
سیر .... 2 حبه
پیاز .... 1 عدد
گوشت چرخ کرده .... 200 گرم
گشنیز تازه .... 3 شاخه
زیره .... ¼ ق م
نمک و فلفل و پاپریکا
نان لواش نازک یا خمیر آماده سمبوسه .... 2 عدد
مواد لازم برای چاتنی نعنا :
نعنا .... 250 گرم
پیاز .... 1 عدد متوسط
فلفل سبز تند .... 1 عدد
لیمو تازه .... 1 عدد
ماست چکیده .... 1 پیمانه
(میتوانید نصف نصف از سس مایونز و ماست نیز استفاده کنید)
کنار غذا در صورت تمایل سوپ سرو کنید.(پیشنهاد من :سوپ های الیت )
1 - سیر و پیاز را ریز ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید ( توجه کنید که از روغن کم استفاده کنید و سیر پیاز زیاد سرخ نشود)
2 - گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت داده تا آب آن کشیده شود . نمک و فلفل و پاپریکا و زیره را اضافه کنید و در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده چند ثانیه حرارت داده و از روی حرارت بردارید .
3 - نان لواش را برش مستطیل زده و از مواد یک گوشه نان قرار داده و به صورت لچکی یا مثلثی تا بزنید در آخر لبه ها را با کمی آب خیس کرده تا به هم بچسبند . روغن سرخ کردنی را داغ کرده و سمبوسه ها را در آن سرخ کنید .
چاتنی نعنا :
برگ نعنا را همراه پیاز و فلفل سبز و آب لیموی تازه در میکسر ریخته و کمی نمک به آن بیفزایید . ماست را اضافه کنید و کامل میکس کنید تا یک دست شود . این سس را همراه سمبوسه سرو نمایید
نکات :
1 - اگر به لایه های خمیر آماده سمبوسه دسترسی دارید میتوانید از آن ها استفاده کنید که به دلیل نازک بودن این ورقه ها کیفیت سمبوسه شما بسیار بهتر میشود .
2 - از ادویه های دیگر به سلیقه خودتون هم میتوانید استفاده کنید و طعمی جدید را بسازید .
3 - چاتنی ها نوعی سس هندی هستند که از ترکیب ماست چکیده به همراه انواع سبزیجات معطر و ادویه ها و میوه های بومی تهیه میشود . که طعم و رنگ های متفاوت و جذابی دارند .