خرما در ایرانهمانگونه که توضیح داده شد خرما ایران از برترین خرما های شناخته شده در جهان است. نخل خرما ریشه در کهن ترین تاریخ های ایران دارد و کشت این میوه در زمان هخامنشیان و حتی قبل تر از آن در ایران وجود داشته است. در کتاب بندهشن که مربوط به دوران ساسانیان است نیز از درخت نخل و یاد شده است. در منابع چینی نیز ایران به عنوان سرزمین خرما نامیده شده است. بر اساس بسیاری از مستندات تاریخی برای اولین بار نخل خرما از ایران وارد سایر کشور ها شده است. در ابتدا از ایران در سده نهم میلادی نخل ایران به چین برده می شود و بعد از کشت در این کشور به کشورهای اروپایی و در سال های اخیر به آمریکا برده شده است.به غیر از شیره درخت خرما از برگ و چوب نخل هم استفاده های زیادی می شود. صحرا نشینان ایرانی از هسته خرما قهوه ایرانی درست می کنند و اعتقاد بسیاری از افراد بر این است که این قهوه خواص و اثرات بسیار نیرو بخش تری دارد.برای مطالعه ادامه این مطلب به سایت مراجعه فرمایید. همچنین میتوانید برای به صفحه شرکت مراجعه فرمایید.دفتر ایران تهران : خیابان شریعتی – بعد از سید خندان – بالاتر از خواجه عبدالله – کوچه خوی – پلاک 26 زنگ 555تلفن همراه : 09127256271 خلیلیانتلفن و فکس : 22887288-021 و 22892329-021 و 22864358-021آدرس دفتر فروش: تهران-خیابان شوش-خیابان تختی-روبروی خیابان جعفری-پلاک ۱۵۸-فروشگاه مرکزی خرما سیاه، تلفن تماس: 02155811009دفتر ویتنام هانوی : شماره 10، 336/9 کوچه، خیابان نگوین تری، خیابان 336، سان ژوان، هانوی، (کنار دانشگاه علوم اجتماعی و علوم انسانی)تلفن: +84 0936070628