برخی باغداران میلاجردی هم برای کمک به اقتصاد خانواده انگورها را به سقف های خانه آویزان می کنند و یا توسط تیزاب تبدیل به کشمش کرده و می فروشند.
یکی از مهم ترین مواد غذایی مورد استفاده مردم میلاجرد شیره انگور است که در طی مراحلی سخت این ماده غذایی بدست می آید.
در زمان های گذشته محل هایی وجود داشت که مخصوص گرفتن آب انگور بود و انگورها را در آنجامی بردند. اما امروزه به صورت دستی و با ریختن انگورها داخل گونی آنها را با پا له کرده و آب انگور را می گیرند، یا با ساخت وسایلی شبیه تانکر آب، انگور را داخل آن ریخته و با له کردن انگورها، آب آن از شیر تانکر خارج می شود و آن را در ظرف هایی جمع می کنند.
بعد از این کار، آب انگور را داخل دیگ ریخته و کمی حرارت می دهند و سپس خاک مخصوصی به نام "خاک قرمز" به آن اضافه می کنند که این خاک باعث ته نشین شدن گرد های اضافی و تصفیه آب انگور می شود که البته در هنگام ریختن این خاک آب انگور جوشیده و باید مواظب بود که سر نرود.
بعد از این مرحله آب تصفیه شده را به صورت مجزا حرارت داده تا تبدیل به شیره انگور شود و هچنین مقداری از آب را که با خاک اضافه شده مخلوط شده را دوباره حرارت داده و در صافی شبیه گونی یا روسری ضخیم ریخته و بعد از صاف شدن دوباره روی اجاق گذاشته و می جوشانند تا تبدیل به شیره شود.