مصدوم حادثه انفجار منزل مسکونی در شهر میلاجرد فوت کرد
اراک - ایرنا - معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: مصدوم حادثه انفجار و آتش سوزی یک منزل مسکونی در شهر میلاجرد فوت کرد.
سرهنگ محمود خلجی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: 30 دی ماه امسال انفجار و آتش سوزی در یک منزل مسکونی در شهر میلاجرد به پلیس 110 اعلام شد که بلافاصله ماموران به محل اعزام شدند.
وی بیان کرد: در این حادثه یک نفر مصدوم که برای مداوا به بیمارستان ولی عصر (عج) اراک منتقل شد.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: این فرد تحت اقدام های درمانی صورت گرفته اما به دلیل شدت جراحات روز یکشنبه در بیمارستان فوت کرد.
سرهنگ خلجی گفت: در تحقیقات صورت گرفته از سوی کارشناسان، علت این حادثه اتصال برق منزل اعلام شده است.
غریبی رئیس شرکت گاز میلاجرد در گفتگو با خبرنگار سلام کمیجان گفت: این حادثه مربوط به 4 روز گذشته بوده است و منتظر جواب کارشناسی هستیم تا علت انفجار را اعلام کنیم.
اتابکی بخشدار میلاجرد در این خصوص گفت: این حادثه ناگور بر اثر نشت گاز و تجمع در داخل منزل و به محض ورود پدر خانواده به منزل و روشن کردن چراغ اتفاق افتاد. همچنین در این حادثه خسارات زیادی هم به این منزل مسکونی وارد شده است.








خانواده محترم اتابکی درگذشت جوان ناکام آیت اله اتابکی را به شما تسليت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال غفران واسعه براي آن مرحوم و بقاي عمر بازماندگان راخواهانيم.
ما را در غم خود شریک بدانید.


_________________
ديروز دنبال گمنامي بوديم و امروز مواظبيم ناممان گم نشود...
آنجا(جبهه)بوي ايمان ميداد و اين جا ايمانمان بو مي دهد..
الهي : نصيرمان باش، تا بصير گرديم .
بصيرمان كن تا از مسير برنگرديم و آزادمان كن تا اسير نگرديم.
سردارشهيد شوشتري