
مواد لازم برای 4 نفر
سیب زمینی: 200 گرم
مخلوط لوبیا پخته یا کنسرو مانند لوبیا قرمز، لوبیا چیتی: 200 گرم
سیب قرمز: 1 عدد متوسط
فلفل دلمه زرد یا قرمز: 1 عدد کوچک، مکعبی ریز شده
پیازچه: 2 ساقه، خرد شده
کاهو: به مقدار لازم
آبغوره: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
عصاره قارچ
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
جعفری تازه برای تزیین
طرز تهیه
مرحله 1 - سیب زمینی را شسته و تمیز کنید سپس نسبت به بزرگی و کوچکی سیب، چهار قاچ یا مکعبی نسبتا بزرگ برش زده و با کمی آب جوش بپزید تا پخته شده ولی خیلی نرم نشود، سپس در کاسه متوسطی قرار دهید.
مرحله 2 - سیب قرمز را با پوست برش زده و در آبلیمو بزنید تا رنگ آن تیره نشود، سپس همراه با لوبیا، پیازچه و فلفل دلمه به سیب زمینی اضافه کنید.
مرحله 3 - آبلیمو، آبغوره، روغن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید تا همه مواد به سس آغشته شود.
مرحله 4 - برگ های خرد شده کاهو را در ظرف سرو بچینید و مخلوط سیب را وسط کاهو گذاشته و با جعفری خرد شده تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.