ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: واکنش چهره های فوتبالی به خداحافظی فرگوسن
پستارسال شده در: پنج شنبه 6 تیر 1392, 4:37 am 
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:دوشنبه 7 اسفند 1391, 7:45 am
تشکر کرده اید:
2851 مرتبه

محل تولد: Arak

خبر بازنشستگی سر مربی افسانه ای منچستر یونایتد در دنیای فوتبال با واکنش های مختلفی روبرو شد که برخی از آنها را زیر می خوانید:
سپ بلاتر (رئیس فیفا): الان شنیدم که فرگوسن در پایان فصل بازنشسته خواهد شد. بدون شک دستاور او در این سال ها او را در میان اسطوره ها قرار داده است.
مایکل اوون (ستاره سابق تیم ملی انگلیس): منچستر یونایتد بدون فرگوسن معنای درستی ندارد. چه مرد بزرگی و چه خوب که در این شرایط کارش را به پایان برد.
پیتر اشمایکل (دروازه بان سابق منچستر یونایتد): ناامید، شوک زده و غمگین. فکر نمی کردم که آن روز امروز باشد.
کاسپر اشمایکل (پسر پیتر اشمایکل): بهترین مربی ای که تا به حال متولد شده است! شکی نیست!
وینسنت کمپانی (مدافع منچسترسیتی): سر الکس، یکی از بهترین مربیان تاریخ فوتبال، بعد از 26 سال پرافتخار همه ما به او مدیونیم.
جوزپه روسی (مهاجم تیم ملی ایتالیا): چه دورانی! افتخار می کنم که شاگرد سر الس فرگوسن بوده ام.
روملو لوکاکو (مهاجم چلسی): از این که خبر بازنشستگی یکی از بهترین مربیان دنیا را می شنوم ناراحتم. سر الکس یک قهرمان واقعی.
باشگاه چلسی: خانواده چلسی بهترین آرزو ها را برای سر الکس فرگوسن در دوران بازنشستگی اش دارد. او در طول 26 سال دشمنی فوق العاده بود!

بستری ام کن به حرم!!!

دوست دارم که مرخص نشوم تا آخر

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi asheri به خاطر این پست تشکر کرده اند
ariaazizi (پنج شنبه 6 تیر 1392, 6:21 am), faryad (پنج شنبه 6 تیر 1392, 8:02 am), maleki (پنج شنبه 6 تیر 1392, 12:05 pm), mojtaba20 (پنج شنبه 6 تیر 1392, 4:26 pm), hadi azizi (پنج شنبه 6 تیر 1392, 8:44 pm)
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 

چه کسي حاضر است ؟

كاربران آنلاين: bing [bot]

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
MilajerdSoftwareGroup Powered by: M.S.G | base on: phpbb 3.0.12 | Persian translator: Maghsad
phpBB SEO