بنده ا زعلم آشپزی سررشته چندانی ندارم ولی امید است حتی الامکان در جهت بالا بردن مهارت در زندگی غذاها و میوه های با صرفه و هم دارای ویتامینهای لازم برای کم خونی و غیره را معرفی نمایم از قبیل قارچ خوراکی ، سبزیجات ، حبوبات ، غلات ، سویا ، ماکارونی ، لبنیات ، میوه جات و هویج و گوجه فرنگی و مایعات آب و چای کمرنگ و جهت خورشتهای با گوشت دامی و طیور حتی الامکان از روغن مایع سرخ کردنی آن هم به مقدار کم استفاده شود. روغن زیاد در غذا مجاری رگها را مسدود و ناراحتی قلبی و عروقی به همراه دارد.
جهت دانش آموزان بعنوان غذا از نان و پنیر و سبزی خوردن استفاده شود، پفک و چیپس و غیره تند و نمکی دارای ضرر است مصرف قند برای دندان مضر بوده به جای قند توت خشک و کشمش و خرما زاهدی استفاده شود .
خوردن نان و برنج در شب بمقدار زیاد چاقی شکم را به همراه دارد .مصرف تخم مرغ و سفیده آن جهت کودکان و سفیده آن برای بزرگسالان مفید است.دهان درب اصلی بدن بوده در بهداشت آن کوشا باشیم چون در سلامتی ما تاثیر زیادی دارد . دندان در ظاهر زیبایی و سلامتی ما خیلی اهمیت دارد بهتر است هر شش ماه یک بار به دکتر دندانپزشک و پزشک عمومی مراجعه کنیم.
_________________
ديروز دنبال گمنامي بوديم و امروز مواظبيم ناممان گم نشود...
آنجا(جبهه)بوي ايمان ميداد و اين جا ايمانمان بو مي دهد..
الهي : نصيرمان باش، تا بصير گرديم .
بصيرمان كن تا از مسير برنگرديم و آزادمان كن تا اسير نگرديم.
سردارشهيد شوشتري