ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: بايد تلاش جدي صورت گيرد و محور ساروق ميلاجرد - كميجان تعريض و بازسازي شود.
پستارسال شده در: سه شنبه 14 آبان 1392, 7:26 am 
مدیر کل تالار
مدیر کل تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 دی 1389, 10:09 am
پست ها :
4992 پست
محل سکونت:
تهران
تشکر کرده اید:
11736 مرتبه
تشکر شده:
13546 مرتبه در 3068 پست ها

محل تولد: میلاجرد

محمد‌حسن آصفري نماينده مردم اراك در گفت‌وگو با وقايع استان‌:استان مركزي جايگاهي ويژه در سطح كشور دارد


 


استان مركزي از جمله استان‌هاي پيشرو كشور در عرصه صنعتي است و شهر اراك به عنوان مركز اين استان به عنوان شهري صنعتي شناخته شده در خاورميانه مطرح است. البته اين استان در بخش كشاورزي و خدمات نيز در توليد برخي محصولات شناخته شده است.
مديريت چنين مجموعه ي عظيمي همواره با مشكلات و تنگناهايي روبه‌رو خواهد بود و در استاني با ويژگي‌هاي استان مركزي هر روز مشكلي مسئولين و مديران را به مبارزه مي‌طلبد.
چالش‌ها و مشكلات اين روزهاي اقتصاد ايران در تك‌تك شهر‌ها و روستاها فراگير شده است و هر‌كجاي اين مملكت باشي به وضوح در چهره شهر و يا روستا هجمه مشكلات را نظاره‌گر خواهي بود.
گذر بي‌برنامه جوانان در سن كار در معابر شهري، نشان از نرخ بيكاري بالا، وجود بيماران مسافر در مراكز استان‌ها و به‌خصوص در شهر تهران، نشان از عدم وجود بيمارستان مناسب در شهر‌هاي كوچك و ... دارد.
استاندار جديد استان مركزي قدم در راهي پر پيچ و خم نهاده كه همگان براي وي موفقيت را آرزو مي‌كنند. محمد حسن آصفري نماينده مردم استان در مجلس شوراي اسلامي طي گفت‌وگويي صميمي با خبرنگار ما چالش‌هاي عمده بر سر راه را به‌صورت تيتر وار به مسئولين استاني يادآور شده است.
جناب آقاي آصفري بعد از مدتي انتظار، استاندار مركزي نيز براي همشهريان مشخص شد، عمده توقعات حضرتعالي از ايشان در چه محورهايي است؟
با توجه به روي كار آمدن مهندس مقيمي در استان مركزي روزنه اميدي در بين نيروهاي علاقه‌مند به پيشرفت استان ايجاد شده است.
ايشان از نيروهاي بومي متخصص و متعهد و انقلابي و امتحان پس داده است كه جاي بسي اميدواري است كه ايشان به‌دور از هياهوي سياسي و جناح بازي‌ها و كارهاي حاشيه‌اي، تلاش كنند تا استان مركزي در زمينه‌هاي مختلف به سطح توسعه‌اي كه شايسته و بايسته اين استان است دست يابد.
آنچه قابل توجه است ايجاد وفاق و همدلي بين احزاب، جريانات و تمامي نيروهاي استان براي كمك كردن به ايشان و در نتيجه رسيدن به جايگاه در خور براي استان است. بار ديگر براي ايشان آرزوي موفقيت و سرافرازي مي‌كنم.
توقع نمايندگان ملت شامل چه مواردي است؟
مطالبي كه عنوان مي‌كنم توقعات مردم از مديريت ارشد استان است و بنده به عنوان نماينده مردم اين مطالب را مطرح مي‌كنم.
استان مركزي جايگاهي ويژه است و نقشي مهم و اساسي در سطح كشور دارد به‌همين دليل نيز سكانداري مديريت كلان اين منطقه اهميت بالايي دارد.
با توجه به همين جايگاه استان، بايد ايشان در انتخاب همكاران خود دقت عمل بالايي داشته باشند به افراد موثر، شايسته و كارا توجه ويژه داشته باشد. ايشان بايد تلاش كنند و با رفع مشكلات در حوزه‌هاي مختلف كارنامه ممتازي از خود به‌جاي بگذارند.
ايشان بايد حل مشكلات مختلف را در ابعاد گوناگون در دستور كار خود قرار دهند.
مهمترين مشكل حوزه انتخابيه شما چيست؟
از مهمترين مشكلات در حوزه استان و به‌خصوص در حوزه انتخابيه بنده در 3 شهر اراك، كميجان و خنداب، مشكل بيكاري و به‌خصوص بيكاري جوانان تحصيلكرده و پرنشاط و با استعداد است. بيكاري معضل بزرگي در منطقه است. و در اين 3 حوزه جوانان پرشور و با استعدادي وجود دارند كه با برنامه‌ريزي درست و تلاش و همراهي همه مديران استاني مي‌شود براي آنها شغل پايدار و دآرمد مناسبي ايجاد كرد كه به نوبه خود باعث آرامش خانواده‌ها و پيشرفت استان خواهد شد. استفاده از مديران باتجربه و همچنين استمداد از نيروي جواني جوانان مستعد استان تضميني براي ايجاد شغل و افزايش توليد در منطقه خواهد بود.
روند اجراي پروژه‌هاي گذشته را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
در سال‌هاي گذشته پروژه‌هاي متعددي كلنگ‌زني شده است برخي پيشرفت‌هاي داشته‌اند و برخي در نيمه راه متوقف شده‌اند. انتظار اين است كه اين موارد در دستور كار و مورد توجه جدي قرار گيرند.
ايشان بايد همچنين تلاش كند تا بيمارستان 320 تخت خوابي ولي عصر اراك را تكميل كند كه اين مهم از مطالبات جدي مردم است. بيمارستان 32 تخت خوابي خنداب نيز از نيازهاي اساسي مردم خنداب است با اين‌كه اين حوزه 80هزار نفر جمعيت دارد بيمارستان مناسب و در خور منطقه در اختيار ندارد در منطقه جاور سيان مركز درماني استاندارد نداريم‌.
وضعيت جاده‌ها در بسياري از محورهاي اين 3 حوزه مورد قبول نيست و با توجه به نياز مناطق مختلف بايد تعريض و باز سازي شوند. در حوزه آب در روستاهاي شهرستان اراك مشكلات عديده اي هست. با توجه به اين‌كه خنداب از مراكز مهم كشاورزي استان است بايد حق آبه روستا‌ها در حاشيه رودخانه قره چاي در اختيار كشاورزان و مردم اين روستاها قرار گيرد.
جاده‌اي مناسب بين ميلاجرد و كميجان وجود ندارد. محور خنداب مرزيجران اراك در صورت تكميل مي‌تواند اين مسير را تا سي كيلومتر كاهش دهد كه بايد تكميل آن در دستور كار استاندار و مسئولين راه و شهر سازي قرار گيرد.
بايد تلاش جدي صورت گيرد و محور ساروق ميلاجرد - كميجان تعريض و بازسازي شود. بيمارستان امير المومنين دركميجان اتاق عمل ندارد و براي انتقال بيماران اورژانسي اين شهر با مشكلات عديده‌اي مواجه است. به سازي محور ساورق به اراك و به‌خصوص دوراهي مشهدالكوبه موضوعي حياتي براي مردم اين منطقه است. و مردم توقع رفع مشكلات اين محور را دارند. شهر داوود آباد نيازمند توسعه بهداشتي است و اين مسئله در اين شهر اهميت بسزايي دارد با توجه به اين‌كه اين شهر يك شهر دامپروري است رفع نشدن مشكلات بهداشتي ممكن است به ايجاد بحران و به‌خصوص بروز بيماري‌هاي مشترك بين دام و انسان شود. بيمارستان سيدالشهدا در اين منطقه بايد مطابق نيازهاي منطقه توسعه يابد. مناطق كمتر توسعه يافته حاشيه شهر اراك كه به اين شهر الحاق شده اند بايد مورد توجه قرار گيرند وبا اختصاص بودجه‌هاي مطلوب مشكلات حاشيه‌نشين‌هاي در آنها ايجاد نشود.
توجه به نقاطي همچون شهرك ولي عصر، قنات ناصري و .... و تأكيد بر توسعه و پيشرفت آنها امري لازم و ضروري است. حل مسئله كارگري استان از موضوعات مهم است كه بايد استاندار و ديگر مسئولان استاني در جهت رفع مشكلات گروه‌هاي كارگري گام‌هاي اساسي بردارند. حل اين مشكلات نتنها در اولويت مردم است كه فوريت هم براي حل آنها وجود دارد. توجه به اين مسائل و اتخاذ تدابير هوشمندانه از سوي دولت و مسئولان استاني خواست عمومي مردم است. و اين انتظار وجود دارد كه به نحو احسن به اين خواست عمومي پاسخ داده شود.


موضوع سیاسی




_________________


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند
akbarabadi (سه شنبه 14 آبان 1392, 9:56 am), javad azizi (سه شنبه 14 آبان 1392, 10:14 am), mojtaba20 (سه شنبه 14 آبان 1392, 11:51 am), mohammadi (سه شنبه 14 آبان 1392, 2:54 pm)
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 


مباحث مرتبط
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. نقاط حادثه خيز جاده ميلاجرد-كميجان حذف مي شود

atabaki

0

905

سه شنبه 23 آذر 1395, 5:43 am

atabaki نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. احداث و زيرسازی ادامه محور ميلاجرد-محمودآباد

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2 ]

atabaki

10

3595

يکشنبه 21 آبان 1396, 7:12 am

atabaki نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. حضورجمعي ازجوانان شهرستان كميجان بخش مركزي وبخش ميلاجرد درصحن علني مجلس شوراي اسلامي

atabaki

3

1370

پنج شنبه 2 خرداد 1392, 5:04 pm

hesam نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. تلاش روحانی جهادگر برای آموزش و نشاط اجتماعی در میلاجرد

atabaki

0

322

سه شنبه 8 فروردین 1402, 12:32 pm

atabaki نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. اعزام 600 مبلغ به نقاط مختلف شهرستان كميجان درسال91

atabaki

0

961

چهارشنبه 21 فروردین 1392, 9:49 am

atabaki نمایش آخرین ارسال

 


چه کسي حاضر است ؟

كاربران آنلاين: bing [bot]


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
MilajerdSoftwareGroup Powered by: M.S.G | base on: phpbb 3.0.12 | Persian translator: Maghsad
phpBB SEO