به گزارش سلام کمیجان، وجود کارگاه های تولیدی کوچک در شهر میلاجرد باعث شده تا تعداد زیادی از جوانان این شهر در حرفه های مختلفی وارد شوند و علاوه بر درآمدزایی، شغلی جدیدی را هم یاد بگیرند.
علاوه بر اینکه حضور و فعالیت این کارگاه ها باعث رونق اشتغال مستقیم جوانان شهر میلاجرد شده؛ تعدادی نیز به عنوان فروشنده و یا افرادی که مواد و وسایل اولیه را به این کارگاه ها می آورند و محصولات تولیدی را به مراکز فروش منتقل می کنند؛ به خاطر همین کارگاه ها مشغول به کار شده اند.
یکی از همین موارد، کارگاه تولید و دوخت چادرهای مسافرتی است که تعدادی از جوانان در آن مشغول به تولید چادر و کاپشن هستند.

علی اتابکی مسئول کارگاه تولید چادرهای مسافرتی و کاپشن در گفتگو با خبرنگار سلام کمیجان گفت:من از سال 84 در این شغل فعالیت دارم که البته ابتدا در تهران بودم و سه سال است که این کارگاه را در میلاجرد راه اندازی کرده ام.
اتابکی اظهار کرد: در حال حاضر برای راه اندازی چنین کارگاهی نزدیک 15 میلیون تومان نیاز است که البته کارگاهی هم مثل همین در شهر راه اندازی کرده ایم و در دو کارگاه تولیدی، هشت نفر به صورت مستقیم کار می کنند.

وی افزود: فعلا مشکلی در فروش چادر نداریم اما به هرحال در فصل پاییز و زمستان فروش این محصول کاهش می یابد و در اوایل بهار خوب می شود؛ به همین دلیل ما الان در حال دوخت و تولید کاپشن هستیم تا از بیکاری کارگرهایمان جلوگیری کنیم.
مسئول این کارگاه تولیدی با بیان اینکه بیشتر محصولاتمان را به بیرون از شهرستان ارسال می کنیم خاطر نشان کرد: مشکلاتی که برای گرفتن وام جلوی پای ما قرار می دهند دست ما را از گسترش کارگاهمان کوتاه می کند.