ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 117 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: دل نوشتهای مهدوی...
پستارسال شده در: جمعه 29 اردیبهشت 1391, 12:57 pm 
کاربر کارآمد
کاربر کارآمد
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:جمعه 18 آذر 1390, 10:06 pm
تشکر کرده اید:
366 مرتبه

محل تولد: زیر آسمان خدا

"بســـــم رب المــــــهدی"

من دیگر از شعر انتظار می ترسم

آری دیگر از انتصاب واژه منتظر به خودم می ترسم

آبروی شیعه و منتظر را می برم من

چگونه باز بگویم منتظرم؟؟!!!

می ترسم باز کوفه و نامه و.......

دوباره تکرار تاریخ

تا آدم نشدیم ما نیا،

آری این بهتر است..

تو منتظر ما باش....

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم zahra به خاطر این پست تشکر کرده اند
maleki (جمعه 29 اردیبهشت 1391, 2:15 pm), akbarabadi (جمعه 29 اردیبهشت 1391, 4:56 pm), atabaki (شنبه 30 اردیبهشت 1391, 3:32 am), mohammadreza (جمعه 26 خرداد 1391, 1:28 pm), aghamohammadi (جمعه 26 خرداد 1391, 3:38 pm), javad azizi (جمعه 26 خرداد 1391, 5:11 pm), yas110 (شنبه 27 خرداد 1391, 11:43 am)
پستارسال شده در: سه شنبه 2 خرداد 1391, 7:47 am 
مدیر انجمن سپاه و نماز جمعه میلاجرد
مدیر انجمن سپاه و نماز جمعه میلاجرد
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:جمعه 1 اردیبهشت 1391, 12:04 pm
تشکر کرده اید:
951 مرتبه

محل تولد: اراک

السلام علیک یا قائم آل محمد

آقا این روزها دل شیعیانتان را خیلی به درد می آورند ، از آن حرامزاده ای که به امام مظلوممان با آلبوم ترانه توهین می کند تا آن دانشجوی منافق دانشگاه تهران که ترانه های بی شرمانه ی او را تایید می کند. آقا دلمان گرفته ، طاقتمان طاق شده ، از سوختن قرآن و از توهین به همه ی شعائر انسانی در یک کشور شیعه نشین و وضعیت بد حجاب.از خیلی ها دلمان گرفته حتی از بعضی بی بصیرتهایی که این حرفها را هم دخالت حساب می کنند .

آقا کجایی؟ انتظار تا کی ؟ کمی زودتر...

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم aghamohammadi به خاطر این پست تشکر کرده اند
zahra (سه شنبه 2 خرداد 1391, 8:23 am), maleki (سه شنبه 2 خرداد 1391, 8:41 am), atabaki (پنج شنبه 4 خرداد 1391, 2:53 am), mohammadreza (جمعه 26 خرداد 1391, 1:28 pm), javad azizi (جمعه 26 خرداد 1391, 5:11 pm), yas110 (شنبه 27 خرداد 1391, 11:43 am), hasan azizi (دوشنبه 9 بهمن 1391, 7:27 pm)
پستارسال شده در: جمعه 26 خرداد 1391, 4:39 am 
مدیر تالار
مدیر تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am
تشکر کرده اید:
14441 مرتبه

محل تولد: جهان هستی

به کعبه روی نهادم طواف روی تو کردم
کنار بین خدا آرزوی کوی تو کردم
در استلام حجر یاد جای دست تو بودم
ز پرده ی حرم احساس عطر بوی تو کردم
چو با خدای تو گفتم سخن ، سخن ز تو گفتم
به بزم خلوت معبود گفتگوی تو کردم
بیا و لحظه ای از ماه رخ نقاب افکن
که عمر خود همه را صرف جستجوی تو کردم
اگر چه قبله ی من کعبه بود وقت عبادت
نگه به کعبه ولی روی دل به سوی تو کردم
به ساقی و می و پیمانه ی بهشت چه حاجت
که جام خالی خود را پر از سبوی تو کردم
به غیر جان که نگه داشتم برای وصالت
تمام هستی خود وقف تار موی تو کردم
گشوده گشت به رویم در تمام حقایق
چو یک نگاه خیالی به ماه روی تو کردم
تویی که(( میثم)) آلوده را جواب نکردی
منم که غسل ولایت به آب جوی تو کردم

اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند
mohammadreza (جمعه 26 خرداد 1391, 1:28 pm), aghamohammadi (جمعه 26 خرداد 1391, 3:38 pm), javad azizi (جمعه 26 خرداد 1391, 5:11 pm), atabaki (شنبه 27 خرداد 1391, 4:17 am), yas110 (شنبه 27 خرداد 1391, 11:43 am), reza (يکشنبه 2 فروردین 1394, 2:24 pm)
پستارسال شده در: جمعه 26 خرداد 1391, 7:01 am 
عضو جدید
عضو  جدید
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 24 خرداد 1391, 1:58 pm
تشکر کرده اید:
0 مرتبه

كاربر مهمان: درود بر شما
فقط كاربران عضو انجمن قادر به مشاهده اين قسمت ميباشند.
جهت استفاده از تمامی امکانات انجمن وارد و یا عضو شوید.
كاربر عضو: درود بر شما

یک سؤال از دوستان داشتم و اینکه چه قدر به این اصل اعتقاد دارید که امام زمانی وجود دارد ؟

به نظر من اصلا چنین فردی وجود ندارد !

اگه امکانش هست برای وجود این امام  دلیلی بیاورید

ممنون

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم a.mahmoodi به خاطر این پست تشکر کرده اند
maleki (جمعه 26 خرداد 1391, 10:37 am), mohammadreza (جمعه 26 خرداد 1391, 1:28 pm), atabaki (شنبه 27 خرداد 1391, 4:17 am), yas110 (شنبه 27 خرداد 1391, 11:42 am)
پستارسال شده در: جمعه 26 خرداد 1391, 3:58 pm 
عضو پیشرفته
عضو پیشرفته
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:شنبه 6 خرداد 1391, 7:17 am
تشکر کرده اید:
569 مرتبه

ضمن عرض سلام به آقا یا خانم

- سوره بقره آيه 155
- سوره لقمان آيه 20
- سوره قدر
- سوره فجر
- سوره ملك آيه 30
- سوره مائده آيه 112
- سوره تكاثر آيه 8

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم yas110 به خاطر این پست تشکر کرده اند
javad azizi (جمعه 26 خرداد 1391, 5:19 pm), atabaki (شنبه 27 خرداد 1391, 4:18 am), mohammadi (شنبه 27 خرداد 1391, 11:27 am), maleki (شنبه 27 خرداد 1391, 1:50 pm)
پستارسال شده در: شنبه 27 خرداد 1391, 4:25 am 
مدیر کل تالار
مدیر کل تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 دی 1389, 10:09 am
تشکر کرده اید:
11736 مرتبه

محل تولد: میلاجرد

www.mahshar.net | دانستنی های امام زمان

مرکز خبر حوزه : متن سئوالات و پاسخ معظم‌له به شرح ذیل است:

۱. چگونه می‏توان امام زمان‏(عج) را شناخت؟

شناخت بر دو قسم است: «شناخت تاریخی» و «شناخت واقعی» که از قسم نخست مهم‏تر است. مسئله مهم این است که ما آن حضرت را به حقیقت بشناسیم و ایشان نیز ما را ببیند؛ نه اینکه ما حضرت را ببینیم.

در زمان پیامبرصلی الله علیه و آله و سلم (که مقامش از همه امامان بالاتر است) عده زیادی آن وجود مبارک را می‏دیدند، اما خدای سبحان درباره آنها فرمود: ﴿و تراهم ینظُرُون اِلیک و هُم لایبصرون﴾[۵]؛ آنها را می‏بینی که به تو می‏نگرند؛ ولی تو را نمی‏بینند. اهل نظر هستند، اما اهل بصیرت نیستند. هنر این است که به گونه‏ای باشیم که وجود مبارک امام زمان(علیه‌السلام) ما را ببینند.

در قرآن کریم آمده است: خدا که بر همه چیز بصیر است، در روز قیامت به عده‏ای نگاه نمی‏کند: ﴿ولایکلّمهم اللّه و لاینظرُ اِلیهم یومَ القیامةِ و لایزکّیهم﴾[۶] و نگاه تشریفی خود را نسبت به عده‏ای اعمال نمی‏کند.

اگر ما در مسیر صحیح حرکت کنیم، آن حضرت ما را می‏بیند.

۲٫ دلیل قرآنی وجود حضرت حُجّت (عج) چیست؟

مرحوم کلینی (رضوان اللّه علیه) در کتاب شریف کافی[۴] طی بابی از ائمه(علیهم‌السلام) نقل کرده است که به سوره قدر احتجاج کنید، زیرا در سوره قدر آمده است، هر سال لیلة القدری دارد و فرشتگان در شب قدر، هر سال با همراهی روح (جبرئیل سلام اللّه علیه)، همه احکام و امور را به زمین نازل می‏کنند.

وقتی فرشتگان احکام و امور را به زمین می‏آورند، باید آن را به کسی بسپارند، چون افراد عادی نمی‏توانند میزبان فرشتگان باشند و احکام صادره را تحویل بگیرند، پس تنها کسی که در روی زمین مهمان‏دار فرشتگان و تحویل گیرنده این امور و مقدّرات است، وجود مبارک ولی عصر(علیه‌السلام) است، بنابراین با توجه به روایاتی که مرحوم کلینی نقل کرد، از نظر قرآن، در شب قدر که همه فرشتگان به همراهی جبرئیل(سلام اللّه علیه) یا روح، مقدّرات امور را نازل می‏کنند، باید آن را به کسی بسپارند و به او گزارش بدهند؛ گیرنده این امور وجود مبارک ولی عصر(ارواحنا فداه) است.

۳٫ حیات حضرت ولی عصر(علیه‌السلام) از نظر علمی چگونه توجیه می‏شود؟

حیات طولانی امام زمان(علیه‌السلام) بر خلاف عادت است، نه بر خلاف علّیت؛ یعنی به طور عادی کسی نمی‏تواند، هزار یا ده هزار سال زندگی کند؛ اما به صورت غیر عادی (خرق عادت) این کار ممکن است.

دوم. اگر بدانیم انسان چیست و چه کسی بدن او را اداره می‏کند، اصلاً این پرسش برای ما مطرح نمی‏شود؛ برای مثال برای عرفا و حکمای بزرگ، اصلاً چنین پرسشهایی مطرح نمی‏شود.

بنده زمانی به دندانپزشک محترمی مراجعه کردم. او می‏گفت دندانهای بعضی صد سال سالم می‏ماند و نمی‏پوسد؛ ولی اگر فولاد صد سال شب و روز کار کند، فرسوده می‏شود. چون اگر فولاد و آهن فرسوده شود، دیگر چیزی جایگزین آن نمی‏شود؛ امّا دندان انسان هر روز عوض می‏شود و هر روز سلولهای جدیدی جای سلولهای مرده و قدیمی را می‏گیرد.

با این توضیح، همه ذرات بدن در حرکت و تعویض است و روح آدمی همه حرکات این ذرات را تحت کنترل دارد. حال اگر روح انسان کاملی، بر خلاف عادت (نظم عادی)، بهترین سلولها را جایگزین کند و دقیق‏ ترین کنترلها را روی قسمتهای مختلف بدن داشته باشد، یک انسان کامل می‏تواند، میلیونها سال زنده بماند (این مطلبی است که در علم پزشکی امروز به اثبات رسیده است).

مُلای رومی طی مثالی می‏گوید: اگر شما روز یا شبی در کنار نهر روانی که آب آن به آرامی در حرکت است، بنشینید و تصویر خورشید یا ماه را در آن ببینید، متوجه می‏شوید که صدها عکس می‏آید و می‏رود و شما همچنان خیال می‏کنید که ساعتها با عکس نخست روبه‏رو بوده‏اید، در حالی که آینه‏ها و عکسهای متعدد، هر لحظه می‏آمدند و می‏رفتند.

آب مبدَل شد در این جو چند بار                   عکس ماه و عکس اختر برقرار[۱]

این بزرگوار در جای دیگر می‏گوید:

ای برادر تو همان اندیشه‏ای                      ما بقی تو استخوان و ریشه‏ای[۲]

بنابراین، اگر کسی روح و سلطه آن بر بدن خود را بشناسد، و سَیلان، حرکات و تعویض ذرات بدن را تحت کنترل روح بداند و نیز کمی با حکمت و عرفان آشنا شود، این اشکال که چگونه یک انسان می‏تواند یک یا دو میلیون سال یا بیشتر بماند، برای او مطرح نمی‏شود. اگر پیوند روح با خالق جهان هستی به اندازه‏ای بود که قدرت خاصی ما فوق قدرت افراد عادی یافت، می‏تواند همان طور که بدن خود را می‏گرداند، خارج از بدن خود را هم اداره کند، زیرا خارج از روح او هم حکم بدن او را دارد.

وجود مبارک امیرمؤمنان(سلام اللّه علیه) در خطبه قاصعه نهج‏البلاغه می‏فرماید: من در حضور پیامبر اکرم‏صلی الله علیه و آله و سلم بودم که مشرکان حجاز به پیامبر اکرم‏صلی الله علیه و آله و سلم گفتند، اگر تو پیامبری معجزه‏ای (حسّی) بیاور تا تو را بپذیریم. آنگاه گفتند: دستور بده نیمی از درختی که روبروی تو است، از نیمه دیگر جدا شود و به حضور تو بیاید. حضرت فرمود: اگر این کار را انجام بدهم، ایمان می‏آورید؟ گفتند: بلی. حضرت علی(علیه‌السلام) در ادامه می‏فرماید: من دیدم که این درخت دو نیم شد و نیمی از آن در جای خود ایستاد و نیم دیگر حرکت کرد و جلو آمد، به طوری که شاخه‏های آن روی دوش ما قرار گرفت.

مشرکان گفتند: دستور بده نیمه دیگر آن هم از جای خود حرکت کند و نزد تو بیاید. پیامبر اکرم‏صلی الله علیه و آله و سلم این کار را هم انجام دادند. بعد گفتند: دستور بده دو نیمه درخت به هم متصل شود و در جای اول قرار گیرد؛ با این همه، مشرکین باز هم ایمان نیاوردند.[۳]

همه کرامات محال عادی هستند؛ نه محال عقلی که محال عقلی (مانند ۲*۲=۵) کرامت یا اعجازبردار نیست؛ به هر حال، حیات حضرت ولی‏عصر(عج) محال عادی است؛ نه محال عقلی.

۴٫ مسئله وجود مقدس امام زمان‏(عج) از نظر فلسفی چگونه توجیه می‏شود؟ آیا دلیل فلسفی بر اثبات وجود آن حضرت وجود دارد؟

درباره وجود مبارک حضرت حجّت‏(عج) «برهان عقلی بر امکان» اقامه می‏شود؛ یعنی بر اساس حکم عقل، ممکن است انسان کاملی عمر طولانی داشته باشد.ما به دیدن عمرهای کوتاه عادت کردیم. اما اگر شخصی، از همه علل و عوامل طبیعی آگاه باشد و آنچه برای او سودمند است، فراهم کند و از آنچه برای او زیانبار است بپرهیزد، می‏تواند عمر طولانی داشته باشد. این مسئله خارق عادت است؛ نه خارق عقل. معجزه هم چیزی خارق عادت است، نه خارق عقل. علم نیز به چنین چیزی راه نیافته است، زیرا علم به امور عادی راه دارد؛ نه امور غیر عادی. کرامت نیز در امور خلاف عادت جاری است.

[۱]  ـ مثنوی معنوی، دفتر ششم، بیت ۳۱۷۸٫

[۲]  ـ همان، دفتر دوم، بیت ۲۷۷٫

[۳]  ـ ر.ک: نهج البلاغه، خطبه ۱۹۲ (قاصعه).

[۴]  ـ الکافی، ج ۱، ص ۲۴۲ (باب فی شأن «اِنّا اَنزلناه فی لیلة القدر» و تفسیرها).

[۵]  ـ سوره اعراف، آیه ۱۹۸٫

[۶]  ـ سوره آل‏عمران، آیه

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند
aghamohammadi (شنبه 27 خرداد 1391, 11:01 am), mohammadi (شنبه 27 خرداد 1391, 11:27 am), yas110 (شنبه 27 خرداد 1391, 11:42 am), maleki (شنبه 27 خرداد 1391, 1:49 pm), javad azizi (شنبه 27 خرداد 1391, 5:33 pm)
پستارسال شده در: شنبه 27 خرداد 1391, 12:26 pm 
مدیر فنی
مدیر فنی
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:دوشنبه 29 آذر 1389, 5:57 pm
تشکر کرده اید:
10743 مرتبه

محل تولد: میلاجرد

اى یوسف فاطمه علیها السلام مایه ى امیدمان عشق توست که همیشه در دلمان موج مى زند وسرمایه مان ناله هاى شبانگاهى که در دورى ات سر داده ایم. اى عزیز! اى مهربان! اى خدایى مرد! به سرمایه ى اندک وتوشه ى خالى مان. منگر، به نیاز، امید وعشقمان بنگر! نور مهرت را در دل هامان بتابان، ما را در جاده ى رضایت خود راهى کن، دستمان را بگیر ویارى مان کن!

و اینک در عصر غیبت ما مانده ایم و یک دل پر حسرت و یک سینه ى پرسوز و یک چشم به راه مانده، در حسرت آن که نزد تو آییم و با تو شکوه کنیم، مى سوزم. دورادور تو را مى خوانیم و با تو نجوا مى کنیم. اما از تو نجوایى نمى شنویم. هر چند در یارى تو نیازى به خواهش ما نیست و در لطف تو حاجت به تمناى ما، اما نیاز ما دیدار توست. حاجتمان پابوس آمدن تو و آرزوى مان بودن در رکاب توست و ما در حسرت این نیاز سوخته ایم، اى مولاى پنهان از نظر!

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم mohammadi به خاطر این پست تشکر کرده اند
maleki (شنبه 27 خرداد 1391, 1:49 pm), atabaki (شنبه 27 خرداد 1391, 2:49 pm), javad azizi (شنبه 27 خرداد 1391, 5:33 pm), aghamohammadi (دوشنبه 5 تیر 1391, 7:24 am)
پستارسال شده در: شنبه 27 خرداد 1391, 5:32 pm 
کاربر مفید
کاربر مفید
آفلاين
تاريخ عضويت:يکشنبه 20 شهریور 1390, 3:27 pm
تشکر کرده اید:
2717 مرتبه

محل تولد: اراک-میلاجرد

وظایف منتظرین امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف

انتظار فرج، همان منتظر ظهور امام عصر(عج) بودن است. فرج به معنای گشایش است و با آمدن آن حضرت، حكومت عدل الهی برقرار شده و مسلمانها به ویژه شیعیان در سایه توجهات آن حضرت در آسایش و امنیت قرار می گیرند. البته یك منتظر واقعی وظایفی دارد كه در اینجا به آنها اشاره می كنیم.

مرحوم سیدمحمدتقی موسوی متوفی 1348 هـ ق در كتاب شریف « مكیال المكارم » به هشتاد مورد از وظایف منتظران اشاره فرموده اند , اینك بطور اختصار به برخی از آنها اشاره می كنیم.

1 ـ دعا برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یكی از وظایف مهم ما دعا برای امام زمان است . ائمه هدی علیهم السلام نیز همواره بر این مهم تكیه داشته اند و براساس روایتی از امام صادق علیه السلام در دعایی كه آنحضرت به « زراره » تعلیم فرمودند , محور اصلی آن بر امام شناسی استوار است .

امام به زراره می فرمایند : « ... اگر زمان غیبت را درك كردی چنین دعا كن : اللهم عرفنی نفسك فانك ان لم تعرفنی نفسك لم اعرف نبیك , اللهم عرفنی رسولك فانك ان لم تعرفنی رسولك لم اعرف حجتك , اللهم عرفنی حجتك فانك ان لم تعرفنی حجتك ضللت عن دینی » . (1 )

همچنین دعاهای دیگری كه در كتب ادعیه و زیارات بدان اشاره شده , خصوصا دعای معروف « اللهم كن لولیك الحجه ابن الحسن ... » كه بحمدالله در بین جامعه شیعه بسیار معروف و مشهور است .

2 ـ شناخت صفات و سیره امام علیه السلام .

بدیهی است كه یك عاشق دلباخته امام و یك منتظر حقیقی باید بداند كه محبوبش از چه صفاتی برخوردار بوده و چه سیره و روشی را در زندگی و سایر شئونات آن دارد. در این راستا , مطالعه آیات و روایات فراوانی كه در ارتباط با وجود مقدس حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف بیان شده , بسیار سودمند است .

3 ـ رعایت ادب در همه موارد .

امامی كه واجب الاطاعه و حجت خدا بر تمامی اهل زمین است , نامش محترم و یادش بسیار گرامی است . او پیشوای همه و چشم بینای خدا در بین مخلوقات اوست . روزی اهل زمین به یمن وجود اوست و هر كس كه به مرتبه ای از مراتب كمال می رسد از پرتو عنایات حضرت حق است كه از مسیر امامت به ما رسیده است .

4 ـ عشق و علاقه نسبت به حضرت .

مرحوم سیدعبدالكریم كفاش , هفته ای یك مرتبه به محضر آنحضرت مشرف می شد. او در ری در جوار حضرت عبدالعظیم حسنی می زیست . در یكی از تشرفاتش , حضرت از او می پرسند , سیدعبدالكریم اگر ما را نبینی چه خواهد شد !

پاسخ می دهد : آقا حتما می میرم .

حضرت در پاسخ فرمودند : « اگر چنین نبودی ما را نمی دیدی . » (2 )

تو میتوانی نیایی....
ولی من...
نمی توانم منتظرت نباشم.

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط maleki در شنبه 27 خرداد 1391, 5:54 pm .
دلیل ویرایش: حذف لینکهای غیر مجاز

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم javad azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند
maleki (شنبه 27 خرداد 1391, 5:53 pm), atabaki (يکشنبه 28 خرداد 1391, 3:25 am), aghamohammadi (دوشنبه 5 تیر 1391, 7:24 am)
پستارسال شده در: شنبه 27 خرداد 1391, 8:35 pm 
عضو جدید
عضو  جدید
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 24 خرداد 1391, 1:58 pm
تشکر کرده اید:
0 مرتبه

میخواستم بدونم که دوستان چه قدر به وجود امام زمان اعتقاد دارن؟

پس چرا این امام شما نمیاد!

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم a.mahmoodi به خاطر این پست تشکر کرده اند
maleki (يکشنبه 28 خرداد 1391, 4:56 am), aghamohammadi (دوشنبه 5 تیر 1391, 7:20 am)
پستارسال شده در: شنبه 27 خرداد 1391, 8:41 pm 
کاربر کارآمد
کاربر کارآمد
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:جمعه 18 آذر 1390, 10:06 pm
تشکر کرده اید:
366 مرتبه

محل تولد: زیر آسمان خدا

شما به خداوند و پیامبر معتقدین؟؟؟

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم zahra به خاطر این پست تشکر کرده اند
maleki (يکشنبه 28 خرداد 1391, 4:56 am)
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 117 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  بعدي

چه کسي حاضر است ؟

كاربران آنلاين: bing [bot]

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
MilajerdSoftwareGroup Powered by: M.S.G | base on: phpbb 3.0.12 | Persian translator: Maghsad
phpBB SEO