
مواد لازم برای خمیر پاستا:
ارد:1/2 پیمانه
ارد سمولینا:1 پیمانه
روغن زیتون الیت:2 قاشق غذا خوری
کمی نمک
تخم مرغ 2 عدد
میگو با پوست
ذرت: 1 پیمانه
نخود سبز: 2/3 پیمانه
قارچ : 250 گرم
پیاز:1 عدد
اویشن: نوک قاشق چای خوری
لیمو ترش: 1 عدد
پنیر پارمازان : 1 پیمانه
خامه رقیق: 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه و قرمز
برای سس:
کره : 2قاشق غذا خوری
ارد : 1 قاشق غذا خوری
پودر پیاز: 1 قاشق چای خوری
پودر سیر : 1 قاشق چای خوری
خردل زرد امریکایی: 1 قاشق چای خوری
اویشن: 1 قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه و قرمزو نمک
طرز تهیه:
ارد سمولینا رو با تخم مرغ نمک و روغن خوب مخلوط کنید
روی میز کار ارد بپاشید خمیر رو با ارد ورز بدید 10 دقیقه اونقدر ورز بدید تا خمیر یکدست بشه و به دست نچسبه
خمیر رو بپیچید توی پلاستیک بزارید برای نیم ساعت بمونه
بعد خمیر رو نازک با وردنه خوب باز کنید 1 میلیمتر قطر خمیر باشه -بعد خمیر رو از دو طرف به سمت وسط خمیر تا کنید دوباره از وسط تا کنید
و با چاقو پاستا رو برش بدید و بعد باز کنید - پاستای شما امادست
در مقداری اب جوش که بهش نمک و روغن اضافه کردهاید بجوشانید چون این پاستای تازه هست بیشتر از 3 دقیقه نجوشانید
کره را در ظرفی اب کنید
اردرا اضافه و تفت بدید پودر سیر و پیاز و ادویه جات را اضافه کنید و تفت بدید وخامه را اضافه کنید تا یک مایه غلیظی بدست بیاد و در نهایت اویشن را اضافه کنید
میگو ها را با یک عدد پیاز و مقداری اب بگزارید 15 دقیقه بجوشد
پیاز را خرد کنید تفت بدید میگو ها را اضافه کنید نمک و فلفل پوست یک عدد لیمو را رنده و اضافه کنید
ذرت و نخود سبز را اضافه کنید تفت بدید قارچ را اضافه کنید
زیر حرارت را زیاد کنید تا مواد اب نندازد و تند تند بهم بزنید تا نسوزد
پاستا رو با مواد سس و میگو پنیر پارمازان مخلوط کنیداب یک عدد لیمو ترش رو هم روی پاستاها بریزید و نوشجان کنید.