خرما انواع مختلفی دارد و در بازار نیز بصورت خشک ، نیمه خشک و تر به فروش می رسد. بسیاری از مردم در زمان خرید خرما این سوال را دارند که کدام یک از این نوع خرما ها بهتر است و یا اینکه اصولا خرما تر بهتر است یا خرما خشک؟ حتی بعضا این سوال پیش می آید که خرما تر سالم تر است یا ؟خرما از میوه هایی است که قند فروانی دارد و عموم مردم و حتی کارشناسان شاید تنها خطر استفاده زیاد از خرما را همین قند و کالری زیاد آن بخصوص برای افراد مبتلا به دیابت و دچار مرض چاقی می دانند. حدود 70 درصد از خرما را قند تشکیل داده اما نوع این قند از نوع فروکتوز است که به راحتی در سوخت و ساز بدن و در مدت زمان کمی مصرف می شود اما انرژی زا بودن خرما به دلیل داشتن کالری زیاد باعث می شود که نسوزاندن آن خطر افزایش وزن داشته باشد.برای مطالعه ادامه این مطلب به سایت مراجعه فرمایید. همچنین میتوانید برای به صفحه شرکت مراجعه فرمایید.دفتر ایران تهران : خیابان شریعتی – بعد از سید خندان – بالاتر از خواجه عبدالله – کوچه خوی – پلاک 26 زنگ 555تلفن همراه : 09127256271 خلیلیانتلفن و فکس : 22887288-021 و 22892329-021 و 22864358-021آدرس دفتر فروش: تهران-خیابان شوش-خیابان تختی-روبروی خیابان جعفری-پلاک ۱۵۸-فروشگاه مرکزی خرما سیاه، تلفن تماس: 02155811009دفتر ویتنام هانوی : شماره 10، 336/9 کوچه، خیابان نگوین تری، خیابان 336، سان ژوان، هانوی، (کنار دانشگاه علوم اجتماعی و علوم انسانی)تلفن: +84 0936070628