ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 2 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: دقت
پستارسال شده در: دوشنبه 18 بهمن 1389, 9:31 pm 
ثبت نام کرده
ثبت نام کرده
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:يکشنبه 3 بهمن 1389, 10:26 am
پست ها :
11 پست
تشکر کرده اید:
0 مرتبه
تشکر شده:
16 مرتبه در 5 پست ها
لطفا در مورد مطالبی که روی سایت قرار میگیره بیشتر دقت کنید مثلا طبق آخرین و جدید ترین تحقیقات چای خود سرطان زاست ولی شما نظریه ی دو سال قبل را ارائه کردید که چای زد سرطان است. الان مطلب دقیق علمیش همراهم نیست ولی در اولین فرصت این تحقیق را روی سایت قرار میدم. ممنونم.


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم shaparak به خاطر این پست تشکر کرده اند
parisa (چهارشنبه 22 آذر 1391, 9:33 pm)
 موضوع پست: پاسخ
پستارسال شده در: سه شنبه 19 بهمن 1389, 5:48 am 
مدیر کل تالار
مدیر کل تالار
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:چهارشنبه 1 دی 1389, 10:09 am
پست ها :
4574 پست
محل سکونت:
تهران
تشکر کرده اید:
11638 مرتبه
تشکر شده:
13114 مرتبه در 2782 پست ها

محل تولد: میلاجرد

سلام مطلبی که در مورد چای تو قسمت خبر خونه آورده بودیم طبق جدیدترین تحقیقات دانشمندان بوده است و در این تحقیق ذکر شده که آنتی اکسیدان موجود در چای ضد سرطان است البته همانطور که شما مستحضرید در مورد چای خیلی نظریه ها وجود داره یکی می گه چای خوبه یکی می گه مضره ما که نفهمیدیم بالاخره چای خوبه یا بده . :?: شما هم می تونید آخرین تحقیقات دانشمندان رو توی پاسخ به مبحث همین قسمت قرار بدید . te: اینم نظریه مورد بحث برای دوستانی که نخونده بودند. دکتر عليرضا يزدي‌نژاد در گفت وگو با ايسنا، چاي را به دليل داشتن ترکيبات فلوئور، نوعي دهان‌ شويه گياهي موثر در جهت استحکام دندان‌ها عنوان كرد و افزود: اين خاصيت در صورتي است که به‌ همراه چاي از قند و يا ساير شيريني‌جات استفاده نشود. وي همچنين خاصيت ضد باکتري چاي را از ديگر خواص قابل توجه در راستاي جلوگيري از ابتلا به انواع عفونت‌هاي دهان و دندان دانست. معاون آموزشي دانشکده داروسازي زنجان، تئوبرومين موجود در چاي را عامل افزاينده ادرار بدن عنوان کرد و افزود: اين موضوع در افرادي که داراي مشکل کليه هستند موجب تحليل سنگ کليه مي‌شود. وي ترکيب اگزالات چاي را عامل تشکيل‌ دهنده سنگ‌هاي کليه برشمرد و ادامه داد: اين خاصيت در چاي پررنگ تشديد مي‌شود. اين متخصص گياهان دارويي منع مصرف چاي در افراد مبتلا به آسم، بيماران قلبي و افراد داراي مشکلات عصبي را ناشي از ترکيبات نئوفيلين آن دانست و تصريح کرد: نئوفيلين موجود در چاي با تحريک سيستم عصبي موجب بي‌خوابي، لرزش دست‌ها، تپش قلب و افزايش فشار‌خون مي‌شود. يزدي‌نژاد همچنين افزود: ترکيبات نئوفيلين چاي موجب باز شدن مجاري تنفسي و ترشح خلط مي‌شود. وي در پايان مصرف سه ليوان چاي کم رنگ را در روز موجب بهره‌مندي از خواص آن دانست.


_________________


بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم atabaki به خاطر این پست تشکر کرده اند
parisa (چهارشنبه 22 آذر 1391, 9:33 pm)
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 2 پست ] 


چه کسي حاضر است ؟

كاربران آنلاين: بدون كاربران آنلاين


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
MilajerdSoftwareGroup Powered by: M.S.G | base on: phpbb 3.0.12 | Persian translator: Maghsad
phpBB SEO