مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
|
صفحه 1 از 1
|
[ 1 پست ] |
|
نويسنده |
پيغام |
melda10
|
موضوع پست: بس که طواف کردمت مرا به حج نیاز نیست ارسال شده در: پنج شنبه 25 تیر 1394, 12:09 pm |
|
تاريخ عضويت:پنج شنبه 25 تیر 1394, 9:54 am پست ها : 2 پست
تشکر کرده اید: 0 مرتبه
محل تولد: -
|
رو به تو سجده می کنم دری به کعبه باز نیست بس که طواف کردمت مرا به حج نیاز نیست به هر طرف نظر کنم نماز من نماز نیست مرا به بند می کشی از این رهاترم کنی زخم نمی زنی به من که مبتلاترم کنی از همه توبه می کنم بلکه تو باورم کنی قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد عذاب می کشم ولی عذاب من گناه نیست وقتی شکنجه گر تویی شکنجه اشتباه نیست قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد عذاب می کشم ولی عذاب من گناه نیست وقتی شکنجه گر تویی شکنجه اشتباه نیست
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط atabaki در پنج شنبه 25 تیر 1394, 7:19 pm . |
دلیل ویرایش : حذف لینکهای تبلیغاتی |
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم melda10 به خاطر این پست تشکر کرده اند ranjbar (جمعه 26 تیر 1394, 11:07 am), h.karami (جمعه 26 تیر 1394, 3:30 pm), maleki (جمعه 26 تیر 1394, 3:49 pm), v.gh (شنبه 27 تیر 1394, 8:07 am), YOUSEF.ASHOURI (سه شنبه 30 تیر 1394, 5:39 am) |
|
صفحه 1 از 1
|
[ 1 پست ] |
|
چه کسي حاضر است ؟ |
كاربران آنلاين: بدون كاربران آنلاين |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
|
|