاه تو ای نازنیـــن*بـاز هــــم مشــتاق روی دلـــکش جـانـانــه ام از در مـــیخانه ات ای شـــاهد خـــوبان مـــران*با هـــمه عصیان همان دردی کـش میخانه ام پـــــرده بردار از رخ زیـــــبا که مشتاق تـــــوام*آن رخ زیـــــبـا ندیــــــده، والــــه و دیــــوانه ام پادشـــــاه جــــودی و ما بـــنده درگـــاه تـــــو*منتـــــظر بـر درگهت ،زان بخشش شاهانه ام در مـــــیان بحــر هجران غوطه ور گشتم ولی*باز هـــم در جستجوی گــوهـــــر دردانـــــه ام همچون من هرگز نباشـد بردرت پیمان شکن*لیــک با الــــطاف غــیر از تو، شـها!بیگانه ام چون که لطف توست تنها ضامن رســوایی ام*ور نـــه آن گــردم که افشـــان در دل ویرانه ام انتـــظارت بیش از حــد شد، تحمل تا به کی؟*آفتـــابـا! بـــــهر دیـــــدار رخـــــت پروانـــــه ام والــــــه و شــــیدا و مـستم لیک، محتاج توام یک نــــظر بر من نــــــمـا، ای عارف فرزانه ام!
السلام علیک یا صاحب الزمان
_________________ وقتی زندگی 100 دلیل برای گریه کردن به تو نشان میده، تو 1000 دلیل برای خندیدن به اون نشون بده
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم aghamohammadi به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (سه شنبه 2 خرداد 1391, 8:42 am), mojtaba20 (چهارشنبه 3 خرداد 1391, 3:37 pm), atabaki (پنج شنبه 4 خرداد 1391, 2:54 am), memarmgh (پنج شنبه 4 خرداد 1391, 4:11 pm), yas110 (شنبه 27 خرداد 1391, 11:54 am), hasan azizi (دوشنبه 9 بهمن 1391, 7:27 pm) |
memarmgh
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: پنج شنبه 4 خرداد 1391, 3:43 pm |
|
کاربر کارآمد |
 |
 |
تاريخ عضويت:چهارشنبه 12 بهمن 1390, 1:59 pm پست ها : 602 پست محل سکونت: تهران
تشکر کرده اید: 1208 مرتبه
محل تولد: میلاجرد
|
ما در این شهر غریبیم و در این ملک فقیر به کمـــــــــند تو گرفتار و به دام تو اسیر در آفـــــــــاق گشادست ولیکن بستست از ســــــــــــر زلف تو در پای دل ما زنجیر من نظر بازگرفتن نتوانم همه عمـــــــــــــر از مـــــن ای خسرو خوبان تو نظر بازمگیر گر چه در خیل تو بسیار به از ما باشـــــد ما تـــــــو را در همه عالم نشناسیم نظیر در دلم بود که جان بر تو فشــــــانم روزی باز در خــــــاطرم آمد که متاعیست حقیر این حدیث از سر دردیست که من میگویم تا بـــــــــــــر آتش ننهی بوی نیاید ز عبیر گر بگویم که مرا حال پریشــــانی نیست رنگ رخسار خبر میدهد از ســــــر ضمیر عشـــــق پیرانه سر از من عجبت میآید چــــه جوانی تو که از دست ببردی دل پیر من از این هر دو کمانخانه ابروی تو چشم بـــــــــــــرنگیرم و گرم چشم بدوزند به تیر عجب از عقل کسانی که مـــــرا پند دهند برو ای خـــــــــواجه که عاشق نبود پندپذیر ســــــــــــــعدیا پیکر مطبوع برای نظرست گـــــــــر نبینی چه بود فایده چشم بصیر
_________________ زندگانی حقیر من آنقدر ساده و آرام است که در آن "جمله ها" حادثه هایند
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم memarmgh به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (پنج شنبه 4 خرداد 1391, 4:11 pm), atabaki (پنج شنبه 4 خرداد 1391, 5:03 pm), mojtaba20 (پنج شنبه 4 خرداد 1391, 5:31 pm), aghamohammadi (سه شنبه 9 خرداد 1391, 7:41 pm), hasan azizi (دوشنبه 9 بهمن 1391, 7:27 pm) |
melika
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: پنج شنبه 4 خرداد 1391, 7:03 pm |
|
|
تو که از اولشم جای من یکی دیگه توی قلبت بود نگو به من که توهرکاری کردی درسته نگو حقت بود
تو که از اسمم و عشقم و حسم وقلبم دلتو کندی
به چشای منه ساده ی بی کس تنها داری میخندی
همیشه دروغ میگفتی واسه من میمیری
بگو عاشقم نبودی تو که داری میری
بخدا همش دروغه که منو دوست داری…بگو دوستم داری
تو که روی قلب من اینجوری پا میزاری…
بگو این دروغ دوست داشتنی و این بارم
باز بگو بی تو میمیرم بگو دوست دارم
من که این همه دروغ تورو باور کردم…بگو دوستم داری
یه دفعه دیگه بگو بگو که بر میگردم…
توکه از اون همه حرفهایی که به تو گفتم چیزی یادت نیست
توکه میزاری میری و من اینجا میمونم باچشای خیس
تویی که ازم گذشتن آسونه واست،واست بازیچم
چجوری بهم میگفتی مثل قدیما عاشقت میشم
همیشه دروغ میگفتی واسه من میمیری
بگو عاشقم نبودی تو که داری میری
بخدا همش دروغه که منو دوست داری…بگو دوستم داری
تو که روی قلب من اینجوری پا میزاری…
بگو این دروغ دوست داشتنی و این بارم
باز بگو بی تو میمیرم بگو دوست دارم
من که این همه دروغ تورو باور کردم ….بگو دوسم داری
یه دفعه دیگه بگو بگو که بر میگردم …
_________________ تنها کسانی که ما را می رنجانند ، کسانی هستند که همیشه کوشیدیم ازما نرنجند ...
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم melika به خاطر این پست تشکر کرده اند mojtaba20 (پنج شنبه 4 خرداد 1391, 7:17 pm), maleki (پنج شنبه 4 خرداد 1391, 8:05 pm), atabaki (شنبه 6 خرداد 1391, 3:22 am), mohammadreza189 (شنبه 6 خرداد 1391, 9:46 am), aghamohammadi (سه شنبه 9 خرداد 1391, 7:41 pm), akbarabadi (پنج شنبه 21 اسفند 1393, 3:56 pm) |
atabaki
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: شنبه 6 خرداد 1391, 9:45 am |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 دی 1389, 10:09 am پست ها : 4992 پست محل سکونت: تهران
تشکر کرده اید: 11736 مرتبه
محل تولد: میلاجرد
|
پـشـت چـراغ قـر مـز آن زن فـال بـیـن را مـی بــیــنــی؟ آن کـودک گـل فـــــــــروش را آن دخـتـرک کـبریـت فروش را آن پـیرمرد اسـفـندی را چـطـور؟ هـمه ازما یک چیـزمی پـرســـنـد دل خــــــــوش، ســـیـری چـنـد؟… یوسف عبدالحسینی (میلاجردی) برگرفته از وبلاگ پنجره آبی
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند melika (شنبه 6 خرداد 1391, 10:07 am), maleki (شنبه 6 خرداد 1391, 2:31 pm), mojtaba20 (شنبه 6 خرداد 1391, 4:43 pm), aghamohammadi (سه شنبه 9 خرداد 1391, 7:41 pm) |
melika
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: شنبه 6 خرداد 1391, 9:52 am |
|
|

بنویسید به دیوار سکوت :
«عشق سرمایه ی هر انسان است»
بنشانید به لب حرف قشنگ ...
حرف بد وسوسه ی شیطان است ...
و بدانید که فردا دیر است ،،،
و اگر غصه بیاید امروز ؛
تا همیشه دلتان درگیر است ...
پس بسازید رهی را
که کنون تا به ابد سوی صداقت برود ...
و بکارید به هر خانه گلی ،
که فقط بوی « محبت » بدهد ...
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم melika به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (شنبه 6 خرداد 1391, 9:57 am), maleki (شنبه 6 خرداد 1391, 2:31 pm), mojtaba20 (شنبه 6 خرداد 1391, 4:44 pm), aghamohammadi (سه شنبه 9 خرداد 1391, 7:41 pm) |
melika
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: شنبه 6 خرداد 1391, 10:21 am |
|
|
مهرورزان زمان های کهن، هرگز از خویش نگفتند سخن , که در آنجا که" تو" یی بر نیاید دگر آواز از "من" ! ما هم این رسم کهن را بسپاریم به یاد ! هر چه میل دل دوست ، بپذیریم به جان ، هر چه جز میل دل او ، بسپاریم به باد !
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم melika به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (شنبه 6 خرداد 1391, 10:39 am), maleki (شنبه 6 خرداد 1391, 2:31 pm), mojtaba20 (شنبه 6 خرداد 1391, 4:44 pm), aghamohammadi (سه شنبه 9 خرداد 1391, 7:41 pm), gharibi (پنج شنبه 11 خرداد 1391, 6:24 pm) |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: سه شنبه 9 خرداد 1391, 6:09 pm |
|
تاريخ عضويت:دوشنبه 30 خرداد 1390, 5:50 pm پست ها : 351 پست محل سکونت: میلاجرد _ خیابان شهید رجایی
تشکر کرده اید: 2722 مرتبه
محل تولد: میلاجرد- خیابان شهید رجایی
|
عطر یاد از آن شبی که پریدی ز آشیانه ی من صدای گریه بلندست از ترانه ی من قرار بخش دلم ، یادِ لحظه لحظه ی توست ستاره های شبم ، اشکِ دانه دانه ی من به هر بهانه که باشد به گریه روی آرم غم فراق تو هم ، بهترین بهانه ی من مگر ز خاطر افسرده ام توانی رفت ؟ که بوی عطر تو دارد هوای خانه ی من همیشه شانه ی من زیر بار منت توست از آنکه ریخت شبی زلف تو ، به شانه ی من منم پرنده ی بی جفتِ بیشه های سکوت بیا که نغمه برآری ز آشیانه ی من به عشق ، شهره ی شهرم که از عنایتِ دوست ز هر لبی شنوی شعر عاشقانه ی من " مهدی سهیلی "
_________________ آینده اتفاق نمی افتد ، بلکه ساخته می شود .
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (سه شنبه 9 خرداد 1391, 6:55 pm), aghamohammadi (سه شنبه 9 خرداد 1391, 7:41 pm), atabaki (چهارشنبه 10 خرداد 1391, 4:05 am), gharibi (پنج شنبه 11 خرداد 1391, 6:24 pm), akbarabadi (پنج شنبه 21 اسفند 1393, 3:56 pm) |
melika & mohammad
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: پنج شنبه 11 خرداد 1391, 2:50 pm |
|
ثبت نام کرده |
 |
 |
تاريخ عضويت:دوشنبه 8 خرداد 1391, 9:41 pm پست ها : 30 پست
تشکر کرده اید: 2 مرتبه
|
تقدیم به... بی تومهتاب... بي تومهتاب شبی ، باز از آن كوچه گذشتم ، همه تن چشم شدم ، خيره به دنبال تو گشتم ، شوق ديدار تو لبريز شد از جام وجودم ، شدم آن عاشق ديوانه كه بودم . در نهانخانه جانم ، گل ياد تو ، درخشيد باغ صد خاطره خنديد ، عطر صد خاطره پيچيد يادم آمد كه شبی باهم از آن كوچه گذشتيم پر گشوديم و در آن خلوت دل خواسته گشتيم ساعتی بر لب آن جوی نشستيم . تو، همه راز جهان ريخته در چشم سياهت ... من همه ، محو تماشای نگاهت ... آسمان صاف و شب آرام بخت خندان و زمان رام خوشه ماه فروريخته در آب شاخه ها ...
دست برآورده به مهتاب شب و صحرا و گل و سنگ همه دل داده به آواز شباهنگ يادم آيد ، تو به من گفتی : ازاين عشق حذر كن !
لحظهای چند بر اين آب نظر كن ، آب ، آيينه عشق گذران است ، تو كه امروز نگاهت به نگاهی نگران است ، باش فردا ، كه دلت با دگران است !
تا فراموش كنی ، چندی از اين شهر سفر كن !
با تو گفتم : حذر از عشق ندانم سفر از پيش تو ؟ هرگز نتوانم !
روز اول ، كه دل من به تمنای تو پر زد ، چون كبوتر ، لب بام تو نشستم ... تو به من سنگ زدی ، من نرميدم ، نگسستم ... باز گفتم كه : تو صيادی و من آهوی دشتم ... تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم حذر از عشق ندانم ، سفراز پیش توهرگز نتوانم نتوانم !
اشكی از شاخه فرو ريخت ... مرغ شب ، ناله تلخی زد و بگريخت ... اشك در چشم تو لرزيد ، ماه بر عشق تو خنديد ! يادم آيد كه : دگر از تو جوابی نشنيدم ... پای در دامن اندوه كشيدم . نگسستم ، نرميدم . رفت در ظلمت غم ، آن شب و شبهای دگر هم ، نگرفتی دگر از عاشق آزرده خبر هم ، نكنی ديگر از آن كوچه گذر هم ... بی تو، اما، به چه حالی من از آن كوچه گذشتم ! فریدون مشیری
_________________ قلبم فدای عزیزی که دنیایی از دلتنگی را به امید یه لحظه دیدنش به جان می خرم ... Just You & Me I Love My Love
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم melika & mohammad به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (پنج شنبه 11 خرداد 1391, 2:54 pm), aghamohammadi (پنج شنبه 11 خرداد 1391, 4:43 pm), gharibi (پنج شنبه 11 خرداد 1391, 6:24 pm), atabaki (شنبه 13 خرداد 1391, 12:36 pm), mohammadi (چهارشنبه 24 خرداد 1391, 2:47 pm) |
چه کسي حاضر است ؟ |
كاربران آنلاين: bing [bot], google [bot] |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
|
|