مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
|
صفحه 1 از 1
|
[ 3 پست ] |
|
نويسنده |
پيغام |
pedram
|
موضوع پست: اس ام اس خنده دار جوک جالب بهمن 92 ارسال شده در: چهارشنبه 16 بهمن 1392, 7:06 pm |
|
تاريخ عضويت:شنبه 21 دی 1392, 6:13 pm پست ها : 50 پست محل سکونت: تهران
تشکر کرده اید: 152 مرتبه
محل تولد: میلاجرد
|
ﻭﺳﺎﯾﻞ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ۳۰ ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺮ ﺷﺪﻥ : ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﻋﯿﻨﮏ ﮔﺮﺩ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﻭ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﯿﭻ … ﺑﺎﻭﺭ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺳﺘﺎﯾﺶ ﺑﭙﺮﺱ  
بازم اولا کارنامهها یه نمره ای توش داشت الان خوب بد عالی داره فکر کنم تو نسل بعدی از اینا داشته باشه :) :( ;) :-*  
انواع شکست از نگاه دخترها: شکست عشــقی : مهربون ترین دوست پسرش ولش کنه ! شکست اجتماعی : خوش برخورد ترین دوست پسرش ولش کنه ! شکست اقتـصادی : پولدار ترین دوست پسرش ولش کنه ! شکست سیاسی : عاقل ترین دوست پسرش ولش کنه ! سونامی : همه ی دوست پسراش یهویی ولش کنن ! 
یه بار با دوس دخترم داشتیم درباره اعتماد صحبت میکردیم یهو نام بانک ملی ایران اومد درخشید ! 
اعتراف میکنم : من یه زمانی جزء اقلیت های هندی بودم ! آخه یه گاوی رو به عنوان عشق می پرستیدم 
اونکه شما سنگشو به سینه میزنی ما سالهاست تو حموم به پاهامون میزنیم آره … گفتم که در جریان باشی رفیق 
خصوصیت پسر ایرانی : دوست داره طرف فقط ماله خودش باشه ، خودش ماله همه ! 
همه پسرا فکر می کنن بزرگترین آرزوی یه دختر پیدا کردن یه پسر رویایی هستش اما نمی دونن بزرگترین آرزوی یه دختر غذا خوردن بدون چاق شدنه 
شاید وجودم به کسی آرامش نده اما همین که حرصه خیلی هارو در میاره ، بهم انگیزه میده ! 
این سامان گلریز(بر نامه بهونه) کلا آشپزی ایرانیو زیر سوال میبره ها! غذای مورد نظر:سبزی پلو با گوشت! مواد لازم :بستنی دایتی…..تک ماکارون…..سس رژیمی دلپذیز..! 
تبلیغ یه آموزشگاه تعلیم رانندگی : بانوانی که پارک دوبل را طی دوره ی دو ماهه فرا گیرند از پنجاه درصد تخفیف ویژه ی ما برخوردار خواهند شد. ینی فقط میتونم بگم عمق مطلب تو حلقم ! 
تبلیغ آرایشگاههای زنونه : میکاپ صورت با مواد کاملاً آمریکایی. سایهی سه بعدی، چهاربعدی،شش بعدی (جدید) آرایش اروپایی، خلیجی، مصری، جادوغآبادی و … شینیون به سبک بلغارستانی با مدیریت صفورا بلغارستانی. صافکاری بدون ریختن رنگ. جلو بندی کامل. پشتکار. مهرهی مار تضمینی. سایه های خطی، مینیاتوری، موازی، ضربدری، گروپ و… هیرا اکستنشن، گیس آفریقایی، طراحی ناخن، فال قهوه، خالکوبی، ماساژ، تعویذ، سرکتاب. تبلیغ سلمونیهای آقایون : پیرایش سر و صورت 
_________________ گرگ ها را دوست دارم مرگ را قبول میکنند ، اما هیچ گاه تن به قلاده نمیدهند . . .
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم pedram به خاطر این پست تشکر کرده اند مرتضى غرىبى (چهارشنبه 16 بهمن 1392, 8:32 pm), atabaki (پنج شنبه 17 بهمن 1392, 3:51 am), maleki (پنج شنبه 17 بهمن 1392, 7:01 am), ya3na (پنج شنبه 17 بهمن 1392, 7:27 am), aliazizi (جمعه 18 بهمن 1392, 2:59 pm), parisa (دوشنبه 21 بهمن 1392, 5:55 pm) |
pedram
|
موضوع پست: Re: اس ام اس خنده دار جوک جالب بهمن 92 ارسال شده در: جمعه 18 بهمن 1392, 2:47 pm |
|
تاريخ عضويت:شنبه 21 دی 1392, 6:13 pm پست ها : 50 پست محل سکونت: تهران
تشکر کرده اید: 152 مرتبه
|
با دختری که به جای «مرسی» میگه «میسییی» باید در جا قطع رابطه کرد، چون تا بیای براش توضیح بدی که نگو «میسییی» بهت میگه چلا؟!  
مورد داشتیم پسره گوشیش افتاده زمین گفته آآآآآآآخ وی چتم!  
بعضا واسه همه اقیانوس آرام هستن اما تا به ما می رسن می شن تنگه هرمز!  
ا احتیاجی به سلاح کشتار جمعی نداریم. یه خورده هوای تهران با هوای اهواز رو تو یه کیسه قاطی کنیم بندازیم اونجا، همه دشمنامون از صحنه روزگار محو خواهند شد!
_________________ گرگ ها را دوست دارم مرگ را قبول میکنند ، اما هیچ گاه تن به قلاده نمیدهند . . .
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم pedram به خاطر این پست تشکر کرده اند aliazizi (جمعه 18 بهمن 1392, 3:00 pm), maleki (جمعه 18 بهمن 1392, 4:54 pm), tina22 (جمعه 18 بهمن 1392, 9:14 pm), atabaki (شنبه 19 بهمن 1392, 5:47 am), مرتضى غرىبى (شنبه 19 بهمن 1392, 8:43 am), parisa (دوشنبه 21 بهمن 1392, 5:56 pm) |
soleimany
|
موضوع پست: Re: اس ام اس خنده دار جوک جالب بهمن 92 ارسال شده در: جمعه 18 بهمن 1392, 2:55 pm |
|
تاريخ عضويت:سه شنبه 15 بهمن 1392, 8:18 am پست ها : 130 پست محل سکونت: میلاجرد کهن
تشکر کرده اید: 156 مرتبه
|
یارو زنگ میزنه رادیو: الو سلام رادیو پیام؟؟!! خانمه : بله بفرماید. میگه : من یه کیف پیدا کردم توش 50میلیون پوله. خانمه : افرین بە شما، میخواهید از این طریق پیام بگذارید که صاحبش پیدا بشه ؟؟ جواب میده : نه میخام یه آهنگ غمگین واسه صاحبش درخواست کنم! 
تصمیم دارم قسمت قدردانی پایان نامه ام از گوگل به خاطر زحمات بی دریغش تشکر کنم 
برف است دیگر
گاهی میخواهد پدر مارو دربیاره کاریشم نمیشه کرد (والا)
_________________ خدایا! هیچ کس نیست که به تو محتاج نباشد. به ما، اما بال اشتیاق عنایت کن نه پای احتیاج.
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم soleimany به خاطر این پست تشکر کرده اند aliazizi (جمعه 18 بهمن 1392, 3:00 pm), maleki (جمعه 18 بهمن 1392, 4:54 pm), atabaki (شنبه 19 بهمن 1392, 5:46 am), مرتضى غرىبى (شنبه 19 بهمن 1392, 8:43 am), parisa (دوشنبه 21 بهمن 1392, 5:56 pm) |
|
صفحه 1 از 1
|
[ 3 پست ] |
|
چه کسي حاضر است ؟ |
كاربران آنلاين: bing [bot], google [bot] |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
|
|