مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
نويسنده |
پيغام |
hadi asheri
|
 |
موضوع پست: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: چهارشنبه 12 تیر 1392, 4:53 pm |
|
تاريخ عضويت:دوشنبه 7 اسفند 1391, 7:45 am پست ها : 1027 پست محل سکونت: Arak
تشکر کرده اید: 2851 مرتبه
محل تولد: Arak
|
سلام اساتید... میخوام یکی کمکم کنه اسم همه دکمه های کیبورد رو به زبان انگلیشی برام پیدا کنه....مثل / > < ؟ منظورم همه این کد هاست.خیلی ممنون میشم
_________________ من مریض تو شدم
بستری ام کن به حرم!!!
دوست دارم که مرخص نشوم تا آخر
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi asheri به خاطر این پست تشکر کرده اند farzam (چهارشنبه 12 تیر 1392, 4:57 pm), aliazizi (چهارشنبه 12 تیر 1392, 8:54 pm), atabaki (پنج شنبه 13 تیر 1392, 11:35 am), maleki (پنج شنبه 13 تیر 1392, 12:30 pm), hadi azizi (پنج شنبه 13 تیر 1392, 1:39 pm), aghamohammadi (شنبه 15 تیر 1392, 6:30 am) |
atabaki
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: پنج شنبه 13 تیر 1392, 3:30 am |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 دی 1389, 10:09 am پست ها : 4992 پست محل سکونت: تهران
تشکر کرده اید: 11736 مرتبه
محل تولد: میلاجرد
|
چند تاشون رو که بلدم ایناست - خط تیره میشه "لاین" _ شیفت با خط تیره میشه "آندرلاین" / این میشه "اسلش" \ بر عکس بالایی میشه "بک اسلش" [] قلاب یا کروشه به انگلیسی براکت: Bracket | بار، خط عمودی یا ورتیکال بار <> کوچکتر یا بزرگتر به انگلیسی گریدر دَن ، لِس دَن ~ علامت مَد به انگلیسی tilde تیلد " quote یا همون گیومه «» اینا معادل فارسی برای quote هستند. همون گیومه ^ علامت توان Caret @ اتساین # نامبر یا همون شماره $ دالر همون دلار % پرسنت percent یا درصد & آمپرسند یا اند * آستریکس یا ستاره + پلاس ؟ کوزشن مارک یا همون علامت سوال ! اکسکلامیش مارک یا همون علامت تعجب tilde تیلد یا تیلد
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (پنج شنبه 13 تیر 1392, 12:30 pm), hadi azizi (پنج شنبه 13 تیر 1392, 1:40 pm), aghamohammadi (شنبه 15 تیر 1392, 6:30 am) |
atabaki
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: پنج شنبه 13 تیر 1392, 3:31 am |
|
|
اینا رو هم از ویکی کپی کردم جالب هستند
|
---|
apostrophe |
( ’ ' ) |
brackets |
( [ ], ( ), { }, ⟨ ⟩ ) |
colon |
( : ) |
comma |
( , ، 、 ) |
dash |
( ‒, –, —, ― ) |
ellipsis |
( …, ..., . . . ) |
exclamation mark |
( ! ) |
full stop / period |
( . ) |
hyphen |
( ‐ ) |
hyphen-minus |
( - ) |
question mark |
( ? ) |
quotation marks |
( ‘ ’, “ ”, ' ', " " ) |
semicolon |
( ; ) |
slash / stroke / solidus |
( /, ⁄ ) |
Word dividers |
---|
interpunct |
( · ) |
space |
( ) ( ) ( ) |
General typography |
---|
ampersand |
( & ) |
asterisk |
( * ) |
at sign |
( @ ) |
backslash |
( \ ) |
bullet |
( • ) |
caret |
( ^ ) |
dagger |
( †, ‡ ) |
degree |
( ° ) |
ditto mark |
( ″ ) |
inverted exclamation mark |
( ¡ ) |
inverted question mark |
( ¿ ) |
number sign / pound / hash |
( # ) |
numero sign |
( № ) |
obelus |
( ÷ ) |
ordinal indicator |
( º, ª ) |
percent, per mil |
( %, ‰ ) |
plus and minus |
( + − ) |
basis point |
( ‱ ) |
pilcrow |
( ¶ ) |
prime |
( ′, ″, ‴ ) |
section sign |
( § ) |
tilde |
( ~ ) |
underscore / understrike |
( _ ) |
vertical bar / broken bar / pipe |
( ¦, | ) |
Intellectual property |
---|
copyright symbol |
( © ) |
registered trademark |
( ® ) |
service mark |
( ℠ ) |
sound recording copyright |
( ℗ ) |
trademark |
( ™ ) |
Currency |
---|
currency (generic) |
( ¤ ) |
currency (specific) |
( ₳ ฿ ₵ ¢ ₡ ₢ ₠ $ ₫ ৳ ₯ € ƒ ₣ ₲ ₴ ₭ ₺ ℳ ₥ ₦ ₧ ₱ ₰ £ ₹ ₨ ₪ ₸ ₮ ₩ ¥ ៛ ) |
Uncommon typography |
---|
asterism |
( ⁂ ) |
hedera |
( ❧ ) |
index / fist |
( ☞ ) |
interrobang |
( ‽ ) |
irony punctuation |
( ⸮ ) |
lozenge |
( ◊ ) |
reference mark |
( ※ ) |
tie |
( ⁀ ) |
Related |
---|
diacritical marks |
logic symbols |
whitespace characters |
non-English quotation style |
( « », „ ” ) |
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (پنج شنبه 13 تیر 1392, 12:30 pm), hadi azizi (پنج شنبه 13 تیر 1392, 1:40 pm), aghamohammadi (شنبه 15 تیر 1392, 6:30 am) |
hadi asheri
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: پنج شنبه 13 تیر 1392, 5:13 am |
|
|
سلام خیلی ممنونم اقای اتابکی.خودشونن.مرسی
بستری ام کن به حرم!!!
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi asheri به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (پنج شنبه 13 تیر 1392, 5:27 am), maleki (پنج شنبه 13 تیر 1392, 12:29 pm), hadi azizi (پنج شنبه 13 تیر 1392, 1:40 pm), aghamohammadi (شنبه 15 تیر 1392, 6:30 am) |
aghamohammadi
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: شنبه 15 تیر 1392, 6:33 am |
|
تاريخ عضويت:جمعه 1 اردیبهشت 1391, 12:04 pm پست ها : 1333 پست محل سکونت: میلاجرد
تشکر کرده اید: 951 مرتبه
محل تولد: اراک
|
سلام میخوام یه تبلت بخرم...دوستان اگه اطلاعاتی در مورد تبلت های موجود در بازار دارن، لطفا راهنمایی کنن...چی بخرم بهتره؟ راستی اگه لب تاب بخرم خوبه یا تبلت؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید قیمتش حدودای یک میلیون یا پایین تر باشه
_________________ وقتی زندگی 100 دلیل برای گریه کردن به تو نشان میده، تو 1000 دلیل برای خندیدن به اون نشون بده
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم aghamohammadi به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (شنبه 15 تیر 1392, 7:03 am), maleki (شنبه 15 تیر 1392, 1:37 pm) |
atabaki
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: شنبه 15 تیر 1392, 7:35 am |
|
|
هر کسی یه کاری با کامپیوتر داره یکی فقط برای وصل شدن به اینترنت یکی برای طراحی و یکی برای بازی و ...... مونده شما چه کاری بیشتر با کامپوتر داشته باشی اگر کارهای گرافیکی و سنگین باشه بدون شک لپ تاپ بهتره ولی الان با 1 میلیون نمی تونی لپ تاپ بخری ولی اگر کارهای سبک مد نظرت هست تبلت بهتره.تبلتها تقریباً تمام کارهایی را که از یک لپ تاپ انتظار داریم را انجام می دهند به علاوه قابلیت تماس هم دارند .چند ماه پیش یک تبلت ارزان بدون قابلت تماس با مارک وین تاچ گرفتم نسبت به قیمتش (تقریباً 300 هزار تومان) قابلیتهای زیادی داشت اولین تجربه خرید تبلتم بود و در کل ازش راضی بودم. شما با 1 میلیون تومان یک تبلت نسبتاً خوب می تونی تهیه کنی اگر خریدی ببین قابلیت ساپورت سیم کارت رایتل هم حتماً داشته باشه. در میان مراجعان بازارها بسیاری صفحه بزرگ لپ تاپ را ترجیح داده و انتخاب آن را برای تماشای فیلم و کاربردهای دیگر مناسبتر میدانند اما با این وجود وزن نسبتا بالای لپتاپها هم موضوعی است که به راحتی نمیتوان از آن صرف نظر کرد. علاوه بر این به گفته برخی کارشناسان عمر باطری تبلت نسبت به لپتاپ به مراتب طولانیتر است و این موضوع میتواند دلیل دیگری برای انتخاب تبلتها باشد. گرمای تولید شده توسط لپتاپها و مدت زمانی که صرف روشن شدن آنها و بالا آمدن صفحه میشود از دیگر مواردی است که میتواند خریداران را به سمت خرید تبلت سوق دهد. اما در نهایت تبلتها نوعی موبایل رایانه قابل حمل به شمار میروند که از نظر اندازه مابین دو دستگاه موبایل و لپتاپ قرار دارند و در عین حال فاقد صفحه کلید بوده و به صورت لمسی کار میکنند.البته از طریق پورت یو اس پی کیبورد هم وصل می شود. نکته دیگر آنکه اغلب تبلتها از دوربین نیز بهرهمندند اما با این حال لپ تاپ از این قابلیت برخوردار است که در صورت نیاز سختافزار آن را ارتقاء بدهید ضمن اینکه در اکثر موارد سختافزارهای به کار رفته در تبلتها از نظر قدرت به پای کامپیوتر و لپ تاپ نمیرسند و نمیتوان با آنها کارهای سنگین انجام داد. اما از نظر میزان حافظه لپتاپها به طور متوسط حدود ۵۰۰ گیگابایت حافظه دارند در حالی که تبلتها اگرچه با حافظههای متعدد وارد بازار میشوند اما معمولا از ۸ تا ۶۴ گیگابایت حافظه دارند که البته ممکن است در برخی مدلها این حافظه بیشتر هم باشد اما اغلب برای ذخیره اطلاعات بیش از این میزان لازم است افراد از حافظههای جانبی استفاده کنند. در نهایت وزن و قیمت، دیگر عواملی هستند که میتوانند در انتخاب کاربران تاثیر بسزایی داشته باشند. از نظر وزنی لپتاپها اغلب وزنی بین یک تا سه کیلوگرم دارند که این رقم در مقایسه با وزن تبلتها که در سنگینترین حالت به کمتر از یک کیلوگرم میرسند رقم نسبتا بالایی است. از نظر هزینه هم تبلتها معمولا قیمتی پایینتر از یک لپ تاپ با امکانات بالا دارند اما با این حال مدلهایی از تبلت هم هستند که از نظر قیمت با لپتاپها برابری میکنند.
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (شنبه 15 تیر 1392, 1:37 pm), aghamohammadi (شنبه 15 تیر 1392, 1:52 pm) |
aghamohammadi
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: شنبه 15 تیر 1392, 11:42 am |
|
تاريخ عضويت:جمعه 1 اردیبهشت 1391, 12:04 pm پست ها : 1333 پست محل سکونت: میلاجرد
تشکر کرده اید: 951 مرتبه
محل تولد: اراک
|
ممنونم آقای اتابکی بابت جواب جامع و کاملتون اما من موارد کاریمو میگم..چون شما تجربه استفاده از تبلت رو دارید. بفرمائین که به کار من میاد یا نه؟ اولین چیزی که برا من مهمه اینه که اینترنت همراه داشته باشم(یعنی یه سرویس اینرنت همراه بگیرم کنار تبلت)با سرعت بالا دومین چیز اینه که حداقل برنامه های کاربردی که اکثرا لازمشون دارم بشه روش نصب کرد(مثل: ورد-یولید-فتوشاپ-چندتا مدیاپلیر-مسنجر و مرورگرای مختلف و یه سری برنامه های دیگه) سومین نکته اینه که دارای سرعت و حافظه مناسب باشه(یه چیز متوسط) و نکته های دیگه اینه که(وایرلس یا وایفا و بلوتوس داشته باشه-سیم کارت رایتل بخوره-دوربین داشته باشه-و همه ی سخت افزار های که به کامپیوتر شخصیم میخوره به این هم بخوره-وزنش زیاد مهم نیست-قیمتشم مناسب باشه) راستی تبلتا سیستم عاملشون فرق میکنه و آیا میشه هر سیستم عاملی خواستی روش نصب کنی یا نه؟ با تشکر
_________________ وقتی زندگی 100 دلیل برای گریه کردن به تو نشان میده، تو 1000 دلیل برای خندیدن به اون نشون بده
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم aghamohammadi به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (شنبه 15 تیر 1392, 1:37 pm), atabaki (شنبه 15 تیر 1392, 2:21 pm), farzam (پنج شنبه 20 تیر 1392, 12:05 pm) |
atabaki
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: شنبه 15 تیر 1392, 2:29 pm |
|
|
اگر تبلت سیم خور بخری اینترنت هم میشه وصل شد.البته از طریق وایفا هم می تونی وصل بشی. تمام این نرم افزارها هم که گفتی روش نصب میشه و میشه باهاش کار کرد اگر به یک تبلت کی برد و موس نصب کنی مثل لپ تاپ میشه. مشکل حافظه هم که از طریق هادر اکسترنال یا کارت مموری بالا حل میشه . وایفا که همه مدلاش دارند بلوتوث هم اکثراً دارند موقع خرید باید سوال بشه. سیستم عامل اندروید رو اکثر تبلتها نصبه که برنامه هاشون هم فراونه نمی دونم میشه سیستم عامل رو عوض کرد یا نه.
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند aghamohammadi (شنبه 15 تیر 1392, 3:15 pm), maleki (يکشنبه 16 تیر 1392, 5:31 am), hadi asheri (چهارشنبه 19 تیر 1392, 1:01 pm), farzam (پنج شنبه 20 تیر 1392, 12:05 pm) |
hadi asheri
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: شنبه 15 تیر 1392, 2:36 pm |
|
|
لپ تاپ بهتره.تب لت محدود است و نمیشه ارتقایی روش انجام داد.مگر روی سری خاصی که سونی یک تبلتی زده بنامzکه واقعا جالبه .فکر نکنم تو ایران باشه قیمتشم حدودای یک لپ تاپ خوب در ایران است.ولی اکثر تب لت هایی که سیم کارت خور هستن به درد بخور نیستن .تازه ایرانم که زده باشتش یا علی بیا جمعش کن.در مورد ارتقاع هم الان همه تبلت هایی که در ایران هستن اندروید4رو ساپورت میکنن.و نمیشه روش عملیات ارتقاع انجام داد.ولی در کل لپ تاپ بهتره.اگه به فکر اولترا بوک باشی بهتره.هر چیزی به روزو پیشرفته ترش باحاله و مزیت های خوبی داره
بستری ام کن به حرم!!!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hadi asheri در شنبه 15 تیر 1392, 4:39 pm .
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi asheri به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (شنبه 15 تیر 1392, 2:38 pm), aghamohammadi (شنبه 15 تیر 1392, 3:16 pm), maleki (يکشنبه 16 تیر 1392, 5:30 am), farzam (پنج شنبه 20 تیر 1392, 12:04 pm) |
atabaki
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: شنبه 15 تیر 1392, 2:38 pm |
|
|
آقای عاشری درسته لپ تاپ بهتره ولی با 1 میلیون نمی شه یک لپ تاپ خوب خرید
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند hadi asheri (شنبه 15 تیر 1392, 2:42 pm), maleki (يکشنبه 16 تیر 1392, 5:30 am), aghamohammadi (يکشنبه 16 تیر 1392, 10:18 am), farzam (پنج شنبه 20 تیر 1392, 12:04 pm) |
چه کسي حاضر است ؟ |
كاربران آنلاين: bing [bot] |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
|
|