رییس پلیس راه همدان گفت: یکدستگاه خودرو وانت نیسان در محور قهاوند از پل سقوط کرد که بر اثر این سانحه راننده این خودرو فوت کرد.

سرهنگ ‘مهدی شاکری’ در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری جهاد پرس افزود: شامگاه روز گذشته یکدستگاه خودروی وانت نیسان در حین ورود به محدوده استحفاظی همدان از منطقه میلاجرد استان مرکزی، در منطقه قهاوند دچار سانحه شد.
وی اضافه کرد: راننده این خودرو با سرعت غیر مجاز در این محور روستایی در حال تردد بود که به علت منطبق نبودن سرعت با شرایط جاده کنترل وانت نیسان را از دست داده و از پل سقوط می کند.
رییس پلیس راه استان همدان بیان کرد: در این سانحه راننده ۳۶ ساله خودرو فوت کرده و سرنشین ۳۸ ساله نیز مجروح شد که فرد مجروح بر اثر شدت جراحات وارده به بیمارستان استان مرکزی منتقل شد.
سرهنگ شاکری بیان کرد: علت بروز این سانحه تخطی از سرعت مطمئنه از سوی راننده خودروی وانت نیسان گزارش شده است.
واژگونی سهم ۴۰ درصدی از سوانح برون شهری همدان را دارد.