ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: طرز تهیه سوپ جو قرمز خوشمزه و رستورانی
پستارسال شده در: جمعه 19 مهر 1398, 1:23 am 
عضو مهمان
عضو مهمان
نماد کاربر
آفلاين
تاريخ عضويت:سه شنبه 1 مرداد 1398, 2:52 pm
پست ها :
2 پست
محل سکونت:
اراک
تشکر کرده اید:
0 مرتبه
تشکر شده:
0 مرتبه در 0 پست

محل تولد: اراک

طرز تهیه سوپ جو قرمز


طرز تهیه سوپ جو قرمز با قارچ بدون شیر , دستور پخت سوپ جو رستورانی


برای تهیه سوپ جو قرمز رستورانی ابتدا جو را از چند ساعت قبل بخیسانید تا نرم شود ، در ادامه برای درست کردن آب مرغ می توانید از سینه مرغ و یا از کتف یا بال مرغ استفاده کنید به این صورت که قابلمه ای را تا نصف آن پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید و ۱ عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید


و از وسط به چهار قسمت تقسیم کنید و داخل آب قرار دهید و بلافاصله بالها و کتف ها را قرار می دهیم وکمی زردچوبه و زعفران می افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم تا ۳۰ الی ۴۰ دققه خوب پخته شوند


و بعد بال و کتف ها را از داخل قابلمه بیرون می آوریم و در صافی می گذاریم تا خنک شوند و از آب آن برای سوپ جو استفاده می کنیم و اگر تمایل داشتید بعد از خنک شدن بال ها و کتف ها استخوان آن ها را جدا میکنیم و گوشت ها را داخل سوپ استفاده می کنید.


پس از اینکه آب مرغ آماده شده سوپ را آماده می کنیم.آب مرغ را در قابلمه ای که برای تهیه سوپ جو قرمز تدارک دیده ایم می ریزیم و جو پوست کنده را می شوییم و آب آن را خالی می کنیم و به آب مرغ اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم


و درب قابلمه را می گذاریم و هویج ها را تمیز می کنیم و هر قسمت آن که نیاز بود پوست می گیریم و می شوییم و با رنده متوسط می کنیم و پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و با هم به سوپ می افزاییم


و درب قابلمه را می گذاریم تا جو و مواد دیگر به مدت ۳۰ دقیقه پخته شوند. سپس زمانیکه جو به طور کامل پخته شد و لعاب انداخت می توانید گوشت های مرغ را نیز به سوپ اضافه کنید و همین طور کمی نمک و فلفل و ادویه کاری و جعفری را می افزاییم


و خوب مواد را مخلوط می کنیم. یکی از فن های لعاب دار بودن سوپ رستوران ها اضافه کردن آرد به مواد سوپ است.آرد را کم کم به ۱ لیوان آب سرد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا در آب حل شود و بعد به سوپ می افزاییم


و حرارت را ۵ دقیقه زیاد می کنیم تا آرد بپزد و طعم خامی ندهد.بعد رب گوجه فرنگی را به سوپ جو اضافه می کنیم و می گذاریم ۱۰ دقیقه سوپ را طعم دار کند و بعد در آخر آبلیمو اضافه می کنیم و سوپ را هم می زنیم


و بعد از ۵ دقیقه طعم سوپ را می چشیم اگر نمک یا فلفل یا آبلیمو آن کم بود اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و ۵ دقیقه بعد سوپ را در کاسه ای می کشیم و با کمی جعفری تزئین می کنیم.نوش جان



بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 1 پست ] 


مباحث مرتبط
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. طرز تهیه یک پای اسپاگتی خوشمزه با پنیر پکورینو

mahno0osh

0

945

چهارشنبه 6 تیر 1397, 5:29 pm

mahno0osh نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. پیتزا گیاهی پیاز قرمز

Roya

0

656

شنبه 25 آبان 1392, 6:43 pm

Roya نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. طرز تهیه خورش مرغ

farzaneamiri069

0

784

يکشنبه 29 مهر 1397, 8:21 pm

farzaneamiri069 نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. طرز تهیه اسکندر کباب

tarlanomidi

0

924

شنبه 31 شهریور 1397, 5:06 pm

tarlanomidi نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای

hamedetanha

0

944

شنبه 3 مهر 1395, 7:29 am

hamedetanha نمایش آخرین ارسال

 


چه کسي حاضر است ؟

كاربران آنلاين: google [bot]


شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  
cron
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
MilajerdSoftwareGroup Powered by: M.S.G | base on: phpbb 3.0.12 | Persian translator: Maghsad
phpBB SEO