مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
نويسنده |
پيغام |
hadi asheri
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: شنبه 15 تیر 1392, 2:42 pm |
|
تاريخ عضويت:دوشنبه 7 اسفند 1391, 7:45 am پست ها : 1027 پست محل سکونت: Arak
تشکر کرده اید: 2851 مرتبه
محل تولد: Arak
|
بله درسته ولی به نظر منم نمیشه با یک میلیون یک تبلت خوبی ام خرید
_________________ من مریض تو شدم
بستری ام کن به حرم!!!
دوست دارم که مرخص نشوم تا آخر
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi asheri به خاطر این پست تشکر کرده اند aghamohammadi (شنبه 15 تیر 1392, 3:16 pm), atabaki (يکشنبه 16 تیر 1392, 3:17 am), maleki (يکشنبه 16 تیر 1392, 5:29 am), farzam (پنج شنبه 20 تیر 1392, 12:03 pm) |
hadi asheri
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: شنبه 15 تیر 1392, 4:56 pm |
|
|
xperia zضدآب اینم نظرات مردم مختلف در موردش نظرات کاربران ايمان کريمي : شاهکاري ديگه از اين کمپاني خوش نام و حرفه اي عليرضا محمديزاده : دوستان دقت کنيد که حتي مدل LTE اين تبلت که سيم کارت ميخوره هم امکان تماس صوتي 2G نداره. سهند کاظمان : بهترين تبلتيه که تا حالا ديدم از هر نظر بي نقصه ! هم از ظاهري ، هم سرعت ، هم کيفيت . سيد محمدهادي تقي زاده : اين تبلت عاليه ولي اي کاش سيم کارت خورشم بياد تاهم زنگ بزنيم و به جاي گوشي ازش استفاده کنيم هم با اون smsبديم. سيدعلي موسويه حق : با سلام خدمت دوستان.خواستم اطلاعات کوچکي در مورد اين تبلت بدم.
1) اين تبلت با 6.9 ميليمتر نازکترين تبلت دنياست.
2) سبکترين تبلت دنياست که با وزن کمتر از 500 گرم از شبکه نسل جديد 4 جي پشتيباني ميکنه.
3) تنها تبلت دنياست که از بيشترين امکانات اتصالي استفاده ميکنه (Memory Card Slot,USB,WiFi,WiFi Hotspot,NFC,DLNA,MHL,LTE )
4) تنها تبلت دنياست که بيشترين مقاومت در برابر آب و مايعات رو داراست.
با تشکر از دست اندرکاران و سايت بروز ديجي کالا دانيال مرادي : اين تبلت يک مدل Lte هم داره که سيم کارت مي خوره و هم زمان با ورود نسخه وايفاي(بدون سيم کارت)وارد بازار ميشه. محمدرضا شهبازي : تنها تبلتيه که بيشتر از آيپد 4 خوشم مياد ازش حسين داودابادي : خيلي زيبا و با کلاس و شيک عمار شمسيان : واقعا که شيک و عاليه. بهترين امکانات در بهترين ظاهر. در بازاري که اکثر برندها تقريبا يکنواخت و مشابه کار کردند اين طراحي واقعا بي نظيره و اين در حاليه که از اغلب ياشايد همه هم رده هاي خودش سبکتر هم هست. تنها ايرادي که بهش ميگيرم و براي من بسيار مهم هست عدم نصب سيم کارت براي استفاده از اينترنت اونه چون من تمايل دارم در جاهاي مختلف از امکان آن لاين بودن برخوردار باشم که با فقط با واي فاي نميشه. اميدوارم اين تبلت نسخه 3g هم داشته باشه. چون نمي تونم از اين امکان چشم پوشي کنم. mohammad reza : اين يه تبلته خارق العاده است
بستری ام کن به حرم!!!
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi asheri به خاطر این پست تشکر کرده اند memarmgh (شنبه 15 تیر 1392, 5:45 pm), faryad (شنبه 15 تیر 1392, 6:02 pm), atabaki (يکشنبه 16 تیر 1392, 3:18 am), maleki (يکشنبه 16 تیر 1392, 5:29 am), aghamohammadi (يکشنبه 16 تیر 1392, 10:18 am), farzam (پنج شنبه 20 تیر 1392, 12:03 pm) |
maleki
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: يکشنبه 16 تیر 1392, 6:01 am |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am پست ها : 4788 پست محل سکونت: شهر زیبای میلاجرد
تشکر کرده اید: 14441 مرتبه
محل تولد: جهان هستی
|
تبلت یک فناوری جدیدترنسبت به لپ تاپ است که با پیشرفت های اخیرشرکت های سازنده ی تبلت تاچندی دیگرتبلت هاجای لپ تاپ هارا می گیرند.البته ناگفته نماند کسانی که ازنظراقتصادی براشون موردی نیست خریدیک لپ تاپ گزینه ی بهتریه(برای شما که مهم است پس ....).امابرای کسانی که می خوان ازنظراقتصادی به صرفه ترباشه تبلت گزینه ی بهتری است که ازخرید آن پشیمان نمی شوید.همچنین بایدگفت که باپیشرفت هایی که تبلت ها درسال2012داشته اند؛دیگرهیچ جای نگرانی برای اجرای بازی هاوکارهای گرافیکی برای کاربران حرفه ای نیست. (امادرآخرتصمیم باخودتان است) تبلت ها Galaxy Note ۱۰.۱، Galaxy Tab۲ ۱۰.۱، iPad ۲، New iPad، MediaPad، Transformer توصیه میگردد.
_________________ دهانم پر از حرف های نگفته است و دلم پر از درد ....!!!
اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (يکشنبه 16 تیر 1392, 6:08 am), hadi asheri (يکشنبه 16 تیر 1392, 6:15 am), aghamohammadi (يکشنبه 16 تیر 1392, 10:18 am), farzam (پنج شنبه 20 تیر 1392, 12:03 pm) |
hadi asheri
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1392, 1:03 pm |
|
|
سلام.کسی خبر داره سرعت اینترنت چرا اینقدر ضعیف شده؟
بستری ام کن به حرم!!!
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi asheri به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (چهارشنبه 19 تیر 1392, 8:27 pm), farzam (پنج شنبه 20 تیر 1392, 12:03 pm), aghamohammadi (سه شنبه 25 تیر 1392, 5:35 am) |
aghamohammadi
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1392, 1:29 pm |
|
تاريخ عضويت:جمعه 1 اردیبهشت 1391, 12:04 pm پست ها : 1333 پست محل سکونت: میلاجرد
تشکر کرده اید: 951 مرتبه
محل تولد: اراک
|
البته فکر کنم این اتفاق فقط تو میلاجرد افتاده...چون مشترکین استفاده از سرویسadslرفته بالا و پهنای باندمون دارای ترافیک شده  چی گفتم!!!!!!!!
_________________ وقتی زندگی 100 دلیل برای گریه کردن به تو نشان میده، تو 1000 دلیل برای خندیدن به اون نشون بده
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم aghamohammadi به خاطر این پست تشکر کرده اند hadi asheri (چهارشنبه 19 تیر 1392, 3:07 pm), maleki (چهارشنبه 19 تیر 1392, 8:26 pm), farzam (پنج شنبه 20 تیر 1392, 12:03 pm), atabaki (سه شنبه 25 تیر 1392, 9:00 am) |
maleki
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1392, 8:35 pm |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am پست ها : 4788 پست محل سکونت: شهر زیبای میلاجرد
تشکر کرده اید: 14441 مرتبه
محل تولد: جهان هستی
|
به دلیل اینکه مخابرات استان مرکزی داره کل نرم افزارهای مدیریتشون رو تغییر و به عبارتی داره بعضی از نرم افزارهای مدیریت رو آپدیت میکنه چند صباحی هستش که با چنین مشکلاتی روبرو هستیم... نرم افزار مدیریتمون یه مقدار فنی و تخصصی تر داره میشه و یه مدت کوتاهی هم تحمل کنید اوکی میشه سرعت ها....
_________________ دهانم پر از حرف های نگفته است و دلم پر از درد ....!!!
اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند hadi asheri (پنج شنبه 20 تیر 1392, 5:02 am), farzam (پنج شنبه 20 تیر 1392, 12:03 pm), aghamohammadi (سه شنبه 25 تیر 1392, 5:35 am), atabaki (سه شنبه 25 تیر 1392, 9:00 am) |
hadi asheri
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: دوشنبه 24 تیر 1392, 12:53 pm |
|
|
 |  |  |  | aghamohammadi نوشته است: ممنونم آقای اتابکی بابت جواب جامع و کاملتون اما من موارد کاریمو میگم..چون شما تجربه استفاده از تبلت رو دارید. بفرمائین که به کار من میاد یا نه؟ اولین چیزی که برا من مهمه اینه که اینترنت همراه داشته باشم(یعنی یه سرویس اینرنت همراه بگیرم کنار تبلت)با سرعت بالا دومین چیز اینه که حداقل برنامه های کاربردی که اکثرا لازمشون دارم بشه روش نصب کرد(مثل: ورد-یولید-فتوشاپ-چندتا مدیاپلیر-مسنجر و مرورگرای مختلف و یه سری برنامه های دیگه) سومین نکته اینه که دارای سرعت و حافظه مناسب باشه(یه چیز متوسط) و نکته های دیگه اینه که(وایرلس یا وایفا و بلوتوس داشته باشه-سیم کارت رایتل بخوره-دوربین داشته باشه-و همه ی سخت افزار های که به کامپیوتر شخصیم میخوره به این هم بخوره-وزنش زیاد مهم نیست-قیمتشم مناسب باشه) راستی تبلتا سیستم عاملشون فرق میکنه و آیا میشه هر سیستم عاملی خواستی روش نصب کنی یا نه؟ با تشکر |  |  |  |  |
اقای اقامحمدی امروز تو کالا ها سیر میکردم یک تب لتی نظرم رو جلب کرد خیلی خوبه نسبت به قیمتش تبلت پیر کاردین مدل پی سی 7518 
دسته موبایل زیردسته گوشیهای موبایل با تبلت پیر کاردین در خرید لپ تاپ صرفه جویی کنید با وزن بسیار پایین و گرافیک بالا جهت انواع بازیها و سیستم عامل اندروید 4.0.3 تبلت پیر کاردین همه نیاز های شما به لپ تاپ بــــرآورده میـسازد یکی از کامل ترین تبلت های جهان با امکان اتصال کابل HDMI از لپ تاپ خود چه انتظاری دارید؟ این تبلت با وزن پایین و سی پی یو قدرتمند 1 و گرافیک و سیستم صوتی قوی به همراه قابلیت اتصال به اینترنت بیسیم و مودم 3g و همچنین دوربین و سیستم عامل اندروید ورژن 4.0.3 همه نیازهای عمومی شما به لپ تاپ را در خود جای میدهد.هزینه بسیار پایین در کناز وزن پایین تر از مزایای تبلت ها نسبت به کامپیوتر های همراه است. قابلیت اتصال به کیبرد و ماوس این تبلت را قادر میسازد تا همانند یک نوت بوک بتوانید از آن استفاده کنید.همانطور که میدانید هم اکنون هزاران نرم افزار برای این ورژن از اندروید ساخته شده نرم افزار های آفیس ,ادوب,فتوشاپ,فلش ,پی دی اف و ... همگی در این تبلت ها قابل اجرا میباشد. وزن پایین و قابلیت تاچ بالا به همراه پردازنده قوی و گرافیک خوب آن موجب گردیده تا تبلت های پیر کاردین بهترین ابزار برای انواع بازی های رایانه ای شما و فرزندتان باشد.

مشخصات کلی تبلت پیر کاردین دارای سیستم عامل آندروئید ۴٫۰٫۳ - سی پی یو ۱ گیگاهرتز - حافظه ۴ گیگابایت – قابلیت نصب حافظه تا ۳۲ گیگابایت- ساپورت کامل کیبرد فارسی و نرم افزار آفیس - عمر باطری تا 7 ساعت برای تماشای ویدئو – صفه نمایش ۷ اینچ - دارای WiFi , بلندگو و میکروفون , دوربین جلو2 مگا پیکسل در پشت و وب کم جهت مکالمات ویدئویی در جلوی تبلت– امکان استفاده از GSM مودم USB و وزن بسیار پایین 270 گرم به همراه صفحه لمسی قوی با قابلیت تشخیص 5 نقطه لمسی ساخت چین Grade A+ ابن تبلت با صفحه نمایش 7 اینچی، قدرت تشخیص 5 نقطه لمس همزمان را دارا است. در ساخت صفحه نمایش این تبلت از تکنولوژی پیشرفته ای استفاده شده است که از قابلیتهای این صفحه نمایشها میتوان به رنگهای طبیعی تولید شده توسط این صفحه نمایشها اشاره کرد که بسیار زنده میباشند و همچنین زاویه دید گسترده آن که به شما امکان تماشای صفحه تبلت از زوایای مختلف بدون تاریکی و تغییر رنگ را میدهد. از مشخصات ظاهری این تبلت میتوان به وجود یک دوربین در جلوی تبلت برای داشتن مکالمه تصویری از طریق اینترنت اشاره کرد. در بالای تبلت دکمه های پاور و تنظیم صدا قرار دارند. سایر خروجی و ورودیهای تبلت شامل ورودی micro SD ، خروجی هدفون استریو، میکروفن، پورت micro USB و اتصال شارژر همگی در سمت راست تبلت قرار دارند و بلندگوها در پشت قرار دارند. این تبلت دارای توانایی اتصال حافظه فلش به صورت مستقیم و همچنین اتصال موس و کیبورد میباشد که قابلت های مهمی به شمار میروند. این تبلت دارای پردازنده قدرتمندCortex A8 با فرکانس پردازش 1 گیگاهرتز میباشد که توان پردازشی بالایی داشته و مانند تبلت های سامسونگ قادر به اجرای سنگین ترین اپلیکیشن های موجود برای اندروید می باشد. حافظه رم استفاده شده در این تبلت از نوع DDR3 و دارای ظرفیت 512 گیگابایت میباشد. ظرفیت حافظه داخلی استفاده شده در این تبلت 4 گیگابایت میباشد و در صورتی که شما نیاز به داشتن ظرفیتی بالاتر از این حد داشته باشید، قابلیت پشتیبانی از حافظه micro SD تا ظرفیت 32 گیگابایت را دارا میباشد. برای اتصال به اینترنت این تبلت دارای کارت شبکه Wi-Fi میباشد و شما میتواند با بهره گیری از آن به جستجوی اینترنت بپردازید. همچنین این تبلت دارای قابلیت پشتیبانی از مودم و اینترنت 3G میباشد و شما میتوانید با اتصال مودم 3G و سیم کارتی که اینترنت آن فعال است در محل مخصوص آن، در هر مکانی اینترنت را همراه خود داشته باشید. مدیریت و بهرهوری از این سخت افزار قدرتمند به عهده سیستم عامل اندروید نسخه بستنی حصیری (V4.0.4) قرار دارد که انصافاً این نسخه از اندروید به خوبی از پس این کار برآمده است. از قابلیتهای متعدد این سیستم عامل میتوان به شکل و شمایل جدید و جلوه های گرافیکی آن که نسبت به نسخههای قبلی بسیار پیشرفت کرده است اشاره کرد که تجربه بسیار خوبی از کار کردن با آن به شما منتقل میکند. در این نسخه یک نوار دسترسی سریع وجود دارد تا برنامه های پرکاربرد را آنجا قرار داد و بدین ترتیب هر وقت که بخواهید میتوانید به سرعت این نرم افزار ها را اجرا کنید. در این نسخه منوی نرم افزار ها به 2 قسمت APPS و WIDGETS تقسیم بندی شده است که ویجتها و نرم افزارهای نصب شده هر کدام در قسمت خود قرار میگیرند . شما میتوانید از قسمت ویجتها هر سایزی از آنها را که تمایل داشتید به صفحه اصلی تبلت انتقال بدهید. از دیگر قابلیتهای تبلت پشتیبانی کامل آن از زبان فارسی میباشد. شما میتوانید منوی تبلت را فارسی کرده، فیلمها را با زیر نویس فارسی تماشا کنید و با تمام نرم افزارهایی که زبان فارسی را پشتیبانی میکنند به راحتی کار کنید. محتویات جعبه: 1- شارژ 2- کایل otg 3-کابل یو اس بی Details of the system Google: Android 4.0,3 CPU: A13 ARM Cortex-A8 FRQ 1000MHZ GPU: Mali -400 Memory :512MB DDR3 Storage :4GB NAND flash memory External storage: support 32GB Micro TF card BLUETOOTH:Built in BT5875Y 3G/2G Display :Screen Size 7 “ Resolution: 800 × 480 Population proportion of 16:9 5:00 touchscreen :capacitive touch screen Language :Abrabic, English, Chinese, French, 23 languages, and so on. Charge the battery: type adapter or USB cable Battery Type: Rechargeable lithium battery Capacity :3800mAh battery pack, DVFS technology / smart PMU Video: 5 days under the standby state, the usage time of 170 minutes according to the conditions of use Network support :802.11b / g wireless network 3G support :USB 3G card External RJ45 support I / O the audio standard 3.5 mm OMTP Video HDMI 1.4 supports 2160P HD USB mini USB Charger Model 110V-220V input, 5V DC 2.5A output 2megapixel camera back camera 0.3 Mega Pixel webcam Microphone within Speaker within The function video AVI, MKV (XVID/px/H.264), MOV, TS, M2TS, RM / RMVB, FLV, 3GP, MPEG, DAT, MP4 (support to 1080P 1920 × 1080), HD recording The LRC lyrics audio 3.5 mm OMTP MP3, OGG, AAC sychronizing, albums, stereo speakers Business support WORD, EXCEL, POWERPOINT, PDF, TXT, and other office software, Arabic keyboard, SKYPE, QQ, MSN, SKYPE, the G-talk, Fring, Yahoo’s service, Gmail, Hotmail services Game Flash 11.0 I/0 Micro SD card slot,Earphone jack,Reset,DC in,Mini USB,HDMI SIM*1 3D G-SENSOR:4 directions G-Sensor Adobe Flash 10.3, HTML5 Others support Android system upgrade 234*165*56mm weight : 340 g سوالات متداول این محصول 1-درصورت خرابی چه کار باید بکنیم؟ تمامی تبلت های این فروشگاه به صورت تست شده ارسال می شوند ،همچنین مشتریان تا 24 ساعت مهلت تست دارند که در صورت وجود هرگونه مشکل بدون قید و شرط تعویض خواهد شد. 2-دلیل قیمت پایین این محصول چیست؟ سخت افزار این تبلت ها با سخت افزار های برند های معروف مانند اپل و سامسونگ برابر بوده و دلایلی که باعث کاهش قیمت این محصول شده ارزان بودن نیروی کار چین است 3-آیا فیلم های HD زیر نویس دار بدون مشکل پخش می شوند؟ بله! 4-آیا بازیهای حرکتی در این تبلت اجرا می شوند؟ بازی های حرکتی به راحتی در این تبلت اجرا می شود مانند Need for speed فروشنده: آرش شاپ قیمت: 369,000 تومان
بستری ام کن به حرم!!!
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi asheri به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (سه شنبه 25 تیر 1392, 4:50 am), aghamohammadi (سه شنبه 25 تیر 1392, 5:35 am), atabaki (سه شنبه 25 تیر 1392, 9:03 am) |
aghamohammadi
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: دوشنبه 24 تیر 1392, 5:08 pm |
|
|
ممنون آقای عاشری عزیز قبل اینکه شما این تبلتو پیشنهاد بدین، من سفارش تبلت دیمو 600 اس رو دادم. ولی هنوز تحویل نگرفتم یه زحمتی بکش برو به این لینک و تبلت پیر کاردین رو با دیمو مقایسه کن ببین کدوم بهتره توی این سایت هر 7 محصول دیمو رو باهم مقایسه کردن. که بهترین و کاملترینشون همین 600 اس هستش همه چی داره یا حداقل اون چیزایی که من لازم دارمو داره...اما کارکردنشونو نمیدونم چجوریه؟؟؟
_________________ وقتی زندگی 100 دلیل برای گریه کردن به تو نشان میده، تو 1000 دلیل برای خندیدن به اون نشون بده
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم aghamohammadi به خاطر این پست تشکر کرده اند hadi asheri (دوشنبه 24 تیر 1392, 7:07 pm), maleki (سه شنبه 25 تیر 1392, 4:49 am), atabaki (سه شنبه 25 تیر 1392, 9:01 am) |
hadi asheri
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: دوشنبه 24 تیر 1392, 7:26 pm |
|
|
اقای اقا محمدی تب لتی که الان شما سفارش دادید از لحاظ امکانات محشره.درمحصولات اندرویدی اول باید به هسته توجه داشته باشیم که مال شما1.2Ghz هستش.خیلی خوبه.میتونید برنامه هایی سنگین چون فتوشاپ و ورد و سایر را همزمان بدون هیچ دقدقه ای اجرا کنید.قدرت گرافیکم که خوبه.ولی جالب تر و زیبا تر از همه ورژن گوگل ساندویچ بستنی4.0.4هست که من عاشقشم.ایشالله گرفتیش باهاش کار کردی میفهمی چه سیستم عامل خوبی هست.گارانتیشم که فکر کنم1 سال هست.الان یکم به اطلاعاتی که خودم در مورد تبلت پرکاردین گذاشتم مشکوک شدم.چون باید باهاش کار کنی تا ببینی چی هست.اگه بتونم برم تهران بازار موبایل یا علائدین همین تبلت هست باهاش کار کنم میفهمم چطوری هست..چون یکم مشکوک میزنه امکاناتش با قیمتش.ولی اگه دیمو600 رو سفارش دادی مبارکه.دوما قطعا میتونی باهاش همه کارری بکنی و هیچ محدودیتی نداره.سوما سلیقتم تکه.موفق باشی
بستری ام کن به حرم!!!
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi asheri به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (سه شنبه 25 تیر 1392, 4:49 am), aghamohammadi (سه شنبه 25 تیر 1392, 5:35 am), atabaki (سه شنبه 25 تیر 1392, 9:03 am) |
aghamohammadi
|
موضوع پست: Re: کمک کمک بدو خفه شدم ارسال شده در: سه شنبه 25 تیر 1392, 5:37 am |
|
|
ممنون آقای عاشری توکل به خدا بزار برسه به دستمون تا ببینیم چی از آب در میاد
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم aghamohammadi به خاطر این پست تشکر کرده اند hadi asheri (سه شنبه 25 تیر 1392, 5:40 am), atabaki (سه شنبه 25 تیر 1392, 9:03 am), maleki (شنبه 29 تیر 1392, 1:15 pm) |
چه کسي حاضر است ؟ |
كاربران آنلاين: bing [bot] |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
|
|