ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 10 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: پیروزی دلچسب دلاورمردان ایران برابر کوبا
پستارسال شده در: شنبه 15 تیر 1392, 3:33 am 
مدیر کل تالار
مدیر کل تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 دی 1389, 10:09 am
پست ها :
4992 پست
محل سکونت:
تهران
تشکر کرده اید:
11738 مرتبه
تشکر شده:
13547 مرتبه در 3068 پست ها

محل تولد: میلاجرد

تیم ملی والیبال ایران بعد از نمایش‌های فوق‌العاده مقابل صربستان و ایتالیا و کسب هفت امتیاز در هفته ششم مسابقات لیگ جهانی والیبال در سالن 15 هزار نفری شهر هاوانا به مصاف کوبا رفت ودر پایان موفق شد با نتیجه 3-2 به برتری برسد.

کوبایی‌ها که در این دوره از رقابت‌ها با ترکیب جوانی پا میدان گذاشته بودند، پیش از این بازی‌های خود را مقابل صربستان و ایتالیا و آلمان واگذار کرده و تنها با یک برد برابر روسیه در قعر جدول رده بندی جای داشتند.

تیم ملی والیبال ایران با ترکیب امیر غفور، عادل غلامی، سعید معروف، علی مباشری، رحمان داودی، محمد موسوی و لیبرو فرهاد ظریف با پیراهن های یکدست سفید مقابل کوبا به میدان رفت.

کوبا هم با پیراهن قرمز و ترکیب می‌سا، بی‌ست، کپدا، ماکیاز، گاتی یرز، آبراهان بازی با آغاز کرد.

*ست اول: 26 بر 24 کوبا

در ست اول شاگردان خولیو ولاسکو با وجود ارائه یک بازی خوب در نهایت 26 بر 24 مغلوب میزبان قدرتمند خود شدند.

در این ست ایران شروع خوبی داشت و موفق شد با استفاده خوب از سرویس ها و دریافت های کم نقص از حریف پیش بیفتد و تا امتیاز 15 جلوتر از کوبا اما با اختلاف کم پیش برود اما تجربه بالای کوبایی ها و میانگین قدی بهتری که نسبت به ایران داشتند این فرصت را از شاگردان ولاسکو گرفت که بتوانند برتری خود را تا پایان گیم حفظ کنند. با این حال دو تیم تا امتیازات پایانی پایاپای پیش رفتند اما در نهایت این میزبان بود که 26 بر 24 به برتری رسید و گیم اول را به نام خود ثبت کرد.

*ست دوم: 25 بر 19 کوبا

در ست دوم بازیکنان تیم ملی ایران ضعیف تر از ست اول ظاهر شدند و نتوانستند همپای کوبایی ها پیش بروند. تیم میزبان که از تجربه بالایی در لیگ جهانی برخوردار است این بار برخلاف ست اول بازی را قدرتمندتر شروع کرد و با سرویس های خوب و کم نقص امتیازات زیادی را از ایران گرفت. در مقابل شاگردان ولاسکو اشتباهات بیشتری نسبت به ست اول داشتند و در برخی دریافت ها عملکرد مناسبی نداشتند.

در این ست کوبایی ها با زدن آبشارهای محکم و دقیق امتیازات زیادی گرفتند و مدافعان روی تور ایران نتوانستند عملکرد موفقی داشته باشند. در حالی که ایران 21 به 17 از حریف عقب افتاده بود بازیکنان کشورمان نمایش بهتری داشتند و تلاش زیادی کردند تا بتوانند فاصله امتیازات را کم کنند اما بازی کم نقص کوبا که از اعتماد به نفس بالایی نیز برخوردار بودند این اجازه را به شاگردان ولاسکو ندادند تا فاصله را کم کنند و در نهایت این کوبا بود که ست دوم را هم 25 بر 19 به سود خود به پایان برساند.

*ست سوم: 25 بر 19 ایران

شروع ست سوم اما برای ایرانی ها شرایط بهتری داشت و استفاده از سرویس های ریسکی و پرقدرت جواب داد و مردان کشورمان موفق شدند در همان ابتدا 5 بر 2 از حریف پیش بیفتند تا سرمربی کوبا مجبور به گرفتن وقت فنی شود. با این حال این ایران بود که همچنان به برتری اش در این ست ادامه داد و 12 بر 8 از حریف پیش افتاد و این برتری تا امتیاز 18 ادامه داشت که کوبایی ها توانستند خود را به ایران برسند و حتی یک امتیاز هم پیش بیفتند اما بازهم این شاگردان ولاسکو بودند که نمایش بهتر خود در این ست را ادامه دادند و در نهایت 25 بر 19 حریف خود را شکست دادند

 *ست چهارم: 25 بر 22 ایران

در ست چهارم کوبایی‌ها نمی‌خواستند بازی برده را به تساوی بکشانند. بازیکنان ایران هم خوب می‌دانستد چاره‌ای جز پیروزی در ست چهارم نداشتند. ایران در چهار امتیاز اول بازی از حریف پیش افتاده بود اما باز هم نقش آفرینی خوب کپیدا کار را مساوی کرد. دو تیم نمایش پایاپایی داشتند. آرمین تشکری تعویض طلایی ولاسکو در ست سوم در ادامه هم نمایش بسیار دلچسب و مطلوبی داشت.

این ست برای ایران بازهم با کسب امتیازات امیدوار کننده آغاز شد و ملی پوشان کشورمان که اعتماد به نفس قبل را بدست آورده بودند با سرویس های بهتر امتیازات خوبی را کسب کردند. ضمن اینکه موسوی مثل دیدارهای گذشته در دفاع روی تور موفق بود و تشکری هم کمک زیادی به او کرد تا ایران بتواند در این گیم حریف قدرتمند خود را با مشکل مواجه کند. تشکری که در این ست بیشتر به بازی گرفته شد نمایش خوبی داشت و توانست سهم زیادی در کسب امتیازات ایران داشته باشد.

شاگردان ولاسکو در اکثر امتیازات ست چهارم از حریف پیش بودند و 16 بر 11 نیز از حریف خود پیش افتادند و با اعتماد به نفس خوبی کار را پیش بردند. مردان ایران که در زدن سرویس کم اشتباه بودند و به خوبی دفاع می کردند کار خوبشان در این ست را همچنان ادامه دادند و در نهایت موفق شدند ست چهارم را هم 25 بر 22 به سود خود به پایان برسند تا سرنوشت دیدار اول به گیم پنجم کشیده شود.

*ست پنجم: 16 بر 14 ایران

حساسیت کار به اوج خود رسیده بود با این حال تشکری همچنان با اعتماد به نفس آبشار می‌زد. او نخستین امتیاز ست پنجم را گرفت. اما حریف بلافاصله کار را جبران کرد. کارکنان سفارت ایران هم به سالن مسابقه آمده بودند و یکصدا با سایر ایرانیان حاضر در سالن تیم ملی کشورشان را تشویق می‌کردند. موسوی انصافا بهترین بازیکن این میدان بود چرا که قدر تمامی پاس های معروف را می دانست. امیر غفور از پشت خط ایران تیر خلاص را شلیک می کرد. همه بازیکنان ایران در این بازی خوب بودند. شاید حق این بازی تساوی بین دو تیم بود اما والیبال مساوی ندارد. بازی تا امتیاز چهار برای هر دو تیم پایاپای پیش رفت اما دفاع عالی معروف و بازی سازی های خوب او ایران را دو امتیاز از کوبا جلو انداخت. هیچ یک از دو تیم چیزی برای از دست دادن نداشتند.

پیش از این دیدار هم تیم روسیه به سختی و با نتیجه 3-2 آلمان را در فرانکفورت شکست داده و به صدر جدول صعود کرد.

جدول رده بندی گروه B


_________________


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند
aghamohammadi (شنبه 15 تیر 1392, 6:13 am), paeez (شنبه 15 تیر 1392, 10:02 am), maleki (شنبه 15 تیر 1392, 2:10 pm), iliya (شنبه 15 تیر 1392, 4:58 pm), farzam (يکشنبه 16 تیر 1392, 2:22 pm)
 موضوع پست: Re: پیروزی دلچسب دلاورمردان ایران برابر کوبا
پستارسال شده در: شنبه 15 تیر 1392, 2:11 pm 
مدیر تالار
مدیر تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am
پست ها :
4788 پست
محل سکونت:
شهر زیبای میلاجرد
تشکر کرده اید:
14441 مرتبه
تشکر شده:
11286 مرتبه در 2505 پست ها

محل تولد: جهان هستی

آفرین دمشون جیزززززز!!!


بازی بعدیشون چه تاریخی هستش؟


 


_________________
دهانم پر از حرف های نگفته است و دلم پر از درد ....!!!

اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!



بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند
atabaki (شنبه 15 تیر 1392, 2:29 pm), iliya (شنبه 15 تیر 1392, 4:58 pm), farzam (يکشنبه 16 تیر 1392, 2:22 pm)
 موضوع پست: Re: پیروزی دلچسب دلاورمردان ایران برابر کوبا
پستارسال شده در: شنبه 15 تیر 1392, 2:30 pm 
مدیر کل تالار
مدیر کل تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 دی 1389, 10:09 am
پست ها :
4992 پست
محل سکونت:
تهران
تشکر کرده اید:
11738 مرتبه
تشکر شده:
13547 مرتبه در 3068 پست ها

محل تولد: میلاجرد

فردا صبح ساعت پنج بازی برگشته که انشالله باز هم شکستشون میدیم


_________________


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند
iliya (شنبه 15 تیر 1392, 4:58 pm), maleki (يکشنبه 16 تیر 1392, 5:19 am), farzam (يکشنبه 16 تیر 1392, 2:22 pm)
 موضوع پست: Re: پیروزی دلچسب دلاورمردان ایران برابر کوبا
پستارسال شده در: يکشنبه 16 تیر 1392, 3:23 am 
مدیر کل تالار
مدیر کل تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 دی 1389, 10:09 am
پست ها :
4992 پست
محل سکونت:
تهران
تشکر کرده اید:
11738 مرتبه
تشکر شده:
13547 مرتبه در 3068 پست ها

محل تولد: میلاجرد








واليبال ايران،  باز هم کوبا را درهم کوبيد




تيم ملي واليبال ايران در هفته ششم ليگ جهاني توانست براي دومين بار از سد ميزبان قدرتمند خود عبور کند.














دومين ديدار تيم‌هاي ملي واليبال ايران و کوبا در هفته ششم ليگ جهاني واليبال از ساعت 5:10 امروز در سالن سيدواد دپورتيوا شهر هاوانا برگزار شد که در پايان اين مسابقه شاگردان خوليو ولاسکو با نتيجه 3 بر يک و با نتايج (25 - 22، 20 - 25، 18 - 25، 22 - 25) براي دومين بار از سد ميزبان قدرتمند خود گذشتند و جمع امتيازهاي خود را به 12 رساندند.

به گزارش فارس، اين مسابقه در حالي آغاز شد که خوش‌خبر و افروزي، شهرام محمودي را بلافاصله بعد بازي اول با کوبا به بيمارستان بردند.

دومين مسابقه تيم‌هاي ايران و کوبا هم مانند ديدار اول اين دو تيم در حالي در سالن 15 هزار نفري شهر هاوانا به انجام رسيد که ايراني‌هاي زيادي از کشورهاي کانادا و آمريکا خود را به محل برگزاري مسابقه رسانده بودند و از تيم ايران حمايت مي‌کردند.

* گيم اول؛ 25 بر 22 به سود کوبا

خوليو ولاسکو، سرمربي تيم ملي واليبال ايران ترکيب اصلي تيم ايران را در آخرين لحظات تعيين کرد. بر اين اساس سعيد معروف، آرمين تشکري، امير غفور، فرهاد ظريف، سيد محمد موسوي، رحمان داودي و عليرضا مباشري نفرات اصلي تيم ايران را در دومين ديدار مقابل کوبا در ليگ جهاني تشکيل مي‌دادند. تيم ايران گيم نخست را خوب شروع کرد و توانست از حريف خود پيش بيفتد. ملي‌پوشان ايران اختلاف خوبي را با حريف ايجاد کرده بودند و با حساب 11 بر 9 هم از ميزبان خود پيش افتاد، اما رفته رفته کوبايي‌ها بر بازي مسلط شدند و بازي را به تساوي کشاندند. برتري کوبايي‌ها ادامه داشت تا اينکه نتيجه بازي 16 بر 15 به سود شاگردان ساموئل شد و تيم‌ها به وقت استراحت فني دوم رفتند.

ولاسکو براي اينکه روند برتري ايران را حفظ کند دست به يک دو تعويضه زد و مهدوي و محمودي را جاي غفور و معروف به ميدان فرستاد.

در ادامه بازي کوبايي‌ها توانستند روند امتيازگيري خود را حفظ کنند و بازي را 21 بر 19 به سود خود کنند. شاگردان ساموئل که براي انتقام شکست بازي نخست وارد ميدان شده بودند کار راحتي در پيش نداشتند، چراکه شاگردان خوليو ولاسکو بازي را در امتياز 22 به تساوي کشاندند، اما اين گيم در پايان با حساب 25 بر 22 به سود تيم ميزبان تمام شد.

* گيم دوم؛ 25 بر 20 به سود ايران

تيم ايران گيم دوم را هم مانند يک نخست و با همان ترکيب آغاز کرد، اما اين بار کوبايي‌ها بهتر بازي کردند و توانستند زودتر از ايران به امتياز 8 برسند و تيم‌ها را روانه وقت استراحت فني اول کنند. تيم ايران که با حساب 8 بر 6 از حريف خود عقب بود توانست در امتياز 11 بازي را به تساوي بکشاند. امتيازگيري ايران ادامه پيدا کرد تا اينکه شاگردان ولاسکو زودتر از حريف به امتياز 16 رسيدند و تيم‌ها را به وقت استراحت فني دوم فرستادند.

در ادامه مسابقه بازهم اين شاگردان ولاسکو بودند که بهتر بازي مي‌کردند و توانستند با نتيجه 22 بر 18 از حريف خود پيش بيفتند. اين برتري تا انتهاي گيم دوم ادامه پيدا کرد و ايران اين گيم را با نتيجه 25 بر 20 به سود خود رقم زد تا بازي در مجموع يک بر يک شود و تيم‌ها به گيم سوم بروند.

* گيم سوم؛ 25 بر 18 به سود ايران

تيم ايران که در اين مسابقه با لباس‌هاي قرمز بازي مي‌کرد گيم سوم را هم خوب آغاز کرد و توانست پا به پاي کوبا پيش برود. سرويس‌هاي خوب ملي‌پوشان ايران و دريافت‌هاي نامطمئن کوبايي موجب شد تا نتيجه بازي 8 بر 6 به سود ايران شود و تيم‌ها روانه وقت استراحت فني اول شوند. سرويس‌هاي عالي معروف و داودي موجب شد نتيجه بازي 11 بر 7 به سود ايران شود و به دليل افزايش اختلاف تيم‌ها ساموئل درخواست وقت استراحت فني کرد تا مانع امتيازگيري شاگردان ولاسکو شود. دفاع کوبايي‌ها در اين گيم بسيار خوب و با تک دفاع‌هاي خود کار را براي ايران سخت مي‌کرد، اما تنوع پاس‌ها به قدري در تيم ايران زياد بود که مهاجمان ايران با خيال راحت به توپ ضربه مي‌زدند.

نتيجه 16 بر 11 به سود ايران موجب شد تا تيم‌ها روانه وقت استراحت فني دوم بروند. حمايت هواداران ايراني حاضر در سالن هم مانند بازي نخست قطع نمي‌شد و انگيزه ملي‌پوشان را افزايش مي‌دادند. در حالي که بازيکنان کوبا کاملاً سردرگم شده بودند تيم ايران توانست نتيجه بازي 21 بر 15 به سود خود رقم بزند تا ساموئل بازهم درخواست وقت استراحت فني کند تا شايد در ادامه بازيکنانش بتوانند اختلاف را کمتر کنند.

دو دفاع عالي متوالي توسط ملي‌پوشان ايران امتياز 23 و 24 را به ارمغان آورد تا شاگردان ولاسکو در آستانه پيروزي در گيم سوم قرار بگيرند. امتياز 25 را هم براي ايران در اين گيم محمد موسوي کسب کرد تا گيم سوم با حساب 25 بر 18 به سود ايران خاتمه پيدا کرد.

* گيم چهارم؛ 25 بر 22 به سود ايران

در گيم حساس چهارم هم هر دو تيم پاياپايي پيش رفتند، اما رفته رفته کوبايي‌ها خود را از ايران جدا کردند و نتيجه بازي 4 بر 2 به سود ميزبان شد. زماني که نتيجه مسابقه 6 بر 3 به سود کوبا شد، ولاسکو درخواست وقت استراحت کرد تا مانع روند امتيازگيري حريف شود. داودي که در اين گيم عملکرد خوبي نداشت جاي خودش را به زريني داد. در امتياز 8 بر 5 به سود کوبا تيم‌ها به وقت استراحت فني اول رفتند.

دفاع خوب شاگردان ولاسکو موجب شد تا بازي در امتياز 9 به تساوي برسد. در ادامه سرويس خوب عادل غلامي و دريافت بد کپدا موجب شد تا بازي 11 بر 10 به سود ايران شود و ساموئل درخواست وقت استراحت کند. بازي در اين گيم که بسيار براي ايران هم حساس بود بسيار نزديک پيش مي‌رفت، اما اين تيم ايران بود که توانست زودتر به امتياز 16 برسد و به وقت استراحت فني دوم برود. بازي در امتياز 20 مساوي شد و هيچ کدام از تيم‌ها نمي‌خواستند که بازنده باشند، اما سرويس‌هاي پرشي و محکم کوبايي‌ها و انسجام خوب در دفاع روي تور نتيجه بازي را 22 بر 20 به سود شاگردان ساموئل کرد تا کادر فني تيم ايران وقفه‌اي در جريان بازي ايجاد کند.

مهدي مهدوي که براي کمک به دفاع روي تور ايران جايگزين سعيد معروف شد توانست بازي خوبي از خود به نمايش بگذارد و با دفاع‌هاي خوب خود نتيجه بازي را 23 بر 22 به سود ايران کرد تا اين‌بار اورلاندو ساموئل درخواست وقت استراحت فني کند. اين گيم در پايان با دفاع خوب ايران با حساب 25 بر 22 به سود شاگردان ولاسکو خاتمه پيدا کرد تا در مجموع تيم ايران 3 بر يک پيروز شود.

* سوغات 5 امتيازي از سفر به کوبا

پيش از اين مسابقه ايران با کسب 9 امتياز در رده پنجم جدول رده‌بندي قرار داشت و کوبايي‌ها هم با 4 امتياز در انتهاي جدول گروه دوم حضور داشتند. تيم ايران در مجموع دو مسابقه برابر کوبا توانست 5 امتياز از حريف خود بگيرد و تنها يک امتياز به ميزبان قدرتمند خود واگذار کرد.

پيش از بازي اول تيم‌هاي ايران و کوبا در سوابق رسمي دو تيم ملي واليبال ايران و کوبا، اين دو تيم تنها 4 بار با هم در رده بزرگسالان با يکديگر روبرو شده‌ بودند که سهم ايران در هر 4 بازي قبلي شکست بود. اين در حالي بود که در مجموع رقابت‌هاي ايران و کوبا تنها يک گيم به سود ايران ثبت شده بود، اما با نتيجه‌اي که شاگردان ولاسکو در بازي نخست کسب کردند، سرانجام اين طلسم را شکستند و توانستند در خاک کوبا اين تيم قدرتمند را شکست دهند و افتخار ديگري براي ايران به ارمغان بياورند.

بازي بعدي تيم ايران روز جمعه و از ساعت 21 برابر آلمان و در سالن 12 هزار نفري آزادي به انجام خواهد رسيد.


_________________


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند
maleki (يکشنبه 16 تیر 1392, 5:19 am), farzam (يکشنبه 16 تیر 1392, 2:22 pm)
 موضوع پست: Re: پیروزی دلچسب دلاورمردان ایران برابر کوبا
پستارسال شده در: يکشنبه 16 تیر 1392, 5:27 am 
مدیر تالار
مدیر تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am
پست ها :
4788 پست
محل سکونت:
شهر زیبای میلاجرد
تشکر کرده اید:
14441 مرتبه
تشکر شده:
11286 مرتبه در 2505 پست ها

محل تولد: جهان هستی

ایول....


ایران از این گروه صعود میکنه؟


 


_________________
دهانم پر از حرف های نگفته است و دلم پر از درد ....!!!

اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!



بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند
farzam (يکشنبه 16 تیر 1392, 2:22 pm)
 موضوع پست: Re: پیروزی دلچسب دلاورمردان ایران برابر کوبا
پستارسال شده در: يکشنبه 16 تیر 1392, 6:07 am 
مدیر کل تالار
مدیر کل تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 دی 1389, 10:09 am
پست ها :
4992 پست
محل سکونت:
تهران
تشکر کرده اید:
11738 مرتبه
تشکر شده:
13547 مرتبه در 3068 پست ها

محل تولد: میلاجرد

متاسفانه یک امتیاز کم میاریم و شانس صعود رو از دست دادیم


البته اگر بتونیم آلمان رو هم شکست بدیم و 6 امتیاز کامل رو بگیریم امکان داره سوم بشیم


_________________


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند
farzam (يکشنبه 16 تیر 1392, 2:21 pm), maleki (يکشنبه 16 تیر 1392, 2:51 pm)
 موضوع پست: Re: پیروزی دلچسب دلاورمردان ایران برابر کوبا
پستارسال شده در: يکشنبه 16 تیر 1392, 2:22 pm 
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:جمعه 30 تیر 1391, 12:20 pm
پست ها :
1309 پست
محل سکونت:
شهر بزرگ ميلاجرد
تشکر کرده اید:
3600 مرتبه
تشکر شده:
5823 مرتبه در 803 پست ها
غیرت یعنی تیمی که کل بودجه ی سالانش قد یه بازیکن فوتبال نمیشه

غیرت یعنی تیمی که کل پاداش پارسالش قد یه بازیکن فوتبال نمیشه

غیرت یعنی یعنی اولین بار بری لیگ جهانی .....

ولی کاری کنی که تن حریفات تو رخت کناشون بلرزه ....

غیرت یعنی اون رگی که حین بازی از گردنشون بیرون میزنه ....

غیرت یعنی تو اولین حضورت تو لیگ جهانی بترکونی .....

بزار ساده بهت بگم :

غیرت یعنی :

" بچه های تیم ملی والیبال ایران "





 

_________________
براي سلامتي امام زمان (عج)صلوات


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم farzam به خاطر این پست تشکر کرده اند
atabaki (يکشنبه 16 تیر 1392, 2:33 pm), maleki (يکشنبه 16 تیر 1392, 2:51 pm)
 موضوع پست: Re: پیروزی دلچسب دلاورمردان ایران برابر کوبا
پستارسال شده در: يکشنبه 16 تیر 1392, 2:52 pm 
مدیر تالار
مدیر تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am
پست ها :
4788 پست
محل سکونت:
شهر زیبای میلاجرد
تشکر کرده اید:
14441 مرتبه
تشکر شده:
11286 مرتبه در 2505 پست ها

محل تولد: جهان هستی

atabaki نوشته است:


متاسفانه یک امتیاز کم میاریم و شانس صعود رو از دست دادیم


البته اگر بتونیم آلمان رو هم شکست بدیم و 6 امتیاز کامل رو بگیریم امکان داره سوم بشیم



یعنی به آلمان امتیاز ندیم از این گروه صعود کردیم؟


جدول امتیازت رو زحمتش رو میکشید؟


 


_________________
دهانم پر از حرف های نگفته است و دلم پر از درد ....!!!

اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!



بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند
farzam (يکشنبه 16 تیر 1392, 3:06 pm)
 موضوع پست: Re: پیروزی دلچسب دلاورمردان ایران برابر کوبا
پستارسال شده در: يکشنبه 16 تیر 1392, 3:53 pm 
مدیر تالار
مدیر تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am
پست ها :
4788 پست
محل سکونت:
شهر زیبای میلاجرد
تشکر کرده اید:
14441 مرتبه
تشکر شده:
11286 مرتبه در 2505 پست ها

محل تولد: جهان هستی

نتونستیم از این گروه بالا بیایم ولی اگه 6 امتیاز از آلمان بگیریم و سوارخ سوراخ کنیم میشیم سوم که ....!!!


به هر حال در صورت پیروزی مقابل آلمان، ایران می‌تواند به یکی از جایگاه‌های سوم و چهارم گروه خود دست پیداکند که نتیجه‌ای بسیار ارزشمند و درخور توجه است. در گروه ایران تیم‌های روسیه (رنکینگ 2)، ایتالیا (رنکینگ 3)، کوبا (رنکینگ 6)، صربستان (رنکینگ 7) و آلمان (رنکینگ 10) حضور دارند. ایران فعلا در جایگاه چهاردهم جهان قرار دارد.


البته باید پذیرفت که شانس صعود ایران به فینال بسیار کم است و البته داشتن چنین انتظاری از تیم ملی والیبال اساسا منطقی نیست. همچنان که ولاسکو تاکید کرده و می‌کند که ایران باید از این رقابت‌ها یاد بگیرد، تا بتواند در دوره‌های آتی با تجربه و پخته‌تر عمل کند. برای قضاوت بهتر کافی‌ است نگاهی به گروه C رقابت‌ها داشته باشیم جایی که کره‌جنوبی و ژاپن با سال‌ها سابقه حضور در لیگ جهانی نتوانسته‌اند از پس تیم‌های ضعیف گروه خود (رنکینگ 20 تا 40 جهان) بر آیند و دو رده‌ی انتهایی را به خود اختصاص داده‌اند.


































































































































































ليگ جهاني واليبال گروه B 

 تيمامتيازمسابقاتجزئيات نتايجستپوئن
بازیبردباخت3
0
3
1
3
2
2
3
1
3
0
3
بردهباختهمعدلبردهباختهمعدل
1ايتاليا1997231311 24131.8468608011.074
2روسيه19107331312 25161.5629398891.056
3آلمان148441213 118161.1257337370.995
4صربستان13945 2231119210.9058638990.960
5ايران12844 2221117180.9447887661.029
6کوبا41019 1 1449280.3217948850.897

_________________
دهانم پر از حرف های نگفته است و دلم پر از درد ....!!!

اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!



بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
 موضوع پست: Re: ‎‏...‏
پستارسال شده در: يکشنبه 16 تیر 1392, 7:06 pm 
عضو سایت
عضو سایت
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:يکشنبه 20 آذر 1390, 5:44 pm
پست ها :
138 پست
محل سکونت:
milajerd
تشکر کرده اید:
4 مرتبه
تشکر شده:
304 مرتبه در 69 پست ها
با تک امتیازی که دیشب روس ها در خانه آلمان گرفتن شانس صعود ایران صفر شد...راستی آقای فرزام والیبالیستا اینقدرا هم وضعشون بد نیستا...

_________________
بوی باران تازه می آید.....نکند بوی چشم تر باشد


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي  
کاربران زیر از شما کاربر محترم shahin به خاطر این پست تشکر کرده اند
maleki (يکشنبه 16 تیر 1392, 8:06 pm)
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 10 پست ] 


مباحث مرتبط
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. ایران 3 - آمریکا 0 / پیروزی غرور آفرین ملی پوشان والیبال (+عکس/آنالیز هر ست)

atabaki

4

1706

دوشنبه 1 تیر 1394, 12:43 pm

jalali نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. برد شیرین ایران مقابل لهستان و صعود ایران به نیمه نهایی

maleki

4

1651

سه شنبه 10 تیر 1393, 1:06 pm

jalali نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. برد قاطع تیم میلاجرد سیتی برابر صدرا اراک

atabaki

0

411

دوشنبه 31 مرداد 1401, 4:10 am

atabaki نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. تیم ملی ایران به جام جهانی برزیل راه یافت

akbarabadi

2

1396

سه شنبه 28 خرداد 1392, 6:46 pm

maleki نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. ایران شگفتی ساز لیگ جهانی والیبال

maleki

4

2045

شنبه 22 تیر 1392, 7:35 pm

maleki نمایش آخرین ارسال

 


چه کسي حاضر است ؟

كاربران آنلاين: بدون كاربران آنلاين


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
MilajerdSoftwareGroup Powered by: M.S.G | base on: phpbb 3.0.12 | Persian translator: Maghsad
phpBB SEO