ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 229 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: جدول بخش برنامه های تبلیغاتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از صدا و سیما
پستارسال شده در: يکشنبه 5 خرداد 1392, 12:48 pm 
مدیر انجمن سپاه و نماز جمعه میلاجرد
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:جمعه 1 اردیبهشت 1391, 12:04 pm
تشکر کرده اید:
951 مرتبه

محل تولد: اراک

جدول بخش برنامه های تبلیغاتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از صدا و سیما

شهر میلاجرد

شهر میلاجرد

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم aghamohammadi به خاطر این پست تشکر کرده اند
atabaki (يکشنبه 5 خرداد 1392, 12:51 pm), akbarabadi (يکشنبه 5 خرداد 1392, 4:24 pm), farzam (دوشنبه 6 خرداد 1392, 7:00 am), maleki (سه شنبه 7 خرداد 1392, 7:18 pm), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:47 pm)
 موضوع پست: Re: خبر های انتخابات ریاست جمهوری سال 92
پستارسال شده در: سه شنبه 7 خرداد 1392, 7:10 pm 
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
951 مرتبه

کارت پاسداری سعید جلیلی یکی از نامزدها

شهر میلاجرد

بالا
maleki (سه شنبه 7 خرداد 1392, 7:18 pm), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:47 pm)
پستارسال شده در: سه شنبه 7 خرداد 1392, 7:19 pm 
مدیر تالار
مدیر تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am
تشکر کرده اید:
14441 مرتبه

محل تولد: جهان هستی

اگه رفسنجاني مي اومد صحنه ي رقابت جذاب و ديدني ميشد.

اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند
hadi asheri (چهارشنبه 8 خرداد 1392, 10:35 am), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:41 pm)
پستارسال شده در: سه شنبه 7 خرداد 1392, 7:31 pm 
عضو جدید
عضو  جدید
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:دوشنبه 8 آبان 1391, 6:52 pm
تشکر کرده اید:
85 مرتبه

واکنش شدید پدر شهید احمدی‌روشن به اظهارات حسن روحانی

برداشت نیوز-یادم هست که مصطفی بر اثر تعلیق غنی سازی که در زمان این آقایان اتفاق افتاد مانند یک گل پژمرده شده بود، وقتی از او جریان را پرسیدم گفت که بابا در سایت‌های هسته‌ای را بسته و مهر و موم کردند.

شبکه ایران / پدر شهید هسته‌ای مصطفی احمدی‌روشن گفت: آقای روحانی با این سخنان به دنبال فرافکنی است و می‌خواهد گناه خود را به گردن دیگران بیندازد.
حاج رحیم احمدی روشن پدر شهید مصطفی احمدی روشن در گفت‌و گو با رجانیوز در واکنش به سخنان شب گذشته حسن روحانی در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو گفت: یادم هست که مصطفی بر اثر تعلیق غنی سازی که در زمان این آقایان اتفاق افتاد مانند یک گل پژمرده شده بود، وقتی از او جریان را پرسیدم گفت که بابا در سایت‌های هسته‌ای را بسته و مهر و موم کردند، تلویزیون‌های مدار بسته تعبیه کردند و ما جرات نمی‌کنیم از جلوی سایت‌های هسته‌ای رد شویم.

* تعطیل کردن غنی سازی مصطفی را 10 سال پیر کرد

وی با بیان اینکه روشن است که این از بی‌تدبیری آقایان بود، ادامه داد: مصطفی در آن زمان جزو نیروهای غنی کننده اورانیوم بود، وقتی که آقایان قبول کردند که سایت‌های هسته‌ای بسته شود و غنی سازی تعطیل شود، این بچه گویا 10 سال پیر شد و آثار یاس و ناامیدی در چهره‌اش نمایان بود و می‌خواست از آنجا بیرون بیاید که به زور و سفارش من ماند. از او می‌پرسیدم که چرا با خودت این کار را می‌کنی که می‌گفت که ما صبح تا شب می‌رویم آنجا اما بیکاریم! هیچ کاری نمی‌توانیم بکنیم.

پدر شهید احمدی روشن این موضوع را تلخ ترین خاطره‌ خود از مصطفی عنوان کرد و افزود: وقتی غنی سازی اورانیوم شروع شد، گویا اینها بال و پر در آوردند و شهید مصطفی و چند تن از دوستانش شبانه روز برای این مردم کار کردند و خودم شاهد بودیم و این بچه‌ها قسم خوردند 10 شبانه روز پشت دستگاه‌های سانتریفیوژ بدون اینکه بخوابند کار می‌کردند و بعضی مواقع پشت دستگاه خواب‌شان می‌برد و می‌افتادند.

وی اظهار داشت: این شبانه روز فعالیت ادامه داشت تا به لطف خداوند آن غنی سازی 5/3 درصد و در ادامه 20 درصد محقق شد.

* استعداد جوانان ما را کور کردند

حاج رحیم احمدی روشن با اشاره به خاطره‌ای از فرزند شهیدش گفت: وقتی از مصطفی می‌پرسیدم که این غنی‌سازی 20 درصد به چه درد می‌خورد وقتی 5/3 درصد جوابگوی کارهاست، پاسخ داد که ما می‌خواهیم در مقابل استکبار جهانی با دست پر صحبت کنیم، اگر آنها احساس کنند که ما از غنی‌سازی 20 درصد عاجزیم هیچ وقت به حرف‌ ما گوش نخواهند داد.

وی با بیان اینکه امثال این آقایان استعدادهای جوانان ما را کور کردند، افزود: باید از این نیروها استفاده می‌کردند در صورتی که آنها را خوار و زبون کردند تا آنجا که برخی از نیروها سایت را ترک کردند.

* آقایان با قبول تعلیق غنی‌سازی کلاه گشادی سرشان رفت

پدر شهید احمدی روشن تصریح کرد: آقایان یک کلاه گشادی که سرشان رفت این بود که تعلیق غنی سازی را قبول کردند چرا که غربی‌ها هم متعهد شده بودند که اورانیوم غنی نشده بگیرند و به صورت غنی شده 5/3 درصدی تحویل دهند که حتی نیم‌ درصد اورانیوم غنی شده را هم تحویل این آقایان ندادند.

وی ادامه داد: غربی‌ها می‌خواستند که با التماس مثلا 5 دستگاه سانتریفیوژ به ما بدهند تا جوانان ما با طرز کار این دستگاه‌ها بفهمند، که حتی حاضر نشدند که دو تا دستگاه بدهند تا آنجا که آن آقای جک استراو گفته بود که این کار خطرناک است و ما این کارها را خودمان برای شما انجام می دهیم و به قول معروف گفت: حسن خطرناکه! حسن؛ شما به این جور چیزها دست نزنید خطر دارد!

* اگر کشور را بدون رای هم تقدیم کنیم در هیچ موردی توانایی اداره آن را ندارند

حاج رحیم احمدی روشن با بیان اینکه اگر کشور را بدون رای مردم هم دو دستی تقدیم اینها کنیم، نمی‌توانند در هیچ موردی کشور را اداره کنند، افزود: متاسفانه در زمانی که اختیارات داشتند، هیچ کاری نتوانستند بکنند، وقتی که در آن زمان نتوانستند وظیفه شرعی و ملی و قانونی خود را انجام دهند حالا چطور آن زمانی که بساطت‌شان توسط مردم ایران اسلامی به هم ریخته شد، می‌خواهند کاری کنند؟! مگر اینها فکر نمی‌کنند که پیش مردم ایران دیگر آبرویی ندارند؟! چطور می‌توانند از مردم ایران آرا بگیرند.

* دل‌پرخونی از آنها داشتم

پدر شهید احمدی روشن با تاکید بر اینکه من دل پرخونی از اینها داشتم، گفت: دلیل ناراحتی ما هم این بود که نگذاشتند شانیت مردم ایران حفظ شود و بعد آمدند به هر آنچه که خارجی‌ها گفتند عمل کردند.

وی با بیان اینکه آقایان نماد سازش و ذلت بودند، اظهار داشت: اینها نتوانستند در مقابل اخم و تخم استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جهانخوار قد علم کنند ‌و در حقیقت ترسیدند.

حاج رحیم احمدی روشن افزود: آنها که مردم ایران را ذلیل و خوار کردند حالا می‌خواهند چه کنند؟! مگر آن موقع چه گلی به سر مردم زدند که حالا می‌خواهند بزنند؟!

* کدام یک از شهدای هسته‌ای در زمان شما به شهادت رسیدند؟!

پدر شهید احمدی روشن در واکنش به اظهارات حسن روحانی که گفته بود ما شهدای هسته‌ای در این راه دادیم، گفت: شما کجا شهید دادید؟! کدام شهدای هسته‌ای در زمان شما به شهادت رسیدند؟! اینها اصلا لیاقت این را نداشتند که شهید بدهند.

وی با بیان اینکه آقایان برای اهداف انتخاباتی از شهدا سوء استفاده می‌کنند، اظهار داشت: بزرگ‌ آنها - که من نمی‌خواهم از او اسمی ببرم - خانواده شهدای هسته‌ای را دعوت کرد و به نوعی می‌خواست وانمود کند که طرفدار شهدای هسته‌ای است، آن موقع ما تو دهن آنها زدیم که دیگر از این کارها نکنند و شهدای هسته‌ای را به نفع خود مصادره نکنند باز هم از رو نمی‌روند.

به گفته پدر شهید احمدی روشن به تعبیر رهبر معظم انقلاب در زمان دولت نهم و دهم بحث هسته‌ای راه افتاد و مردم طعم پیروزی خود و شکست و زبونی استکبار جهانی در این جبهه رو حس کردند.

* هرجا چراغ سبزی از دشمن می‌بینند سوت و کف می‌زنند

وی ادامه داد: رفتار آقایان نشان می‌دهد که هرجا چراغ سبزی از دشمن می‌بینند خوشحال می‌شوند و سوت و کف می‌زنند و هر جا اخم و تخمی می‌بینند خودشان را قایم کرده و می‌ترسند.

پدر شهید احمدی روشن با یادآوری سخنان حضرت امام مبنی بر اینکه استکبار جهانی مانند سگ هار است که اگر در مقابلش ایستادی فرار می‌کند و اگر فرار کردی دنبالت کرده و پاچه ات را می‌گیرد، افزود: آقایان اگر به مسئولیت برسند کشور را به باد فنا می‌دهند و دو دستی تقدیم استکبار جهانی می‌کنند تا اسباب خوشحالی آنها را فراهم کنند.

* با مذاکرات‌شان همه چیز را به تعطیلی کشاندند

وی با اشاره به سخنان روحانی که گفته بود در دوران ما تحریم نبود، تصریح کرد: سوال ما از ایشان این است که مگر در زمان شما پیشرفت هسته‌ای اتفاق افتاد که تحریمی هم صورت بگیرد؟! شما با مذاکرات‌تان همه چیز را به تعطیلی کشاندید.

پدر شهید احمدی روشن اظهار داشت: پیشرفت‌هایی هم که بعدا در زمینه هسته‌ای داشتیم همه با تدبیر رهبر معظم انقلاب و تلاش‌ها و مجاهدت‌های شبانه روزی افرادی مثل شهید احمدی روشن، شهریاری، رضایی نژاد و امثال آنها بود.

* دیگر همه می‌دانند در کاخ سعدآباد چه گذشت

وی تصریح کرد: دیگر همه می‌دانند که در کاخ سعد آباد چه گذشت و هنوز تصویر خنده‌های آقای روحانی با جک استراو وزیر خارجه وقت انگلیس در ذهن‌ها هست.

پدر شهید احمدی روشن با بیان اینکه آقای حسن روحانی از تیم هسته‌ای‌شان گفتند و از این تیم تمجید کردند، گفت: حالا خوب است آقای روحانی به این پرسش پاسخ دهند که این تیم الان کجا هستند؟! اعضای این تیم در آمریکا و اروپا چه می‌کنند؟! اگر اینها تیم هسته‌ای داشتند چطور نتوانستند یک درصد اورانیوم غنی کنند.

* آقا شاخص‌ها را مشخص کردند و ما نباید گول حرف‌های اینها را بخوریم

به گفته وی مردم ایران اسلامی باید سرنوشت کشورشان را دست کسانی بسپارند که حداقل به خدا، ولایت و مردم ایمان داشته باشد و اخم و تخم استکبار جهانی برایش مسئله نباشد و دنبال چراغ سبز دشمنان نباشند.

پدر شهید مصطفی احمدی روشن در پایان اظهار داشت: حضرت آقا شاخص‌ها را برای ما مشخص کردند و ما نباید گول حرف‌های اینها را بخوریم. اینها ثابت کردند که نمی‌توانند و من از اعماق قلبم به آن باور دارم که آنها نمی‌توانند.

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط maleki در سه شنبه 7 خرداد 1392, 7:39 pm .
دليل ويرايش: حذف لينك هاي غير مجاز

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم hesam به خاطر این پست تشکر کرده اند
maleki (سه شنبه 7 خرداد 1392, 7:39 pm), hadi asheri (چهارشنبه 8 خرداد 1392, 10:36 am), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:41 pm)
پستارسال شده در: سه شنبه 7 خرداد 1392, 7:34 pm 
عضو جدید
عضو  جدید
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
85 مرتبه

مقابله با تحریم‌ها سخت‌تر از جنگ نیست/ ملت از ستیز مسئولان ناراحتند

برداشت نیوز-

برنامه «با دوربین» با حضور علی اکبر ولایتی از شبکه اول سیما آغاز شد.

مهمترین محورهای سخنان ولایتی شرح زیر است:

* اهل شمیرانم و اجداد من هم شمیرانی بوده است.

* در کنکور سراسری که شرکت کردم، رتبه‌ام 49 شد و به همین دلیل در هردانشگاهی در کشور می‌توانستم تحصیل کنم. در سال 1350 پزشک شدم. از قبل علاقه به پزشکی اطفال داشتم به خاطر آنکه زمینه عاطفی ‌آن را در خود حس می‌کنم.

* مرحوم دکتر محمد قریب استاد بنده بوده است و من 3 سال تخصص را زیر نظر ایشان بوده ام. ایشان استاد اخلاق هم بودند و امیدوارم گوشه‌ای از میراث اخلاقی آن بزرگمرد را بنده داشته باشم.

* بعد از تخصص، به آمریکا رفتم برای گذراندن دوره فوق تخصصی عفونی اطفال و استادم یکی از اساتید مشهور آمریکا بود.

* بعد از برگشتم به عنوان کادر علمی دانشگاه علوم پزشکی وارد خدمت شدم. از سال 53 تاکنون سابقه 39 ساله تدریس در دانشگاه را دارم و در  حال حاضر استاد تمام و استاد ممتاز پایه 30 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم.

* جزو بنیانگذاران انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی بودم. در گرماگرم انقلاب شبکه مخفی بیمارستانی را با مسئولیت بنده تاسیس کردیم تا مجروحان را مورد درمان را قراردهیم و اینها دست ساواک نیفتند.

* دوم آذر 1358 به عنوان معاون درمان وزارت بهداشت انتخاب شدم و در اولین دوره مجلس از سوی جامعه روحانیت به عنوان کاندیدا معرفی شدم و در سال 1360 وزیر خارجه شدم. 16 سال سکاندار سیاست خارجی کشور بودم. و هم‌اکنون مشاور مقام معظم رهبری در حوزه بین الملل هستم.

* در طول دوره 16 ساله ام در وزارت خارجه، وزارت خارجه را از زیر صفر به آنجا رساندم که دیپلماسی جنگ و مذاکرات صلح را اداره کرد.

* امام در بیاناتشان گلایه ای دارند از وزارت خارجه از جمله اینکه به طور متوسط هر 5 ماه یک وزیر داشت اما بنده که آمدم 16 سال در وزارتخانه بود.

* هر بار که قرار بود مجلس به بنده رای اعتماد بدهد از سوی امام و رهبری تاکید می‌شد که ایشان باید در وزارت‌خارجه بماند.

* کاری که امروز در رابطه با تحریم‌ها و هسته‌ای و ... داریم سخت‌تر از دیپلماسی در دوره جنگ و قطعنامه 598 نیست و من می‌دانم که چگونه باید با این موارد کار کرد.

* صدام قطعنامه 1975 را جلوی دوربین پاره کرد و گفت امروز که عراق قوی است و ایران ضعیف، ما این قرار داد را قبول نداریم. پس از پایان جنگ از سوی امام مامور شدم برای مسئولیت مذاکرات. 

* امام از طریق حاج احمد آقا پیام دادند که بنده اختیار تام دارم که هرجور که صلاح است عمل کنم.

* در جنگ عراق برای اولین بار در 200 سال اخیر به واسطه دیپلماسی صورت گرفته، حتی یک وجب از خاک ایران جدا نشد.

* در دوره رهبری امام، ریاست جمهوری مقام آیت‌الله خامنه‌ای و نیابت فرماندهی کل قوا توسط آیت‌الله هاشمی در عرصه نظامی بر دشمن پیروز شدیم.

* یک دیپلماسی بسیار پیچیده و ظریف در جنگ و در جریان قطعنامه 598 و قرارداد 1975 عملیاتی کردیم. دیپلماسی ما شبیه کوه یخ بود که بخشی از آن آشکار و بخشی هم به صورت پنهانی انجام می‌شد. و موجب شد ما عملاً پیروز شویم.

* به مردم قول می‌دهم که مسئله هسته‌ای را با حفظ حقوق ایران حل خواهم کرد.

* من در آن زمان روابط بسیار نزدیکی با سران برخی کشورها از جمله رهبر چین و دبیرکل حزب کمونیست شوروی و برخی دیگر داشتم.

* اشاره ولایتی به دیپلماسی صورت گرفته از سوی ایران برای لغو میزبانی صدام از غیرمتعهدها

* مساله روابط خارجی و موضوع اقتصاد داخلی با هم ارتباط تنگاتنگ دارند. میلیاردها دلار در کشورهای خارجی پول داریم. یک دیپلماسی فعال میخواهیم که این پولها به ایران بازگردد و ارزش پول ملی کاهش نیابد.

* ما با آمریکا مشکل داریم ولی با بقیه کشورها مشکل نداریم و نباید دیپلماسی خارجی کشور در ارتباط با این کشورها قفل شود.

* 6 اجلاس بزرگ بین‌المللی برای بیداری اسلامی برگزار کردیم که بسیار تعیین کننده بود و نقش ایران را در نزد دوست و دشمن نشان داد. 90 درصد مهمانان دعوت ایران را اجابت کردند.

* مردم از گرانی افسارگسیخته رنج می‌برند. بیکاری با درجه بالا وجود دارد و مردم رنج می‌برند. اینها علاج دارد و یک بخش از علاج آن به روابط خارجی برمی‌گردد که باید بازسازی شود.

* ارزان‌تر شدن قیمت‌ها و تنظیم و کنترل بازار باید صورت بگیرد. نباید هر روز درصد قابل ملاحظه‌ای به قیمت‌ها اضافه شود. چرا باید نقدینگی ما از مبلغ حدود 90 هزار میلیارد تومان در سال 85 به حدود 500 هزار میلیارد تومان در سال فعلی برسد؟

* گرانی و تورم باید کنترل شود. باید پول کشور از قید خزانه‌های خارجی آزاد شود. راه آن دیپلماسی فعال است.

*نباید بانک مرکزی هر روز یک بخشنامه صادر کند که مردم ندانند در عرصه اقتصاد چه کنند.

* شعار ما در دولت جدید این است که اخلاق محور باید باشیم و ثبا‌ت‌مدیریتی باید وجود داشته باشد.

* مردم از اینکه می‌بینند برخی مسئولان به جای حل مشکلات، با یکدیگر ستیز می‌کنند ناراحتند.

* اینکه یک کسی سلیقه سیاسی‌اش با من نباشد، نباید دلیلی برای عدم به کارگیری تخصص وی باشد.

* دولت من دولت متمم خواهد بود.

* روابط خارجی کشور تقریبا به حالت رکود درآمده و بخشی از مشکلات کشور به این مسئله مربوط می‌شود.

* برای درمان اقتصاد و معیشت یک فرصت 100 روزه می‌خواهیم.

* اگر مورد اعتماد قرار بگیرم و دولت تشکیل دهم، حتما قانونگرا خواهم بود و همکاری تنگاتنگی با مجلس خواهم داشت. برخی دوستانی که در ستاد بنده هستند، از نمایندگان مجلس هستند و یا یک مقام مهمی در مجلس شورای اسلامی دارند و در آینده هم انتخاب وزرا و تدوین برنامه ها و تصمیماتمان در حوزه های مختلف در همکاری نزدیک با قوای سه‌گانه و بخصوص با قوه مقننه خواهد بود. البته قوه قضائیه هم ناظر بر اجرای قانون است.

* می‌شود اقتصاد بدون نفت داشت. ما باید یک جاده ابریشم جدید درست کنیم. ما باید از ویژگی‌های ایران که دارای جغرافیای سیاسی و خاصیت ترانزیتی منحصر به فردی است استفاده کنیم.

* اگر از ویژگی ترانزیتی کشور استفاده شود، معادل پولی که از نفت به دست می‌آوریم می‌توانیم از ترانزیت هم کسب کنیم.

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط maleki در سه شنبه 7 خرداد 1392, 7:38 pm .
دليل ويرايش: حذف لينك هاي غير مجاز

بالا
maleki (سه شنبه 7 خرداد 1392, 7:37 pm), hadi asheri (چهارشنبه 8 خرداد 1392, 10:36 am), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:41 pm)
پستارسال شده در: سه شنبه 7 خرداد 1392, 7:40 pm 
عضو جدید
عضو  جدید
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
85 مرتبه

بالا
hadi asheri (چهارشنبه 8 خرداد 1392, 10:36 am), akbarabadi (چهارشنبه 8 خرداد 1392, 10:45 am), maleki (چهارشنبه 8 خرداد 1392, 12:33 pm), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:42 pm)
پستارسال شده در: چهارشنبه 8 خرداد 1392, 10:30 am 
نماد کاربر
آفلاين
تشکر کرده اید:
951 مرتبه

شهر میلاجرد

همایش انتخاباتی دکتر جلیلی اینبار در استان مرکزی

اراک خیابان جهاد مسجدالزهرا

پنج شنبه 9 خرداد ساعت 18

شهر میلاجرد

بالا
hadi asheri (چهارشنبه 8 خرداد 1392, 10:36 am), akbarabadi (چهارشنبه 8 خرداد 1392, 10:45 am), maleki (چهارشنبه 8 خرداد 1392, 12:33 pm), farzam (چهارشنبه 8 خرداد 1392, 3:53 pm), gharibi (شنبه 11 خرداد 1392, 6:02 pm), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:42 pm)
پستارسال شده در: پنج شنبه 9 خرداد 1392, 6:46 am 
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:دوشنبه 7 اسفند 1391, 7:45 am
تشکر کرده اید:
2851 مرتبه

محل تولد: Arak

یک رای = یک تیر بر قلب دشمنان ایران

رای دادن در انتخابات وظیفه ایست بر دوش همه ما

بستری ام کن به حرم!!!

دوست دارم که مرخص نشوم تا آخر

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi asheri به خاطر این پست تشکر کرده اند
farzam (پنج شنبه 9 خرداد 1392, 6:48 am), maleki (جمعه 10 خرداد 1392, 3:48 pm), akbarabadi (جمعه 10 خرداد 1392, 8:04 pm), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:42 pm)
پستارسال شده در: جمعه 10 خرداد 1392, 4:48 pm 
عضو جدید
عضو  جدید
آفلاين
تاريخ عضويت:پنج شنبه 7 اردیبهشت 1391, 10:22 am
تشکر کرده اید:
29 مرتبه

محل تولد: مهمه؟؟

هههههههههههه

صبورم و عجول
به خاطر کسیم خودمو تغییر نمیدم
''حوالی ما توقف ممنوع است''
dont wait for someone else to laugh or express joy

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم m.ariaboy به خاطر این پست تشکر کرده اند
akbarabadi (جمعه 10 خرداد 1392, 8:05 pm), hadi asheri (شنبه 11 خرداد 1392, 4:58 am), maleki (شنبه 11 خرداد 1392, 12:50 pm), memarmgh (شنبه 11 خرداد 1392, 2:28 pm), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:42 pm)
پستارسال شده در: شنبه 11 خرداد 1392, 8:07 am 
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 25 بهمن 1391, 9:30 pm
تشکر کرده اید:
1434 مرتبه

محل تولد: milajerd

عکس: جوانی عارف در آمریکا

محمد رضا عارف در کنکور سراسری ریاضی ۱۳۴۹ رتبهٔ دوم کشوری را کسب کرد و در رشته مهندسی برق دانشکدهٔ فنی دانشگاه تهران مشغول به تحصیل شد.

او در سال ۱۳۵۴ با معدل ۳٫۹۱ از ۴ فارغ التحصیل شد. در همین سال با استفاده از بورس تحصیلی دانشگاه صنعتی اصفهان به امریکا رفت.

در سال ۱۳۵۵ مدرک کارشناسی ارشد و در سال ۱۳۵۹ مدرک دکترای خود را در رشتهٔ برق مخابرات با معدل چهار از چهار به سرپرستی تامس ام. کاور از دانشگاه استنفورد دریافت کرد.

او در تز دکترای خود به بررسی شبکه‌های غیر حلقوی که در فرستنده‌ها لینکهای قطعی پخش کننده بدون هیچ تداخل در گیرنده‌ها دارند پرداخت. چنین شبکه‌هایی شبکه‌های عارف نامیده می‌شوند.  زمینه تحقیقاتی او نظریه اطلاعات و رمزنگاری است.

و شمارا همانگونه که هستید بپذیرد....

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم ariaazizi به خاطر این پست تشکر کرده اند
akbarabadi (شنبه 11 خرداد 1392, 8:57 am), atabaki (شنبه 11 خرداد 1392, 10:58 am), hadi asheri (شنبه 11 خرداد 1392, 11:00 am), maleki (شنبه 11 خرداد 1392, 12:50 pm), memarmgh (شنبه 11 خرداد 1392, 2:28 pm), javad azizi (شنبه 11 خرداد 1392, 4:31 pm), gharibi (شنبه 11 خرداد 1392, 6:01 pm), hadi azizi (دوشنبه 20 خرداد 1392, 7:43 pm)
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 229 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  بعدي

مباحث مرتبط
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. نظر سنجی انتخابات ریاست جمهوری

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2 ]

atabaki

17

4421

شنبه 25 خرداد 1392, 11:06 am

hadi asheri نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. متن و حاشیه اولین مناظره‌ انتخابات ریاست جمهوری +تصاویر

atabaki

2

1486

يکشنبه 12 خرداد 1392, 1:46 pm

nigouel نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. مراسم تحلیف ریاست جمهوری حسن روحانی

atabaki

0

1108

يکشنبه 13 مرداد 1392, 1:22 pm

atabaki نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. آگهی مزایده سالن ورزشی شهدای میلاجرد و ریاست جمهوری کمیجان

maleki

0

958

سه شنبه 17 شهریور 1394, 5:59 am

maleki نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. گلزارشهدای شهرمیلاجرد با حضور امیرپیمبری فرمانده لشگرتکاور ارتش جمهوری اسلامی ایران غباروبی وگلباران شد.

javad atabaki

2

1409

پنج شنبه 8 خرداد 1393, 3:11 pm

jalali نمایش آخرین ارسال

چه کسي حاضر است ؟

كاربران آنلاين: بدون كاربران آنلاين

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
MilajerdSoftwareGroup Powered by: M.S.G | base on: phpbb 3.0.12 | Persian translator: Maghsad
phpBB SEO