ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: چند نوع سوفله
پستارسال شده در: چهارشنبه 22 آبان 1392, 12:08 pm 
ثبت نام کرده
ثبت نام کرده
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:شنبه 4 آبان 1392, 2:04 pm
پست ها :
21 پست
تشکر کرده اید:
5 مرتبه
تشکر شده:
62 مرتبه در 21 پست ها

محل تولد: tehran

 سوفله فرانسوی


کره 50 گرم
آرد الک شده 50 گرم
شیر 2 لیوان
تخم مرغ 5 عدد
پنیر پیتزای پر چرب 150 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم


 


طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم کنید. ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل ان بریزید تا با دمای کم اب شود ، آردی که چند بار الک کرده اید کم کم به ان اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا آرد جمع شود سپس شیر ، نمک و فلفل را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شیر به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید. زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید ، ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و مواد را با زرده های تخم مرغ خوب مخلوط نمائید. پس از مخلوط کردن تخم مرغ باید سریع پنیر پیتزا را اضافه کنید تا با گرمای مواد پنیر نرم شود ( اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر باید سریع و پشت سر هم باشد ). سفیده های تخم مرغ و اندکی نمک را خوب با همزن بزنید تا خود را بگیرد ، اجازه دهید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد سپ کم کم سفیده زده شده را به مواد سوفله اضافه کنید و ارام با قاشق مخلوط نمائید. ظرف سوفله یا ظرفی شیشه ای را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره های ظرف را بپوشانید سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد سپس داغ سرو کنید. نکته ها : سوفله ای که در فر قرار دارد مرتب چک کنید چون درجه حرارت فرها متفاوت میباشد ، اگر روی سوفله برشته نشد میتوانید برای 1-2 دقیقه شعله بالایی فر را روشن کنید. در طول مدت پخت در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، اصل یک سوفله خوب به میزان پف ان است.   


من والیت


سوفله سيب زميني


پنير گروير 100 گرم
سيب زميني 750 گرم
كره 100 گرم
تخم مرغ 6 عدد
نمك وعصاره قارچ قدري


ابتدا سيب زميني را ميپزيم و پوست ميگيريم و از چرخ رد ميکنيم ، بعد فر را با حرارت 400 درجه گرم و ته ظرف متناسبي را چرب ميکنيم ، انگاه کره را در سيب زميني چرخ کرده که بايد گرم باشد حل ميکنيم و کمي نمک بآن اضافه مي نمائيم بعد زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا ميسازيم و زرده را خوب ميزنيم و سفيده را هم جداگانه آنقدر ميزنيم که کاملا سفت شود و از تخم مرغ زني نريزد بعد زرده و سفيده را مخلوط و کمي نمک به آن اضافه ميکنيم . بعد مايه سيب زميني را که کمي سرد شده است داخل تخم مرغ مي نمائيم و مايه را در ظرف ميريزيم ، بايد سر ظرف بقدر يکي دو سانتيمتر خالي بماند ، روي آنرا پنير رنده شده ميپاشيم و ظرف را ميگذاريم کف فر تا با حرارت 350 درجه سه ربع ساعت بماند ، در اين مدت در فر را باز نمي کنيم تا سوفله پف کند و روي آن کمي طلائي شود و بلافاصله هم سر ميز بايد برده شود.


 


سوفله اتریشی


زرده تخم مرغ = 4 تا 5 عدد
سفیده تخم مرغ = 8 عدد
آرد سفید نرم = 2 قاشق سوپخوری (50 گرم)
شکر = 75 گرم (3 قاشق سوپخوری)
وانیل = نصف قاشق چایخوری
پودر قند = 1 قاشق
لیمو ترش= 1 عدد
نمک = به مقدار خیلی کم

ظرف نسوز بیضی شکل و گردی را که دیوار آن زیاد بلند نباشد ، چرب می کنیم . زرده تخم مرغ ها را با پوست رنده شده لیمو ترش و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و وانیل و شکر مخلوط می کنیم و آن ها را توسط هم زن خوب می زنیم تا کاملا غلیظ و کشدار شوند . سفیده ها را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه خشک شده ، از ظرف نریزد . زرده ها و سفیده ها را به سرعت مخلوط می کنیم و آرد را کم کم به آن می افزائیم و به سرعت به هم می زنیم تا مخلوط شوند . این مایه را در ظرفی می ریزیم و آن را به مدت 20 تا 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که آن را قبلا با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم نموده ایم می گذاریم تا سوفله بالا بیاید و روی آن طلایی شود . بعد ظرف را بیرون می آوریم و پودر قند را روی سوفله می پاشیم و بلافاصله آن را سر میز می بریم. سوفله تخم مرغ یک سوفله اتریشی می باشد.


 


سوفله پنير و قارچ


کره: 50 گرم


آرد: 4 قاشق غذاخوری


شیر:یک استکان


تخم مرغ: 4 عدد


پنیر پارمزان: 100 گرم


قارچ یا عصاره قارچ : 250 گرم


روغن مایع: یک قاشق غذاخوری


نمک و فلفل به میزان لازم


 


*کره را روی حرارت می‌گذاریم تا کره آب شود. آرد را به کره اضافه می‌کنیم وهم می‌زنیم تا آرد و کره با هم مخلوط شوند.


* شیر را به آرامی داخل آرد می‌ریزیم و مرتب هم می‌زنیم، نمک و فلفل را هم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. غلظت مایه باید به حد غلظت فرنی برسد.


* سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را ازهم جدا می‌کنیم. زرده‌ها را می‌زنیم و داخل مایه می‌ریزیم. سفیده‌ها را هم جداگانه می‌زنیم تا پف کند و مایه اضافه می‌کنیم.


* پنیر را هم داخل مواد می‌‌ریزیم و هم می‌زنیم.


* کف ظرف پیرکس را چرب می‌کنیم تا مایه سوفله کف پیرکس می‌ریزیم. روی آن قارچ‌های خرد شده که در روغن تفت داده‌ایم می‌ریزیم و مجدداً روی آن را با مایه سوفله می‌پوشانیم.


* فر را از قبل گرم می‌کنیم و سوفله را به مدت نیم ساعت در حرارت 180 درجه سانتیگراد می‌گذاریم تا بپزد و طلایی شود.


 



بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم roya به خاطر این پست تشکر کرده اند
مرتضى غرىبى (چهارشنبه 22 آبان 1392, 1:37 pm), maleki (چهارشنبه 22 آبان 1392, 2:05 pm), atabaki (سه شنبه 28 آبان 1392, 5:36 am), taninnafas (دوشنبه 4 آذر 1392, 6:04 am)
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 


چه کسي حاضر است ؟

كاربران آنلاين: bing [bot]


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
MilajerdSoftwareGroup Powered by: M.S.G | base on: phpbb 3.0.12 | Persian translator: Maghsad
phpBB SEO