یکی از عجایب میوه خرما این است که این میوه را تقریبا از تمامی وجودش استفاده می کنند. حتی هسته خرما را بعضا برای پخت نان و یا استفاده به عنوان غذا حیوانات خمیر می کنند و از خواص بی نظیر ان استفاده می شود. از قدیمی ترین درخت های شناخته شده بر روی سطح زمین است که این را هم در یافته های باستان شناسان و هم در روایات و آیات مختلف به خوبی می توان ردیابی کرد. خرما میوه ای است که در شرایط خاص آب و هوایی و تنها در مناطق گرمسیری و یا نیمه گرمسیری رشد می کند. امروزه هر چند کشورهای زیادی کار تولید خرما را انجام می دهند و مزارع زیادی زیر کشت این میوه گران بها هستند اما بیشتریان حجم تولید و صادرات خرما در کشورهای ایران و مصر قرار دارد و مرغوبیت خرماهای تولید شده در ایران نیز به مراتب به عقیده بسیاری از صاحب نظرین از سایر خرما ها ارجحیت دارد.برای مطالعه ادامه این مطلب به سایت مراجعه فرمایید. همچنین میتوانید برای به صفحهشرکت مراجعه فرمایید.دفتر ایران تهران : خیابان شریعتی – بعد از سید خندان – بالاتر از خواجه عبدالله – کوچه خوی – پلاک 26 زنگ 555تلفن همراه : 09127256271 خلیلیانتلفن و فکس : 22887288-021 و 22892329-021 و 22864358-021آدرس دفتر فروش: تهران-خیابان شوش-خیابان تختی-روبروی خیابان جعفری-پلاک ۱۵۸-فروشگاه مرکزی خرما سیاه، تلفن تماس: 02155811009دفتر ویتنام هانوی : شماره 10، 336/9 کوچه، خیابان نگوین تری، خیابان 336، سان ژوان، هانوی، (کنار دانشگاه علوم اجتماعی و علوم انسانی)تلفن: +84 0936070628